Sa.je
|
Čer! Kako smo kaj? Teden je spet okrog in jutri je spet peteeek!! Kako težko sem ga čakala ta teden. Oreh ja sem vidla, da nam dež napovedujejo za v soboto - bemti čez teden vedno sonček sije, za vikend pa nič od vremena... No, me gremo vseeno tečt pa tudi, če ošiljene prekle dol padajo Me pa takooo jezi...danes zjutraj sam vstala iz postelje z grozno bolečino v križu. Sem imela namen še danes iti tečt, jutri pa počivat pa danes ni bilo nič od teka, ker me zaboli samo, da se narobe premaknem. Upam, da bo do sobote že dobro, ker drugače ne vem kaj bom Mislim ej...prav vedno mora bit nekaj ane!!?? Tako, da sem trenirala kar sem še v pon in tor, zdaj je kar je, in bomo videli kako bo v soboto. Tistih 5 km bom pa že pretekla al kaj? Glede na to, da mi je v torek uspelo končno 7 km - sem čisto ponosna nase Drugače pa mislim, da je moj občutek kar dober in, da to kar čutim defenitivno so ovulacije. Ko sem že poročala, sem ta mesec delala O teste in včeraj se je narisala zelo močna druga črtica, danes pa je bila spet slabše vidna. To torej najbrž pomeni, da sem imela včeraj ovulacijo kajne? Teste sem delala vsak dan zjutraj, vendar ne s prvim urinom. Včeraj zvečer smo tudi pridno zdaj pa čakat na rezultate trdega dela Po pravici povedano ta mesec sploh nimam upanja, ker itak imam 13.6. pregled pri G in se mi kar zdi, da tokrat tudi ne bo uspelo, če zadnjih 8 mesecev ni... edino kar me pa zdaj skrbi je pa to, da bi dobila M preden bi uspela na pregled pridet, ker je ravno tam-tam. No, sem se razpisala Zdaj pa pod tuš in kavč hrbet ravnat lepo se imejte pa veselo , da bo junij bolj vesel kot je bil maj!