lluna
|
Jasmina 85, hvala, iskreno se zdaj res ne sekiram več, do tedna nazaj pa sem še upala, da malo zdržimo. Tudi prvega sem rodila 2 tedna prezgodaj, tako da sem malo že tako pričakovala, da se zna ponoviti tudi tokrat. Tudi 4 cm odprta je super , upam le, da dobim do dneva D svoje prave popadke, saj sem prvič tudi šla notri, ker sem bila že precej odprta, popadkov pa od nikoder. Tisti umetni res niso najbolj fajn, ampak če ne bo druge, bo tudi to OK , glavno, da bo z dojenčico vse v redu! To, da bom 1 2 3 opravila pa iz tvojih ust v božja ušesa! Ovnica, kako pa je s tvojim materničnim vratom, je že čisto spuščen? Srček12, kdaj se bo dejansko žačel odpirati, če se še ni, ti ne more napovedati, ker je zelo različno. Jaz sem bila pri svojem prvorojencu že mesec dni prej odprta 1 cm, pa ni pred tem nič nakazovalo na to, razen da je nekoliko odstopav v velikosti. Zdaj, ko sem imela veliko lažnih popadkov (tudi do 30 na dan) sem kakšne 3 tedne zelo počivala, saj sem želela prilesti do sem, kjer sem zdaj. Takoj, ko sem bila v varnih tednih oziroma blizu, kot je že omenila Jasmina 85, pa sem si oddahnila in nadaljevala z opravki, sprehodi in se očitno začela odpirati. Zdaj se ne šparam, vendar imam mejo, toliko kot zmorem, oziroma da se počutim ok. Zoprno je le, ker mi narazen vleče sramne kosti (saj mislim, da sramne - čisto spodaj spredaj / in ne medenične) ter se mi že dela diastaza, tako da G pravi, da bi bilo kar fino, da bi bilo prej. Se strinjam . Baje je zato "kriva" naša velika punca v trebuščku, pa vendarle je to že druga nosečnost. Aha, moj MV pa je dolg nekako tako kot tvoj, v 35. tednu je bil dolg 2,5 cm in sem bila še zaprta. Je pa odvisno od tega ali je že zmehčan ali še trd. Meni se dnevno po malem lušči. Srečno vsem!!!
< Sporočilo je popravil lluna -- 13.4.2012 18:08:30 >
|