|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrčki 2011
9.4.2012 22:05:08   
Najin_pikec
Ne tega stanja pa ne poznam. Kaj pa je to?

Mi smo vročino pregurali, ampak so se mu danes neki fleki po trebuščku in hrbtku pojavili. Če do jutri ne bo izginilo, bom pediatrinjo poklicala, ker nimam pojma, kaj je to user posted image . Saj slabo se zgleda ne počuti več, ampak ziher je ziher.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.4.2012 10:32:52   
pikomiko
To so drobni zgibki rok, nog, glave v spanju ali pa že v dremežu. Zgleda tako, kot bi imel otrok epileptični napad, ampak s prijemom lahko to ustaviš. Menda ni nič nevarnega, ne vem pa kakšna je reakcija v kombinaciji s cepivom pa bi rada kakšno mnenje iz izkušenj. Otrok se normalno razvija, tudi EEG glavice smo imeli vse v mejah normale ampak vseeno imam skrb.

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.4.2012 11:34:46   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: Najin_pikec

Ne tega stanja pa ne poznam. Kaj pa je to?

Mi smo vročino pregurali, ampak so se mu danes neki fleki po trebuščku in hrbtku pojavili. Če do jutri ne bo izginilo, bom pediatrinjo poklicala, ker nimam pojma, kaj je to user posted image . Saj slabo se zgleda ne počuti več, ampak ziher je ziher.

2 dni vročine,potem pa take pikice po telesu? Pa vsakič več jih je? In kakor hitro pridejo,tako hitro jih prej kot v 12 urah več ni. Imenuje se šesta bolezen. Značilna je za dojenčke stare 6 mesecev, lahko jo imajo tudi malo starejši.

Neposredna povezava do sporočila: 528
10.4.2012 12:45:40   
Najin_pikec
Ja, sem tudi jaz pomislila na 6. bolezen, ampak flekce ima že več kot 12 ur. Pa tudi vročina ni bila ful visoka, samo 38 stopinj (pri 6. je baje tud 40).

Pikomiko, upam da boš dobila kakšen pameten nasvet user posted image .

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.4.2012 17:40:51   
2sneg13
Nič hudega če so še flekci. Pa tudi vročina ni nujno da je 40. Moja tavelika jo je imela samo 37,5.

Neposredna povezava do sporočila: 530
10.4.2012 22:47:21   
Najin_pikec
Smo bili popoldan pri P in je potrdila, da gre res za 6. otroško. V bistvu delava vse kot običajno, samo z drugimi otroci ne sme bit.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 531
11.4.2012 21:44:07   
zahr
Pozdravljene punce,
naša bo v soboto 6. mini svečko pihnila, smo bili danes pri P, je vzela kri in vodo imamo zelo dobre izvide, beba je zdrava, HB, imeli smo tudi že tretje cepivo, tak da so jo danes kar zmantrali, je bilo to cepljenje kar hitro po drugem v roku šestik tednov, medtem ko je bila razlika med prvim in drugim večja, samo da smo prestali, lepo se cartajte, se beremo
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
12.4.2012 15:19:27   
pikomiko
Sem govorila z navrologom in je predlagal, da cepljenje odložimo dokler zgibki ne izvenijo.

A že kaj malicate dopoldan ali popoldan? Jaz bom kar dopoldan začela uvajat. Smo pa danes jedli ribo mmmm njamsi je jedu ko tavelik user posted image . Pa včeraj je prvič gluten okusil. Zaenkrat ni videti reakcije.

(odgovor članu zahr)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.4.2012 18:26:58   
Najin_pikec
No super Pikomiko, da si dobila uporabno info user posted image .

Mi smo malico že hotli uvesti, ampak glede na to, da je vmes zbolel, sem se odločila še kakšen teden počakat. Potem pa štartamo, verjetno s popoldansko (mah se nisem še čist odločila...). Mi pa zadnje dni malo slabše je gosto hrano, verjetno zaradi slabega počutja. Pri kosilu sem mu tudi začela sadje dajat, pa ni videt, da bi ga matralo.
Z meskom in glutenom moram še malo počakat, da bo star pol leta (do konca meseca torej). A ve že kaj dajete user posted image  kakšen kos kruhove skorjice ipd. za glodat? Meni so pri P rekli, da lahko pri 6m komot dam, ko bom uvajala gluten. Me prav zanima, če bo vedel kaj počet s tem user posted image .

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.4.2012 19:59:14   
Janja506
Zdravo!

Mi se že cel teden borimo s prehladom. Imamo poln nosek in kihamo, kašljamo (ko pojemo smrkelj). Vendar nam gre že na bolje, upam, da se do ponedeljka pozdravimo, da bomo cepljeni. Ne gremo nič ven, da ne bomo izzivali zdravja (itak skoz nekaj piha).

Našemu pa nič trdega ne gre dol, se takoj začne davit (sem probala kako drobtinico kruheca pa enkrat mali košček banane, pa nekak še mu to ne gre) Blazno ješč pa je kar se vse ostale hrane tiče, kar sem pa tudi vesela.

Sma pa mu z mojim naročila sedež za na kolo, takoj ko bo že samostojno sedel gremo na prvo turo. Ful se nama dopade je pa od Bobike firme.

Neposredna povezava do sporočila: 535
12.4.2012 20:18:54   
Najin_pikec
Ja, mi mormo tud sedež za na kolo nabavit, pa še kolo za mamico user posted image .

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 536
13.4.2012 8:40:37   
mojcakk
zdravo punce..da se malo javimo po dolgem času,ko smo končno naprosili internet,da bi pa mogoče delal..user posted image
naš fant že lepo je gosto hrano,uvedli smo že dopoldansko in popoldansko malico,včasih,če je dobre volje,poje še kaj od kosila..poskusil je tudi že nekaj naše hrane,npr:pire in omako od čuftov,govejo juhico z rezančki in korenčkom,rižeka,praženega krompirčka,..kak on to malica..user posted image ..komaj folgaš dajat..user posted image rad ima pa tudi krompirčka-korenčka-bučko,albert kekse z raznim sadjem,...rad ima tudi skorjico od kruha,da jo cuclja in topi v ustih..
včasih imam občutek,da ta otrok čist preveč spi..zbudi se zjutraj ob 6,spije mlekca in potegne še do 8,ko se preoblečema,malo pocartama,nakar gre spet spat,spi do 11,poje malico,okrog 12 gre nazaj v posteljico,obvezno se zbudi ob pol 3,ko pride ati in imamo skupno kosilo,okrog pol 5 gre spat,spi do pol7-7,se nahrani,ob 8 šiba proti posteljici,zaspi,ga ob 10 v spanju nahranim,in spi do 6 zjutraj..zjutraj in zvečer zaspi lepo sam v posteljici,imamo edino probleme čez dan,ko ga moram uspavat na rokah..kaka redno vsak dan zjutraj,ko se zbudi drugič,zdaj 4 dni je prestavil na popoldne..v pon in torek je imel probleme,ko ni mogel kakat,in je bil posledično cel dan jokav,siten,razdražljiv,sem iz masla napravila svečko,mu dala v rito,za 15 min se je dečko pokakal,ko velik..v sredo ni,včeraj popoldne je pa tako nafilal pleničko,kakec je bil vsepovsod,skoraj do vratu,do kolen,tak da sem ga zavila v brisačo,MM je v kopalnici v umivalnik natočil vodo in sva ga lepo tam oprala..ker zdaj ga je že umetnost oblečt..pleničko še nekak,bodi,žabice,hlače,..oblačimo tako,da sedi na mojih kolenih..user posted image
bili smo v sredo v lj na gastro pregledu,kjer je zdravnica ocenila,da lepo napreduje(v 5,5 mescih 3740g in zeeelo raste-18.5 cm),se lepo razvija,ne poliva(ni nikoli,ampak pustimo to)..povedala sma,da je bil zadnji teden na aptamilu(prej je imel allernovo,ampak ni bila alergija na 4 testih nikoli pozitivna),da ni dobil nobenih flekcev,ni bruhal,driskal,...in je zaključila,da ne potrebuje več allernove,ga ni več naročila na pregled..user posted image user posted image tak da sem zelo vesela(saj ne rečem,da je bil problem hoditi v lj,ampak,ker poznam otroka,vem da ni nič narobe z njim,pa tudi hodili smo gor po same pohvale,tak da sem res zelo vesela da smo zaključili)..je vprašala,če že kaj je goste hrane,in rečem,da 2-3 obroke na dan,pa reče SAMO??pa rečem ja,saj ima SAMO 5,5 mesecev..
hodimo še kar v RA,kjer je zdravnica rekla,da res ne rabi hodit tja,ampak,ker smo v rač.,bomo hodili,dokler ne shodi,pa še potem enkrat kontrola hoje,prav tako bo ukinila FT,ko ga pripeljemo do plazenja..tak,da se stanje z zdravniki in obiskovanjem bolnice počasi normalizira..user posted image user posted image
imam pa probleme z taščo,in to grozne..npr. včeraj smo bli tam na obisku,z MM sma bila zunaj,ko slišim,da mali notri joče,kot bi ga nekdo mlatil..šibam not,in vidim,da mu tašča z rokami odpira usta,in mu z žličko daje hrano not..zvedla sem,da je to breskov kompot in baby piškot..študiram,zakaj on tega noče jest,ko pa je doma tako rad papcal to..poskusim jaz to hranico,in...bilo je tako mrzlo,ma še hujše,kot bi vzel iz hladilnika..rečem,da je to premrzlo,ona reče,da kaj govorim bedarije,da naj pustim otroka,da v miru je..nato pride še MM,mu razložim situacijo,popoka otroka,in reče-tamala,gremo..ampak to ni edina stvar..karkoli rečem jaz-nasprotno,kar reče ona,sem žleht,ji kradem trenutke z vnukom,..tako,kot sem bila najslabša mama,ker dvomesečnega dojenčka nisem pustila,da bi on "pančal pri babi čez noč"..kot izgovor je bil,da nočem,da se navadi spati v veliki postelji,da bi spal med nama..in naslednjič,ko pridemo,ona ima v sobi otroško posteljico,postlano z besedami"evo,zdaj boš pa lahko pančal pri babici,ker tvoja žleht mami zadnjič ni pustila"..in pozimi..nikoli ni bilo premrzlo,da nebi šli k njej na obisk,a ko smo omenili,da gremo k nam,smo bili vedno strašni do otroka,da ga vlačimo po takem mrzlem..še več..skoraj vsak dan je klicala,da pridemo k njej,a ima ona isto avto,doma je 5 minut vožnje od nas..user posted image user posted image pa v hiši ima sibirijo..pri nas smo v kratkih rokavih,ko smo prišli od tam,sem vedno rabila kakšno uro,da sem se segrela..kljub temu,da sem bila v hiši v bundi..ima namreč 16-18 stopinj,ker špara na olju..in potem naj tam vlačimo 2-3 mesečnega otroka,pa da bi še spal tam..ne vem,ali sem nora jaz,ali so drugi..
uf,sem se razpisala..ampak moram dat to ven iz sebe..
punce,uživajte,se beremo..user posted image
tak da imam že karto za vojnik..

Neposredna povezava do sporočila: 537
13.4.2012 12:03:00   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: mojcakk

imam pa probleme z taščo,in to grozne..npr. včeraj smo bli tam na obisku,z MM sma bila zunaj,ko slišim,da mali notri joče,kot bi ga nekdo mlatil..šibam not,in vidim,da mu tašča z rokami odpira usta,in mu z žličko daje hrano not..zvedla sem,da je to breskov kompot in baby piškot..študiram,zakaj on tega noče jest,ko pa je doma tako rad papcal to..poskusim jaz to hranico,in...bilo je tako mrzlo,ma še hujše,kot bi vzel iz hladilnika..rečem,da je to premrzlo,ona reče,da kaj govorim bedarije,da naj pustim otroka,da v miru je..nato pride še MM,mu razložim situacijo,popoka otroka,in reče-tamala,gremo..ampak to ni edina stvar..karkoli rečem jaz-nasprotno,kar reče ona,sem žleht,ji kradem trenutke z vnukom,..tako,kot sem bila najslabša mama,ker dvomesečnega dojenčka nisem pustila,da bi on "pančal pri babi čez noč"..kot izgovor je bil,da nočem,da se navadi spati v veliki postelji,da bi spal med nama..in naslednjič,ko pridemo,ona ima v sobi otroško posteljico,postlano z besedami"evo,zdaj boš pa lahko pančal pri babici,ker tvoja žleht mami zadnjič ni pustila"..in pozimi..nikoli ni bilo premrzlo,da nebi šli k njej na obisk,a ko smo omenili,da gremo k nam,smo bili vedno strašni do otroka,da ga vlačimo po takem mrzlem..še več..skoraj vsak dan je klicala,da pridemo k njej,a ima ona isto avto,doma je 5 minut vožnje od nas..user posted image user posted image pa v hiši ima sibirijo..pri nas smo v kratkih rokavih,ko smo prišli od tam,sem vedno rabila kakšno uro,da sem se segrela..kljub temu,da sem bila v hiši v bundi..ima namreč 16-18 stopinj,ker špara na olju..in potem naj tam vlačimo 2-3 mesečnega otroka,pa da bi še spal tam..ne vem,ali sem nora jaz,ali so drugi..
uf,sem se razpisala..ampak moram dat to ven iz sebe..
punce,uživajte,se beremo..user posted image
tak da imam že karto za vojnik..

Imam rešitev zate. Jasno povej, da otrok do vstopa v vrtec bo jedel kar mu boš ti dajala oz. mu boš napravila, če bo v varstvu. Basta, pika. Da imaš vse pod nadzorom kaj lahko in kaj ne. V končni fazi si se že z alternovo zezala, torej ne brez razloga. In breskva je alergena. Eden izmed primerov kaj se lahko zgodi, če jih hranijo drugi brez vednosti staršev.

To s hrano ni hec, sploh če so starši staromodni. Oni bi kar kravo prklopli na otroka.user posted image user posted image user posted image

Glede spanja: absolutno premalo stopinj za spanje, sploh če je vajen spat na večji temp. Drugo kot drugo, v drugem okolju tolk stari seveda ne bodo spali. Drugi prostor, druge vonjave...morjo fejst preverit tile naši mulčki kje se nahajajo. Ko otrok zraste, po enem letu, pa seveda zlahka spi tudi drugod, saj ima vpeljano rutino, kdaj je čas za spanje. Imam iste probleme jaz pri mojih, tak da jo popokam v avto in gasa en krog z avtom ali pa domov. Smo tudi ddaljeni 5 min z avtom (5 km).

(odgovor članu mojcakk)
Neposredna povezava do sporočila: 538
13.4.2012 12:09:24   
2sneg13
Drugače je pa tudi naša prehlajena, ampak danes je že bolje. Baby vac je naredil svoje v 2 dneh, pa seveda operil. Je bila mala na joškah zdaj 2 noči non stop, kaj ne,ko jo je malo kuhalo in je bila žeja.user posted image

Sem pa imela babco danes na obisku. Prnesla kvazi mejnike hranjenja, se sam smejem, kolk je spet vse drugače od lani.user posted image user posted image user posted image

Počasi začenjamo papat GH. Sadne kašice ji gredo, zelenjava je fuj. Pa bomo že, je še časa dovolj. Najboljša je mamina ziza. In najlepši občutek, ko ti otrok da jasno vedeti, da po žlici ( čeprav zelo zelo lepo odpira ustka, presenetljivo za tako male) ni dobro in se z rokico in glavo steguje po zizi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 539
13.4.2012 17:26:49   
Najin_pikec
Mojcakk, super da lepo napredujete user posted image .
Situacija s taščo pa res ni nič kaj prijetna, še dobr da se tvoj mož na tvojo stran postavi, da ni samo tiho user posted image . Res najbolš tko narest, kot je 2sneg13 napisala - jo enostavno na svoje mesto postavt. Jaz imam kar srečo, je moja tašča čist fajna in mi nikoli ne soli pameti.

Glede GH sem se glih zadnč z mami pogovarjala. Ko sem bila jaz dojenčica, mi je kot prvo kašico dala za jest banane in jagode. Ha ha, danes bi me s tem skor ubila user posted image . Stvari se res spreminjajo, se mi zdi da zdaj spet premikajo čas za uvajanje na prej, še pred kratkim je bilo pa do 6m.

Ponoči nama je pa mali škrat dal vetra. Zaspal je že ob 20.15 user posted image , ampak se je pa za dojenje zbudil ob 23h in potem že ob 0.30 (sva ga najprej drugač probala pomirit, pa ni šlo). No ob dveh zjutraj se je pa odločil, da je "party time" in ga je enostavno začel žurat po posteljici. Sva ga kar k nama v posteljo dala, da ni blo treba skoz vstajat. Ob treh je potem zaspal. Hja, mogoče petek trinajsti nanga vpliva user posted image .

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 540
13.4.2012 21:38:44   
2sneg13
jaz sem tud mojo dala k sebi spat prejšnjo noč, pa sem se kar topila.user posted image mi je tolk prisrčna, ko se tako vali iz enega boka na drugega in ko se obrne k meni, me je prav iskala z rokicami in božala po obrazu.user posted image

Pa rito ima vneto, ker jo je 2x predriskalo, se je vnelo prej kot v 3 minutah, ker sem jo šla takoj previt. Zobek bo, isto je blo pri prvi.

Neposredna povezava do sporočila: 541
14.4.2012 12:50:27   
Janja506
A kakanje je tudi lahko znak zobkov? Naš zadnji teden dni kaka več kot običajno (parkrat dnevno), pa temperatura je iz njgove normalne 36,3 prišla na do 37,2. Pa nisem nič spremenila. Tako da čakamo na zobek, upam, da že bo, ker ga kr matra zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 542
14.4.2012 13:41:25   
Najin_pikec
Vneta ritka in povišana temp. je lahko znak izraščanja zobkov. Eni majo zelo izrazite znake, drugi pa lažje prenesejo vse skupi. Mi tud zdaj tretji zobek čakamo, upam da bo čim prej.
Ima pa naš očitno fazo, ko se zabava sredi noči. Danes se je spet zbudil ob 3h in ga v posteljici žural do 4h, ampak je mož vstajal in ga popravljal, da ni ležal na trebuščku (pa saj ne vem zakaj ga ne pustim da leži na trebuščku, me je še malo strah). Ob 4h sem ga šla dojit in je po pol ure končno zaspal. Upam, da bo ta faza hitro minila user posted image .
Je pa tud men tko cortkan, ko se obrača k meni in me boža po obrazu. Res bi se kar stopila...

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.4.2012 16:15:42   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: Najin_pikec

Vneta ritka in povišana temp. je lahko znak izraščanja zobkov. Eni majo zelo izrazite znake, drugi pa lažje prenesejo vse skupi. Mi tud zdaj tretji zobek čakamo, upam da bo čim prej.
Ima pa naš očitno fazo, ko se zabava sredi noči. Danes se je spet zbudil ob 3h in ga v posteljici žural do 4h, ampak je mož vstajal in ga popravljal, da ni ležal na trebuščku (pa saj ne vem zakaj ga ne pustim da leži na trebuščku, me je še malo strah). Ob 4h sem ga šla dojit in je po pol ure končno zaspal. Upam, da bo ta faza hitro minila user posted image .
Je pa tud men tko cortkan, ko se obrača k meni in me boža po obrazu. Res bi se kar stopila...

user posted image
user posted image user posted image a niso face, ko začnejo vriskat?

Neposredna povezava do sporočila: 544
14.4.2012 21:14:28   
Najin_pikec
Ja, tko so luštni teli naši sončki user posted image . Naš najbolj vriska ko ga dam na previjalko preden se gremo kopat. Takrat se mu čist zmeša od veselja user posted image .

A je oz. bo katera dala slikat user posted image  profesionalnemu fotografu? Jaz ful razmišljam o tem, da bi kar fotografinjo, ki je fotkala najino poroko poklicala in se probala zment. Bi pa mela kakšne družinske fotke nekje v naravi. Pa saj ga velik slikava, samo so profi slike tok lepše user posted image .

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.4.2012 10:01:18   
pikomiko
Zakaj ga ne pustiš na trebuščku ležat? Naš je spal na trebuščku, ko je bil star 3 tedne. Sedaj pa mu to ne paše več, oz. on potem telovadi user posted image . Saj tolk stari otroci že zmorejo glavo dvignit, premaknit,... brez skrbi ne bo nosa tiščal v jogi, da ne bo mogel dihat. Če imaš kakšen povštrček ga odstrani pa igrače tudi , če te skrbi in ga mirno pustiš na trebuščku. Naš ima medvedka, si ga da na glavo in tako spi. Poizkusi to izvesti čez dan in ga hodi kontrolirat, potem pa postopoma ponoči. Pusti ga telovadit ponoči, mogoče bo sam zaspal oz. se mora naučit, da nazaj sam zaspi. Jaz ga pustim, če pa začne protestirat ga grem uspavat.

Mi pa nimamo še nobenega zobka pa smo že dobrih 6 m stari. Saj se ne mudi. Ima pa nonstop kaj v ustih. Če ne igrače pa roke. Še čebljat nima časa user posted image .

Ja jaz ga bom dala ob koncu leta slikat pa mi bodo nardili foto knjigo pa koledarje za novoletna darila babicam, dedkom.

< Sporočilo je popravil pikomiko -- 15.4.2012 10:03:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 546
15.4.2012 17:47:22   
Najin_pikec
Sej vem, da ni problema, če leži na trebuščku, ampak me je vseeno kar malo strah user posted image . Tud čez dan, ko ga opazujem da lepo bučko na stran in si malo spočije, itak pa se lahko tudi nazaj na hrbet prevali (čeprav tega manevra ne uporablja glih pogosto). Drugač pa do zdaj sem ga tud jaz pustila, da se je zabaval in včasih je res zaspal nazaj. Če je protestiral, sem ga šla pa iskat.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.4.2012 21:13:31   
2sneg13
Naša pa zdaj na boku spi. In spi po1 uro, v času kosila 2 uri.user posted image Če mu ugaja na trebuhu ga seveda pusti.

Neposredna povezava do sporočila: 548
15.4.2012 22:02:15   
Najin_pikec
Aljoša že od začetka spi na hrbtu (kljub podlaganju se je takoj prevalil na hrbet), zdaj pa se vedno večkrat da na bok. Nisem pa sigurna, če bi rad spal na trebuhu. Bolj imam občutek, da se da na trebušček, ko je razigran. Ne vem, če bi tko tudi zaspal. Najbolš da ga naslednjič, ko se po prevalil na bušija enostavno pustim, če se bo razburil, ga pa popravim.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.4.2012 15:36:34   
si.pikica
moja user posted image pa spi večinoma na hrbtu, včasih pa na boku. na trebuh se obrne samo na igralini podlagi, pa še tam takoj začne protestirat in jo moremo obrnit (obvlada namreč samo obrat iz hrbta na trebuh, obratno še ne). v posteljici pa se še ni obrnila. pa pri par mesecih je zelo rada pasla kravice, zdaj pa kar noče več... ali pa ji je samo tako zelo všeč obračanje, pa želi, da jo takoj obrnemo, da se lahko spet "zavrti".
tudi pri nas ni še nobenega znaka, da bo kmalu kakšen zobek, pa je polnih 6m stara. in sevedat tudi ona vse tlači v usta in se slini, ma to že kar nekaj časa.
ja pa v sobot prvič prespala pri moji mami (ker smo bili na poroki) in je bila zelo pridna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?