|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrčki 2011
26.3.2012 20:37:45   
Janja506
Zdravo!

Evo še en dan za nami, že spimo dobre pol ure. Danes popoldan ni dovolj spal in je bil od 17h dalje tako siten, da sem komaj čakala, da zaspi. :)

Povejte mi, ali opazite, da imajo vaši malčki kaj večjo potrebo po hranjenju, če ste dosti z njimi zunaj? Ne vem ali naj to pripisujem temu ali ne, samo naš otrok spet ful je. Najprej ob 24h, nato 5h, 10h, 13h (kašica), 17h, 19h. S tem da ob 24h poje 210ml. Saj ne, da ne bi smel, sam me je malo presenetil, ker prej tega obroka ob 5h zjutraj ni bilo.

Sem probala zdaj mu 2x dat zvečer mlečno kašico, v upanju, da bo spal kaj dlje, pa se to ni zgodilo, tak da sem sedaj nazaj na mleku, ne vem, nočem, da bi se preveč zredil, že tako smo imeli prejšnji mesec 8kg.

LP

(odgovor članu zahr)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.3.2012 22:35:55   
Najin_pikec
Ja, običajno so kar hitreje lačni, baje da jih svež zrak zlakotni user posted image . Je pa zdaj tko fino, ko so dnevi daljši in ga lahko peljem tudi pred večerjo ven, da malo oddrema.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 477
29.3.2012 8:28:01   
pokamoka
heeej:)

Kako ste??? Upam, da o.k. in da se tudi otročki lepo počutijo...
Mi smo v redu. Veliiiiko hodimo ven... dopoldne in popoldne. Kar lepo izkoriščamo te lepe dneve in podaljšane dneve zdaj, po premiku ure.

Pisale ste o kašicah... jaz jih kupujem v mullerju al pa v dm (milupa al pa hipp). Pa se dobijo kašice z glutenom in brez mleka, da jih lahko mešaš s svojim mlekom. Jaz imam precej svojega mleka in pač kupujem te kašice brez dodanega mleka. Je pa rekla ena trgovka v trgovini, da lahko kupiš tudi kašico z mlekom, pa jo potem doma vseeno mešaš s svojim mlekom. Ampak meni je važno, da mu ne dajem adaptiranega mleka. Naj dobi mojega, ker ga imam dovolj. Je pa res, da je takih kašic (z glutenom in brez mleka) manj, kot ostalih. Je treba kar pogledati, da kupiš prave:)

Pri nas se dečko zjutraj in zvečer doji. Vedno. Mi je tako tudi babica rekla, da naj prakticiram. Vmes preko dneva pa pač uvajanje trde hrane... tak da smo zdaj pri zelenjavi (smo jo že kar lepo spoznali:) in pri kašicah. Sadja jaz še nič ne dajem... bom pa verjetno (ko bom) mu na začetku dala pasirano jabolko kar v kašico, ki jo ima za popoldansko malico. O tem se moram še mal pozanimat kako je, če mešaš jabolko s to kašico, ki je narejena iz mleka. Ker menda mleko in sadje ne gre skupaj. A katera kaj ve o tem??? Al sem jaz narobe obveščena...

Imamo pa že fuuuul časa precej dober ritem: zjutraj se zbudi okrog osmih... dojenje... sprehod... kosilo... dve do tri ure popoldanskega spanja... igra ali sprehod... obrok hrane... igranje... kopanje, večerja... nočno spanje do osmih zjutraj. Ja, lepo si je uredil ta ritem. Meni je všeč:):):)

No, toliko za zdaj... se beremo
pa pa

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.3.2012 12:16:47   
Najin_pikec
Pokamoka, a tiste obroke, ko ima GH mu še dojenje potem ponudiš, al ne? Jaz bom danes prvič probala brez dojenja pri kosilu, pa da vidimo kako bo šlo. Zvečer mu dajem pa še malo riževe kašice + dojenje. Uporabljam pa kašico od milupe z AM. Svojga mleka imam sicer dovolj in mu nikoli ne dodajam, ampak iz ne vem katerega razloga mi črpanje ne gre glih najbolš user posted image .
Ritem hranjenja imamo pa mi malo bolj na horuk, saj je prilagojen glede na to, kdaj se zjutraj zbudi. Danes se je zbudil ob 8h in sva se podojila, sledi malica ob cca 11h (dojenje), kosilo ob 13.30-14.00 (GH), malica 16.30-17.00 (dojenje), večerja okrog 19h (gh + dojenje). Kakšno uro do uro in pol po večerji se gremo še kopat in podojit pred spanjem. Samo če imava zajtrk ob 8h se zvečer kar pozno kopava.

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.3.2012 14:18:40   
pokamoka
hej
Najin pikec ... ja, pri kosilu (okrog dveh popoldne) mu ob GH ponudim tudi dojenje. Ja in on to sprejme in se tako tudi še doji. Za kosilo zdaj poje med 180 in 200 ml hrane in potem se doji še pri meni (nekje za pol normalnega obroka). Ja, za kosilo res precej poje. Razmišljam sicer o tem, da bi mu namesto mojega mleka ponudila čaj, ampak je on veliiiik nasprotnik tega napitka:) Rajši ima mleko pri meni, da se zraven še malo pocerta.
No, ob šestih popoldne, ko ima malico, pa mu dam kašico (zmešano z mojim mlekom) in mu potem ne ponudim več dojenja. Sem pač ugotovila, da ima dovolj kašice (zmešano z 180ml mleka). Pa itak potem malo po osmi uri že gremo na kopanje, dojenje in nočno spanje. Tak da...
Ima pa samo štiri obroke na dan. Noče več... takrat ko je lačen, je konkretno, potem pa nič več. Tak da... se niti ne sekiram zaradi štirih obrokov. Pač manjka dopoldanska malica, ampak nekako mu ne potegne. In smo pač pristali na štirih...
Meni je čist o.k.:):):)

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 480
29.3.2012 17:54:54   
si.pikica
ojla... en lep pozdrav še z moje strani :)

kljub temu, da so dnevi daljši, nam bolj redko uspe it 2x ven, ker naša punca zadnje čase bolj malo spi v vozičku. naš urnik je tak, da ona prvič je med 5 in 6. uro, potem se zbudi okrog 9-ih, ob 10-ih jemo, malo pred 11. uro gremo ven za 2 urci, pridemo domov, skuham kosilo, ki ga poje okrog 14-ih in okrog 15-ih zaspi (v vozičku spi max 30 min, ker zelo rada gleda okoli). večinoma spi 2-2,5 ure in potem se malo igramo in je že ura večerje (okrog 18-ih). potem je budno do nekje 22-ih, popije mleko in gre spat. no včasih jo vmes zmanjka še za pou urce. naj še povem, da za kosilo poje damo GH (krompir + zelenjava + meso (vsake tolko)) in potem spije malo čaja. za večerjo poje riževo kašico, ma za zdaj ji ne dam še cele porcije, ampak dobi potem še malo AM na flaško (glede na to, da se ne doji). ostali trije obroki so pa AM. se je zelo hitro naučila jest na žličko in do zdaj mi še ni nobene zelenjave "pljuvala" tako da sem prav ponosna nanjo.

zdaj se pa prebuja... grem...LP

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.3.2012 18:59:18   
Najin_pikec
No saj potem pa tudi naš ne gre spat tako pozno, saj se kopamo ponavadi okrog 20.00 ali 20.30, potem se podoji in do 22h zaspi (včasih malo prej, včasih malo kasneje).
Danes mu pri kosilu ob 14h nisem ponudila dojke in se ni preveč razburjal. Ko je pojedel cca 150g kašice, sem mu dala še vodo in to je bilo to. Zdržal je do 17h, ko sva se spet podojila. Če bi hotel prej jest, bi mu pa pač prej dala.
Sem pa tudi jaz ugotovila, da zdaj v vozičku kasneje zaspi. Odkar je v športnem delu, je vse drugo bolj zanimivo user posted image .

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 482
29.3.2012 19:19:46   
Janja506
Zdravo!

Sem kar malo presenečena, vi vsi prespite noč (hranjenje šele zjutraj)?
Mi zaspimo do 19h (ful hitro ga morem skopat, če ga do 18h ne skopam, je konec za ta dan). Pred tem včasih jemo, včasih pa ne (danes recimo je že ob 18h zaspal in bo jedel najverjetneje ob 23h). Zbudimo se za hranjenje okrog 24h. Potem se zbudimo ob 5h zjutraj, takrat včasih jemo, včasih ne. Potem pa čez nekaj časa zadremamo še za ene 45min včasih več.

Tak da ste pridni, če spite do 8h zjutraj. Mi bi tudi, no mami bi :)

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.3.2012 19:20:49   
pikomiko
Ohoj.

No mi smo pa danes pristali na 5ih obrokih. Je spal 2 uri dopoldan in dobri dve uri popoldan in je spustil en obrok. Naš mišek ne zaspi več v vozičku. V avtu ja ampak ko ga prestavim v voziček se že zbudi. In to dremuckanje v avtu ga samo zmede. Sva raje doma, če le ni treba kam iti pa se lepo orng naspi v svoji posteljici.

Uf a kar 180-200g GH in še dojenje. A ni to kar malo preveč za tako majhen želodček. Jaz mu pa raje ne dam toliko(največ 150g) pa brez dojenja. Pa zdrži potem nekje 3-4 ure. Saj večkrat na dan naj bi bilo bolj zdravo, tudi za kasneje. No vsak po svoje se prilagaja svojemu otroku.

Še nasvet: ne dajat otroku pit po hranjenju ampak prej ali pa kakšno uro po hranjenju, ker se prebava potem upočasni.

Neposredna povezava do sporočila: 484
29.3.2012 20:17:52   
pikomiko

IZVIRNO SPOROČILO: Janja506

Zdravo!

Mi zaspimo do 19h (ful hitro ga morem skopat, če ga do 18h ne skopam, je konec za ta dan). Pred tem včasih jemo, včasih pa ne (danes recimo je že ob 18h zaspal in bo jedel najverjetneje ob 23h). Zbudimo se za hranjenje okrog 24h. Potem se zbudimo ob 5h zjutraj, takrat včasih jemo, včasih ne. Potem pa čez nekaj časa zadremamo še za ene 45min včasih več.

Prej ga poizkusi dat spat za kakšne pol urce pa ga potem skopaj,nahrani in ga daj malo kasneje spat. Naš je tudi že tečen okrog 19h, tako da ga dam ob 17.30 še mal podremuckat in potem v miru vse nardiva. Ob 20.00 je pa ura za spat že od 1meseca. Odložim ga v posteljo in zaspi. Včasih se zbudi okrog 2h, dam dudo in spi do 6h, ko prvič je.To je nekje 10 ur in mi je čist ok. Upam da tako ostane, ker ko se pohvalim on začne tisto noč blodit in traja kakšen teden da se spet naštela. To se mi je že ene dvakrat zgodilo user posted image .

Ali pa ga poizkusi v spanju nahranit, ko greš ti spat. To je delala moja prijateljica. Zaspal je ob 8h, ona pa je šla spat ob23h, mu dala jest in je spal do 5h. Drugače se je pa ob24h zbudil.

Punce a jih že kaj mažete s sončno kremo. Jaz ga še ne. Kaj pravte?

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 485
29.3.2012 22:19:22   
Najin_pikec
Uf Janja506, ko bi vsaj prespali noč user posted image . Ponoči sploh nimamo nobenega ritma. Včasih se celo noč zbuja na 3 ure, včasih na 4, včasih me pa preseneti in spi 5-6 ur v kosu in potem potegne še za 3 ali 4 urce... Scenarijev je kar nekaj in zvečer, ko ga dam v posteljico nikoli ne vem, kaj me čaka user posted image .
Meni se tudi zdi 180-200 ml GH + dojenje veliko, ampak nekateri pojedo več, drugi manj. Se mi zdi, da Aljoša tud nima neke mere, zato mu danes enostavno nisem več dala dojke. Pravijo, da naj bi dojenček sam zmanjšal količino mleka, ampak pri nas ni blo glih tko. Včeraj npr. sem mu dala cca 130g GH, potem je pa še celo dojko spraznil. Mi najbrž ni treba posebi povedat, da je kasneje na veliko bruhal... Zato sem se tudi odločila, da mu dojenje pri kosilu skušam ukiniti. Če bo lačen prej kot po 3 urah, mi bo že povedal user posted image .
Glede pijače sem pa prebrala (mislim da v Baby book-u), da otroku ne smeš dat vode cca pol ure pred obrokom. Ponudil naj bi jo med in po obroku. Mah itak je nešteto strokovnih mnenj, me mamice smo pa pol čist zbegane user posted image .
Kreme za sončenje še ne uporabljamo. Itak mu moram v vozičku skoz senco delat (s pleničko ali z marelo), ker ga sonček blazno moti. Ko bo sonce močnejše, ga bom pa tudi s kremo mazala. Če ma kožo po mamici, bo sploh občutljiv na sončne žarke.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 486
30.3.2012 6:13:46   
Janja506
IZVIRNO SPOROČILO: pikomiko

IZVIRNO SPOROČILO: Janja506

Zdravo!

Prej ga poizkusi dat spat za kakšne pol urce pa ga potem skopaj,nahrani in ga daj malo kasneje spat. Naš je tudi že tečen okrog 19h, tako da ga dam ob 17.30 še mal podremuckat in potem v miru vse nardiva. Ob 20.00 je pa ura za spat že od 1meseca. Odložim ga v posteljo in zaspi. Včasih se zbudi okrog 2h, dam dudo in spi do 6h, ko prvič je.To je nekje 10 ur in mi je čist ok. Upam da tako ostane, ker ko se pohvalim on začne tisto noč blodit in traja kakšen teden da se spet naštela. To se mi je že ene dvakrat zgodilo user posted image .

Ali pa ga poizkusi v spanju nahranit, ko greš ti spat. To je delala moja prijateljica. Zaspal je ob 8h, ona pa je šla spat ob23h, mu dala jest in je spal do 5h. Drugače se je pa ob24h zbudil.

Punce a jih že kaj mažete s sončno kremo. Jaz ga še ne. Kaj pravte?

Običajno greva po kosilu ven (to je nekje po 14h) takrat se vozičkama in on spi kaki 2 uri. Ob 16.30h se prebudi, ker mislim, da mali že čudi, da ati pride iz službe (tudi zbudi se zjutraj ob 5.00 ko ati odhaja v službo). Tako da on spi popoldan, pa je ob 19h vseeno utrujen. Saj ponoči on spije flaško in zaspi nazaj, ni problemov. Zjutraj pa je običajno potem buden, ko se naje.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 487
30.3.2012 8:07:58   
pikomiko

[/quote]

Običajno greva po kosilu ven (to je nekje po 14h) takrat se vozičkama in on spi kaki 2 uri. Ob 16.30h se prebudi, ker mislim, da mali že čudi, da ati pride iz službe (tudi zbudi se zjutraj ob 5.00 ko ati odhaja v službo). Tako da on spi popoldan, pa je ob 19h vseeno utrujen. Saj ponoči on spije flaško in zaspi nazaj, ni problemov. Zjutraj pa je običajno potem buden, ko se naje.
[/quote]

A dopoldan ga ne daš nič spat? Če ga ne in ima le popoldanski spanec je pa zvečer že hudo utrujen in ni čudno, da je ob 19h že koma.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 488
30.3.2012 8:43:47   
Janja506
Nisva se razumeli. Mi se zbudimo ob 5h, smo budni pol ure včasih malo več in spet zaspimo za 45 min. tako je ura nekje 7.30.  Se preoblečemo, pojemo zajtrk se igramo in ob 9h zjutraj spet spimo. Tokrat nekje do 10h. Potem se gremo vozičkat bedimo cca 30min in zaspimo do 12h. Pridemo domov, še malo hodimo gor pa dol po stanovanju, ali pa se igramo. Po 13h pojemo kosilo in smo potem od 14.30h pa do 17h na sprehodu, od tega spimo med 15h pa 16.30h.
Tak da naš mali ful spi čez dan pa je ob 19h čist gotov.

Danes sem ga nahranila ponoči ob 22h, preden sem šla spat, pa se je ravnotak zbudil ob 1h zjutraj pa potem ob 4h zjutraj.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 489
30.3.2012 9:07:10   
Janja506
Nekaj me zanima. Kaj pripravite zjutraj malčkom za na žlico (če že je zjutraj GH). JAz sem mu sedaj ponudila Milupa riž/banana. Ima ful rad, ampak, sedaj bi mu pa raje kaj sama pripravuila, kerto od milupe je res ful kalorično, naš je pa že itak v zgornji meji s kg (4 1/2.meseci 70cm, 8kg, me je kar strah, kaj bo sedaj pri 6.M).

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 490
30.3.2012 10:29:02   
pikomiko
Ja to pa je nekaj spanja. Čeprav tole spanje v vozičku sem jaz ugotovila, da se naš ne naspi dovolj kakovostno. Mogoče ima pa pač tak notranji ritem. Vseeno pozkusi če bo zadremal okrog 18h- poizkusiti je vredno.A pa si mu dala za jest ob 1h? Mi smo tudi na zgornji meji pri 5m 9kg in 70cm. In mi je P rekla nič več hranjenja ponoči drugače bo vzhajal. In res še isto noč sem mu dala dudo, ko se je zbudil in je zaspal nazaj. Ob 6h zjutraj ga pa že podojim. Da te potolažim, še se kdaj zbudi ob 2h pa ga uspavam, tako da 10 urnega spanca skupaj še ni vsako noč. Tudi to bo.

Poročaj, če ti ga uspe dat zvečer še mal podremat.

Jaz ga dopoldan še dojim. Naredi mu riževo kašico zmešano z vodo v kateri skuhaš jabolka. To mu dam jaz zvečer in ni tako kalorično, kot pa mlečna riževa kašica.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 491
30.3.2012 22:56:10   
Najin_pikec
Punce, a vam tud kaj lasje izpadajo? Men se bo kar zmešalo, kamorkoli se obrnem, povsod je polhno mojih las user posted image . Pa saj vem, da naj bi bilo to po porodu normalno, ampak vseeno je tole kar mal preveč.
Pa še eno vprašanje: a ste se že na kakšno telovadbo vpisale? Jaz sem skoz govorila, da bom šla, pa se kar nisem spravla. Zdaj je pa že tko lepo vreme, da sploh ne vem, če ne bi rajš tečt začela. Samo kokr se poznam, ne bo dost motivacije. Če pa plačam za cel mesec naprej, pol se pa spravim k stvari user posted image .

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 492
31.3.2012 13:05:41   
2sneg13
Jaaaa,men tud lasje izpadajo, že več kot mesec.user posted image user posted image user posted image se pa tolažim, da me vsaj vročina ne obliva več po zg.delu telesa. Se je relativno hitro končalo zdej drugič.user posted image user posted image
Ko se preneha tole izpadanje grem pa na barvanje. Je bil že čas, ker se nisem že več kot pol leta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
31.3.2012 13:46:29   
pikomiko
Meni se je pa tole izpadanje las malo normaliziralo. KOOOOOONČNOOOO. Še vedno moram pazit, da tamavček ne dobi kakšnega v usta ampak je mnogo bolje kot pred nekaj tedni.
Potim se pa še včasih. Predvsem ponoči mi postane vroče.

Telovadba. Bi z veseljem pa imam prepovedano. Upam da bom kmalu lahko začela. Bomo pa kolesarili, saj smo včeraj kupili sedež za na kolo, ki se malo poleže, ampak mormo še tolk počakat, da bo sedel.

Kupili pa smo tudi lonček za piti na ustnik, je hitro pogruntal, da teče, ma kaj ko je bla voda user posted image

.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 494
31.3.2012 14:20:33   
2sneg13
user posted image user posted image user posted image user posted image naša se samo po joški steguje.Očitno nikoli ne bomo rabili flaše, take in ovake. Po kozarčku pa ji kar gre. Ima lepe prijeme.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 495
31.3.2012 16:06:54   
Najin_pikec
Kaj pa jim dajete za pit? Jaz sem mu šele zdaj začela dajat pijačo, ko imava za kosilo samo GH, do zdaj se je pa samo dojil. Ponudila sem mu pa samo vodo in jo zaenkrat lepo pije (po flaški).
Zdaj mu počasi nadomeščam večerjo z riževo kašico. Trenutno dobi 15g kosmičev + 50 ml vode, čez pa še dojenje - to je 1/3 količine, ki je navedena v navodilih. Danes mu bom spet povečala, tko da bova na polovici količine, potem pa tako dalje... Zdaj pa ne vem, kateri obrok naj mu zamenjam naslednji, dopoldansko ali popoldansko malico. Kaj pa vem, glede na to, da bi mu dala sadje, je mogoče bolš dopoldan, da ga ne bo šraufalo. Kaj ve mislite? Tako bi imel zjutraj dojenje, dop. malica sadna kašica, kosilo zelenjavna kašica, popoldan dojenje, večerja žitno-mlečna kašica in nato še dojenje pred spanjem.
Danes sem pa v lekarni kupla fitoval šampon in upam, da bo kaj pomagal pri tem izpadanju las user posted image .

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 496
2.4.2012 8:15:46   
Janja506
Izpadanje las: tudi meni blazno izpadajo ampak se ne sekiram, so se mi med nosečnostjo tako zgostili in na nov zrastli, da se bo šele zdaj stanje na glavi normaliziralo. Je pa res, da svoje pripomore tudi pomlad, meni vsako pomlad intenzivno izpadajo.

Pitje tekočine: Mi že od samega začetka dodajamo tekočino, saj smo na AM. Pijemo pa jabolčni čaj in domač jabolčni sok redčen z vodo (50:50 razmerje). Smo pa pili že tudi vse ostale sokove (korenček/jabolko, hruška, hruška/marelica, banana/jabolko). Sedaj smo pa pri tem ostali.

GH: mi za zajtrk pojemo riž/banana kašo od milupe, potem smo do kosila na čaju, za kosilo pojemo nekaj zelenjavnega s škrobom (krompir, riž, polenta). Popoldan ko se prebudimo običajno pojemo flaško z mlekom, včeraj smo imeli pa obiske, pa do 6h sploh ni hotel mleka, sem mu pa dala kašico (mlečno-sadno) in je pojedel celo. ponoči pa so flaške zakon. :)
Pa da povem, to 2x na noč hranjenje se je spet ustavilo, očitno je bil v intenzivni rasti in je malo več rabil. Zaspimo pasedaj med 20-21h.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 497
2.4.2012 9:19:54   
pikomiko
user posted image Janja506 za spanje. Pri nas ga pa nekaj nosi. A je kakšna luna na vidiku. Kar nekaj blodi v spanju mene pa to blazno moti, da niti spat ne morem. Sem kot zombi.
A imate malčke že v svoji sobici? Jaz vedno bolj razmišljam da ga preselim.

Men pa noče nič pit, razen mleka iz joške. Oddam mu le 3 žličke. Oziroma par pižirkov iz lončka potem pa pljuva.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 498
2.4.2012 16:24:48   
si.pikica
čau!

meni lasje ne izpadajo nič več kot običajno v tem času, je pa res, da jih morem imet večimoma časa spet, ko držim user posted image v rokah, ker drugače mi jih takoj prime in potem vedno kakšnega izpuli in potem jih vlečem ven iz njenih rokic...

glede spanja v svoji sobici: mi smo bili še do kakšnega tedna nazaj prepričani, da jo bomo kmalu prestavli, zdaj pa zadnja 2 tedna spet slabo spimo (ne vsako noč enako) ampak se precej zbuja, vsako uro do dve in včasih hitro zaspi, če jo malo pobožam, včasih pa se prav začne jokat in si menca učke in meče ven dudo, tako da jo morem kar nekaj časa držat za rokice, da se umiri. včasih pa jo morem kar v naročje vzet. tako da res ne vem kaj je... mogoče so zobki, ker ko ji namažem dlesni je boljše ampak jaz nič ne čutim pod roko, tako da res ne vem.
pa tudi čez dan spi slabše kot prej...

mi ji kot tekočino dajemo za zdaj ali hipp čaj ali pa vodo. po žlički (ko smo zunaj z vozičkom, ker drugače se polije) ali iz lončka doma. na flaško pije samo mleko.

me pa nekaj zanima: tiste ki že uvajate zajtrk, kdaj ga jeste? moja user posted image namreč okrog 6-ih popije flaško mleka in potem spi do 8-ih ali celo 9-ih, ma do 10-ih ni lačna. jaz ji takrat (za zdaj še) dam flaško mleka in je potem spet 4 ure sita, nakar za kosilo poje zelenjavno kašico + malo čaja, okrog 18-ih pa ji naredim riževo kašico. zvečer pred spanjem (okrog 22-ih) pa spije spet mleko. glede na to, da i hitro lača e vem kdaj ji poudit kakšno malico?

grem, me kliče...lp

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.4.2012 19:29:14   
Najin_pikec
Si.pikica, mogoče ji lahko ponudiš malico ob 10h, ob 6h ima pa zajtrk. Čeprav jaz tudi ne vem, a naj ta obrok ob 5, 6h zjutraj upoštevam za zajtrk, al ne (glede na to, da kar nazaj zaspiva in v bistvu ne vstaneva).
Mi imamo malo stanovanje, tko da nimam problemov glede tega, kdaj bo šel v svojo sobico user posted image . Bo kar pri nama v sobi, dokler se ne bomo vsi skupaj preselili.

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?