|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
6.4.2012 12:12:00   
jaznoseca
matcar joj joj nič ne pomagajo pikepoke? Boščki mali user posted image user posted image user posted image . Lepo, da ste danes bolje. Če normalno uporablja rokico, bo tud po moje vse ok.

Mi smo še na pumpicah - malo manj kašlja, ampak spi pa zdaj lepo user posted image .

Jaz se tud mučim z magistrsko... bljakuser posted image .

arwenko vse naj naj!!

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Ja, pa v vrtec sem danes vpisala mičkenega. Čeprav ne vem kako bo sedaj, ko bosta dve položnici....

Kako to misliš,2 položnice?Kolko vem,še je vedno tak,kot je bilo.1 plačaš-1 zastonj.Morajo najprej sprejet to,kar so predlagali,pa še to pol traja en čas,da stopi v veljavo.

Glede na Janševo brzino sprejemanja varčevalnih ukrepov, bomo mi v septembru že lepo plačali za tamlajšega user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jure,čestitke za 10 mesecev!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalaaaa user posted image user posted image

še od mene vse najboljše

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.4.2012 12:12:18   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Kaj delate jutri dopoldan?

Mi2 samevama (spet).  user posted image

Če bova sama in imela ceeloo avto boma mogoče lahko celo kam šla.

Mi2tudi sama

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.4.2012 12:13:57   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Jure,čestitke za 10 mesecev!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalaaaa user posted image user posted image

še od mene vse najboljše

Hvala user posted image

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 6.4.2012 12:15:40 >

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.4.2012 12:50:44   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

nič posebnega, družinsko, pa k žegni bomo nosli...

jajce barvamo, ker danes ne bomo utegnili user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.4.2012 12:51:27   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Evo, častim user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ne znam prilepit slike s šampanjcem no user posted image

mam pa že raje kavo, kot šampanjec user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.4.2012 13:11:19   
ly117

Dan, saj paše malo svežine, ne?

Mi2 samevama (spet).  user posted image

Nič posebnega. Običajna sobota.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.4.2012 13:14:13   
zori82
Ročno izdelane črke za otroška vrata, hladilnik,...http://www.facebook.com/Crkarije

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.4.2012 15:49:53   
oktober11
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vseeeee bolančke

arwenko vse najlepše, najboljše ter najuspešnejše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image btw, maš ti slučajno modri avto?

dan pa... bljeh! sem skoraj celega v europarku na kavicah preživela user posted image

karmen7 kak si se glede marele odločila, boš kupla?

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.4.2012 17:24:37   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vseeeee bolančke

arwenko vse najlepše, najboljše ter najuspešnejše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image btw, maš ti slučajno modri avto?

dan pa... bljeh! sem skoraj celega v europarku na kavicah preživela user posted image

hvala. Nimam modrega avta user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.4.2012 17:48:01   
karmen7

Nič še ni odločeno. Moj je odločno proti, ker že tega nimamo kam za dat. Jaz sem pri teh marelah tudi tak tak. Do jeseni nič, če bo potreba za vrtec pa jo boma nabavila takrat. Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.4.2012 18:07:15   
botrca

N A Š I    O T R O C I 

user posted image  arabela*
* A  & M
user posted image Vrtnica79
* L & V
user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš,
*Teo

user posted image Botrca
* Jan
user posted image Koala
* A
user posted image Marta82
* Tinej
user posted image Ly117
* Luka
user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image
user posted image elevitka
* Tai
user posted image Rina22
* T.
user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.
user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik
user posted image Bambixxx
* Tibor
user posted image Arwenko
*Alex
user posted image CoKoLaDa84
* M

user posted image karmen7
*Jure

user posted image jaznoseča

* Andraž
* Gašper

user posted image oktober11

*L

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.4.2012 18:08:44   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn user posted image

Jaz sem jo imela.

jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.4.2012 18:09:26   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super user posted image user posted image user posted image

boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. user posted image

delam z ljudmi z motnjami v razvoju..user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.4.2012 18:10:05   
botrca

Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super user posted image user posted image user posted image

boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. user posted image

Jaz pa vem, be be. user posted image

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.4.2012 18:12:24   
botrca

Mi od P.Vsi so virusni,Maks ima edino še oči vnete,pa Saš zgleda malo uhice,ker je kapljice dobil,paTeo tudi,pa Maks tudi.Hvala zauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.4.2012 18:13:28   
botrca

Toti moj Saš pa ima samo smolo,no.Sem Maksa k tašči dopoldan peljala,ker sma s Saš-em imela logopeda danes,pa grema po njega,mi seveda tašča kafe skuha,5 min po tem pa mali celi roko na vročo ploščo stisne.user posted image user posted image user posted image 2 uri ga nisem mogla sploh umirit,roko skozi imel v obkladku.Pridemo domov,mu namažem in zavijem,seveda spet huronski jok,pol pa je revež zaspal.Ima pa precej,celo dlan in palec.user posted image user posted image user posted image eh,sej ne vem več,no.Pa cele dneve sama.user posted image user posted image user posted image

o joj user posted image ...bošček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.4.2012 18:16:56   
botrca
Arwenko še tukaj vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.4.2012 18:18:20   
botrca
Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma.user posted image ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it.user posted image user posted image user posted image

Kuham šunko in klobase...potem pa grem jajčka barvat...

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.4.2012 18:19:11 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.4.2012 19:02:20   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

hvala. Nimam modrega avta user posted image

sem včeraj mislila da si ti (tam pri finguštu, na pobrežju). pa še nalepka nekega kužija je bla na avtu user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.4.2012 19:04:46   
oktober11

Nič še ni odločeno. Moj je odločno proti, ker že tega nimamo kam za dat. Jaz sem pri teh marelah tudi tak tak. Do jeseni nič, če bo potreba za vrtec pa jo boma nabavila takrat. Pa ti?

če hočemo kam na morje iti, jo moremo obvezno nabaviti user posted image zaj sem/sva/smo se sicer navadili na športni del vozička, ampak nam tričetrt placa v avtu (oz. v obeh avtih) zavzame ogrodje, športni del ter jajčka user posted image zaj pa odvisno kdaj bomo šli kam na morje (beri: kdaj bodo ati denarnico odprli user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.4.2012 19:06:03   
oktober11

Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma.user posted image ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it.user posted image user posted image user posted image

user posted image držim pesti, močnomočno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.4.2012 19:59:07   
botrca

user posted image držim pesti, močnomočno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.4.2012 20:25:11   
bambixxx

delam z ljudmi z motnjami v razvoju..user posted image

o super. z odraslimi ali otroci?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.4.2012 20:27:00   
bambixxx

podpis user posted image user posted image user posted image
pa oprosti, da se nisva ustavla danes v ZD, ampak moram T. ful čuvat, ker takoj vse bolezni gor pobere.

Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.4.2012 20:47:49   
matcar
Čer

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?