Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 12:12:00
|
|
|
|
jaznoseca
|
matcar joj joj nič ne pomagajo pikepoke? Boščki mali . Lepo, da ste danes bolje. Če normalno uporablja rokico, bo tud po moje vse ok. Mi smo še na pumpicah - malo manj kašlja, ampak spi pa zdaj lepo . Jaz se tud mučim z magistrsko... bljak . arwenko vse naj naj!! IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Ja, pa v vrtec sem danes vpisala mičkenega. Čeprav ne vem kako bo sedaj, ko bosta dve položnici.... Kako to misliš,2 položnice?Kolko vem,še je vedno tak,kot je bilo.1 plačaš-1 zastonj.Morajo najprej sprejet to,kar so predlagali,pa še to pol traja en čas,da stopi v veljavo. Glede na Janševo brzino sprejemanja varčevalnih ukrepov, bomo mi v septembru že lepo plačali za tamlajšega . IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jure,čestitke za 10 mesecev!!!!!! Hvalaaaa še od mene vse najboljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 12:12:18
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj delate jutri dopoldan? Mi2 samevama (spet). Če bova sama in imela ceeloo avto boma mogoče lahko celo kam šla. Mi2tudi sama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 12:13:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jure,čestitke za 10 mesecev!!!!!! Hvalaaaa še od mene vse najboljše Hvala
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 6.4.2012 12:15:40 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 12:50:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj delate jutri dopoldan? nič posebnega, družinsko, pa k žegni bomo nosli... jajce barvamo, ker danes ne bomo utegnili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 12:51:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, častim Ne znam prilepit slike s šampanjcem no mam pa že raje kavo, kot šampanjec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 13:11:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan, saj paše malo svežine, ne? Kaj delate jutri dopoldan? Mi2 samevama (spet). Nič posebnega. Običajna sobota.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 13:14:13
|
|
|
|
zori82
|
Ročno izdelane črke za otroška vrata, hladilnik,...http://www.facebook.com/Crkarije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 15:49:53
|
|
|
|
oktober11
|
za vseeeee bolančke arwenko vse najlepše, najboljše ter najuspešnejše btw, maš ti slučajno modri avto? dan pa... bljeh! sem skoraj celega v europarku na kavicah preživela karmen7 kak si se glede marele odločila, boš kupla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 17:24:37
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 za vseeeee bolančke arwenko vse najlepše, najboljše ter najuspešnejše btw, maš ti slučajno modri avto? dan pa... bljeh! sem skoraj celega v europarku na kavicah preživela karmen7 kak si se glede marele odločila, boš kupla? hvala. Nimam modrega avta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 17:48:01
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 karmen7 kak si se glede marele odločila, boš kupla? Nič še ni odločeno. Moj je odločno proti, ker že tega nimamo kam za dat. Jaz sem pri teh marelah tudi tak tak. Do jeseni nič, če bo potreba za vrtec pa jo boma nabavila takrat. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 18:08:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn Jaz sem jo imela. jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 18:09:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. delam z ljudmi z motnjami v razvoju..
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 18:10:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. Jaz pa vem, be be.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 18:12:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi od P.Vsi so virusni,Maks ima edino še oči vnete,pa Saš zgleda malo uhice,ker je kapljice dobil,paTeo tudi,pa Maks tudi.Hvala za .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 18:13:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Toti moj Saš pa ima samo smolo,no.Sem Maksa k tašči dopoldan peljala,ker sma s Saš-em imela logopeda danes,pa grema po njega,mi seveda tašča kafe skuha,5 min po tem pa mali celi roko na vročo ploščo stisne. 2 uri ga nisem mogla sploh umirit,roko skozi imel v obkladku.Pridemo domov,mu namažem in zavijem,seveda spet huronski jok,pol pa je revež zaspal.Ima pa precej,celo dlan in palec. eh,sej ne vem več,no.Pa cele dneve sama. o joj ...bošček
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 18:16:56
|
|
|
|
botrca
|
Arwenko še tukaj vse najboljše
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 18:18:20
|
|
|
|
botrca
|
Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma. ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it. Kuham šunko in klobase...potem pa grem jajčka barvat...
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.4.2012 18:19:11 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 19:02:20
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 za vseeeee bolančke arwenko vse najlepše, najboljše ter najuspešnejše btw, maš ti slučajno modri avto? dan pa... bljeh! sem skoraj celega v europarku na kavicah preživela karmen7 kak si se glede marele odločila, boš kupla? hvala. Nimam modrega avta sem včeraj mislila da si ti (tam pri finguštu, na pobrežju). pa še nalepka nekega kužija je bla na avtu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 19:04:46
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 karmen7 kak si se glede marele odločila, boš kupla? Nič še ni odločeno. Moj je odločno proti, ker že tega nimamo kam za dat. Jaz sem pri teh marelah tudi tak tak. Do jeseni nič, če bo potreba za vrtec pa jo boma nabavila takrat. Pa ti? če hočemo kam na morje iti, jo moremo obvezno nabaviti zaj sem/sva/smo se sicer navadili na športni del vozička, ampak nam tričetrt placa v avtu (oz. v obeh avtih) zavzame ogrodje, športni del ter jajčka zaj pa odvisno kdaj bomo šli kam na morje (beri: kdaj bodo ati denarnico odprli )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 19:06:03
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma. ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it. Kuham šunko in klobase...potem pa grem jajčka barvat... držim pesti, močnomočno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 19:59:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma. ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it. Kuham šunko in klobase...potem pa grem jajčka barvat... držim pesti, močnomočno hvala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 20:25:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. delam z ljudmi z motnjami v razvoju.. o super. z odraslimi ali otroci?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 20:27:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma. ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it. Kuham šunko in klobase...potem pa grem jajčka barvat... držim pesti, močnomočno podpis pa oprosti, da se nisva ustavla danes v ZD, ampak moram T. ful čuvat, ker takoj vse bolezni gor pobere.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 20:47:49
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?