Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:04:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:05:32
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro, grem malega zbudit, pa zajtrk, pa že šibama na FT v Pesnico. danes že ob 9h...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:24:54
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Jaz pri kavi, počakam mamo, potem pa v vrtec mulčka vpisat Upam da ne bo dež
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:27:15
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri kavi, drugač pa utrujena. Sem ponoči imela še en šiht. Pa še zob me je začel včeraj bolet. Vsem bolončkom .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:30:17
|
|
|
|
arabela*
|
dan Maličke že v šoli, vrtcu. Jaz pa si še en koffe skuham, potem pa ramat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:33:52
|
|
|
|
karmen7
|
Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:54:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn Jaz sem jo imela.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:58:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca aja; csd odločbe.... koliko vas še čaka? Jaz je še nisem dobila.... Jaz še tudi vedno čakam. Pa Vsak dan čakam poštarja ko ... telebajsek? Hahaha, samo res sem pravi telebajsek oz. telebajsika.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:58:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. Jaz pa vem, be be.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:15:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn Jaz sem jo imela. Jaz jo imam, včasih prav pride, ampak v večini pa še vedno ta velik voziček uporabljamo. Sem pa tako čisto poceni kupila, pomembno mi je bilo samo da se poleže do konca, stala je mislim da 45 eur v Baby Centru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:17:48
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn Jaz sem jo imela. Jaz jo imam, včasih prav pride, ampak v večini pa še vedno ta velik voziček uporabljamo. Sem pa tako čisto poceni kupila, pomembno mi je bilo samo da se poleže do konca, stala je mislim da 45 eur v Baby Centru. Ja itak, če bom jaz nabavila marelo tudi ne mislim dati full za njo, glavo da se mi poleže. Čeprav je moj proti mareli, ker še tega voza nimamo kam za dati, kaj šele drugega. Jaz pa tudi nisem neki navdušenec nad njimi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:18:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super Še sama ne morem verjet, ampak mi je vsak dan bolj fajn. Če bi mi kdo še par mesecev nazaj rekel, da bom jaz kaj takega delala, bi ga imela za rahlo munjenega ... ampak bom morala še več delat, da bom boljše zaslužila. Je pa to kar težko, zaradi mojega, ker ima adijo del. čas, pa za naprej ne ve ... bo že.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:19:03
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn Jaz sem jo imela. Jaz jo imam, včasih prav pride, ampak v večini pa še vedno ta velik voziček uporabljamo. Sem pa tako čisto poceni kupila, pomembno mi je bilo samo da se poleže do konca, stala je mislim da 45 eur v Baby Centru. Ja itak, če bom jaz nabavila marelo tudi ne mislim dati full za njo, glavo da se mi poleže. Čeprav je moj proti mareli, ker še tega voza nimamo kam za dati, kaj šele drugega. Jaz pa tudi nisem neki navdušenec nad njimi. Ne vem, mogoče ti bo za na morje prav prišla, ko maš dosti prtljage, ne vem. Mi imamo tole lemi-jevo in je res poceni, pa vse ti nudi, kar rabiš. Drugače pa je ne kupuj, če mene vprašaš, če ne vidiš sama potrebe, pol je tudi ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:19:51
|
|
|
|
majakla
|
Dobila doh., za stroške bo. No, papir samo, dnar bo konec maja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:21:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn meni je bila zakon, tista najbolj navadna. Seveda ko je začela samostojno sedet, sva samo to uporabljale
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:22:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Čeprav je moj proti mareli, ker še tega voza nimamo kam za dati, kaj šele drugega. Jaz pa tudi nisem neki navdušenec nad njimi. meni je bilo fajn, ker je mala in sva povsod prišle, ne pa s tistim velikim vozim, sem bila okretna, da ni za opisat. Je pa res, da je treba gledat, koliko časa imaš otok anoti oz je v vozičku
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:25:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobila doh., za stroške bo. No, papir samo, dnar bo konec maja. Moj mora plačat, jaz še pa nisem dobila. Bom verjetno v drugi rundi tak kot vedno.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:27:25
|
|
|
|
arabela*
|
Arwenko zs
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:28:17
|
|
|
|
arabela*
|
Tako, za šolo naredila in poslala. Zdaj pa grem seznam opravkov napisat za nadaljne dni, potem pa grem govejo juho kuhat in pospravit
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 9:30:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn Jaz sem jo imela. Jaz jo imam, včasih prav pride, ampak v večini pa še vedno ta velik voziček uporabljamo. Sem pa tako čisto poceni kupila, pomembno mi je bilo samo da se poleže do konca, stala je mislim da 45 eur v Baby Centru. Ja itak, če bom jaz nabavila marelo tudi ne mislim dati full za njo, glavo da se mi poleže. Čeprav je moj proti mareli, ker še tega voza nimamo kam za dati, kaj šele drugega. Jaz pa tudi nisem neki navdušenec nad njimi. Ne vem, mogoče ti bo za na morje prav prišla, ko maš dosti prtljage, ne vem. Mi imamo tole lemi-jevo in je res poceni, pa vse ti nudi, kar rabiš. Drugače pa je ne kupuj, če mene vprašaš, če ne vidiš sama potrebe, pol je tudi ni Meni je bila tudi fajn. Prvo leto ko smo bili na morju je zelo prav prišel. Sploh zaradi prostora. Pa potem ko je že znal hodit je bilo tudi lažje z marelo kot z velikim vozičkom.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 11:25:35
|
|
|
|
jaznoseca
|
matcar in botrca ! hvala vsem za pikepoke. Naš tamauček pridno trenira inhalacije in pompice . Je pa bilo danes ponoči kar ok. Smo spali celo do 5.15 . Takrat se pri nas po novem začenja dan...... Ja, pa v vrtec sem danes vpisala mičkenega. Čeprav ne vem kako bo sedaj, ko bosta dve položnici.... Ah očitno, bomo morali tiste ta tretje počitnice na Tahitiju letos izpustit . Saj niso čisto normalni!! IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tak, zdaj pa slikice lepit, no, kako bom še za Nika pustila. Hvala Jaznoseca. Veliko užitkov . Jih je kar nekaj še za zamenjat. Upam, da čimprej napoliš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 12:09:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca matcar in botrca ! hvala vsem za pikepoke. Naš tamauček pridno trenira inhalacije in pompice . Je pa bilo danes ponoči kar ok. Smo spali celo do 5.15 . Takrat se pri nas po novem začenja dan...... Ja, pa v vrtec sem danes vpisala mičkenega. Čeprav ne vem kako bo sedaj, ko bosta dve položnici.... Ah očitno, bomo morali tiste ta tretje počitnice na Tahitiju letos izpustit . Saj niso čisto normalni!! IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tak, zdaj pa slikice lepit, no, kako bom še za Nika pustila. Hvala Jaznoseca. Veliko užitkov . Jih je kar nekaj še za zamenjat. Upam, da čimprej napoliš. Kako to misliš,2 položnice?Kolko vem,še je vedno tak,kot je bilo.1 plačaš-1 zastonj.Morajo najprej sprejet to,kar so predlagali,pa še to pol traja en čas,da stopi v veljavo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 12:11:13
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa grem pol z vsemi tremi k P,Saš-a je še kuhat začelo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 13:07:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem pol z vsemi tremi k P,Saš-a je še kuhat začelo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 13:09:49
|
|
|
|
bambixxx
|
T. pa nikak noče zaspat, pa komaj gleda, tak je že utrujen. glede na to, da je še sonček danes, gema po kosilu malo v mesto, moram it v knjižnico. Če je katera za kavico v mestu, tak okoli 16h, pa naj javi .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?