Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.4.2012 22:10:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer... pičim pod tuš. uživaj
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 7:12:43
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Bo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 7:59:07
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Toti moj Saš pa ima samo smolo,no.Sem Maksa k tašči dopoldan peljala,ker sma s Saš-em imela logopeda danes,pa grema po njega,mi seveda tašča kafe skuha,5 min po tem pa mali celi roko na vročo ploščo stisne. 2 uri ga nisem mogla sploh umirit,roko skozi imel v obkladku.Pridemo domov,mu namažem in zavijem,seveda spet huronski jok,pol pa je revež zaspal.Ima pa precej,celo dlan in palec. eh,sej ne vem več,no.Pa cele dneve sama. ojoj, bošček... pa će ima full, ga pelji raje, jaz kot otrok sem dlan na ploščo položila in sem mehurje dobila, sem morala v bolnico, da so zrezali... bošček , zate pa Podpis . Kak pa se nesreča hitro zgodi. Pikapoke za hitro okrevanje. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 8:00:54
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Vreme zanič, torej bova doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 8:16:19
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 8:17:48
|
|
|
|
matcar
|
Noč bila mirna,Saš tudi ok,pa ni nič kaj videt,da bi mehurje dobil,smo zgleda dovolj hitro reagirali.Pa nič ne kaže,da bi ga kaj bolelo,normalno vse dela z rokico.Zaj pa grem zajtrk pripravit,da ne bodo tećni vsi skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 8:36:44
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Noč prespali brez Lukca. Zdaj pa je že v vrtcu. Moj je peljal pa avto na tehničnega.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 8:39:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Toti moj Saš pa ima samo smolo,no.Sem Maksa k tašči dopoldan peljala,ker sma s Saš-em imela logopeda danes,pa grema po njega,mi seveda tašča kafe skuha,5 min po tem pa mali celi roko na vročo ploščo stisne. 2 uri ga nisem mogla sploh umirit,roko skozi imel v obkladku.Pridemo domov,mu namažem in zavijem,seveda spet huronski jok,pol pa je revež zaspal.Ima pa precej,celo dlan in palec. eh,sej ne vem več,no.Pa cele dneve sama. Revež mali. Se spomnim kak je bilo to lani pri nas. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Noč bila mirna,Saš tudi ok,pa ni nič kaj videt,da bi mehurje dobil,smo zgleda dovolj hitro reagirali.Pa nič ne kaže,da bi ga kaj bolelo,normalno vse dela z rokico.Zaj pa grem zajtrk pripravit,da ne bodo tećni vsi skupaj. Pa naj tak ostane.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 8:42:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* jaz kot otrok sem dlan na ploščo položila in sem mehurje dobila, sem morala v bolnico, da so zrezali... Ti tudi. Jaz sem pa padla na peč in je tudi dlan fasala. Pristala v bolnici da so mi mehur predrli. Bila pa stara med 5 -7.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 8:50:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro Bo? kaj če bo? dobro? glede na pogled skozi okno...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:04:30
|
|
|
|
arabela*
|
morning Otroci na "delovnih mestih"...jaz sem že pozajtrkovala.... Vreme je super, mi paše danes, da je tako, pa ne vem zakaj Delala ne vem kaj bom, ne da se mi nič Popoldne bomo jajca barvali, pa obisk verjetno, to pa je tud vse
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:04:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:05:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Noč bila mirna,Saš tudi ok,pa ni nič kaj videt,da bi mehurje dobil,smo zgleda dovolj hitro reagirali.Pa nič ne kaže,da bi ga kaj bolelo,normalno vse dela z rokico.Zaj pa grem zajtrk pripravit,da ne bodo tećni vsi skupaj. Pa naj tak ostane. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:09:59
|
|
|
|
arabela*
|
Aja, M že tretji dan ni prišla k nama spat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:25:04
|
|
|
|
matcar
|
Arwenko-vse najboljšeeeeeeee!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:25:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Aja, M že tretji dan ni prišla k nama spat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:37:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-vse najboljšeeeeeeee!!!!!!!!! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:51:54
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-vse najboljšeeeeeeee!!!!!!!!! podpis Hvala obema
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 9:57:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-vse najboljšeeeeeeee!!!!!!!!! podpis Pa še moj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 10:00:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, častim Ne znam prilepit slike s šampanjcem no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 11:18:20
|
|
|
|
arabela*
|
arwenko, še tukaj vse naj naj
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 11:19:34
|
|
|
|
arabela*
|
Tak, malo sem diplomo pisala, več se mi ne da. Grem v banjo, potem pa posprvait in kosilo naredit
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 11:43:44
|
|
|
|
majakla
|
Dan, saj paše malo svežine, ne? Kaj delate jutri dopoldan? Mi2 samevama (spet).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 11:56:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj delate jutri dopoldan? nič posebnega, družinsko, pa k žegni bomo nosli...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 12:11:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-vse najboljšeeeeeeee!!!!!!!!! podpis Pa še moj. In moj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?