|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
4.4.2012 8:04:41   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super user posted image user posted image user posted image

boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
4.4.2012 8:05:32   
bambixxx
dobro jutro,

grem malega zbudit, pa zajtrk, pa že šibama na FT v Pesnico. danes že ob 9h...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
4.4.2012 8:24:54   
karmen7
Jutro!

Jaz pri kavi, počakam mamo, potem pa v vrtec mulčka vpisat user posted image  Upam da ne bo dež

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
4.4.2012 8:27:15   
ly117
Jutro! user posted image

Pri kavi, drugač pa utrujena. Sem ponoči imela še en šiht. user posted image Pa še zob me je začel včeraj bolet. user posted image

Vsem bolončkom user posted image user posted image user posted image .

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
4.4.2012 8:30:17   
arabela*
danuser posted image

Maličke že v šoli, vrtcu.

Jaz pa si še en koffe skuham, potem pa ramatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
4.4.2012 8:33:52   
karmen7
Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
4.4.2012 8:54:02   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn user posted image

Jaz sem jo imela.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
4.4.2012 8:58:06   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

aja; csd odločbe.... koliko vas še čaka? Jaz je še nisem dobila....

Jaz še tudi vedno čakam.user posted image Pa user posted image user posted image user posted image

Vsak dan čakam poštarja ko ...

telebajsek? user posted image

Hahaha, samo res sem pravi telebajsek oz. telebajsika. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
4.4.2012 8:58:39   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super user posted image user posted image user posted image

boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. user posted image

Jaz pa vem, be be. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
4.4.2012 9:15:44   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz sem jo imela.

Jaz jo imam, včasih prav pride, ampak v večini pa še vedno ta velik voziček uporabljamo.
Sem pa tako čisto poceni kupila, pomembno mi je bilo samo da se poleže do konca, stala je mislim da 45 eur v Baby Centru.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
4.4.2012 9:17:48   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem jo imela.

Jaz jo imam, včasih prav pride, ampak v večini pa še vedno ta velik voziček uporabljamo.
Sem pa tako čisto poceni kupila, pomembno mi je bilo samo da se poleže do konca, stala je mislim da 45 eur v Baby Centru.

Ja itak, če bom jaz nabavila marelo tudi ne mislim dati full za njo, glavo da se mi poleže. Čeprav je moj proti mareli, ker še tega voza nimamo kam za dati, kaj šele drugega. Jaz pa tudi nisem neki navdušenec nad njimi.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
4.4.2012 9:18:09   
majakla

Še sama ne morem verjet, ampak mi je vsak dan bolj fajn.
Če bi mi kdo še par mesecev nazaj rekel, da bom jaz kaj
takega delala, bi ga imela za rahlo munjenega ... user posted image

ampak bom morala še več delat, da bom boljše zaslužila.
Je pa to kar težko, zaradi mojega, ker ima adijo del. čas,
pa za naprej ne ve ... bo že.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
4.4.2012 9:19:03   
Arwenko

Jaz sem jo imela.

Ja itak, če bom jaz nabavila marelo tudi ne mislim dati full za njo, glavo da se mi poleže. Čeprav je moj proti mareli, ker še tega voza nimamo kam za dati, kaj šele drugega. Jaz pa tudi nisem neki navdušenec nad njimi.

Ne vem, mogoče ti bo za na morje prav prišla, ko maš dosti prtljage, ne vem. Mi imamo tole lemi-jevo in je res poceni, pa vse ti nudi, kar rabiš. Drugače pa je ne kupuj, če mene vprašaš, če ne vidiš sama potrebe, pol je tudi ni user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
4.4.2012 9:19:51   
majakla
Dobila doh., za stroške bo.
No, papir samo, dnar bo konec maja. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
4.4.2012 9:21:06   
arabela*

meni je bila zakon, tista najbolj navadna. Seveda ko je začela samostojno sedet, sva samo to uporabljaleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
4.4.2012 9:22:49   
arabela*

Čeprav je moj proti mareli, ker še tega voza nimamo kam za dati, kaj šele drugega. Jaz pa tudi nisem neki navdušenec nad njimi.

meni je bilo fajn, ker je mala in sva povsod prišle, ne pa s tistim velikim vozim, sem bila okretna, da ni za opisat. Je pa res, da je treba gledat, koliko časa imaš otok anoti oz je v vozičkuuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
4.4.2012 9:25:38   
ly117

Dobila doh., za stroške bo.
No, papir samo, dnar bo konec maja. user posted image

Moj mora plačat, jaz še pa nisem dobila. Bom verjetno v drugi rundi tak kot vedno.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
4.4.2012 9:27:25   
arabela*
Arwenko zsuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
4.4.2012 9:28:17   
arabela*
Tako, za šolo naredila in poslala.

Zdaj pa grem seznam opravkov napisat za nadaljne dni, potem pa grem govejo juho kuhat in pospravituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
4.4.2012 9:30:15   
ly117

Jaz sem jo imela.

Ne vem, mogoče ti bo za na morje prav prišla, ko maš dosti prtljage, ne vem. Mi imamo tole lemi-jevo in je res poceni, pa vse ti nudi, kar rabiš. Drugače pa je ne kupuj, če mene vprašaš, če ne vidiš sama potrebe, pol je tudi ni user posted image

Meni je bila tudi fajn. Prvo leto ko smo bili na morju je zelo prav prišel. Sploh zaradi prostora. Pa potem ko je že znal hodit je bilo tudi lažje z marelo kot z velikim vozičkom.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
4.4.2012 11:25:35   
jaznoseca
matcar in botrca  user posted image user posted image user posted image !

hvala vsem za pikepoke. Naš tamauček pridno trenira inhalacije in pompice user posted image . Je pa bilo danes ponoči kar ok. Smo spali celo do 5.15 user posted image user posted image user posted image . Takrat se pri nas po novem začenja dan......

Ja, pa v vrtec sem danes vpisala mičkenega. Čeprav ne vem kako bo sedaj, ko bosta dve položnici.... Ah očitno, bomo morali tiste ta tretje počitnice na Tahitiju letos izpustit user posted image user posted image user posted image . Saj niso čisto normalni!!

Tak, zdaj pa slikice lepit, no, kako bom še za Nika pustila. user posted image
Hvala Jaznoseca. user posted image

Veliko užitkov user posted image . Jih je kar nekaj še za zamenjat. Upam, da čimprej napoliš.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
4.4.2012 12:09:47   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

matcar in botrca  user posted image user posted image user posted image !

hvala vsem za pikepoke. Naš tamauček pridno trenira inhalacije in pompice user posted image . Je pa bilo danes ponoči kar ok. Smo spali celo do 5.15 user posted image user posted image user posted image . Takrat se pri nas po novem začenja dan......

Ja, pa v vrtec sem danes vpisala mičkenega. Čeprav ne vem kako bo sedaj, ko bosta dve položnici.... Ah očitno, bomo morali tiste ta tretje počitnice na Tahitiju letos izpustit user posted image user posted image user posted image . Saj niso čisto normalni!!

Tak, zdaj pa slikice lepit, no, kako bom še za Nika pustila. user posted image
Hvala Jaznoseca. user posted image

Veliko užitkov user posted image . Jih je kar nekaj še za zamenjat. Upam, da čimprej napoliš.

Kako to misliš,2 položnice?Kolko vem,še je vedno tak,kot je bilo.1 plačaš-1 zastonj.Morajo najprej sprejet to,kar so predlagali,pa še to pol traja en čas,da stopi v veljavo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
4.4.2012 12:11:13   
matcar
Jaz pa grem pol z vsemi tremi k P,Saš-a je še kuhat začelo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
4.4.2012 13:07:33   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa grem pol z vsemi tremi k P,Saš-a je še kuhat začelo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
4.4.2012 13:09:49   
bambixxx
T. pa nikak noče zaspat, pa komaj gleda, tak je že utrujen. user posted image
glede na to, da je še sonček danes, gema po kosilu malo v mesto, moram it v knjižnico. Če je katera za kavico v mestu, tak okoli 16h, pa naj javi user posted image .

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?