Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 20:55:01
|
|
|
|
matcar
|
Joj,kaki dan je za mano. Hb,sem končno lahko rit malo naslonla na sedalo od stola. Zjutraj sem tak mogla fročeke zrihtat,nafutrat,zdravila dat,pol sem šla malo na compa.Ob pol 10-h šla dol k mami,da sem začela za kosilo pripravljat.Sem delala čufte in pire za kosilo,pa Maks mi je pri čuftih pomagal.Pa komaj da sem to kosilo skupaj spocala,ker toti fročeki so bli za znoret danes,en bolj žleht,kot drugi.Se vidi,da so doma,pa nič zunaj. Po kosilu sem jih spakirala spat,razen Maksa,pa še celo mi je ratalo eno uro počivat.Pol so mi pa tak živce spili,sploh ko je Lea prišla iz šole,da sem jih nagnala dnevno komplet pospravit(igrače seveda) in sem posesala in gor umila,pol se moj Maks spomni it k tašči,sem njega peljala.Ko sem nazaj prišla pa sem še jajce šla barvat.Zaj pa sem čist hin že,pa bolana ni za pozabit,aja,pa še oke imam vnete in gnojne cele. Eh.....,saj bo enkrat boljše.......UPAM!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 20:55:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. delam z ljudmi z motnjami v razvoju.. U,fajn.Kje pa to? V kakem zavodu?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.4.2012 20:56:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma. ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it. držim pesti,da ne bo treba it v B!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 7:26:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma. ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it. držim pesti,da ne bo treba it v B! Podpis. Držimo pesti, močno, močno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 7:34:17
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Včeraj imela eno predstavitev ob 19.30, zraven še mojega morala peljat... Prišla domov ob polnoči, A. pa ob 2eh auf, že od 3eh dela. Zdaj se spravljam počasi po Nika k sosedom, saj mami tudi že ob 8ih odpre. Ste danes za kaki dop.kafe v SO?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 8:04:33
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Šla spat ob polnoči, L pa od 7h dalje že v akciji. Zdaj počasi prihajam ob kavici k sebi. L gleda risanke, je zraven čokolino, moj pa po nabavo za ami ami.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 8:07:34
|
|
|
|
ly117
|
Botrca držim pesti da ne bosta rabla it v bolnico in koš da se čim prej Jan pozdravi. Matcar vam pa tudi koš za zdravje in zate še nekaj
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 8:09:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste danes za kaki dop.kafe v SO? Načeloma lahko, da grema malo z L ven.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 8:25:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste danes za kaki dop.kafe v SO? Načeloma lahko, da grema malo z L ven. Ja, saj to, da not ne čepimo. Ob 10h oz. malo čez?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 8:28:57
|
|
|
|
majakla
|
Matcar za vas pa roj pikapok, da boste hitro zdravi, pa da te alergije premagate.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 8:49:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste danes za kaki dop.kafe v SO? Načeloma lahko, da grema malo z L ven. Ja, saj to, da not ne čepimo. Ob 10h oz. malo čez? Bo šlo ven.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 8:53:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste danes za kaki dop.kafe v SO? Načeloma lahko, da grema malo z L ven. Ja, saj to, da not ne čepimo. Ob 10h oz. malo čez? Bo šlo ven. OK Še VSE druge VABLJENE!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 9:09:48
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca držim pesti da ne bosta rabla it v bolnico in koš da se čim prej Jan pozdravi. Matcar vam pa tudi koš za zdravje in zate še nekaj Podpis za obe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 19:50:01
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Luka že spi cca. uro. Sma se malo cartala, pa po hrbtu sem ga mogla malo čohat in ga je kr zmanjkalo. Jutri pa bomo že ob pol7 gor ali pa še prej. Jaz pa grem zdaj na kavč in pred TV.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 20:10:51
|
|
|
|
majakla
|
Čer Mi končno doma, žegnani, hihi. Nika mormo dat spat, pa nam nekak ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 23:31:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. delam z ljudmi z motnjami v razvoju.. o super. z odraslimi ali otroci? odraslimi
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 23:33:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma. ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it. Kuham šunko in klobase...potem pa grem jajčka barvat... držim pesti, močnomočno podpis pa oprosti, da se nisva ustavla danes v ZD, ampak moram T. ful čuvat, ker takoj vse bolezni gor pobere. te popolnoma razumem...bolanih je itak dosti...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.4.2012 23:39:13
|
|
|
|
botrca
|
Hvala punce za pikapoke..danes je že boljši...malo je jedel in že nagaja ...hvala bogu...je pa zjutraj bil ful bogi, sem ga mislila spakirat pa v bolnico peljat..pa mi je zaspal od 10.20 do 12.45..zgleda da je rabil počitek in spanje...potem je že bila druga slika...nasmeh in boljša volja. K žegnu sem šla s sestro v Mb..se pri njej ustavila na kavi, počvekale ženske (jaz, sestra in mama)...šla domov...večerja...spanje. Počakat moram, da ob 00.15 dobi zdravilo pa grem spat. Velikonočni zvonovi naj zazvonijo najlepšo praznično pesem in prinesejo radost v srca. Vesele praznike!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.4.2012 8:39:07
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Lepo pisanko!!! Vsi auf, čez dobro uro gremo k mojim na zajtrk - ima mama to pri nas prek, vsaj še letos no. Teo tebi pa vse najboljše za 10 mini svečk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.4.2012 11:36:23
|
|
|
|
majakla
|
Dan Smo pri tašči na zajtrku/žegnu. Pa kdo še sploh lahko o kosilu študira. Kaj sneži?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.4.2012 13:41:45
|
|
|
|
ly117
|
Dan. Dopoldan bili pri mojih na zajtrku. Likalnik že tudi peljala na sprehod. Zdaj pa lenarjenje do nezavesti in naprej.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.4.2012 14:35:23
|
|
|
|
arabela*
|
dan Nonstop neka laufarija.... Včeraj tak v cerkev hodla z otroki, popoldne smo še v A nekaj hodli, pa k mojim malo.. Danes pa že dopoldne k tašči na zajtrk, zdaj pa končno malo doma, imma kup nalog za naredit in poslat, pa še dipklomo moram malo pisat. Maličke se igrata, malo sta tečne...ampak je prehladno za it na sprehod
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.4.2012 14:38:39
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.4.2012 14:40:04
|
|
|
|
arabela*
|
blagoslovljene praznike vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.4.2012 21:05:44
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?