|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
24.3.2012 14:44:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ne mi zamerit prosim, ampak tega odnosa vajinega z mamo jaz res ne razumem. Ti ji ful pomagaš, jo financiraš pri že tako nizkih dohodkih (no vsaj vmes si jo, ko je čakala tista nakazila iz A), mislim zgleda mi že skoraj kot da si ti mama, ona pa tvoja najstniška hčera. Jaz mislim, da boš tu ti morala nekaj naredit, ker dolgoročno se ti bo še skf**** od tega, poleg vseh svojih "problemov".

jaz se isto sprašujem. Dobra si, da sploh to dopuščaš, jaz bi se enostavno distancirala od take osebe, pa ne glede na to, če je mati ali ne. ZMoja je sedaj tud ok, pa uh in ah..ampak se zavedam, oz vem kaka je drugače in jo zato jemljem za rezervo, ne glede na vse. Žal ampak tako jeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.3.2012 14:47:06   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

,kaj se v tej naši B grejo,mi ni jasno.Pa še polek ateja bo zdaj pokopan.Bota še naprej skupaj lahko

sploh ne govori, jaz bi te doktere v mb vse odpustila..kako pocajo bolnike..oz ne znajo diagnoz postavit, mislim...saj pri nas ni kaj boljše bilo....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
24.3.2012 14:48:51   
arabela*

Z matero se spet pičima nekaj,

jaz pa z mojim.
Sva se dogovoriva, da bova imela teden pauze, in da kao danes gre...
ampak kot kaže, temu ne bo takouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
24.3.2012 14:49:55   
arabela*

da je od ateja dober kolega in sodelavec umrl za isto stvarjo,kot moj ata.user posted image [

ojej...naj v miru počivauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.3.2012 14:50:55   
arabela*
aja...če katero zanima, v leclerku imaju fajn in zelo ugodne teniske za punce in fante.
Pa ne tiste z reklame...boljše, mehke, skratka vredni nakupauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.3.2012 19:04:43   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

jutro,

včeraj je bil en naporen dan. dopoldne Ft, pol hitra kava, pol sem mogla ateja v B vozit. nekaj si je palec na nogi poškodoval nekaj časa nazaj in se mu je ful vnelo in začelo gnojit. je dobil gangreno in sedimentacijo krvi je imel včeraj 109 user posted image . v ponedeljek gre na sprejem, da mu bodo prst odrezali user posted image .
in seveda cel ta čas T. ni spal. zaspal je komaj okoli pol petih popoldne, se zbudil ob 20.20h, pol za žurka. no ob 22.20 sma kar skupaj zaspala v spalnici, zato je danes že pred 7h začel rogovilit po postli. kaj bomo delali danes pa še ne vem.

O,ti sranje.user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe,za ateja pa ogromno,ogromnouser posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.3.2012 19:06:07   
botrca

Evo, mojadva od P, so ušesa vneta, ampak je zaenkrat samo kapljice dala, ker ni tako zelo vneto. Do ponedeljka bi moralo bit vredu, če ne pa moramo nazaj po AB. Upam, da se jim izognemo, do zdaj smo jih samo 1x imeli takrat v bolnici decembra in upam, da pri tem ostane.

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.3.2012 19:07:36   
botrca

Mi se ravno najedli,smo imeli telečjo juho z rezanci,pire krompir in pohaneha vitkega soma+zelena solata.Z matero se spet pičima nekaj,ker ima finte,itak,kak je ona boga pa oh in sploh pa za vse samauser posted image .Ja,WTF,kaj pa te jaz pol delam?Joj,me je dvignila.Pa sestrična je mimo prišla,pa povedlala,da je od ateja dober kolega in sodelavec umrl za isto stvarjo,kot moj ata.user posted image user posted image user posted image Valda,ga niso zdravli,ker niso vedli kaj je in so izvide čakali.Mislim,kaj se v tej naši B grejo,mi ni jasno.Pa še polek ateja bo zdaj pokopan.Bota še naprej skupaj lahko.user posted image user posted image user posted image

za bolnico user posted image zate in tvoje živceuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.3.2012 19:08:05   
Arwenko
Evo, cel dan je bilo kr ok, dokaj zmerna temperatura, samo zjutraj eno svečko dali, zdaj zvečer pa ji je spet ful nabilo :(( Prejle je imela 39.7. Sem jo zbudila, ji dala pit (hvala bogu pije in ima kr apetit), ji dala svečko in jo samo nazaj položla, pa že dalje spi user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.3.2012 19:13:27   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa danes je Saš rekel MAMA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.3.2012 19:17:12   
botrca

Čisto napsihirana.Sem Maksa na judo peljala in sem med njegovim treningom šla v našo knjižnico knjige vrnit in so mi denar vkradli iz denarnice in to vse,kar sem še imela.user posted image user posted image user posted image najprej sem mislila,da so vse vzeli,ker ni bilo nikjer denarnice več,pa hitro so skliznili ven.Sem sicer takoj ugotovila,pa laufala za njimi,ampak so se v zemljo vgreznili.Pol pa me kliče knjižničarka,da je našla denarnico med knjigami,na polici.Grem nazaj,pa seveda denarja ni bilo noter.Eh,pa meni se bo res skeglalo počasi.user posted image user posted image user posted image

o joj...upam, da jih policija najde in kaznuje user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
24.3.2012 19:31:40   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Drage moje...

saj že veste, ampak vseeno:
DOBILA SEM SLUŽBO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   delala bom preko javnih del in sicer učna pomoč sosialno ogroženim učencemuser posted image moje področje...full sem vesela...delo bo sicer večinoma popoldan, ampak.... nima veze... T bom sicer zeloooooooo malo videla, ampak ga bom pač kaki ponedeljek še doma imela, pa bo podaljšan vikenduser posted image
sem pa zdaj gledala koliko bom vrtca plačevala po novem, zdaj ko bom zaposlena...adijo si...user posted image ampak tak kot pravijo vsako slabo je za nekaj dobro...no, jaz pravim...vsako dobro je za nekaj slabouser posted image user posted image
aja, je pa delo do konca leta 2012user posted image

hvala za čestitke za T...včeraj smo praznovali...super je bilo...user posted image

čestitke tudi od mene tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
24.3.2012 19:32:51   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

čer...

Danes nam je tast umrl, petnajst minut pred tem sva bila pri njemu še....user posted image

še kaj...maličke ravnokar zaspale, grem pospravit in v posteljo.

Lepo in mirno noč vsem..

sožalje tudi od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
24.3.2012 19:34:03   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Malo prej mi je mulc rekel:
Ne boma se kregala. In mi začel dalje razlagat. user posted image user posted image user posted image

Ima zadnje case take ijave da se morem samo smejat.

In še zadnji dve izjavi:
1. Mami vse bo vredu.
2. Ti si pridna.

Crkeš.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
24.3.2012 19:34:44   
botrca
Timotej z zamudo pa vseeno user posted image user posted image vse najboljše

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
24.3.2012 19:37:50   
botrca

N A Š I    O T R O C I 

user posted image  arabela*
* A  & M
user posted image Vrtnica79
* L & V
user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš,
*Teo

user posted image Botrca
* Jan
user posted image Koala
* A
user posted image Marta82
* Tinej
user posted image Ly117
* Luka
user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image
user posted image elevitka
* Tai
user posted image Rina22
* T.
user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.
user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik
user posted image Bambixxx
* Tibor
user posted image Arwenko
*Alex
user posted image CoKoLaDa84
* M

user posted image karmen7
*Jure

user posted image jaznoseča

* Andraž
* Gašper

user posted image oktober11

*L

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
24.3.2012 19:41:35   
botrca
Čer,

prebrala in pokomentirala sem vas...če sem kaj pozabla se opravičujem. Pri nas nič novega...Jan je zdrav in od srede v vrtcu. V četrtek smo imeli v vrtcu za mamice predstavo, včeraj pa v službi. Zvečer sva pa z mojim šla gledat reporterja Milana Si ali nisi predstavo...v Pesnico. Potem pa na pijačo in domov. Danes sem imela generalko doma...popoldan pa sprehod in malo lenarjenja. Pekla sem eno sladico..koh....mmmmm.

Zdaj pa kuham kranjske klobase za večerjo zame in mojo mamo...Jan bo počasi šel gledat risanko na dvd-ju in klasika...večerna rutina...potem pa malo pred tv.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
24.3.2012 19:41:41   
majakla
Čer

Karmen: poslala sem ti zs na fb user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
24.3.2012 19:42:24   
botrca
Punce ima katera:

Rabim: 4,21,27,28,30,35,39,53,58,64,98,99,100,103,104,
106,107,109,110,114,116,122,131,133,134,138,154,157,159,
160,185,186,192,199

Za menjavo imam: 2,5,15,19,33,45,47,50,69,76,84,87,93,111,126,
128,135,139,141,152*2,145,146,149,151,168,169,170*2,171,175,
177,179,182,195,196,198

Lep večer user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
25.3.2012 8:28:55   
bambixxx
jutro,

naš mulc je že na novo uro naštelan user posted image . pa nič sončka ni user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
25.3.2012 9:08:49   
majakla
Dobro jutro!
Evo mene, spet imam nekaj za jamrat, križ me boli. Aja, pa ena ura mi fali, ni mi všeč ta prestavljena.
Zunaj je neko čudno, ampak že lepše kot pred pol ure, ko sva vstala.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
25.3.2012 9:28:24   
katy83
dan...

tudi jaz bom malo jamrala...prehlajena sem že 2 dni tak, da imam občutek, da mi bo nos, uhe in glavo razneslouser posted image Pa T je tudi začel kašljat...user posted image

vsem vam, drage mamice želim lep materinski danuser posted image user posted image user posted image

aja, v torek grem podpisat pogodbo v službo, v sredo bi naj začelauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
25.3.2012 9:30:56   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

vsem vam, drage mamice želim lep materinski danuser posted image user posted image user posted image

katy hvala enako in user posted image user posted image user posted image  za prehlad.

pa podpis za vse ostale user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
25.3.2012 10:18:46   
ly117
Jutro! user posted image

Spali do 9h. Pasalo. Pa L ne kašlja več tak grdo. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
25.3.2012 12:41:05   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Ne mi zamerit prosim, ampak tega odnosa vajinega z mamo jaz res ne razumem. Ti ji ful pomagaš, jo financiraš pri že tako nizkih dohodkih (no vsaj vmes si jo, ko je čakala tista nakazila iz A), mislim zgleda mi že skoraj kot da si ti mama, ona pa tvoja najstniška hčera. Jaz mislim, da boš tu ti morala nekaj naredit, ker dolgoročno se ti bo še skf**** od tega, poleg vseh svojih "problemov".

jaz se isto sprašujem. Dobra si, da sploh to dopuščaš, jaz bi se enostavno distancirala od take osebe, pa ne glede na to, če je mati ali ne. ZMoja je sedaj tud ok, pa uh in ah..ampak se zavedam, oz vem kaka je drugače in jo zato jemljem za rezervo, ne glede na vse. Žal ampak tako jeuser posted image

Se strinjam z obema.Samo kaj naj,zaenkrat moram bit tu,ker mi ne gre ven finančno,da gremo v podnajem.Bi pa šla takoj,če me kateri kaj vpraša.Samo sem pa nekaj ugotovila zdaj.Pa niti sama ne bi prišla do tega,če mi moj ne bi reko,ko je domov prišo ponoči pa sma debatirala.Namreč,take fore ima samo takrat,ko pride brat domov čez viken.Te je glasna in močna in vsi smo hudobni,pa ne vem še kaki vse,ko pa smo sami čez teden,pa jeok,pa ji nič ni težko.Isto je delala,ko je še ata bil živ.Jemljem pa jo itak za rezervo,samo mene jezik tepe,ne znam bit tiho,ko začne z svojimi fintami.Eh,saj bo enkrat boljše-upam!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?