|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
23.3.2012 22:56:17   
ly117
Grem jaz v krtovo deželo. Nemrem več.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
23.3.2012 23:29:56   
majakla
No, te pa bo naslednji Euroloto moj,
hahaha,
sanja Majakla o ...  user posted image  .

Grem še malo na kavč.

Lahko noč

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
24.3.2012 7:39:33   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
24.3.2012 7:52:04   
majakla
Dobro jutro

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
24.3.2012 7:54:35   
majakla
kako lepo vreme...
Grem 3 ure delat, pol pa na rd, zvečer pa z Nikom kraljujeva doma, gre A. na šiht.
Kaj pa ti?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
24.3.2012 7:55:05   
karmen7
Jutro!

Prišla včeraj domov ob 18 uri, sva se imeli fino. Šli v mestni park peš, pa od tam na Lent, pa na kavo na teraso hotela City - kjer sem bila sicer prvič, pa doooooolgoooo me ne bo več tja. Kava zanič, postrežba pa katastrofa. Sedeli sva vsaj 20 min, pa če ne bi natakarju pomahale ne bi dobile kave. Aja odnos pa tud bolj tak tak, pa da ne bo pomote: terasa je bila bolj prazna. user posted image  Ne vem no za hotel s štirimi zvezdicami je to katastrofa. Pa en natakar ni govoril nemško.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
24.3.2012 7:59:48   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

kako lepo vreme...
Grem 3 ure delat, pol pa na rd, zvečer pa z Nikom kraljujeva doma, gre A. na šiht.
Kaj pa ti?

Doma,sama z otroci,moj je šel v Zadar ob 3-h.Jaz pa tudi že od pol 4-h budna,sem se še dobre pol ure mantrala,pa itak nisem mogla več spat in sem vstala.Drugače pa bomo doma.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
24.3.2012 8:00:55   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Prišla včeraj domov ob 18 uri, sva se imeli fino. Šli v mestni park peš, pa od tam na Lent, pa na kavo na teraso hotela City - kjer sem bila sicer prvič, pa doooooolgoooo me ne bo več tja. Kava zanič, postrežba pa katastrofa. Sedeli sva vsaj 20 min, pa če ne bi natakarju pomahale ne bi dobile kave. Aja odnos pa tud bolj tak tak, pa da ne bo pomote: terasa je bila bolj prazna. user posted image  Ne vem no za hotel s štirimi zvezdicami je to katastrofa. Pa en natakar ni govoril nemško.

Mi smo imeli tam abrahama,pa je bilo super.Mogoče sta naleteli tak?Drugače so ful prijazni,pa vse ti prinesejo,postrežejo hitro...Edino hrana je malo trajala,da smo dobili.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
24.3.2012 8:00:59   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

ta hotel bi rad bil za "high society" ljudi user posted image . jaz sem že bila parkrat tam, ker ima moja banka ponavadi tam sprejeme za VIP stranke user posted image . takrat so se kar potrudili no, tak da ne morem rečt, da je zanič.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
24.3.2012 8:07:08   
bambixxx
jutro,

včeraj je bil en naporen dan. dopoldne Ft, pol hitra kava, pol sem mogla ateja v B vozit. nekaj si je palec na nogi poškodoval nekaj časa nazaj in se mu je ful vnelo in začelo gnojit. je dobil gangreno in sedimentacijo krvi je imel včeraj 109 user posted image . v ponedeljek gre na sprejem, da mu bodo prst odrezali user posted image .
in seveda cel ta čas T. ni spal. zaspal je komaj okoli pol petih popoldne, se zbudil ob 20.20h, pol za žurka. no ob 22.20 sma kar skupaj zaspala v spalnici, zato je danes že pred 7h začel rogovilit po postli. kaj bomo delali danes pa še ne vem.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
24.3.2012 8:10:12   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

kako lepo vreme...
Kaj pa ti?

Doma,sama z otroci,moj je šel v Zadar ob 3-h.Jaz pa tudi že od pol 4-h budna,sem se še dobre pol ure mantrala,pa itak nisem mogla več spat in sem vstala.Drugače pa bomo doma.user posted image

Midva bova tudi sama, nimam pojma kam se bova dala.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
24.3.2012 8:10:12   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

jutro,

včeraj je bil en naporen dan. dopoldne Ft, pol hitra kava, pol sem mogla ateja v B vozit. nekaj si je palec na nogi poškodoval nekaj časa nazaj in se mu je ful vnelo in začelo gnojit. je dobil gangreno in sedimentacijo krvi je imel včeraj 109 user posted image . v ponedeljek gre na sprejem, da mu bodo prst odrezali user posted image .
in seveda cel ta čas T. ni spal. zaspal je komaj okoli pol petih popoldne, se zbudil ob 20.20h, pol za žurka. no ob 22.20 sma kar skupaj zaspala v spalnici, zato je danes že pred 7h začel rogovilit po postli. kaj bomo delali danes pa še ne vem.

O,ti sranje.user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe,za ateja pa ogromno,ogromnouser posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
24.3.2012 8:10:37   
karmen7

jutro,

O,ti sranje.user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe,za ateja pa ogromno,ogromnouser posted image user posted image user posted image

Podpis user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
24.3.2012 8:18:03   
arabela*
morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
24.3.2012 8:24:56   
arabela*
jaz ob kavici, maličke gledata risanke malo.
Moj po dolgem času dela v soboto. POtem se porihtamo, pa tak gremo naokoli, verjetno do leclerka po eno darilo, za kolegico od Auser posted image

Včeraj imeli pogreb, tak da je to za nami. Celo jutro pa sva še tak imela laufarijo naokoli, pa še familija iz Srbije in Hrvaške je prišla k nam, tak da...skratka je za nami.

Danes pa tak ogromno vsega še, bi morala malo snov preletet, ker imam izpit v ponedeljek, pa mi valjda ni., pa A ima nalogo še.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
24.3.2012 8:26:01   
arabela*
bambi...za atejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
24.3.2012 8:26:45   
ly117
Jutro! user posted image

Pri nas pa je Luka že včeraj zjutraj tak pasje kašlat. No in včeraj ko sem šla spat ga je taki kašel zgrabo in je posledično tudi bruhal. Je pa revež tudi hripav.
Spali tam nekje do 7h.
Je pa zdaj L brez pleničke pa da vidimo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
24.3.2012 8:33:28   
ly117

jutro,

Podpis.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
24.3.2012 8:46:49   
ly117
In sma se že preoblačla. Polulan in pokakan. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
24.3.2012 9:40:11   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

jutro,

Podpis.

Podpis tudi od mene...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
24.3.2012 9:42:08   
Arwenko
Drugače pa jutro. Noč je bila kr mirna, tamala je pa zvečer zakuhala spet na 39,6; smo dali svečko in je spala celo noč pri nama. Moj paničar je pa šel zdaj z njo k P, pa da vidimo kaj bodo rekli. Po svoje itak ok, naj pogledajo, če so slučajno ušesa in pljuča ok. Jaz pa malo pospravljam, moram spravit speglane cote v omare, pa malo počistit. Ravno sem posteljnino slekla in dala prat, sma imela že grozno umazano in je bil skrajni čas. Pol pa še malo orhidejice moje porihtat.user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
24.3.2012 12:02:52   
Arwenko
Evo, mojadva od P, so ušesa vneta, ampak je zaenkrat samo kapljice dala, ker ni tako zelo vneto. Do ponedeljka bi moralo bit vredu, če ne pa moramo nazaj po AB. Upam, da se jim izognemo, do zdaj smo jih samo 1x imeli takrat v bolnici decembra in upam, da pri tem ostane.

Drugače pa zdaj rožice rihtamo, sem šla v sosednjo vrtnarijo še po nekaj trobentic, pa moj presaja te domače narazen, pa enake lonce sva zadnjič v bauhausu kupila in boma malo uredila vse skupaj. user posted image

Pol pa počasi kosilo, danes bo špinača s pire krompirjem.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
24.3.2012 12:37:06   
matcar
Mi se ravno najedli,smo imeli telečjo juho z rezanci,pire krompir in pohaneha vitkega soma+zelena solata.Z matero se spet pičima nekaj,ker ima finte,itak,kak je ona boga pa oh in sploh pa za vse samauser posted image .Ja,WTF,kaj pa te jaz pol delam?Joj,me je dvignila.Pa sestrična je mimo prišla,pa povedlala,da je od ateja dober kolega in sodelavec umrl za isto stvarjo,kot moj ata.user posted image user posted image user posted image Valda,ga niso zdravli,ker niso vedli kaj je in so izvide čakali.Mislim,kaj se v tej naši B grejo,mi ni jasno.Pa še polek ateja bo zdaj pokopan.Bota še naprej skupaj lahko.user posted image user posted image user posted image

Arwenko-user posted image user posted image user posted image za A.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
24.3.2012 12:58:17   
Arwenko

Mi se ravno najedli,smo imeli telečjo juho z rezanci,pire krompir in pohaneha vitkega soma+zelena solata.Z matero se spet pičima nekaj,ker ima finte,itak,kak je ona boga pa oh in sploh pa za vse samauser posted image .Ja,WTF,kaj pa te jaz pol delam?Joj,me je dvignila.

Ne mi zamerit prosim, ampak tega odnosa vajinega z mamo jaz res ne razumem. Ti ji ful pomagaš, jo financiraš pri že tako nizkih dohodkih (no vsaj vmes si jo, ko je čakala tista nakazila iz A), mislim zgleda mi že skoraj kot da si ti mama, ona pa tvoja najstniška hčera. Jaz mislim, da boš tu ti morala nekaj naredit, ker dolgoročno se ti bo še skf**** od tega, poleg vseh svojih "problemov".

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
24.3.2012 14:42:02   
arabela*
Me smo se tud najedle, svinjsko obaro,juho imele, še od včeraj, ko je tašča dalauser posted image ..njamsi

Zdaj pa tak počasi A na RD peljem...tečne sta danes, pa domov sta preh hotele, jaz pa bi po trgovinah še malo hodilauser posted image ...ošpice male

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?