Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:12:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne? Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve. mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakon Pri pupah je lažje. ja saj striktno za pupe sem pisala Vem ja, saj zato sem napisala da je za pupe lažje. Jim date legice in to je to.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:22:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Jaz sem tak-tak...se tud sestavljam.....kup stvari še imava za uredit do petka...ampak bo že nekako, kaj čemo, tak je če si sam za vse Tud psihično vsa oba uničena, meni full paše da se s čim zamotim, da ne študiram o vsem skupaj...Težko je vse skupaj, ko nekdo "gre" tako nenadoma, težko dojeti...eh saj bo že bolje Kak te razumem,dala skozi to.Še zdaj se mi zdi,kot da je včeraj blo,pa bo 28-ga že 5 mesecev,odkar ga ni več med nami.Pa spet mi gre kr na jok. Če kaj rabita,povej,sem ti na voljo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:23:08
|
|
|
|
matcar
|
Rihtam papirje,pa sortiram,pa kaj ne rabim v smeti mečem.Zaj pa šibam na pošto.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:36:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Jaz sem tak-tak...se tud sestavljam.....kup stvari še imava za uredit do petka...ampak bo že nekako, kaj čemo, tak je če si sam za vse Tud psihično vsa oba uničena, meni full paše da se s čim zamotim, da ne študiram o vsem skupaj...Težko je vse skupaj, ko nekdo "gre" tako nenadoma, težko dojeti...eh saj bo že bolje Kak te razumem,dala skozi to.Še zdaj se mi zdi,kot da je včeraj blo,pa bo 28-ga že 5 mesecev,odkar ga ni več med nami.Pa spet mi gre kr na jok. Če kaj rabita,povej,sem ti na voljo. Hvala matcar... saj s tavečjega je že urejeno, petek še preživimo, pa bo potem vse lažje za vse ...moralo bo bit
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 13:07:20
|
|
|
|
ly117
|
Pa,pa.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 18:12:45
|
|
|
|
bambixxx
|
dan oz. čer, danes se nisem uspela nič javit, sem kar skoz leteča. dopoldne sva bila z malim na FT, potem domov, pol ure stojke, malica in je že spal. jaz sem medtem perilo zložla in zlikala na brzino, pa še v trgovino sem skočila. in potem sem si privoščila malo časa zase po dolgem času . kuhat ni bilo treba, ker je ati na tenisu. zdaj sva bila pa z malim še pri mojih na obisku. in je že večer. pripravim večerjo, pa bo že tak moj doma. pol pa večerna rutina in spanje. jutri dopoldne pa sma fraj. če bo katera jutri za kavo naj mi javi, ker ne vem, če mi bo v petek uspelo - spet FT.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 18:58:55
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 19:03:01
|
|
|
|
matcar
|
Čisto napsihirana.Sem Maksa na judo peljala in sem med njegovim treningom šla v našo knjižnico knjige vrnit in so mi denar vkradli iz denarnice in to vse,kar sem še imela. najprej sem mislila,da so vse vzeli,ker ni bilo nikjer denarnice več,pa hitro so skliznili ven.Sem sicer takoj ugotovila,pa laufala za njimi,ampak so se v zemljo vgreznili.Pol pa me kliče knjižničarka,da je našla denarnico med knjigami,na polici.Grem nazaj,pa seveda denarja ni bilo noter.Eh,pa meni se bo res skeglalo počasi.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 20:07:19
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čisto napsihirana.Sem Maksa na judo peljala in sem med njegovim treningom šla v našo knjižnico knjige vrnit in so mi denar vkradli iz denarnice in to vse,kar sem še imela. najprej sem mislila,da so vse vzeli,ker ni bilo nikjer denarnice več,pa hitro so skliznili ven.Sem sicer takoj ugotovila,pa laufala za njimi,ampak so se v zemljo vgreznili.Pol pa me kliče knjižničarka,da je našla denarnico med knjigami,na polici.Grem nazaj,pa seveda denarja ni bilo noter.Eh,pa meni se bo res skeglalo počasi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 20:38:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čisto napsihirana.Sem Maksa na judo peljala in sem med njegovim treningom šla v našo knjižnico knjige vrnit in so mi denar vkradli iz denarnice in to vse,kar sem še imela. najprej sem mislila,da so vse vzeli,ker ni bilo nikjer denarnice več,pa hitro so skliznili ven.Sem sicer takoj ugotovila,pa laufala za njimi,ampak so se v zemljo vgreznili.Pol pa me kliče knjižničarka,da je našla denarnico med knjigami,na polici.Grem nazaj,pa seveda denarja ni bilo noter.Eh,pa meni se bo res skeglalo počasi. Sranje ej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 21:17:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čisto napsihirana.Sem Maksa na judo peljala in sem med njegovim treningom šla v našo knjižnico knjige vrnit in so mi denar vkradli iz denarnice in to vse,kar sem še imela. najprej sem mislila,da so vse vzeli,ker ni bilo nikjer denarnice več,pa hitro so skliznili ven.Sem sicer takoj ugotovila,pa laufala za njimi,ampak so se v zemljo vgreznili.Pol pa me kliče knjižničarka,da je našla denarnico med knjigami,na polici.Grem nazaj,pa seveda denarja ni bilo noter.Eh,pa meni se bo res skeglalo počasi. Sranje ej. Ne vprašaj,sem čist brez dnara zaj.Je pa ena dobra stvar.Na FB sem enega od teh 4-h našla.Grem ju3 zjutraj na policijo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 21:18:53
|
|
|
|
matcar
|
Grem v postlo pred tv.Ma,sem čisto riti zaj.Mi je derekt slabo od tega vsega! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 21:49:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vprašaj,sem čist brez dnara zaj.Je pa ena dobra stvar.Na FB sem enega od teh 4-h našla.Grem ju3 zjutraj na policijo. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 22:54:51
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Samo pozdravim, ker vidim da ni nobene več. Hay. Zdaj pa jabolko pojem do konca in spavanec. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 22:57:03
|
|
|
|
ly117
|
Matcar .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 7:37:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vprašaj,sem čist brez dnara zaj.Je pa ena dobra stvar.Na FB sem enega od teh 4-h našla.Grem ju3 zjutraj na policijo. Držim pesti Tudi jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 8:38:17
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Se mi je L začel ob pol7 dret: jutro je, vstanima se. Jaz pa bi še tak pol ura spala.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 8:41:58
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 8:43:55
|
|
|
|
matcar
|
Hvala za pestke,upam,da bojo nucale. Spala tak nisem nič prav,ob 5-h sem vstala,ker ni šlo več.Bom pa zdaj poklicala na policijo,ker tja ne morem it,ker se je moj štihat spravo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 9:05:09
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali ok. sonček je . kam se naj danes dam? matcar , upam, da boš porihtala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 9:23:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. jaz sem doma, zbolela. Sicer nimam vrocine, ampsk tak zabito vse, da sploh vstat nisem mogla. V glavnem lezim. Morala bi v trgovino po nekaj za jest skocit, pa nimam prave volje. :-(
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 9:23:40
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem pa dobila včeraj pošto od P, da ima L blago anemijo ( slabokrven je). In naju čaka 3 mesečno zdravljenje z železom in čim manj mleka. In morem zdaj celo jutranjo rutino spremenit.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 10:04:45
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa dobila včeraj pošto od P, da ima L blago anemijo ( slabokrven je). In naju čaka 3 mesečno zdravljenje z železom in čim manj mleka. In morem zdaj celo jutranjo rutino spremenit. za L. bo moral Legofer pit, .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 10:06:47
|
|
|
|
jaznoseca
|
Dobro jutro, mi smo pa očitno uspeli jutranji ritem vzpostavit . Mi mali spančka 2 uri in še čez tam nekje od 9.15 dalje. Joj kako sem vesela! Je pa res, da se zbujamo ob 6 , kar pa mi ni preveč všeč. Spi pa od 20 naprej z nočnim zbujanjem..... Danes grem na kofe k sodelavkam v mojo službo - jooooj me je kar malo groza. Pa ne zaradi njih, ampak zaradi bližanja konca porodniške, sem že čez polovico..... matcar joj si se mi zasmilila, ko sem prebrala. Upam, da ujemejo pobaline. Mi je pa čisto jasno, da se bo to zdaj dogajalo vedno bolj pogosto - vsi bomo počasi brez denarja... Upam, da porihtaš in dobiš vsaj kaj nazaj. ly to z železom mi je znano - sem imela jaz v nosečnosti. Pa z ukinjanjem mlečnih izdelkov tud, ker je imel tavelik probleme s prebavo. Pa saj bo - bosta se navadila, boš videla. arwenko menda olje31 pomaga v takem primeru. Nisem še probala, ampak brala... Jaz zaradi sinusov v takem primeru vedno fašem AB . Pozdravi se! bambi sonček je ja, ven bo treba . Jaz sem čisto navdušena nad vremenom. Skoz kje letava s tamalim. Včeraj sva šla do Račkih ribnikov. Kako je lepo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.3.2012 10:18:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca bambi sonček je ja, ven bo treba . Jaz sem čisto navdušena nad vremenom. Skoz kje letava s tamalim. Včeraj sva šla do Račkih ribnikov. Kako je lepo! ja jaz bi šla takoj ven, če bi imela s kom za it . brez cilja se mi pa ne da sprehajat. tak, da če si za sprehod ali kavo, povej .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?