Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 19:05:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Majakla tebe sem tudi hotla nekaj zagnjavit pa sem pozabla za kaj. Spomin imam kot luknjast sir ementaler Čisti ementaler
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 20:02:33
|
|
|
|
karmen7
|
Nič grem jaz, moj gre fuzbal gledat, jaz pa pod tuš, nekaj si narest za pod zob, pa pred TV. Kaj te češ.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 20:09:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Jaz sem še sama, moj se še nič ni javil, tako da pomoje je še na seji. Tamala že eno uro spi, kaj bom delala ne vem, dela je ful, ampak volje ni nič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 20:19:18
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 20:20:17
|
|
|
|
matcar
|
Jutri je kafe v EP od 9-h naprej,dobimo pa se zunaj zadaj pri MC! Jaz pridem,grem v nabavo v M in DM!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 20:22:50
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 20:24:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Midva pa prišla prej domov, mali še v vozičku nekaj kinka, nebo dolgo več, samo da naštudira da se ne premika več. Bo takoj galama Zunaj pa je prav luštno... Ly nočem biti sitna pa tečna ampak a te lahko spomnim na stol in sedež ? Sploh nisi sitna. Sedež danes sestavim nazaj skupaj in ti ga jutri pripeljem ( planirala ). Stolček pa morem še sčistit. Lahko drugi teden, če ti predolgo za čakat. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa tanajboljšaa si...imaš jutri kavo v dobrem Za stolček pa ni blema, bom počakala, veš da Sedež sestavljen in že čaka.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 20:27:05
|
|
|
|
ly117
|
L še ima čas 5 min za igranje, pol pa zobe umit in spat. Moj gleda pa fuzbal. Pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 22:25:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa gremo na luštno... pa jest, mmmm Fajn se imejte Podpis!!! hvala, fajn smo se imeli, najedli smo se tudi, malo plesali na harmoniko. mali je bil še kar priden, zdaj je pa končno zaspal po 1 uri dretja. tak ga revčka dlesni morajo bolet, da sem mu kar svečko dala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.3.2012 23:56:02
|
|
|
|
majakla
|
Čer Mmm... ementaler. Karmen: si mislim, prinesem jutri, kaj dobim kavo? Bli na rd, biftek je bil 1a, tortica je tudi lepo izgledala. Nik ostal z babico in dedkom in šel k njima spat. Gledali fuzbal, brezvezna tekma, škoda cajta. Moj že v pojsli, meni pa še ni. Se vidimo jutri. Botrca: ja Nik je prek mojega, se bom jaz tudi, počakam še en teden, da vidim kaj bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 7:21:59
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: si mislim, prinesem jutri, kaj dobim kavo? Fajn da ti veš, ker jaz še vedno študiram Dobiš kavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 7:22:44
|
|
|
|
karmen7
|
Pa dobro jutro! Pijem kavo, potem pa se zrihtat pa v EP, grem najprej v Spara pa Mullerja, pol pa pridem na kafe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 7:53:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pa dobro jutro! Pijem kavo, potem pa se zrihtat pa v EP, grem najprej v Spara pa Mullerja, pol pa pridem na kafe Jaz grem tudi najprej v M in DM,pol pa na kafe!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 7:53:25
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 7:55:07
|
|
|
|
matcar
|
Spala nič,najprej je Teo vsako uro jamral,ob pol 3h sem obupala in mu dala za jest in je te zaspal nazaj do pol 7-h.Ob 3-h pa je Maks začel,da ga uhica boli in da ne bo več spal in res ni več spal do 5-h,ko ga je sfalilo,pa kapljice so najbrž prijele.Tak,da je doma in pride z mano danes.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 8:09:50
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, noč katastrofa... spet. zaspala sem menda po 2. uri komaj, v postlo pa šla ob 22.20h. mali se dere ko da ga kdo iz kože daje, seveda brez solz (no, vsaj v temi jih nisem vidla ). nič mu ne paše. spal med nama, seveda sem cela zlamana. sončka še ni glih, upam, da me sprehod do EP k sebi spravi malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 8:11:27
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 9:46:14
|
|
|
|
jaznoseca
|
Hmmmm vse na kavi? Moj mičkeni pa spi....... zgleda, da sva osvojila tak ritem, da kav ne bo več - spi mi vsak dan tam nekje od 9.15, včasih pol ure, včasih pa 2. Če ga v tem času v šopin g peljem, pa noče spat in je siten . Imam še nekaj slikic za špar safari. Kaj vam še manjka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 10:24:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz nisem na kavi, sem pa v službi, pa nimam ravno ful časa. Pa itak sem spet malo slabe volje...v službi spet slabo kaže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 14:06:45
|
|
|
|
ursa_p
|
Zivjo, Mariborcanke! Ponovno vas vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo to nedeljo 18.03. v MC Tabor v Mariboru od 8.30 do 14. ure. Marsikdo si želi dobre fotografije svojega otroka, pa se ali nikoli ne odloči priti v studio ali pa je cena nedostopna. Tokrat bo fotografiranje dostopno vsem, saj bo potekalo v trgovskem centru Mercator v Mariboru ( http://fotostudio.si/?p=421 ), cene pa se gibljejo od 10 EUR naprej. Vse informacije, fotografije, cenik za trgovske centre in druge lokacije fotografiranj so objavljene na spletni strani. Fotografije pa si lahko ogledate tudi na fb strani: http://www.facebook.com/fotostudio.si . Vabljeni! Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 14:36:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Zivjo, Mariborcanke! Ponovno vas vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo to nedeljo 18.03. v MC Tabor v Mariboru od 8.30 do 14. ure. Marsikdo si želi dobre fotografije svojega otroka, pa se ali nikoli ne odloči priti v studio ali pa je cena nedostopna. Tokrat bo fotografiranje dostopno vsem, saj bo potekalo v trgovskem centru Mercator v Mariboru ( http://fotostudio.si/?p=421 ), cene pa se gibljejo od 10 EUR naprej. Vse informacije, fotografije, cenik za trgovske centre in druge lokacije fotografiranj so objavljene na spletni strani. Fotografije pa si lahko ogledate tudi na fb strani: http://www.facebook.com/fotostudio.si . Vabljeni! Lp, Ursa 10€ za 2 sliki malo fejst cene nabite ali pač?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 16:07:17
|
|
|
|
ly117
|
Danes je pa taki fajn dan. 1. Naredila test in je bil negativen. 2. Na poti po L so me klicali iz firme in začnem v ponedeljek spet delat. SE mi je celo pot tak smejalo. Sicer je rekla da je pogodba za samo 14 dni, ampak da delo je. Aja bom pa delala v montaži. Bom pa verjetno slej ko prej nazaj prišla v strojno. Sploh če bo tak kot lani.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 16:22:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes je pa taki fajn dan. 1. Naredila test in je bil negativen. 2. Na poti po L so me klicali iz firme in začnem v ponedeljek spet delat. SE mi je celo pot tak smejalo. Sicer je rekla da je pogodba za samo 14 dni, ampak da delo je. Aja bom pa delala v montaži. Bom pa verjetno slej ko prej nazaj prišla v strojno. Sploh če bo tak kot lani. 1. 2.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.3.2012 16:35:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes je pa taki fajn dan. 1. Naredila test in je bil negativen. 1. Zakaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?