Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.3.2012 22:56:17
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz v krtovo deželo. Nemrem več. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.3.2012 23:29:56
|
|
|
|
majakla
|
No, te pa bo naslednji Euroloto moj, hahaha, sanja Majakla o ... . Grem še malo na kavč. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 7:39:33
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 7:52:04
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 7:54:35
|
|
|
|
majakla
|
kako lepo vreme... Grem 3 ure delat, pol pa na rd, zvečer pa z Nikom kraljujeva doma, gre A. na šiht. Kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 7:55:05
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Prišla včeraj domov ob 18 uri, sva se imeli fino. Šli v mestni park peš, pa od tam na Lent, pa na kavo na teraso hotela City - kjer sem bila sicer prvič, pa doooooolgoooo me ne bo več tja. Kava zanič, postrežba pa katastrofa. Sedeli sva vsaj 20 min, pa če ne bi natakarju pomahale ne bi dobile kave. Aja odnos pa tud bolj tak tak, pa da ne bo pomote: terasa je bila bolj prazna. Ne vem no za hotel s štirimi zvezdicami je to katastrofa. Pa en natakar ni govoril nemško.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 7:59:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla kako lepo vreme... Grem 3 ure delat, pol pa na rd, zvečer pa z Nikom kraljujeva doma, gre A. na šiht. Kaj pa ti? Doma,sama z otroci,moj je šel v Zadar ob 3-h.Jaz pa tudi že od pol 4-h budna,sem se še dobre pol ure mantrala,pa itak nisem mogla več spat in sem vstala.Drugače pa bomo doma.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:00:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Prišla včeraj domov ob 18 uri, sva se imeli fino. Šli v mestni park peš, pa od tam na Lent, pa na kavo na teraso hotela City - kjer sem bila sicer prvič, pa doooooolgoooo me ne bo več tja. Kava zanič, postrežba pa katastrofa. Sedeli sva vsaj 20 min, pa če ne bi natakarju pomahale ne bi dobile kave. Aja odnos pa tud bolj tak tak, pa da ne bo pomote: terasa je bila bolj prazna. Ne vem no za hotel s štirimi zvezdicami je to katastrofa. Pa en natakar ni govoril nemško. Mi smo imeli tam abrahama,pa je bilo super.Mogoče sta naleteli tak?Drugače so ful prijazni,pa vse ti prinesejo,postrežejo hitro...Edino hrana je malo trajala,da smo dobili.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:00:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Prišla včeraj domov ob 18 uri, sva se imeli fino. Šli v mestni park peš, pa od tam na Lent, pa na kavo na teraso hotela City - kjer sem bila sicer prvič, pa doooooolgoooo me ne bo več tja. Kava zanič, postrežba pa katastrofa. Sedeli sva vsaj 20 min, pa če ne bi natakarju pomahale ne bi dobile kave. Aja odnos pa tud bolj tak tak, pa da ne bo pomote: terasa je bila bolj prazna. Ne vem no za hotel s štirimi zvezdicami je to katastrofa. Pa en natakar ni govoril nemško. ta hotel bi rad bil za "high society" ljudi . jaz sem že bila parkrat tam, ker ima moja banka ponavadi tam sprejeme za VIP stranke . takrat so se kar potrudili no, tak da ne morem rečt, da je zanič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:07:08
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, včeraj je bil en naporen dan. dopoldne Ft, pol hitra kava, pol sem mogla ateja v B vozit. nekaj si je palec na nogi poškodoval nekaj časa nazaj in se mu je ful vnelo in začelo gnojit. je dobil gangreno in sedimentacijo krvi je imel včeraj 109 . v ponedeljek gre na sprejem, da mu bodo prst odrezali . in seveda cel ta čas T. ni spal. zaspal je komaj okoli pol petih popoldne, se zbudil ob 20.20h, pol za žurka. no ob 22.20 sma kar skupaj zaspala v spalnici, zato je danes že pred 7h začel rogovilit po postli. kaj bomo delali danes pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:10:12
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla kako lepo vreme... Grem 3 ure delat, pol pa na rd, zvečer pa z Nikom kraljujeva doma, gre A. na šiht. Kaj pa ti? Doma,sama z otroci,moj je šel v Zadar ob 3-h.Jaz pa tudi že od pol 4-h budna,sem se še dobre pol ure mantrala,pa itak nisem mogla več spat in sem vstala.Drugače pa bomo doma. Midva bova tudi sama, nimam pojma kam se bova dala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:10:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, včeraj je bil en naporen dan. dopoldne Ft, pol hitra kava, pol sem mogla ateja v B vozit. nekaj si je palec na nogi poškodoval nekaj časa nazaj in se mu je ful vnelo in začelo gnojit. je dobil gangreno in sedimentacijo krvi je imel včeraj 109 . v ponedeljek gre na sprejem, da mu bodo prst odrezali . in seveda cel ta čas T. ni spal. zaspal je komaj okoli pol petih popoldne, se zbudil ob 20.20h, pol za žurka. no ob 22.20 sma kar skupaj zaspala v spalnici, zato je danes že pred 7h začel rogovilit po postli. kaj bomo delali danes pa še ne vem. O,ti sranje. za tebe,za ateja pa ogromno,ogromno
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:10:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, včeraj je bil en naporen dan. dopoldne Ft, pol hitra kava, pol sem mogla ateja v B vozit. nekaj si je palec na nogi poškodoval nekaj časa nazaj in se mu je ful vnelo in začelo gnojit. je dobil gangreno in sedimentacijo krvi je imel včeraj 109 . v ponedeljek gre na sprejem, da mu bodo prst odrezali . in seveda cel ta čas T. ni spal. zaspal je komaj okoli pol petih popoldne, se zbudil ob 20.20h, pol za žurka. no ob 22.20 sma kar skupaj zaspala v spalnici, zato je danes že pred 7h začel rogovilit po postli. kaj bomo delali danes pa še ne vem. O,ti sranje. za tebe,za ateja pa ogromno,ogromno Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:18:03
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:24:56
|
|
|
|
arabela*
|
jaz ob kavici, maličke gledata risanke malo. Moj po dolgem času dela v soboto. POtem se porihtamo, pa tak gremo naokoli, verjetno do leclerka po eno darilo, za kolegico od A Včeraj imeli pogreb, tak da je to za nami. Celo jutro pa sva še tak imela laufarijo naokoli, pa še familija iz Srbije in Hrvaške je prišla k nam, tak da...skratka je za nami. Danes pa tak ogromno vsega še, bi morala malo snov preletet, ker imam izpit v ponedeljek, pa mi valjda ni., pa A ima nalogo še.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:26:01
|
|
|
|
arabela*
|
bambi...za ateja
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:26:45
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri nas pa je Luka že včeraj zjutraj tak pasje kašlat. No in včeraj ko sem šla spat ga je taki kašel zgrabo in je posledično tudi bruhal. Je pa revež tudi hripav. Spali tam nekje do 7h. Je pa zdaj L brez pleničke pa da vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:33:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, včeraj je bil en naporen dan. dopoldne Ft, pol hitra kava, pol sem mogla ateja v B vozit. nekaj si je palec na nogi poškodoval nekaj časa nazaj in se mu je ful vnelo in začelo gnojit. je dobil gangreno in sedimentacijo krvi je imel včeraj 109 . v ponedeljek gre na sprejem, da mu bodo prst odrezali . in seveda cel ta čas T. ni spal. zaspal je komaj okoli pol petih popoldne, se zbudil ob 20.20h, pol za žurka. no ob 22.20 sma kar skupaj zaspala v spalnici, zato je danes že pred 7h začel rogovilit po postli. kaj bomo delali danes pa še ne vem. O,ti sranje. za tebe,za ateja pa ogromno,ogromno Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 8:46:49
|
|
|
|
ly117
|
In sma se že preoblačla. Polulan in pokakan.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 9:40:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, včeraj je bil en naporen dan. dopoldne Ft, pol hitra kava, pol sem mogla ateja v B vozit. nekaj si je palec na nogi poškodoval nekaj časa nazaj in se mu je ful vnelo in začelo gnojit. je dobil gangreno in sedimentacijo krvi je imel včeraj 109 . v ponedeljek gre na sprejem, da mu bodo prst odrezali . in seveda cel ta čas T. ni spal. zaspal je komaj okoli pol petih popoldne, se zbudil ob 20.20h, pol za žurka. no ob 22.20 sma kar skupaj zaspala v spalnici, zato je danes že pred 7h začel rogovilit po postli. kaj bomo delali danes pa še ne vem. O,ti sranje. za tebe,za ateja pa ogromno,ogromno Podpis. Podpis tudi od mene...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 9:42:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Drugače pa jutro. Noč je bila kr mirna, tamala je pa zvečer zakuhala spet na 39,6; smo dali svečko in je spala celo noč pri nama. Moj paničar je pa šel zdaj z njo k P, pa da vidimo kaj bodo rekli. Po svoje itak ok, naj pogledajo, če so slučajno ušesa in pljuča ok. Jaz pa malo pospravljam, moram spravit speglane cote v omare, pa malo počistit. Ravno sem posteljnino slekla in dala prat, sma imela že grozno umazano in je bil skrajni čas. Pol pa še malo orhidejice moje porihtat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 12:02:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, mojadva od P, so ušesa vneta, ampak je zaenkrat samo kapljice dala, ker ni tako zelo vneto. Do ponedeljka bi moralo bit vredu, če ne pa moramo nazaj po AB. Upam, da se jim izognemo, do zdaj smo jih samo 1x imeli takrat v bolnici decembra in upam, da pri tem ostane. Drugače pa zdaj rožice rihtamo, sem šla v sosednjo vrtnarijo še po nekaj trobentic, pa moj presaja te domače narazen, pa enake lonce sva zadnjič v bauhausu kupila in boma malo uredila vse skupaj. Pol pa počasi kosilo, danes bo špinača s pire krompirjem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 12:37:06
|
|
|
|
matcar
|
Mi se ravno najedli,smo imeli telečjo juho z rezanci,pire krompir in pohaneha vitkega soma+zelena solata.Z matero se spet pičima nekaj,ker ima finte,itak,kak je ona boga pa oh in sploh pa za vse sama .Ja,WTF,kaj pa te jaz pol delam?Joj,me je dvignila.Pa sestrična je mimo prišla,pa povedlala,da je od ateja dober kolega in sodelavec umrl za isto stvarjo,kot moj ata. Valda,ga niso zdravli,ker niso vedli kaj je in so izvide čakali.Mislim,kaj se v tej naši B grejo,mi ni jasno.Pa še polek ateja bo zdaj pokopan.Bota še naprej skupaj lahko. Arwenko- za A.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 12:58:17
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi se ravno najedli,smo imeli telečjo juho z rezanci,pire krompir in pohaneha vitkega soma+zelena solata.Z matero se spet pičima nekaj,ker ima finte,itak,kak je ona boga pa oh in sploh pa za vse sama .Ja,WTF,kaj pa te jaz pol delam?Joj,me je dvignila. Ne mi zamerit prosim, ampak tega odnosa vajinega z mamo jaz res ne razumem. Ti ji ful pomagaš, jo financiraš pri že tako nizkih dohodkih (no vsaj vmes si jo, ko je čakala tista nakazila iz A), mislim zgleda mi že skoraj kot da si ti mama, ona pa tvoja najstniška hčera. Jaz mislim, da boš tu ti morala nekaj naredit, ker dolgoročno se ti bo še skf**** od tega, poleg vseh svojih "problemov".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.3.2012 14:42:02
|
|
|
|
arabela*
|
Me smo se tud najedle, svinjsko obaro,juho imele, še od včeraj, ko je tašča dala ..njamsi Zdaj pa tak počasi A na RD peljem...tečne sta danes, pa domov sta preh hotele, jaz pa bi po trgovinah še malo hodila ...ošpice male
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?