2sneg13
|
Janja, mislim, da je dobro da se uvaja tropske sadeže malo kasneje. Poskusi če je to krivo. Drugače pa od zobkov pride tako lice čist živo rdeče, pa na otip je res vroče. Drugače pa opazuj, če se širi, lahko je peta bolezen, zdej na veliko razsaja. Kar do P pokazat, če misliš, da je nepojasneno. Naša pa kar veliko spi. Nočno spanje je od 20-5 zj, včasih še več, tja do pol 6, potem še eno urco in potem spi svojo rundico po "zajtrku". Zdej imamo ritem, da jo kar fejst zamotim do 11 dopoldan in potem gre spat za 2 uri. Včasih malo manj, včasih tudi več. Potem imamo svojo uro, ko moramo v vrtec po sestrico in mi spet zaspi do 30-45 min. Popoldan ko gremo še s tavelko ven se preganjat pa odspi še zadnjo kitico 30 min. Mora bit pa obvezno pred nočnim spanjem budna najmanj 2 uri,da lahko lepo zaspi zvečer. Včasih popoldanske zadnje kitice ni, pa je kar muka it zvečer spat,ker je preveč zmatrana. Je kar sitna, ker ni odspala. Nam tako ugaja, že od vsega začetka je sama imela tak ritem, tako da sem se ga kar držala in vam povem, da je super. Dolgo spanje imamo vstanovanju, da res v miru počiva, jaz pa tudi vse postorim kar je treba. Skuhat,pospravit, likat... To dolgo spanje je tudi fajn imet že zdaj, ker ko gredo v vrtec, je sistem popolnoma enak! sicer v večini odspijo še po zajtrku eno malo kitico, drugače jih vzame spanec pred kosilom.hehe Jaz sem včeraj prvič dala kašico, kupljeno, da vidim kako se kaj obnaša pri hranjenju. Je še kar šlo, ampak se je preveč stegovala proti zizi, tako da bomo danes še malo nadaljevali. je pa pojedla cca.50g in je vse ok!
|