mojcakk
|
mi pa še nimamo nič zobkov,ampak je na nekaterih delih dlesni čutiti takšna trda bunkica,pa vse,kar dobi v rokice,gre v usta,tak da mislim,da bo kmalu..joj,kok naš spi..mam občutek,da čist preveč..zbudi se zjutraj okrog 6,se napapa,gre nazaj spat,spi do 7-8,se previjema,je buden do 9,ko gre po hranjenju spet spat,spi 2-3 ure,okrog 12 se napapa,gre okrog 13 spat,se zbudi 14:30,ko ati pride,se nahrani,pa gre do 16-17 spet spat,pol je pripravljen na igro,včasih je buden do 20,včasih gre vmes spat,se ob 20 nahranima,zrihtama za spanje,gre spat,ob 22 ga v spanju nahranim,in spi do 6 zjutraj..včasih se orog 2-4 zbudi,se pogovarja,mu dam dudico,in zaspi nazaj(po moje,če bi bil lačen,bi kričal in zahteval hrano..)včeraj na primer je spal,jedel,spal,jedel..včasih je pa kakšen dan,ko nič ne spi..je pa skoz dobrovoljček,se smeji,pogovarja..ampak,najbolj srečen je pa z atijem..takrat pa vriska pa se smeji verjetno kak dolgo bi ga žulil(zadnjič ga je 2 uri,pa se je skoz smejal)..včasih imam občutek,da je mama samo mašina,da narihta flaško,ati je pa igrača,s katero se iga..dobro,sej se z mano tudi pogovarja,smeji,ampak nikoli tako,kot z atijem.. zdaj smo že v tej fazi,da ko ga dam v posteljico,joka,ga vzamem na roke,začne kričat,ga vrnem v posteljico in zaspi kot polhek..z povšterčkom pa nodijem seveda,včasih z dudico,včasih brez..zvečer ga pa ob 20 po hranjenju dam v posteljico,gleda diaprojekcijo na stropu,se pogovarja,včasih tudi 30 minut,in kar naenkrat zaspi..ob 22 pa kakor ga položim v posteljico,tako bi zaspal.. predvčerajšnjim je mali pogruntal,da se lahko obrne iz trebuščka na hrbet ,in sedaj bi bil skoz samo na tleh,in imel nekoga,ki bi ga obračal na trebuščka nazaj..pa počasi se že premika naprej proti igračkam..ampak res počasi..je taka mala vrtavka.. pa tudi v posteljici se skoz obrača..sem mu mogla kupiti spalno vrečo,ker je ponoči se razbrcal,in so bile nogice zunaj..enkrat si je frajer(ne vem,kaj je ponoči počel),ampak si je žabice slekel..tak da je imel gole nogice,pa še razkrit.. tudi posteljico smo mu mogli dodatno obložiti..na treh straneh je imel obloge iz pene,na sprednji strani pa nič..pa enkrat ponoči poslušam,je nekaj ropotalo v posteljici,grem pogledat,pa je z glavico udarjal v rešetke posteljice..sem takoj zvila dekno,pa mu jo narihtala,da ne more več.. moram it,prebuja se..
|