Janja506
|
MI smo že jedli: cvetačo, brokoli, korenje, krompir, riž, jabolko, banano, hruško, marelico, breskev (čisto mičkeno, ne upam preveč, bom raje počakala, da naše domače zrastejo, jaz sem bila v otroštvu alergična nanje).V nedeljo pa začnemo z mesom. Poje pa kak kdaj, en dan malo več, drugi dan malo manj. Pa ful ma rad žlico, včeraj mi je do 20h pojedel samo 100ml mleka, ostalo pa samo žlica in sok. Sploh ni hotel mleka, kak sem mu dala, tak je bil krik. Je pa res, da mu pa zvečer mleko ful paše, poje celih 180 ml, ponoči (okrog 2h) pa celo včasih 200ml. Zobkov še nimamo, čeprav nas dlesni srbijo, je ful vesel, ko mu zmasiram. Obračamo se pa še ne, imamo pa par neuspešnih poizkusov za sabo, kljub vajam, ki jih delava, se nikakor noče pravilno obrnit na bok, zmeraj se obrne a bok, potem pa glavo nazaj potisne in tak se avtomatsko ne more obrnit, te je pa takoj tečn, da mu ne uspe. TAko da zdaj intenzivno korigirama njegove poizkuse, čeprav je kar trmast in se morem vredu zraven naredit, da mu pokažem, kako more.
|