Caitlin
|
Evo, še pozdravčki od mene. Jst še vedno 2v1, nič kaj veliko ne dogaja, čeprav imam jutri rok (no, po UZ v ponedeljek). O kakšnem čepu ni ne duha ne sluha (no, v sanjah se mi je danes ponoči odluščil, ampak ko sem se zbudila, ni bilo žal nič). Trebuh mi sicer občasno otrdeva (predvsem zvečer in ponoči), ampak nič kaj preveč boleče. Saj načeloma se mi nikamor ne mudi, samo rada bi da bi nekaj začelo dogajat pa tudi če se potem počasi stopnjuje, samo da se začne. Drugače pa pijem malinov čaj, hodim vsak dan na najmanj 1-urne sprehoda (v hrib), pa nič kaj ne pomaga. Včeraj sva se spravila , pa nama ni uspelo. Prvo se mi je žaba na mehur spravila in se res nisem mogla sprostiti, sem skos na wc hodila. Potem je mojega krč v stegnu zagrabil, tako da sva obupala. Pa še luna je pomoje na naju vplivala, sva se smejala ko zmešana tako da ni blo lih neke romantike Bova očitno še morala poskusiti in ne pustiti, da nama najina žabica že zdaj ne pusti malo zasebnosti. Glede "vljudnosti" do nosečnic ... jaz tega sploh ne pogrešam. No, je res da sem večinoma doma, ampak ko grem npr v trgovino, še pomislim ne na to, da bi me kdo spustil naprej. Se mi zdi brezveze zaradi takih stvari sekirati, pač počakam in je. Je pa res, da me trebuh ne moti toliko. Vseeno pa ne čutim ene potrebe, da bi me zaradi nosečnosti spuščali naprej. Ena je pisala, da ko ti odteče voda, da je najbolje poklicati rešilca. Meni je G rekel, da če je partner doma, da me brez problema lahko on pripelje do porodnišnice, ni potrebno klicati rešilca. Je pa fajn, da si v avtu bolj v ležečem položaju. Tako da jaz pomoje ne bom nič klicala rešilca. Upam samo, da se začne ponoči al pa popoldne, ko je moj doma. Evo, moj je ravno zaključil en zelo pomemben sestanek, ki ga je moral opraviti še pred porodom, tako da mi je sedaj dal dovoljenje, da se akcija začne. No, samo še na malico bi rad prej skočil, potem pa res lahko. Upam, da pride danes malo prej domov, da greva še skupaj na en sprehod, da se bo akcija res začela. Vsem, ki že držite svoje sončke v naročju, ČESTITAM in želim kar se da lepe trenutke Zdaj pa uživat v vikendu, upati, da se kaj prične, če ne pa v ponedeljek po pregledu pri G kar naprej v P. Takšne načrte imam, kolk se bo uresničilo, bomo pa videli. LEP DAN/VIKEND VSEM!!
|