|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
9.3.2012 9:41:29   
kimsy
No, kratka, lih nisem bla!user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
9.3.2012 10:06:37   
Hov hov
Čao punce!

Čestitke Kaminek za Oskarja! user posted image Veliko lepih skupnih trenutkov!

Obutev - jap, razumem situacijo...pametnega nasveta pa nimam.

Porodnišnica Ljubljana in ultiva - mislim, da ni skozi na voljo, ker mora biti tudi zanjo prisoten anesteziolog. Tako so vsaj povedali na predavanju za lajšanje porodnih bolečin v Ljubljani februarja letos.

Nič, zdej pa grem malo na sprehod, pa potem še po trgovinah za možeka iskat darilo za rojstni dan...

(odgovor članu kendicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
9.3.2012 10:27:43   
Jassika
kaminek čestitke za sinka user posted image in tako lepo ime (kot moj sinko user posted image ) Upam, da se nisi preveč matrala in ste vsi OK.
No, jaz pa še zmeri 2v1 in spet doma user posted image Je mela divjana kar prav. Sicer so me takoj vzeli naprej in  vse počekirali - je res vse ready, plodovnica že mlečna, tamala v porodnem kanalu... Čaka se samo še popadke. Je rekla dr. da bi me za zdaj še poslala domov, glede na to, da mam 15 min do P, pa da bi počakali na naravne popadke. Ker se po konizaciji mv težko odpira, da ne bi preveč trpela. Lepo, da misli tako name user posted image Sicer pa res, al to al pa bit hospitalizirana čez vikend, kar je user posted image Je pa isto rekla, kot moja G - da sem lahko že čez 2 uri nazaj user posted image No, grem vsaj še mal ajat, ker je malega malo metala luna in se je ob 4ih zbudil, zahteval mleko, pa potem sladko zaspal nazaj, jst pa sem bedela kt sova. zaspala sem samo za pol urce, pol je pa sledil že drugi auf user posted image . Skratka, če se čez vikend ne bo nič zgodilo mi bodo porod sprožili verjetno v ponedeljek - morem ob 7ih prit v P. Seveda upam, da se že prej kaj zgodi.
Jada no vidiš, še zmer se lahko srečamo v P user posted image Po mojem boš šla ti prej v P kot jaz user posted image , meni se čep namreč še ni odluščil  (vsaj mislim, ker nkaj sluzi je bilo zadnje dni, ampak bolj kot beli tok). Tako da upam, da se vseeno srečamo a ne user posted image
No ponce, "sezona" rojevanja je odprta, po mojem bo zdej obvestil o rojtvih kar po tekočem traku. Tiste, ki nestrpno čakate in ste tik pred zdajci - pa držim pesti da bo čimprej in čim lažje.
Aja pa P.S - res so bili vsi v P Kr zelo prajazni - jaz mam izkušnje samo iz Lj, kjer so tam v APN, CTG, E oddelku pa na sprejemu  bolj user posted image babiška ekipa in sestre na porodniškem oddelku oddelku pa user posted image Ko sem rojevala sinka sem bila tut jest deležna ene driske od sestre, ampak sem ubrala drugačno takatiko kot bi jo sicer zmerej (težit in jo postavit na svoje mesto, pa čeprav z nadiranjem nazaj user posted image ), in sem jo naslednjič začela hvalit kolk je prijazna in take (jst sem sicer mislila to cinično, ampak ona tega ni vedla user posted image ). Rezultat - vsak dan kavica in piškotki. Tako da moj recept je samo hvalit user posted image No resno, če bi blo kaj res hujšega že ne bi bla tko tolerantna!

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
9.3.2012 12:29:09   
Caitlin
Evo, še pozdravčki od mene.
Jst še vedno 2v1, nič kaj veliko ne dogaja, čeprav imam jutri rok (no, po UZ v ponedeljek). O kakšnem čepu ni ne duha ne sluha (no, v sanjah se mi je danes ponoči odluščil, ampak ko sem se zbudila, ni bilo žal nič). Trebuh mi sicer občasno otrdeva (predvsem zvečer in ponoči), ampak nič kaj preveč boleče. Saj načeloma se mi nikamor ne mudi, samo rada bi da bi nekaj začelo dogajat pa tudi če se potem počasi stopnjuje, samo da se začne.
Drugače pa pijem malinov čaj, hodim vsak dan na najmanj 1-urne sprehoda (v hrib), pa nič kaj ne pomaga. Včeraj sva se spravila user posted image , pa nama ni uspelo. Prvo se mi je žaba na mehur spravila in se res nisem mogla sprostiti, sem skos na wc hodila. Potem je mojega krč v stegnu zagrabil, tako da sva obupala. Pa še luna je pomoje na naju vplivala, sva se smejala ko zmešana tako da ni blo lih neke romantike user posted image Bova očitno še morala poskusiti in ne pustiti, da nama najina žabica že zdaj ne pusti malo zasebnosti. user posted image

Glede "vljudnosti" do nosečnic ... jaz tega sploh ne pogrešam. No, je res da sem večinoma doma, ampak ko grem npr v trgovino, še pomislim ne na to, da bi me kdo spustil naprej. Se mi zdi brezveze zaradi takih stvari sekirati, pač počakam in je. Je pa res, da me trebuh ne moti toliko. Vseeno pa ne čutim ene potrebe, da bi me zaradi nosečnosti spuščali naprej.

Ena je pisala, da ko ti odteče voda, da je najbolje poklicati rešilca. Meni je G rekel, da če je partner doma, da me brez problema lahko on pripelje do porodnišnice, ni potrebno klicati rešilca. Je pa fajn, da si v avtu bolj v ležečem položaju. Tako da jaz pomoje ne bom nič klicala rešilca. Upam samo, da se začne ponoči al pa popoldne, ko je moj doma. user posted image

Evo, moj je ravno zaključil en zelo pomemben sestanek, ki ga je moral opraviti še pred porodom, tako da mi je sedaj dal dovoljenje, da se akcija začne. user posted image No, samo še na malico bi rad prej skočil, potem pa res lahko. user posted image user posted image Upam, da pride danes malo prej domov, da greva še skupaj na en sprehod, da se bo akcija res začela.

Vsem, ki že držite svoje sončke v naročju, ČESTITAM in želim kar se da lepe trenutke user posted image

Zdaj pa uživat v vikendu, upati, da se kaj prične, če ne pa v ponedeljek po pregledu pri G kar naprej v P. Takšne načrte imam, kolk se bo uresničilo, bomo pa videli.user posted image

LEP DAN/VIKEND VSEM!!user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
9.3.2012 12:34:50   
disere
kaminek čestitke za fantekauser posted image user posted image user posted image ful lepo ime ste izbraliuser posted image ...

čokolino mi smo prav fajn, ma ni tako naporono saj meni se ne zdi, nočnega žuranja sem se že prav navadla, sta zadnjič spali štiri ure v kosu, se zbudile dobile flaško in glejga zlomka malike zaspale takoj nazaj, js pa spat nisem moglauser posted image user posted image , no se kr navadi telo na drug bioritem, grem pa ko skuham kosilo pa mal pospravim spat z njima za kako uricouser posted image ...
drugač pa tia ma že 2750g pa 48cm...elin pa 3060g pa 49.5cm, se jima sploh ne vidi, da sta bile rojene 6tednov prejuser posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
9.3.2012 12:35:34   
Caitlin

user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

ircomp, 9. 2. 2012, user posted image Žan (3010 g, 50 cm) user posted image

čebela1, 21. 2. 2012, user posted image Jan (3570 g, 53 cm) user posted image

majcis, 28.2.2012, user posted image Tanja ( 2890g, 50cm ) user posted image

alna, 29.2.2012, user posted image Živa ( 3050, 50cm ) user posted image

kimsy, 4.3.2012, user posted image  Kim user posted image

caelia, 5. 3. 2012, user posted image Rožle (2420 g, 48 cm) user posted image

populis, 5.3.2012, user posted image Eva user posted image

kaminek, 8. 3. 2012, user posted image Oskar user posted image

Št. user posted image 7

Št. user posted image 6

Skupaj user posted image   13

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
9.3.2012 14:58:12   
kendicka
pozdravljene,

kaminek, iskrene čestitke za oskarjauser posted image user posted image user posted image

disere, prav fajn je brat, kako lepo napredujete. tudi meni vsi pravijo, da je najbolje počivat skupaj z otrokom in tako dobiš noter tudi kakšno urico tekom dneva. bomo videli, kako bo pri nas to funkcioniralo, jaz sem ena velika zaspanka in mi je 8 ur spanca ful pomembnih. ampak se verjetno itak navadiš, da imaš novega šefa, v tvojem primeru kar dve šefici user posted image ki narekujeta ritem

jaz sem s pregleda, mali se ima še naprej fajn v trebuhu, o popadkih ni ne duha ne sluha, maternični vrat že čisto skrajšan, mali se še ni čisto spustil v porodni kanal, odprta sem pa borih 0,5 cm. no, bolje pol cm kot nič pred enim tednom user posted image v glavnem mi je pa G svetovala akcijo, torej hodit, hodit in še enkrat hodit ter veliko user posted image in bomo to lepo prakticirali do ponedeljka, ko imam spet pregled in tudi PDP. kot kaže bom šla čez rok, me pa G ne bo pustila predolgo čakat tam do 15. ali 16., kar mi je tudi ok. ampak mislim, da bo šlo samo od sebe.

zdaj sem se pošteno nabasala in grem na en dolg sprehod, čeprav bi raje mrknila v posteljo user posted image

a so že kakšne novičke od hrchy?

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
9.3.2012 15:01:53   
kendicka
še nekaj sem se spomnila (bolje pozno kot nikoli user posted image ), sem že včeraj hotela odgovorit aledi glede očetovskega dopusta. štejejo se koledarski dnevi, kar pride 11 delovnih dni.

(odgovor članu kendicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
9.3.2012 17:49:28   
Jassika
disere fajn brat, da sta pupi že tako težki - res odlično napredujeta, super user posted image
Hm, tiste ki se vam je odluščil čep - eno vprašanje.. Koliko je bilo pri vas krvi in sluzi? Ker pred 2 urama sem opazila, da je nekaj sluzi prišlo, ampak bolj malo krvi, bolj nitke bi rekla. Je bilo pa očitno, da je kri. Vsega skupaj je bilo bolj malo. A lahko potem štejem da je to-to? Smešno vprašanje a ne user posted image Ma ja, nisem ziher, ker prvič, ko so mi sprožili porod mi je G naredila stripping, potem je bilo zelo malo krvi, sluzi se sploh ne spomnim, potem sem šla pa itak takoj v porodno (rečeno e eblo da je to čep, ampak jst sem si predstavlčjala tega veliko več) in sploh ne vem več, če je blo še kaj (lahko pa pol v porodni, ko sem bla pa že leže, tkoda ne vem). Dozdeva se mi, da bi tole zdaj lahko bil čep, ampak zmotila me je majhna količina. Se mi zdi, da ste omenjale neke velike količine.
No, skratka upam,d a je bil čep in da grem čimprej v P. Mogoče pa res ne bo treba čakat na ponedeljek user posted image
Jada a že dihaš? Uapm, da user posted image

(odgovor članu kendicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
9.3.2012 18:26:32   
poldy
tole si morte prebrat, mogoče vas prime od smeha :)

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/kolumna-porodna-burleska.html

Mi smo še vedno v enem kosu, ctg-ravna čra, plodovnice zadosti, nikamor se nam ne mudi očitno.......

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
9.3.2012 18:41:21   
Aleda
Ha ha user posted image dobra je tale poldy

Hvala kendicka za odgovor

Ja nekam čudno zatišje je tukajuser posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
9.3.2012 18:56:30   
Hov hov
Dobra zgodba, me veseli, da nisem samo jaz taka zmeda! user posted image Tudi jaz sem zamenjala šraufanje z popadki in naredila paniko.

Sem pa čisto fuč, samo za računalnikom vegetiram in imam noge v luft. Okoli mene pa dela miljon.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
9.3.2012 19:53:24   
ursonok
Zdravo!

Jaz še vedno tukaj user posted image . Po zajtrku sem padla v komo za celi dve uri! Madonca, je pasalo user posted image Potem seveda peš v mesto - sem si obula neke druge čevlje, ki pa so me ožulili še na levi nogi, tako da zdaj enostavno ne vem, kako oziroma v čem naj grem iz hiše user posted image . Na petah imam krvave žule, ob straneh podplatov takisto user posted image user posted image Rodit sicer lahko grem v copatih, ampak če to še ne bo danes ponoči, ne vem, kako bom jutri funckionirala ... Cel dan ne mislim čepet doma user posted image . Any idea? user posted image

Caitlin,
user posted image Tale vajina intimna zgodba je res zabavna. Najbolj me je razsmešil tisti krč v stegnu user posted image . No, saj boš kmalu rodila, potem 6 tednov askeze, nato pa - navali narod user posted image

Hov hov,
sem zadnjič pozabila komentirat - zanimivo to s purani. Meni so pa rekli, da je ravno pri njih mogoče priti čez brez svinjarij ... Saj ne veš več, kaj in komu bi verjel. Jaz itak ne jem mesa, tamale pa ne mislim že zdaj "indoktirnirat", zato dobi tisto, na kar ni alergična (v vrtcu perutnino, doma ribe - razen polenovke).
Glede polenovke - po poljsko je to "dorsz", prevajam preko ang (cod) in to je po slovensko baje polenovka/trska. No, tukaj pediatri pravijo, da je na polenovko zelo veliko otrok alergičnih. Naša tudi, takoj dobi pike po obrazu in prsnem košu. Je pa res, da je to najbolj dostopna riba in prav zaradi odsotnosti kosti zelo primerna za otroke ... No, meni po okusu sicer ni bogve kaj, tako da smo večinoma na lososu in postrvihuser posted image

Jaz sem imela čez dan ene tri boleče popadke - to je že nekaj novega, do zdaj so bili večinoma neboleči. A sem, kadar premišljujem o vsem tem, kar malo obupana. Sploh se mi ne zdi verjetno, da bi se pri meni začela prava "akcija" user posted image Čez dan itak ne, morda zvečer, ampak zdaj že dva dni nekaj je, pa se po uri-dveh vse umiri. Na noč sem pa nehala računat. Grem spat in se vsak dan zbudim brez posebnosti. Eh.

A katera kaj ve, kako je s tosjo?
Pa hrchy?
Jada, si še doma?
user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
9.3.2012 20:51:07   
patella
Čer!

Evo, jaz se počutim, kot da mam še najmanj 2 mesca do porodauser posted image . NO, sej HB, da mi nič ne fali. NO, kakše lo boleč "popadek" mi sproži edin tašča, ki se je očitno odločila, da bo popoldneve preživela v našem stanovanjuuser posted image . Čakam na pravi trenutek, da bom čimbolj s politiko porbala temu narediti konec.user posted image Joj, sam sm itak človk brez jajc, tko da bo kar jeb*.

Kimsy: Uau, super porodna zgodba. Upam, da bom tut jaz lahko kaj podobnega napisala.user posted image . Pa fajn se crklajte in pridno rastite!!!

Pokalona
: Mah, za Postojno sm se odločila, ker jo vse moje kolegice, ki so tam rodile, ful hvalijo. Pa iz našega konca večinoma hodijo tja rojevat (sm namreč priženjena v okolico Lj, drgač sem pa iz okolice Idrije). Sicer se ne zanimam za epiduralno; en čas me je mikal celo un apartma, ki je zdaj na voljo, kao čim bolj naravni porod, sam verjetno ne bo nič iz tega.

Ursonok: Uf, se mi že prov mal smiliš, ker se ti nikamor ne premakne. Probaj mal odmislit vseskupi in se prepusti tokuuser posted image . AJa, pa glede čevljev - najbolj, da Crocsice natakneš, magar une z mucki, zdej k je bolj hladno.user posted image

Caitlin: Me vajine posteljne (ne)spretnosti spominjajo na najineuser posted image . Kot bi vse počela prvičuser posted image . Mah, jaz sam čakam. da mine teh par tednov, da spet zalaufamouser posted image . Upam, sam, da ne bom kej preveč šivana oz.da sploh ne bom, da me ne bo kej preveč zategovalo tam spodaj. ENe majo baje kar probleme pol, sploh če jih zašije kak šalabajzeruser posted image

Jada, a že pestvaš?

Mi gremo v nedeljo še na Abrahama od tete - če me ne bo kej prej zvil.... Upam, da me ta vikend pusti še pr miru, pol druh teden pa naj le pokuka na svet, mulc!user posted image

Srečno v porodni, babe!!! (če bo katero tja zaneslo ponoči)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
10.3.2012 8:43:27   
poldy

Ponoči me je razveselil tale sms od Jade

Včeraj ob 20.24 se je naša družinica povečala še za eno članico, Emilija je težka 3400g in velika 53cm in je kar konkretna punca. Mami in hčerka počasi prihajata k sebi.

ČESTITKE OBEMA!! In seveda vsem ki tudi že pestujete!!!!user posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
10.3.2012 9:04:45   
disere
jeeee jada super iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image pa si tud ti končno dočakala ta dan...vse lepo vam želim

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
10.3.2012 9:11:33   
tinčka3
Juhuuu bravo Jada! Cestitke konkretni punci in mamici!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
10.3.2012 9:15:39   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Ponoči me je razveselil tale sms od Jade

Včeraj ob 20.24 se je naša družinica povečala še za eno članico, Emilija je težka 3400g in velika 53cm in je kar konkretna punca. Mami in hčerka počasi prihajata k sebi.
vedla sem user posted image user posted image Super Jada in Emilija user posted image upam, da se nista preveč namatrali! Čimprej okrevajta. Vse dobro vam želim pa še 1 x čestitke user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.3.2012 9:41:14   
zmajcy_
user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

ircomp, 9. 2. 2012, user posted image Žan (3010 g, 50 cm) user posted image

čebela1, 21. 2. 2012, user posted image Jan (3570 g, 53 cm) user posted image

majcis, 28.2.2012, user posted image Tanja ( 2890g, 50cm ) user posted image

alna, 29.2.2012, user posted image Živa ( 3050, 50cm ) user posted image

kimsy, 4.3.2012, user posted image  Kim user posted image

caelia, 5. 3. 2012, user posted image Rožle (2420 g, 48 cm) user posted image

populis, 5.3.2012, user posted image Eva user posted image

kaminek, 8. 3. 2012, user posted image Oskar user posted image

Jada82, 9.3.2012, user posted image Emilija ( 3400g, 53cm )user posted image

Št. user posted image 8

Št. user posted image 5455

Skupaj user posted image   14

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.3.2012 9:48:38   
zmajcy_
Tudi mene je Jada razveselila z smsom, ampak sem komi vstala user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.3.2012 9:49:24   
Aleda
Čestitke Jada in Emilijauser posted image user posted image user posted image Fajn se rihtajteuser posted image

Sej se mi je zdelo da nekaj more bit, ker se Jada ni nič oglasila. Kaj pa Ursonok?

Danc ponoči je tut mene verjeten stresel en boleč popadek, ne vem? Cel trebuh me je kar bolel, sem čakala če bo še kaj pa ni blo nič več bolečega, sam otrdeval mi je.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
10.3.2012 10:02:55   
ursonok
Jada,
čestitkice! user posted image Je šlo pa res hitro - po tistem, ko je šel čep ...

Ursonok doma, nobenih popadkov ne zvečer ne ponoči,
Sem čisto zamorjena, vsi roki so mimo, od roka s prvega UZ je že 10 dni. Jaz sem čisto obupana. Dolgo me več ne bodo pustili čakati ... user posted image user posted image user posted image
Sploh ne morem več biti optimistična, se bodrit, da bo vse ok, da se bo začelo, da bo ... NIČ NE BO. Razen s CR user posted image user posted image Noge imam krvave od dolgih sprehodov, utrujena sem, naveličana vsega, mali pa razgraja notri, se debeli in me ne jebe pet po sto.
user posted image user posted image user posted image

Ma nič, lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
10.3.2012 10:05:58   
Mala_princeska
Cukr je šla za Kaminek v porodnišnico in je 9.3. rodila sinka. Kaj več bo pa sama povedala, ko se vrne.
Čestitke še tukaj user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
10.3.2012 10:15:29   
Aleda
Ursonok glavo pokonci, saj bo. Mogoče te kar naenkrat preseneti, probaj se mal sprostit in uživat v vikendu pa raje mal lenari, da ne boš preveč utrujena ko boš rodila. Zakaj bi ti pa nujno moral nardit CR, sej pr nas če grejo 10 dni čez rok jim recimo dajo svečko za mehčanje MV...da se začnejo odpirat.
Lep vikend tudi tebi in upam da se ti začne dogajat.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
10.3.2012 10:17:35   
disere
bravooo cukr čestitkee za malega princauser posted image user posted image user posted image madonca komaj sledim, tako hitro gre skoraj vse naeenkrat..kako fajn je, ko poročate, pa, da je vse vredu z vsemi...

oatalim, ko še čakate pa tud, da se zgodi čimprej pa čim bolj exspresno...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?