hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta Cokolino in zmajcy...jaz sem pa glih danes hotela napisat post - vprašat, če se je še kateri full umiril Moja je tudi čisto mirna, sicer premika se, ampak res tako v easy...saj je tudi pri meni 10 gibov na dan, ampak tako da se samo malo prestavi, malo rit premakne, ali pa malo premakne nogice, ni pa več kake fejst telovadbe. Sem tudi jaz tak zaskrbljen tip, da se vsak dan prepričujem, da ne grem v P se pokazat in da zdržim do ponedeljka, ko imam pregled pri svoji G. Ha, a imamo vse iste probleme? meni se je mali tako umiril vceraj, da sem sla v bolnico pogledat, ce je vse ok. No in je tudi na CTGju spal, ena svoh brca v pol ure... Potem ga je babica mal prerukala in poltem se je zacelo.... Danes pa itak ne da miru - kot kaze se je vceraj res dobro spocil! Bucman! Sem pa potem gledala tudi popadke - meni so jih namerili do 127 (dva), pa enega okoli 80... po tem, kar sem prebrala tukaj gor glede moci popadkov, bi morala ze v porodni lezat . Ne, res, nisem vedela, da so lahko ze pripravljalni tako mocni - ker boli me pa itak nic... Ircomp in Populis, cestitke in vse lepo vajinim dojenckom! pa Kimsy tudi!!!! Vljudnost: Ne vem, kaj naj recem. Skandinavija je itak znana po tem, da je folk ful zaprt in da se vsi ''brigajo zase''. Kar pomeni, da te enostavno ignorirajo, kot da te ni. Pa saj mi ni problem, na sreco sem se toliko ok, da mi ni problem stati v vrstah, edino, kjer si zelim malo vec uvidevnosti, je recimo na metroju ali avtobusu, kjer se ljudje niti toliko ne umaknejo, da bi se lahko prijela za stango, da me ne vrze iz ravnotezja, ko speljejo... (sem bolj pri tamalih in ne dosezem tiste nad glavo... ) Se spomnim decembra v Barceloni je bilo vse drugace, so trije nenkrat skocili s sedezev In potem smo se skoraj skregali, ko sem jim poskusala razlozit, da se ne splaca, ker grem samo eno postajo... no, na koncu sem se vdala za tisto minuto... Kot kaze je res veliko v kulturi... Sicer sem pa vceraj spekla dva pladnja pice, je sla vecina v zmrzovalnik, da bo za po porodu, ko bova sama z in se mi ne bo dalo kuhat. Si ve kaj pripravljate vnaprej?
< Sporočilo je popravil hrchy -- 7.3.2012 9:13:19 >
|