|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
6.3.2012 14:26:14   
Jada82
Dan!
Evo nas nazaj s sprehoda ..... ker smo bili s tamalo, je tura okoli jezera trajala 2,5 ure user posted image user posted image
Rezultat: nič glede približevanja porodu, samo utrujena sem kot sto user posted image user posted image , že dolgo nisem šla okoli .... grrrrr.

Ursonok - eh, moj otrok (ta prvi) je bil majhen, pa tud ni hotel ven ... sem šla 3 dni čez rok, mere pa 51 cm in 2930 g .. tako da ... pomoje nima veze s težo ..

Majcis - lepo da si se oglasila in da se fajn rihtate!!!! Še se kaj oglasi!!!

Populis - iskrene čestitke za malo Evo!!!! user posted image user posted image user posted image Lepo se crkljajta, pa čim prej domov!!! user posted image user posted image user posted image

Caelia - držimo pesti, da mali Rožle čim prej sam zadiha!!!! user posted image user posted image

Grem ležečki mal knjigo brat ....

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.3.2012 15:03:48   
kkkkk
Čao punce !
Čestitke za vse user posted image !!!! ful fajn da se je začelo :)
Drugače pa mi še zmeri čakamo... mal sem dobla svojih popadkov clo ampak gre vse extra počasi, imam danes še en ctg pa jutr še urin pa to k neki ni blo vredu. Drgač se je pa mala spustila v porodni kanal in je čist ready za ven sam tle bi radi da gre čimbolj naravno vse... drugače pa sem v Kr. porodnišnici ja!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.3.2012 15:43:02   
listek
user posted image user posted image Čestitke vsem novim mamicam. Držim pesti tudi za tiste, ki boste svoje sončke zdaj zdaj stisnile k sebi. Naj bo čim lažji porod user posted image .

Dopoldan sem se malo potepala okoli, zdaj pa visim na kavču in gledam tv. Trebuh mi kar naprej otrdeva in zgaga me peče, kot me ni še nikoli, grrruser posted image . Čakam, da mine, pa da grem še malo na zrak.

Glede na to, da imam še dobre tri tedne do roka, imava z mojim plan še malo do Italije skočit v soboto. Saj je samo dobro uro od doma. Dragi samo pravi, da moram pripravit torbo za porodnišnico in jo dati v avto, za vsak slučaj user posted image . Je nekam previden ratal. No, pa saj je že čas, da do konca spakiram.

Uživajte v lepem dnevu.

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.3.2012 16:21:29   
ursonok
Zdravo!

Joj, kaj vidim!

Populis
čestitke za Evico! user posted image In za hiter porod, seveda user posted image

Caelia,
upam, da bo Rožle kmalu ugotovil, da je samostojno dihanje in posledična neodvisnost od aparatur dobra zadeva ... Verjetno je res še malo premajhen - tudi teža kaže na to. Držim pesti, da bo kmalu ok!

No, jaz sem tudi že s CTG-ja ...
Popadki neredni, dvakrat se dvignili celo do 80 user posted image . Je bil pa kao problem, ker je bil od tamalega utrip morda rahlo visok - med 160 in 180. Tako da so me potem poslali na UZ, da preverijo pretoke in plodovnico. Valda vse OK user posted image . Ne štekam, ta CTG vedno kar nekaj kaže, potem pa vsi zganjajo brezvezno paniko user posted image . POtem so sicer rekli, da oni sploh ne zganjajo panike, da ni nič hudega, da sem to samo jaz tako "občutljivo razumela". user posted image
Vaginalno ni bilo nič novega - MV skrajšan čist, vendar zaprt. Sem prosila doktorja, ali mi lahko sam malo odpre zadevo - in mi je stlačil tja svoj debeli kazalec. Tako da je MV zdaj prehoden, odprt 1cm. Ne vem, ali bo kakšen učinek, a vsaj nekaj se je premaknilo user posted image

Jutri imam spet CTG - ob 7.10 zjutraj!!! Potem pa z vsemi izvidi (CTG, današnji UZ) na konsultacije k šefu P. Ne vem, kaj bo tam. Jaz bom še vedno vztrajala pri naravnem porodu - naj me pustijo vsaj do petka oziroma ponedeljka. Sploh glede na to, da je z user posted image vse ok.

Jada,
ja, itak to nima veze, "bajskastost" (4kg +) sem omenjala zato, ker je to dodatni minus, vsaj kar se tiče vaginalnega poroda.

Aja, a se pri odprtosti sploh še "sme" seksat ali ne? Glede na to, da streptokoka nimam, verjetno do kakšne okužbe ne more priti user posted image user posted image

Nič, zdaj pa pečem kolač - kaj pa drugega. In čakam in upam. Upanje umre zadnje user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.3.2012 16:25:54   
ircomp
Na forumu nisem bila že ful časa, tako da ne vem koliko vas je novih mamic.
Naš Žan se je rodil s 36. tedni, 9.2. Še malo, pa bo star en mesec. user posted image
Drugače je vse v redu, 3x smo že bili zunaj, tudi kopali smo se že. Še malo, pa bo prva posvetovalnica.

Čestitke vsem novim mamicam, vsem bodočim pa želim hiter porod in zdrave naraščaje user posted image

Pa še podatki:
Žan, rojen 9.2.2012
50cm, 3010g

< Sporočilo je popravil ircomp -- 6.3.2012 16:29:41 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.3.2012 16:51:58   
zmajcy_

user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

ircomp, 9. 2. 2012, user posted image  Žan (3010 g, 50 cm) user posted image  

čebela1, 21. 2. 2012, user posted image Jan (3570 g, 53 cm) user posted image

majcis, 28.2.2012, user posted image Tanja ( 2890g, 50cm ) user posted image

alna, 29.2.2012, user posted image Živa ( 3050, 50cm ) user posted image

caelia, 5. 3. 2012, user posted image Rožle (2420 g, 48 cm) user posted image

populis, 5.3.2012, user posted image Eva user posted image

Št. user posted image  3839
Št. user posted image  

Skupaj user posted image
54
55

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.3.2012 19:09:26   
tjaShiika
Čestitke vsem mamicam ki že cartate svoje štručke.
Ene pa še bomo malo počakale al kak?? :) Mene že malo firbec muči, bi že kr zdaj mela svojo zvezdico v naročju, še dober teden do PDP.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.3.2012 19:29:24   
Aleda
Populis čestitke!user posted image user posted image

Caelia držim pesti za sinčka Rožleta, da bo kmalu sam dihaluser posted image user posted image

Do mojega PDP-ja je pa še točno 10 dni. Me prav zanima kdaj me bo kaj napadlouser posted image Men bi prav pasalo če bi ta teden še počakal, sam čez rok pa spet ne bi bla rada. Nazadnje se bo user posted image odločil kdaj mu paše prit ven pa naj se prtam kokr hočemuser posted image

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.3.2012 20:38:32   
Polzi
o ircomp  vidim, da se že skoraj cel mesec cartate user posted image user posted image  iskrene čestitke.
Jaz sem te pa ravno na forumu štajerk spraševala, če je tvoj dan D že za tabo. Lepo, samo da je vse OK user posted image

Vsem, ki ste rodile čestitke, vsem ki ste v P pa da vam čimhitreje mine in dočakate svoje zaklade.

Mi2 z dragim sva ravno šla še ven na večerjo, potem vprašanje kdaj bo spet priložnost za to. Ma sem se tko napokala solate, da bom kr počla. MOj pravi (zarad linee negre), da bom počla kot pistacija user posted image

Zdej pa pod tuško in pred TV user posted image

NOčko

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.3.2012 20:40:26   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Populis čestitke!user posted image user posted image

Caelia držim pesti za sinčka Rožleta, da bo kmalu sam dihaluser posted image user posted image

Do mojega PDP-ja je pa še točno 10 dni. Me prav zanima kdaj me bo kaj napadlouser posted image Men bi prav pasalo če bi ta teden še počakal, sam čez rok pa spet ne bi bla rada. Nazadnje se bo user posted image odločil kdaj mu paše prit ven pa naj se prtam kokr hočemuser posted image

jz pa še 14 dni. sva se z user posted image  zmenle, da še ta teden počaka, drug teden bom pa menda že psihično pripravljena, da lahk pol počas pride. Sicer bo šit, ker moj začne delat, ampak bomo že. 

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.3.2012 21:58:33   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Pravkar dobila sporočilo:

Živjo, včeraj zvecer par minutk pred 23 00 sem v narocje stisnila naso novo druzinsko clanico Evo. Porod je bil hiter in obe sva ok. Lp vsem marcevkam, populis

Populis čestitke ob rojstvu hčerke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za lep datum 5.3., za lepo ime user posted image in za ekstra kratek nulti dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
6.3.2012 22:06:46   
sirenetta
Ircomp čestitke tudi tebi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Zdaj pa čakamo samo še Tosjo, ki ziher tudi že pestva, da se javi!!!

Tosjaaaaaa jaaaaaaaviiiiii seeeeeeeeeee!!!!! Evo, zdaj se pa jaz derem,
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
6.3.2012 22:23:44   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Aja tdi jst sem opazila, da se je user posted image mal umiril, ponoči sem bla kar nervozna, ker ga nisem nič čutila, pol sem se šlatala po trebuhu, pa še vedno nič user posted image jst ratam kr mal panična...no pol ko sem ustala, je začelo brcanje in je še zdj aktiven user posted image

user posted image to se je enako tudi meni danes zgodilo...

Najraje bi videla, da me brca cel dan in celo noč, pa tudi če bi mi kako rebro počilo, sam da sem brez skrbi user posted image

He he enako...

Naš mali je pa že neki časa precej miren.. sej brca vsake tolko časa, ampak precej malo.. je pa 10 gibov na dan.. mi pa skos boleče otrdeva trebuh..se celo noč zbujam.. me pa full moti, ker je čist gor do žličke in ful težko sedim user posted image ampak po drugi strani je pa tudi ful nizko..očitno je res bolj velik.. no sej bomo vidl čez 2 dni kakšne mere imauser posted image

Cokolino in zmajcy...jaz sem pa glih danes hotela napisat post - vprašat, če se je še kateri user posted image full umiril user posted image
Moja user posted image je tudi čisto mirna, sicer premika se, ampak res tako v easy...saj je tudi pri meni 10 gibov na dan, ampak tako da se samo malo prestavi, malo rit premakne, ali pa malo premakne nogice, ni pa več kake fejst telovadbe.
Sem tudi jaz tak zaskrbljen tip, da se vsak dan prepričujem, da ne grem v P se pokazat in da zdržim do ponedeljka, ko imam pregled pri svoji G.

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
6.3.2012 23:02:27   
ovnica8
Cestitke vsem mamicam za vase zaklade....in vem ki boste to ravnokar postale.
Pri meni se nic posegnega,danes sem imela CTG in je enkrat poskocilo tja do 97,ampak je bil itak samo fake popadek. Drugace pa je G naredila pregled in je mali se zelo visoko,se mu se nikamor me mudi,meni pa tudi ne. Mi je kar fino da se malo pocakava. Za vse tiste ki pa si zelite cimprej v porodno pa drzim pesti da se vam zelja uresnici. :-)
Jaz sem zacela sedaj s pitjem malinovga caja in homeopatskimi granulami pa da vidmo ce bo kaksen efekt(sem hotla najprej na pregled,da bom lahko spremljala napredek),bomo naslednji teewn na pregledu vidl ce kaj ucinkuje.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.3.2012 23:09:58   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Aja tdi jst sem opazila, da se je user posted image mal umiril, ponoči sem bla kar nervozna, ker ga nisem nič čutila, pol sem se šlatala po trebuhu, pa še vedno nič user posted image jst ratam kr mal panična...no pol ko sem ustala, je začelo brcanje in je še zdj aktiven user posted image

user posted image to se je enako tudi meni danes zgodilo...

Najraje bi videla, da me brca cel dan in celo noč, pa tudi če bi mi kako rebro počilo, sam da sem brez skrbi user posted image

He he enako...

Naš mali je pa že neki časa precej miren.. sej brca vsake tolko časa, ampak precej malo.. je pa 10 gibov na dan.. mi pa skos boleče otrdeva trebuh..se celo noč zbujam.. me pa full moti, ker je čist gor do žličke in ful težko sedim user posted image ampak po drugi strani je pa tudi ful nizko..očitno je res bolj velik.. no sej bomo vidl čez 2 dni kakšne mere imauser posted image

Cokolino in zmajcy...jaz sem pa glih danes hotela napisat post - vprašat, če se je še kateri user posted image full umiril user posted image
Moja user posted image je tudi čisto mirna, sicer premika se, ampak res tako v easy...saj je tudi pri meni 10 gibov na dan, ampak tako da se samo malo prestavi, malo rit premakne, ali pa malo premakne nogice, ni pa več kake fejst telovadbe.
Sem tudi jaz tak zaskrbljen tip, da se vsak dan prepričujem, da ne grem v P se pokazat in da zdržim do ponedeljka, ko imam pregled pri svoji G.

Ja pri meni ni neke telovadbe, lihk tok da se mal premakne.. ampak je to že 2 tedna.. rok imam šele 29.3. ( glede na morfologijo ) glede na zadnjo menstruacijo je pa 21.3. tko da ubistvu se mi zdi to full kmal... bomo vidl v četrtke kaj bo rekla na pregledu kako kaže...

Neposredna povezava do sporočila: 4215
7.3.2012 7:49:55   
Saša33
Punce jutro,

noč je bla za en K::::, sem se stalno obračala, wc in se božala po trebuhu. Zadnje 14 dni je res zrasel in ko mi zvečer zmanjka tolerance se res komaj skotalim iz postelje.
Drugače pa tudi moj se je umiril in se čuti ko sedim ko premakne nogo, je 10x na dan, prav veliko več pa tudi ne.

No jutri bom dopolnila rok in imam ko ctg v lj, upam da bo kaj. Drugače pa še špika ne več, križ ne boli, izcedka ni in kaj češ mali se ne pusti motit.

Če bo treba grem peš 2h, če bo kaj, še listja sem se lotila grabit okol hiše včeraj pa nič:)

Lep dan vsen nosečkam in čestitke vsem ki že imate svoje zakladke v naročju.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
7.3.2012 8:00:25   
kimsy
najprej vsem čestitke za nove člane! Mi smo tud dobili deklico Kim, v nedeljo zgodaj zjutraj in sva od včeraj doma! Porod ekspresen! Ob priliki napišem več!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
7.3.2012 8:09:40   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

najprej vsem čestitke za nove člane! Mi smo tud dobili deklico Kim, v nedeljo zgodaj zjutraj in sva od včeraj doma! Porod ekspresen! Ob priliki napišem več!
Kimsy čestitke za princesko user posted image user posted image   Pa super, za expresen prod user posted image Vse dobro vam želim...
majcis tudi tebi čestitke za Tanjo user posted image user posted image user posted image Pa škoda, k si tako nasrkala user posted image Upam, da čimprej pozabiš in boste še naprej tako lepo napredovali in se cartali.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
7.3.2012 8:17:41   
miska333
O čestitke vseeeemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful user posted image a ni?
Pri nas nič novega, razen, da imam vnetje sinusov in komaj diham...verjetno porod v takem stanju ne bi biu lih najbolša zadeva user posted image
Se pa ne dogaja nič konkretnega. No, mogoče se mi je včeraj začel luščiti čep...neke krvave nitke, ampak bolj malo...ah do roka je še 6 dni. Je še čas. Samo moj je že čist neučakan!
Katera bo naslednja?
Pozdravčke

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
7.3.2012 8:48:12   
Aleda
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
7.3.2012 9:02:38   
disere
čestitke tudi v našem imenu vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image ..na puncah svet stojiuser posted image user posted image ..

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
7.3.2012 9:03:54   
zmajcy_

user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

čebela1, 21. 2. 2012, user posted image Jan (3570 g, 53 cm) user posted image

majcis, 28.2.2012, user posted image Tanja ( 2890g, 50cm ) user posted image

alna, 29.2.2012, user posted image Živa ( 3050, 50cm ) user posted image

kimsy, 4.3.2012, user posted image  Kim user posted image

caelia, 5. 3. 2012, user posted image Rožle (2420 g, 48 cm) user posted image

populis, 5.3.2012, user posted image Eva user posted image

Št. user posted image 7

Št. user posted image 4

Skupaj user posted image   11

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
7.3.2012 9:11:19   
hrchy
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Cokolino in zmajcy...jaz sem pa glih danes hotela napisat post - vprašat, če se je še kateri full umiril
Moja je tudi čisto mirna, sicer premika se, ampak res tako v easy...saj je tudi pri meni 10 gibov na dan, ampak tako da se samo malo prestavi, malo rit premakne, ali pa malo premakne nogice, ni pa več kake fejst telovadbe.

Ha, a imamo vse iste probleme? meni se je mali tako umiril vceraj, da sem sla v bolnico pogledat, ce je vse ok. No in je tudi na CTGju spal, ena svoh brca v pol ure... Potem ga je babica mal prerukala in poltem se je zacelo.... Danes pa itak ne da miru - kot kaze se je vceraj res dobro spocil! Bucman! user posted image Sem pa potem gledala tudi popadke - meni so jih namerili do 127 (dva), pa enega okoli 80... user posted image po tem, kar sem prebrala tukaj gor glede moci popadkov, bi morala ze v porodni lezat user posted image . Ne, res, nisem vedela, da so lahko ze pripravljalni tako mocni - ker boli me pa itak nic...

Ircomp in Populis, cestitke in vse lepo vajinim dojenckom! user posted image user posted image user posted image

pa Kimsy tudi!!!! user posted image user posted image user posted image

Vljudnost: user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem, kaj naj recem. Skandinavija je itak znana po tem, da je folk ful zaprt in da se vsi ''brigajo zase''. Kar pomeni, da te enostavno ignorirajo, kot da te ni. Pa saj mi ni problem, na sreco sem se toliko ok, da mi ni problem stati v vrstah, edino, kjer si zelim malo vec uvidevnosti, je recimo na metroju ali avtobusu, kjer se ljudje niti toliko ne umaknejo, da bi se lahko prijela za stango, da me ne vrze iz ravnotezja, ko speljejo... (sem bolj pri tamalih in ne dosezem tiste nad glavo... user posted image ) Se spomnim decembra v Barceloni je bilo vse drugace, so trije nenkrat skocili s sedezev user posted image In potem smo se skoraj skregali, ko sem jim poskusala razlozit, da se ne splaca, ker grem samo eno postajo... no, na koncu sem se vdala za tisto minuto... user posted image user posted image user posted image Kot kaze je res veliko v kulturi...

Sicer sem pa vceraj spekla dva pladnja pice, je sla vecina v zmrzovalnik, da bo za po porodu, ko bova sama z user posted image in se mi ne bo dalo kuhat. Si ve kaj pripravljate vnaprej?

< Sporočilo je popravil hrchy -- 7.3.2012 9:13:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4223
7.3.2012 9:11:36   
cukr07
Čestitke vsem ki ste rodile user posted image  in že crklate svoje user posted image .

Pri nas je še vse mirno, jaz pa čedalje bolj nestrpno čakam, da se začne kaj dogajat. V bistvu me drugi delajo nestrpno, ker ves čas kličejo in sprašujejo, kako sem in če se že kaj dogaja....user posted image .

Bodite lepo, jaz pa grem sedaj malo ven na sončka.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
7.3.2012 9:25:05   
patella
HEej!

No, čestitke vsem, ki ste že prestopile vrata v Rim in veselo cartate svoje štručkeuser posted image user posted image .
Jaz sem mela včeraj CTG in vaginalni pregled, pa se še čist nič ne dogajauser posted image . No, sej je še en teden do PDPja. Tut pr men se ja tamau umiril - zvečer sicer še vedno nori po trebuščku, ampak glede na prejšnje tedne in mesece je pa ratal prou len.user posted image .

SPloh ne vem, kaj naj napišem... Aja, vprašala bi edin, kakšno podlogo boste ve dale v košaro za voziček? Pri prejšnji sem mela tak kovtrček, ampak se mi ni zdel najbolj praktično, zdej bom pa verjetno dala sam kako bolj debelo rjuhico. Ne vem, no!

Nič, se mi je toook začel spat in bom kar mal izkoristila mir v hiši in šla mal zalegnt. Pol pa mal na špancir!

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Ob porodu ne pozabite na svoje oči
Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?