|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
6.3.2012 20:14:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pa kaj sem jaz dobila kup mailov, da je oseba *bubi* komentirala mojo sliko user posted image  user posted image user posted image user posted image  

A ni brezveze? Jaz pa, da je petarda user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
6.3.2012 20:25:53   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pa kaj sem jaz dobila kup mailov, da je oseba *bubi* komentirala mojo sliko user posted image  user posted image user posted image user posted image  

A ni brezveze? Jaz pa, da je petarda user posted image

Ne govorita...kaj šele jaz user posted image user posted image user posted image vse moje in vajine user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
6.3.2012 20:27:50   
Paštetka

Si je pa petardito zdaj pred spancem tudi ogledal vaš album in je navdušen. Pravzaprav je bil ful presenečen, kaj vse si ta Muser posted image  upa...držat sokola, plavat med morskimi psi, božat delfinčka, porisat cel obraz user posted image .

user posted image user posted image
Še dobro, da nisem prilepila slike s supermenovo majico, kjer je skakal z nekega igrala cca. 2 m visoko kot superman user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
6.3.2012 20:31:26   
Paštetka
Hitro dajte na sport klub

Hitro...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.3.2012 20:33:40   
Paštetka
Kaže reportažo tensačev na turnirju v dubaju. Slikali so se takrat in snemali, ko smo bili mi v kalifi. Tam so jih snemali. Mi smo jih ravno pred nami spustili mimo vrste gor in ravno tisti kad so pokazali. Potem so se pa zgoraj fotkali, intervjujali, jaz sem jih pa slikala user posted image .

Jutri še par teh fork nalimam, če vas zanima user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
6.3.2012 20:50:28   
Paštetka
Muser posted image je izpadel danes ( ok z mojo pomočjo) 2. zobek. V bistvu sem precej jaz pomagala, saj je novi zobek že precej zunaj in precej na notranji strani dlesni. Za zjokat user posted image . Mali se pa smeji in reče: glej kakšne stopnice imam. user posted image ? Nam zobni aparat ne gine. Dam stavit.

Ok in potem v postelji moj mali matematik reče: mama zadnjič mi je miška prinesla 5 €, zdaj pa mi mora 5 več. Deset. In potem 15, 20....
Zgleda, da se res najhitreje učijo računati z denarjem user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
6.3.2012 21:01:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Muser posted image je izpadel danes ( ok z mojo pomočjo) 2. zobek. V bistvu sem precej jaz pomagala, saj je novi zobek že precej zunaj in precej na notranji strani dlesni. Za zjokat user posted image . Mali se pa smeji in reče: glej kakšne stopnice imam. user posted image ? Nam zobni aparat ne gine. Dam stavit.

Ok in potem v postelji moj mali matematik reče: mama zadnjič mi je miška prinesla 5 €, zdaj pa mi mora 5 več. Deset. In potem 15, 20....
Zgleda, da se res najhitreje učijo računati z denarjem user posted image

Po kateri logiki si je pa to zastavil? user posted image user posted image user posted image

Šport sem pa zamudila, očitno user posted image

Paštetka...Meni se je tudi petarditov zobek zdel ful zadaj (je tudi že rastel novi, ko stari še ni izpadel)...in je zobar rekel, da ni panike user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.3.2012 21:02:15   
petarda
Samo je lepo videt tam na desni med zadnjimi objavami na forumu same tvoje avatarje user posted image ...ups...kvarim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.3.2012 21:07:55   
Paštetka
Problem pri zobku je ta, da ta drugi stalni nima niti priližno placa saj Je velik za spodnjo enkico in dvojkico skupaj. Enkico sva zdaj izruvala, dvojkica pa se niti približno ne maje. Stalni je pa zunaj že več kot 3 mm.
Npr. Mlečni je ena linija, prvi stalni je zadaj cca. 2 mm za vrstjo mlečnih, 2.stalni pa cca. 5 mm za vrstjo mlečnih. Sem poslikala s telefoom, ti jutri pošljem. Meni to ni normalno. Pa saj se vidi, da ima ful ozko spodnjo čeljust in da nam aparat ne uide, če ne še hujšega kot puljenje stalnih zob.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.3.2012 21:10:02 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.3.2012 21:27:54   
petarda
Kaj pa vaš zobozdravnik pravi? Mi smo petardita peljali samoplačniško, ker itak že moj user posted image  tam hodi in je res rekel, da ni panike. Da bo stalni spodrinil mlečnega in se potem s časom lepo poravnal. Itak ima pa večkrat pregled in bo sproti spremljal, če bi šlo kaj narobe.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.3.2012 21:29:18   
petarda
Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.3.2012 6:04:34   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda o tvojih fantih no predvsem majstarejšem pa brez besed  Takoj ga za tamladga vzamem  

Meni je Tina tudi lušna, se lahko kaj zmenimo ... Sem pa po prebranem stavku ravno razmišljala, da tvoje sicer poznam iz slik, nič kaj dosti pa ne napišeš o kakih izjavah, domislicah....Pa mogoče o Anžetu še (smučanje)...o Tini pa bolj malo... Popravi se, če hočeš bit u žlaht

user posted image user posted image ja no kaj pa vem... nič posebnega se mi nikdar ne zdi user posted image očitno smo ena čistpovprečna dolgočasna družina user posted image  

Drugače pa dobro jutro in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.3.2012 8:41:37   
petarda

Petarda o tvojih fantih no predvsem majstarejšem pa brez besed  Takoj ga za tamladga vzamem  

Meni je Tina tudi lušna, se lahko kaj zmenimo ... Sem pa po prebranem stavku ravno razmišljala, da tvoje sicer poznam iz slik, nič kaj dosti pa ne napišeš o kakih izjavah, domislicah....Pa mogoče o Anžetu še (smučanje)...o Tini pa bolj malo... Popravi se, če hočeš bit u žlaht

user posted image user posted image ja no kaj pa vem... nič posebnega se mi nikdar ne zdi user posted image očitno smo ena čistpovprečna dolgočasna družina user posted image  

Drugače pa dobro jutro in user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico user posted image

Odebeljeno ti pa niti približno ne verjamem. user posted image  Po moje smo mi bolj dolgočasni od vas. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.3.2012 8:42:05   
*bubi*

user posted image user posted image ja no kaj pa vem... nič posebnega se mi nikdar ne zdi user posted image

Mama, kaj pa zdaj to? Pa še kako je posebna, sposobna,...
morda ti jemlješ preveč samoumevno, da je pač tako. Hitro se potrudi in razmisli, zakaj je tvoja pupa najbolj poseben otrok user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.3.2012 8:49:02   
petarda

user posted image user posted image ja no kaj pa vem... nič posebnega se mi nikdar ne zdi user posted image

Mama, kaj pa zdaj to? Pa še kako je posebna, sposobna,...
morda ti jemlješ preveč samoumevno, da je pač tako. Hitro se potrudi in razmisli, zakaj je tvoja pupa najbolj poseben otrok user posted image

Bubi ampak tebi se pa pozna, da si tovarišica..ups...učiteljica user posted image user posted image user posted image ... Po moje je Nina samo mislila, da se ji pač nič tako posebnega ne zdi, da bi pisala sem gor...recimo ni šla Tina sama na Triglav (šeuser posted image )...to, da je čisto posebna in sposobna ji je pa po moje čist jasno. user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.3.2012 8:50:42   
*bubi*
Tako je bubika včeraj narisala svojo družino: user posted image

Bubi je pri petih začel kaj bolj konkretnega risat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.3.2012 8:52:52   
petarda
Midva z juniorjem sva od zdravnika. Očitno je samo viroza, se pa zlahka razvije v angino, ker malo oblogic je že vidnih user posted image . Če bo imel še danes popoldne vročino, morava jutri nazaj, da mu vzame bris.

Je bil pa zeloooo pogumen in potem tudi na koncu vprašal: "A sem bil pogumen?"
Zdravnik: "Ja, ti škorc maliuser posted image ".
Junior: "No, super. Mami zdaj pa na avtomat."
P.S. po sok (sem mislila, da bo izbral čokoladico user posted image )

Tile avtomati v zdravstvenem domu so pri nas prava motivacija. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.3.2012 8:53:54   
*bubi*

Bubi ampak tebi se pa pozna, da si tovarišica..ups...učiteljica user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Nina je preveč skromna. Pa saj zato imamo ta forum, da bomo kdaj pohvalile svoje otroke. Pa da se tolažimo, da so pač vsi isti pri teh letih - malo divji, malo nagajivi, malo jezikavi, malo nemogoči... izvzet je petardito user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.3.2012 8:55:38   
petarda

Tako je bubika včeraj narisala svojo družino: user posted image

Bubi je pri petih začel kaj bolj konkretnega risat user posted image

Bubi...mislim, da boš morala na dieto user posted image user posted image user posted image user posted image

K sreči junior še ne riše tako dobro, petardito pa že ve, da me mora suho narisat user posted image user posted image user posted image user posted image ...mam še neki časauser posted image user posted image user posted image user posted image ......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jutri začnem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.3.2012 8:58:36   
*bubi*

Je bil pa zeloooo pogumen in potem tudi na koncu vprašal: "A sem bil pogumen?"
Zdravnik: "Ja, ti škorc maliuser posted image ".
Junior: "No, super. Mami zdaj pa na avtomat."
P.S. po sok (sem mislila, da bo izbral čokoladico user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še te user posted image user posted image user posted image user posted image , da preženejo vročino.

Aja, bubi je tudi bil včeraj zeeeelo pogumen. Sicer na robu solz, ampak je prenesel cepljenje brez kričanja in opletanja user posted image
V enem letu je zrasel 6 cm in nabral 3 kg. Verjetno je vse v kosteh in mišicah user posted image  Pa čupo ima zdaj malo daljšo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.3.2012 9:00:31   
*bubi*

Bubi...mislim, da boš morala na dieto user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak veš, to si zdaj TI določila, katera sem jaz user posted image user posted image user posted image

Sicer pa so to glavonožci in ja, imam res največjo glavo v družini user posted image user posted image user posted image

SAmo poglej, kako elegantne suhe noge imam user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.3.2012 9:02:49 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.3.2012 9:04:25   
Paštetka
bubi, če si ti tista najbolj okrogla na sliki, pomeni, da si noseča? A česa ne vemo? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.3.2012 9:05:29   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak veš, to si zdaj TI določila, katera sem jaz user posted image user posted image user posted image

Sicer pa so to glavonožci in ja, imam res največjo glavo v družini user posted image user posted image user posted image

SAmo poglej, kako elegantne suhe noge imam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bubija. Sem res vesela, da je minilo brez večjih težav. Kako si pa to dosegla?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.3.2012 9:06:16   
petarda

bubi, če si ti tista najbolj okrogla na sliki, pomeni, da si noseča? A česa ne vemo? user posted image

Beri paštetka, beri....tisto je glava user posted image ....kao...najbolj pametnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.3.2012 9:07:02   
*bubi*

user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.