![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:14:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa kaj sem jaz dobila kup mailov, da je oseba *bubi* komentirala mojo sliko A ni brezveze? Jaz pa, da je petarda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:25:53
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa kaj sem jaz dobila kup mailov, da je oseba *bubi* komentirala mojo sliko A ni brezveze? Jaz pa, da je petarda Ne govorita...kaj šele jaz vse moje in vajine
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:27:50
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Si je pa petardito zdaj pred spancem tudi ogledal vaš album in je navdušen. Pravzaprav je bil ful presenečen, kaj vse si ta M upa...držat sokola, plavat med morskimi psi, božat delfinčka, porisat cel obraz . Še dobro, da nisem prilepila slike s supermenovo majico, kjer je skakal z nekega igrala cca. 2 m visoko kot superman
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:31:26
|
|
|
|
Paštetka
|
Hitro dajte na sport klub Hitro...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:33:40
|
|
|
|
Paštetka
|
Kaže reportažo tensačev na turnirju v dubaju. Slikali so se takrat in snemali, ko smo bili mi v kalifi. Tam so jih snemali. Mi smo jih ravno pred nami spustili mimo vrste gor in ravno tisti kad so pokazali. Potem so se pa zgoraj fotkali, intervjujali, jaz sem jih pa slikala . Jutri še par teh fork nalimam, če vas zanima
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:50:28
|
|
|
|
Paštetka
|
M je izpadel danes ( ok z mojo pomočjo) 2. zobek. V bistvu sem precej jaz pomagala, saj je novi zobek že precej zunaj in precej na notranji strani dlesni. Za zjokat . Mali se pa smeji in reče: glej kakšne stopnice imam. ? Nam zobni aparat ne gine. Dam stavit. Ok in potem v postelji moj mali matematik reče: mama zadnjič mi je miška prinesla 5 €, zdaj pa mi mora 5 več. Deset. In potem 15, 20.... Zgleda, da se res najhitreje učijo računati z denarjem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 21:01:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka M je izpadel danes ( ok z mojo pomočjo) 2. zobek. V bistvu sem precej jaz pomagala, saj je novi zobek že precej zunaj in precej na notranji strani dlesni. Za zjokat . Mali se pa smeji in reče: glej kakšne stopnice imam. ? Nam zobni aparat ne gine. Dam stavit. Ok in potem v postelji moj mali matematik reče: mama zadnjič mi je miška prinesla 5 €, zdaj pa mi mora 5 več. Deset. In potem 15, 20.... Zgleda, da se res najhitreje učijo računati z denarjem Po kateri logiki si je pa to zastavil? Šport sem pa zamudila, očitno Paštetka...Meni se je tudi petarditov zobek zdel ful zadaj (je tudi že rastel novi, ko stari še ni izpadel)...in je zobar rekel, da ni panike
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 21:02:15
|
|
|
|
petarda
|
Samo je lepo videt tam na desni med zadnjimi objavami na forumu same tvoje avatarje ...ups...kvarim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 21:07:55
|
|
|
|
Paštetka
|
Problem pri zobku je ta, da ta drugi stalni nima niti priližno placa saj Je velik za spodnjo enkico in dvojkico skupaj. Enkico sva zdaj izruvala, dvojkica pa se niti približno ne maje. Stalni je pa zunaj že več kot 3 mm. Npr. Mlečni je ena linija, prvi stalni je zadaj cca. 2 mm za vrstjo mlečnih, 2.stalni pa cca. 5 mm za vrstjo mlečnih. Sem poslikala s telefoom, ti jutri pošljem. Meni to ni normalno. Pa saj se vidi, da ima ful ozko spodnjo čeljust in da nam aparat ne uide, če ne še hujšega kot puljenje stalnih zob.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.3.2012 21:10:02 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 21:27:54
|
|
|
|
petarda
|
Kaj pa vaš zobozdravnik pravi? Mi smo petardita peljali samoplačniško, ker itak že moj tam hodi in je res rekel, da ni panike. Da bo stalni spodrinil mlečnega in se potem s časom lepo poravnal. Itak ima pa večkrat pregled in bo sproti spremljal, če bi šlo kaj narobe.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 21:29:18
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 6:04:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda o tvojih fantih no predvsem majstarejšem pa brez besed Takoj ga za tamladga vzamem Meni je Tina tudi lušna, se lahko kaj zmenimo ... Sem pa po prebranem stavku ravno razmišljala, da tvoje sicer poznam iz slik, nič kaj dosti pa ne napišeš o kakih izjavah, domislicah....Pa mogoče o Anžetu še (smučanje)...o Tini pa bolj malo... Popravi se, če hočeš bit u žlaht ja no kaj pa vem... nič posebnega se mi nikdar ne zdi očitno smo ena čistpovprečna dolgočasna družina Drugače pa dobro jutro in
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 8:41:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda o tvojih fantih no predvsem majstarejšem pa brez besed Takoj ga za tamladga vzamem Meni je Tina tudi lušna, se lahko kaj zmenimo ... Sem pa po prebranem stavku ravno razmišljala, da tvoje sicer poznam iz slik, nič kaj dosti pa ne napišeš o kakih izjavah, domislicah....Pa mogoče o Anžetu še (smučanje)...o Tini pa bolj malo... Popravi se, če hočeš bit u žlaht ja no kaj pa vem... nič posebnega se mi nikdar ne zdi očitno smo ena čistpovprečna dolgočasna družina Drugače pa dobro jutro in Hvala za kavico Odebeljeno ti pa niti približno ne verjamem. Po moje smo mi bolj dolgočasni od vas.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 8:42:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ja no kaj pa vem... nič posebnega se mi nikdar ne zdi Mama, kaj pa zdaj to? Pa še kako je posebna, sposobna,... morda ti jemlješ preveč samoumevno, da je pač tako. Hitro se potrudi in razmisli, zakaj je tvoja pupa najbolj poseben otrok
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 8:49:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ja no kaj pa vem... nič posebnega se mi nikdar ne zdi Mama, kaj pa zdaj to? Pa še kako je posebna, sposobna,... morda ti jemlješ preveč samoumevno, da je pač tako. Hitro se potrudi in razmisli, zakaj je tvoja pupa najbolj poseben otrok Bubi ampak tebi se pa pozna, da si tovarišica..ups...učiteljica ... Po moje je Nina samo mislila, da se ji pač nič tako posebnega ne zdi, da bi pisala sem gor...recimo ni šla Tina sama na Triglav (še )...to, da je čisto posebna in sposobna ji je pa po moje čist jasno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 8:50:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Tako je bubika včeraj narisala svojo družino: Bubi je pri petih začel kaj bolj konkretnega risat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 8:52:52
|
|
|
|
petarda
|
Midva z juniorjem sva od zdravnika. Očitno je samo viroza, se pa zlahka razvije v angino, ker malo oblogic je že vidnih . Če bo imel še danes popoldne vročino, morava jutri nazaj, da mu vzame bris. Je bil pa zeloooo pogumen in potem tudi na koncu vprašal: "A sem bil pogumen?" Zdravnik: "Ja, ti škorc mali ". Junior: "No, super. Mami zdaj pa na avtomat." P.S. po sok (sem mislila, da bo izbral čokoladico ) Tile avtomati v zdravstvenem domu so pri nas prava motivacija.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 8:53:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi ampak tebi se pa pozna, da si tovarišica..ups...učiteljica ... Nina je preveč skromna. Pa saj zato imamo ta forum, da bomo kdaj pohvalile svoje otroke. Pa da se tolažimo, da so pač vsi isti pri teh letih - malo divji, malo nagajivi, malo jezikavi, malo nemogoči... izvzet je petardito
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 8:55:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tako je bubika včeraj narisala svojo družino: Bubi je pri petih začel kaj bolj konkretnega risat Bubi...mislim, da boš morala na dieto K sreči junior še ne riše tako dobro, petardito pa že ve, da me mora suho narisat ...mam še neki časa ......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jutri začnem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 8:58:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Je bil pa zeloooo pogumen in potem tudi na koncu vprašal: "A sem bil pogumen?" Zdravnik: "Ja, ti škorc mali ". Junior: "No, super. Mami zdaj pa na avtomat." P.S. po sok (sem mislila, da bo izbral čokoladico ) Pa še te , da preženejo vročino. Aja, bubi je tudi bil včeraj zeeeelo pogumen. Sicer na robu solz, ampak je prenesel cepljenje brez kričanja in opletanja V enem letu je zrasel 6 cm in nabral 3 kg. Verjetno je vse v kosteh in mišicah Pa čupo ima zdaj malo daljšo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 9:00:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi...mislim, da boš morala na dieto ampak veš, to si zdaj TI določila, katera sem jaz Sicer pa so to glavonožci in ja, imam res največjo glavo v družini SAmo poglej, kako elegantne suhe noge imam
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.3.2012 9:02:49 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 9:04:25
|
|
|
|
Paštetka
|
bubi, če si ti tista najbolj okrogla na sliki, pomeni, da si noseča? A česa ne vemo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 9:05:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi...mislim, da boš morala na dieto ampak veš, to si zdaj TI določila, katera sem jaz Sicer pa so to glavonožci in ja, imam res največjo glavo v družini SAmo poglej, kako elegantne suhe noge imam Pa za bubija. Sem res vesela, da je minilo brez večjih težav. Kako si pa to dosegla?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 9:06:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka bubi, če si ti tista najbolj okrogla na sliki, pomeni, da si noseča? A česa ne vemo? Beri paštetka, beri....tisto je glava ....kao...najbolj pametna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 9:07:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka bubi, če si ti tista najbolj okrogla na sliki, pomeni, da si noseča? A česa ne vemo?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.