![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:16:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Želje 2x kolo, 4x pomladno/poletna garderoba (jap, lani smo se šlepali ), 1x nov PC, 1x cel kup oreme za kampiranje (recimo, da bo šotor letos še zdržal )... OK da bo treba počasi avto zamenjat pa ne bom govorila... Za vse to bo 5k dovolj? upam... v grobem... no avto je pri tem znesku izvzet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:18:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada in za Miha Paštetka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:20:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda o tvojih fantih no predvsem majstarejšem pa brez besed Takoj ga za tamladga vzamem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:22:56
|
|
|
|
ada2
|
vau paštetka ste uživali, kaj? pismo, pa deca so ti zrasli bi bil res že skrajni čas, da se vidimo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:24:27
|
|
|
|
ada2
|
eh, saj ni bilo nič tako tragičnega, da se ne bi dalo preživeti... čeprav priznam, da sem se potem doma razjokala...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:25:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka, tisti koktail za nevemkolkevrov pa ne zgleda baš nešto upam, da je bil vsaj dober Pomoje je bila večina cene uporaba kristalnega kozarca in njegovo ročno čiščenje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:54:47
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa miha še vedno kuha, sicer je razigran in dobre volje, tudi apetit ima kar v redu, pa napadov kašlja tudi ni bilo več ponoči. počasi bo, no. sem pa včeraj prišla iz službe čisto razočarana in žalostna.... ampak to ni za tu Najprej ....lahko pa se spihaš na ZS Zdaj grem pa paštetkine slikice iskat upam, da ti zdaj ne bo žal, ko si ponudila to možnost... imaš ZS
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:57:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Paštetka, tisti koktail za nevemkolkevrov pa ne zgleda baš nešto upam, da je bil vsaj dober Pomoje je bila večina cene uporaba kristalnega kozarca in njegovo ročno čiščenje Ampak res. Jaz sem se bolj počasi čez prebijala, ker je juniorja vse zanimalo...evo zdaj pa imam...on bi šel tudi v Dubaj dat delfinčku rokico in plavat z morskimi psi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:57:10
|
|
|
|
Paštetka
|
no, zgledali res niso nič havajsko, ampak so bili dobri. res, dobri. imam še eno sliko, ko je moj pil koktejl s čilijem. Tisti je bil malo bolj kičast
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:58:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka no, zgledali res niso nič havajsko, ampak so bili dobri. res, dobri. imam še eno sliko, ko je moj pil koktejl s čilijem. Tisti je bil malo bolj kičast Ampak ste res luuuuuuuuuuuuuuuuušni, lušni, lušni! Hvala za reportažo, skoraj kot bi bila z vami tam...nimam nobene potrebe it v živo pogledat..sem verjetno ful prišparala zdajle
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:59:26
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 vau paštetka ste uživali, kaj? pismo, pa deca so ti zrasli bi bil res že skrajni čas, da se vidimo. samo res, ja...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:59:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa miha še vedno kuha, sicer je razigran in dobre volje, tudi apetit ima kar v redu, pa napadov kašlja tudi ni bilo več ponoči. počasi bo, no. sem pa včeraj prišla iz službe čisto razočarana in žalostna.... ampak to ni za tu Najprej ....lahko pa se spihaš na ZS Zdaj grem pa paštetkine slikice iskat upam, da ti zdaj ne bo žal, ko si ponudila to možnost... imaš ZS Evo...samo juniorja pospremim v posteljo...in preberem . On bi še kar slikice morskega psa gledal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 13:00:16
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka no, zgledali res niso nič havajsko, ampak so bili dobri. res, dobri. imam še eno sliko, ko je moj pil koktejl s čilijem. Tisti je bil malo bolj kičast Ampak ste res luuuuuuuuuuuuuuuuušni, lušni, lušni! Hvala za reportažo, skoraj kot bi bila z vami tam...nimam nobene potrebe it v živo pogledat..sem verjetno ful prišparala zdajle ne upam si napisati koliko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 13:01:09
|
|
|
|
Paštetka
|
On bi še kar slikice morskega psa gledal saj še lahko kakšno naložim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 13:18:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka On bi še kar slikice morskega psa gledal saj še lahko kakšno naložim Je že v postelji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 13:21:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka no, zgledali res niso nič havajsko, ampak so bili dobri. res, dobri. imam še eno sliko, ko je moj pil koktejl s čilijem. Tisti je bil malo bolj kičast Ampak ste res luuuuuuuuuuuuuuuuušni, lušni, lušni! Hvala za reportažo, skoraj kot bi bila z vami tam...nimam nobene potrebe it v živo pogledat..sem verjetno ful prišparala zdajle ne upam si napisati koliko Boljš da ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 13:23:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda o tvojih fantih no predvsem majstarejšem pa brez besed Takoj ga za tamladga vzamem Meni je Tina tudi lušna, se lahko kaj zmenimo ... Sem pa po prebranem stavku ravno razmišljala, da tvoje sicer poznam iz slik, nič kaj dosti pa ne napišeš o kakih izjavah, domislicah....Pa mogoče o Anžetu še (smučanje)...o Tini pa bolj malo... Popravi se, če hočeš bit u žlaht
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 13:27:34
|
|
|
|
Paštetka
|
Tini pa bolj malo. samo res
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 13:57:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Krasno, krasno in še enkrat krasno, paštetka Mi je tak počasi odpiralo slikice, nekaj komentarjev ni shranilo... pa saj ni važno - važno je, da ste se imeli nepozabno lepo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 18:40:44
|
|
|
|
Paštetka
|
Glede kengurujčka... Kot sem že na eni temi napisala, pri nas ne gredo vsi pisat kengurujčka, ampak jih izbere učiteljica glede na določene teste. No, danes mi je povedal, da on gre na tekmovanje. Kaj zdaj to pomeni, ne vem . Pa ne mislim ga s tem niti obremenjevat. Vadiva tudi nič ne. Sem ga danes vprašala, če rešiva kakšno nalogo iz nekih zvezkov, pa je rekel, da ne, ker nimajo nič za nalogo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 19:52:48
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka, če boš imela jutri v službi kaj časa ..poglej malo mojo kuhinjo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 19:57:03
|
|
|
|
petarda
|
Si je pa petardito zdaj pred spancem tudi ogledal vaš album in je navdušen. Pravzaprav je bil ful presenečen, kaj vse si ta M upa...držat sokola, plavat med morskimi psi, božat delfinčka, porisat cel obraz .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:08:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda porisat cel obraz . daj ti malo petardita na počitnice pošlji... ga bosta moja dva naštelala na pravo obnašanje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:10:15
|
|
|
|
*bubi*
|
pa kaj sem jaz dobila kup mailov, da je oseba *bubi* komentirala mojo sliko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 20:13:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda porisat cel obraz . daj ti malo petardita na počitnice pošlji... ga bosta moja dva naštelala na pravo obnašanje Saj ima juniorja in minija doma ....pa mami ...samo ga nič ne potegne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.