|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
6.3.2012 12:16:17   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Želje 2x kolo, 4x pomladno/poletna garderoba (jap, lani smo se šlepali user posted image user posted image ), 1x nov PC, 1x cel kup oreme za kampiranje (recimo, da bo šotor letos še zdržal user posted image )... OK da bo treba počasi avto zamenjat pa ne bom govorila...

Za vse to bo 5k dovolj? user posted image

user posted image  upam... v grobem... no avto je pri tem znesku izvzet user posted image   

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
6.3.2012 12:18:57   
NinaŠ
Ada user posted image  in za Miha user posted image user posted image user posted image  

Paštetka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
6.3.2012 12:20:51   
NinaŠ
Petarda o tvojih fantih no predvsem majstarejšem pa brez besed user posted image user posted image user posted image user posted image  Takoj ga za tamladga vzamem user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
6.3.2012 12:22:56   
ada2
vau paštetka ste uživali, kaj?
pismo, pa deca so ti zrasliuser posted image  bi bil res že skrajni čas, da se vidimo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
6.3.2012 12:24:27   
ada2
eh, saj ni bilo nič tako tragičnega, da se ne bi dalo preživeti... čeprav priznam, da sem se potem doma razjokala...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
6.3.2012 12:25:46   
NinaŠ
Paštetka, tisti koktail za nevemkolkevrov pa ne zgleda baš nešto user posted image  upam, da je bil vsaj dober user posted image  Pomoje je bila večina cene uporaba kristalnega kozarca user posted image  in njegovo ročno čiščenje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
6.3.2012 12:54:47   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

drugače pa miha še vedno kuha, sicer je razigran in dobre volje, tudi apetit ima kar v redu, pa napadov kašlja tudi ni bilo več ponoči. počasi bo, no.
sem pa včeraj prišla iz službe čisto razočarana in žalostna.... ampak to ni za tuuser posted image

Najprej user posted image ....lahko pa se spihaš na ZS user posted image

Zdaj grem pa paštetkine slikice iskat user posted image

upam, da ti zdaj ne bo žal, ko si ponudila to možnost... imaš ZS

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
6.3.2012 12:57:07   
petarda

Paštetka, tisti koktail za nevemkolkevrov pa ne zgleda baš nešto user posted image  upam, da je bil vsaj dober user posted image  Pomoje je bila večina cene uporaba kristalnega kozarca user posted image  in njegovo ročno čiščenje user posted image

Ampak res. user posted image

Jaz sem se bolj počasi čez prebijala, ker je juniorja vse zanimalo...evo zdaj pa imam...on bi šel tudi v Dubaj dat delfinčku rokico in plavat z morskimi psi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
6.3.2012 12:57:10   
Paštetka
no, zgledali res niso nič havajsko, ampak so bili dobri. res, dobri. user posted image

imam še eno sliko, ko je moj pil koktejl s čilijem. Tisti je bil malo bolj kičast user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
6.3.2012 12:58:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

no, zgledali res niso nič havajsko, ampak so bili dobri. res, dobri. user posted image

imam še eno sliko, ko je moj pil koktejl s čilijem. Tisti je bil malo bolj kičast user posted image

Ampak ste res luuuuuuuuuuuuuuuuušni, lušni, lušni! user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala za reportažo, skoraj kot bi bila z vami tam...nimam nobene potrebe it v živo pogledat..sem verjetno ful prišparala zdajle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
6.3.2012 12:59:26   
Paštetka

vau paštetka ste uživali, kaj?
pismo, pa deca so ti zrasliuser posted image  bi bil res že skrajni čas, da se vidimo.

samo res, ja...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
6.3.2012 12:59:37   
petarda

drugače pa miha še vedno kuha, sicer je razigran in dobre volje, tudi apetit ima kar v redu, pa napadov kašlja tudi ni bilo več ponoči. počasi bo, no.
sem pa včeraj prišla iz službe čisto razočarana in žalostna.... ampak to ni za tuuser posted image

Najprej user posted image ....lahko pa se spihaš na ZS user posted image

Zdaj grem pa paštetkine slikice iskat user posted image

upam, da ti zdaj ne bo žal, ko si ponudila to možnost... imaš ZS

Evo...samo juniorja pospremim v posteljo...in preberem user posted image .

On bi še kar slikice morskega psa gledal user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
6.3.2012 13:00:16   
Paštetka

Ampak ste res luuuuuuuuuuuuuuuuušni, lušni, lušni! user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala za reportažo, skoraj kot bi bila z vami tam...nimam nobene potrebe it v živo pogledat..sem verjetno ful prišparala zdajle user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ne upam si napisati koliko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
6.3.2012 13:01:09   
Paštetka
On bi še kar slikice morskega psa gledal

saj še lahko kakšno naložim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
6.3.2012 13:18:34   
petarda

On bi še kar slikice morskega psa gledal

saj še lahko kakšno naložim user posted image

Je že v postelji user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
6.3.2012 13:21:27   
petarda

ne upam si napisati koliko user posted image

Boljš da ne user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
6.3.2012 13:23:58   
petarda

Petarda o tvojih fantih no predvsem majstarejšem pa brez besed user posted image user posted image user posted image user posted image  Takoj ga za tamladga vzamem user posted image  

Meni je Tina tudi lušna, se lahko kaj zmenimo user posted image ... Sem pa po prebranem stavku ravno razmišljala, da tvoje sicer poznam iz slik, nič kaj dosti pa ne napišeš o kakih izjavah, domislicah....Pa mogoče o Anžetu še (smučanje)...o Tini pa bolj malo... Popravi se, če hočeš bit u žlaht user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
6.3.2012 13:27:34   
Paštetka
Tini pa bolj malo.

samo res user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
6.3.2012 13:57:31   
*bubi*
Krasno, krasno in še enkrat krasno, paštetka user posted image user posted image user posted image

Mi je tak počasi odpiralo slikice, nekaj komentarjev ni shranilo... pa saj ni važno - važno je, da ste se imeli nepozabno lepo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
6.3.2012 18:40:44   
Paštetka
Glede kengurujčka...
Kot sem že na eni temi napisala, pri nas ne gredo vsi pisat kengurujčka, ampak jih izbere učiteljica glede na določene teste. No, danes mi je povedal, da on gre na tekmovanje. Kaj zdaj to pomeni, ne vem user posted image . Pa ne mislim ga s tem niti obremenjevat. Vadiva tudi nič ne. Sem ga danes vprašala, če rešiva kakšno nalogo iz nekih zvezkov, pa je rekel, da ne, ker nimajo nič za nalogo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
6.3.2012 19:52:48   
petarda
Paštetka, če boš imela jutri v službi kaj časa user posted image user posted image user posted image ..poglej malo mojo kuhinjo. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.3.2012 19:57:03   
petarda
Si je pa petardito zdaj pred spancem tudi ogledal vaš album in je navdušen. Pravzaprav je bil ful presenečen, kaj vse si ta Muser posted image  upa...držat sokola, plavat med morskimi psi, božat delfinčka, porisat cel obraz user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
6.3.2012 20:08:24   
*bubi*

porisat cel obraz user posted image .

daj ti malo petardita na počitnice pošlji... ga bosta moja dva naštelala na pravo obnašanje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.3.2012 20:10:15   
*bubi*
pa kaj sem jaz dobila kup mailov, da je oseba *bubi* komentirala mojo sliko user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
6.3.2012 20:13:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

porisat cel obraz user posted image .

daj ti malo petardita na počitnice pošlji... ga bosta moja dva naštelala na pravo obnašanje user posted image

Saj ima juniorja in minija doma user posted image ....pa mami user posted image ...samo ga nič ne potegneuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.