|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
7.3.2012 20:24:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Pa saj sem ti že po telefonu rekla, da moraš iz tega zložiti kocko. In da je najboljše, da daš to petarditoju user posted image , da bo on hitreje zlożil.user posted image
Jaz sem jo razmetala, vzela ven iz folije, ker drugače nisem mogla poslat.user posted image

Jaz sem te razumela, da mi boš poslala neke kocke za sestavit user posted image . Danes je prišel lubijev brat čuvat juniorja, ko sem skočila po petardita v šolo in minija v vrtec in sem mu dala to za sestavljat. Je vprašal kaj naj sestavi, pa sem mu rekla, da glede na to, da je iz Dubaja, da je verjetno tisti hotel Burj user posted image user posted image user posted image ...pa še ko so tak pisane kockiceuser posted image ...no, mu ni šlouser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
8.3.2012 8:19:52   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
8.3.2012 8:38:20   
NinaŠ
Za tiste, ki imate mogoče direktno bljižnjico na Novembrke: http://www.ringaraja.net/forum/monster-pulover/m_5898447/tm.htm  iščem user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
8.3.2012 8:44:50   
Paštetka
Nina, nikad čula za to Firmo user posted image

dajte mi napisat, katere številke vam manjkajo na Safari maniji, ker smo mi končali z zbiranjem, da jih potem lahko naprej podarim.

lp

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
8.3.2012 8:45:47   
Paštetka
Ženske, drage moje, prelestne rožice...Želim vam obilo prijetnega ob dnevu žena in rožice za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
8.3.2012 8:48:44   
NinaŠ

Ženske, drage moje, prelestne rožice...Želim vam obilo prijetnega ob dnevu žena in rožice za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh ja user posted image ENAKO, podpis user posted image
Moji so me že zjutraj razveselili z bonbonjerco user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
8.3.2012 8:49:35   
NinaŠ
Paštetka, tale znak/logo si pravgotovo že videla na kom user posted image
http://www.motorhelmets.com/library/2011/11/one-industries-monster-gallup-womens-hoody-pullover-sweatshirts/ 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
8.3.2012 8:52:03   
*bubi*
Hvala, paštetka.

Kavica za danes:
user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
8.3.2012 8:52:55   
*bubi*
Nina, kdo pa ima tako specifične želje? No, če iščeš otroški pulover, mi je itak jasno user posted image  

Bolj je vprašanje, ali si ti želi Anže ali ti user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.3.2012 8:53:49 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.3.2012 9:02:09   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

http://www.motorhelmets.com/library/2011/11/one-industries-monster-gallup-womens-hoody-pullover-sweatshirts/ 

meni je na linku neke ženske torbice ven fliknilo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
8.3.2012 9:03:11   
petarda
Iiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo je biti novembrka user posted image user posted image . Hvala drage moje...zdaj grem skuhat pravo kavico, prave rožice pa tudi še pričakujem user posted image  user posted image

Naj tudi vas danes preseneti kakšna malenkost od moškega ali ženskega spola user posted image . No, OK...od moškega ne rabi biti ravno malenkost user posted image  user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.3.2012 9:04:50   
petarda

meni tudi user posted image

Sem kar v google napisala Monster pulover in mi je vrglo tiste s kao florescentno zeleno črko M. A ni to tudi na eni energijski pijači? Ali je podobno? V glavnem....nimam pojma kje bi to dobila...nisem bila pozorna v trgovinah pri nas. Mi je pa drugače všeč. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.3.2012 9:07:12   
NinaŠ
Bolj je vprašanje, ali si ti želi Anže ali ti user posted image user posted image user posted image

No, imam pa predolge roke, da bi nosila otroško konfekcijo user posted image user posted image user posted image Ja Anže si ga je zaželel za r.d. user posted image (ok, tisti na linku je res ženski user posted image )

hm, meni pa še vedno odpre link do puloverja user posted image

Oh moja otroka, Anže vedno kake nenavadne želje, sicer se ne spomnim kaj a vem da vsako leto za njegov r.d. iščem nenavadne stvari oz. stvari, ki se jih ne da kupiti na vsakem vogalu user posted image Tina pa tako skromna in si za r.d. nikdar nič posebnega ne zaželi user posted image , no čeprav pa ona med letom itak že zna vse izsiliti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
8.3.2012 9:12:58   
Paštetka
prvič vidim ta logo user posted image mi smo itak bogu iza leđima user posted image

s tem, da sem v Dubaju obhodla največje mall-e, pa tudi nikjer zasledila ta znak user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
8.3.2012 9:21:26   
NinaŠ
s tem, da sem v Dubaju obhodla največje mall-e, pa tudi nikjer zasledila ta znak user posted image

še dobro da ne, poštnina od tam je pa predraga user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
8.3.2012 9:24:29   
Paštetka

še dobro da ne, poštnina od tam je pa predraga user posted image

poštnina ni draga, samo pošte ne bi dobila user posted image user posted image
jaz še zdaj čakam darila za moja dva, ki jih je teta poslala za RD, v začetku novembra user posted image
Pa tudi božične kartice še niso prišle user posted image

A veste, da v Dubaju ni poštarjev? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
8.3.2012 9:27:13   
*bubi*

jaz bi bolj rekla, da človek ne opazi nečesa, če ni na to pozoren user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
8.3.2012 9:29:44   
*bubi*

Bolj je vprašanje, ali si to želi Anže ali ti user posted image user posted image user posted image

No, imam pa predolge roke, da bi nosila otroško konfekcijo user posted image user posted image user posted image Ja Anže si ga je zaželel za r.d. user posted image (ok, tisti na linku je res ženski user posted image )

hehe, sem mislila bolj na ta način: si Anže to želi ali si ti želiš, da mu to kupiš user posted image  
upam, da sem razumljivo napisala user posted image user posted image

Sicer pa meni pol ure nazaj ni nič odprlo na tistem linku, zdaj pa mi odpre - tudi jaz še nisem tega znaka zasledila.

Aja, veš kako jaz naredim, ko si otrok kaj čudnega zaželi - ko boš kje v trgovini to videl, mi pokaži in bova skupaj pogledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
8.3.2012 9:30:49   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jaz bi bolj rekla, da človek ne opazi nečesa, če ni na to pozoren user posted image

sem bila pozorna predvsem na štacune, ki jih pri nas ni ali so pri nas drage user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
8.3.2012 9:31:39   
Paštetka
kaj ve danes niste v službi? Praznujete dan žena? user posted image

lepo, imam vsaj danes s kom čvekat dopoldne user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
8.3.2012 9:31:59   
*bubi*
ebay ima nekaj zadetkov

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
8.3.2012 9:34:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bolj je vprašanje, ali si to želi Anže ali ti user posted image user posted image user posted image

hehe, sem mislila bolj na ta način: si Anže to želi ali si ti želiš, da mu to kupiš user posted image  
upam, da sem razumljivo napisala user posted image user posted image

Sicer pa meni pol ure nazaj ni nič odprlo na tistem linku, zdaj pa mi odpre - tudi jaz še nisem tega znaka zasledila.

Aja, veš kako jaz naredim, ko si otrok kaj čudnega zaželi - ko boš kje v trgovini to videl, mi pokaži in bova skupaj pogledala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uporabno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
8.3.2012 9:34:43   
*bubi*

kaj ve danes niste v službi? Praznujete dan žena? user posted image

lepo, imam vsaj danes s kom čvekat dopoldne user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz imam danes bolj na izi dan... bom šla med drugim tudi v službo user posted image

Rožice sem si kupila, tako da praznujem tudi user posted image  zdaj sem si lahko, ko imam spet veliko vazo, sem bila leto in pol brez user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
8.3.2012 9:35:02   
NinaŠ
Jaz mu ŽELIM za r.d. kupiti kolo (ki ga itak potrebuje user posted image ).
Sem pa sedaj na "sosednjem " forumu izvedela, da Monster ni firma puloverjov ampak pijače (dobro, to sem že vedela user posted image ) in emblem tiskajo na oblačila zmanke DC user posted image . Tako da kupujem fake pulover, ker DC pa ne potrebujem user posted image Mislim, da se bom mogla do Trbiža na štante zapeljat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
8.3.2012 9:35:26   
*bubi*

sem bila pozorna predvsem na štacune, ki jih pri nas ni ali so pri nas drage user posted image

in? kaj uspeha? user posted image  al te je dragi vstran vlekel? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.