Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.3.2012 20:24:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pa saj sem ti že po telefonu rekla, da moraš iz tega zložiti kocko. In da je najboljše, da daš to petarditoju , da bo on hitreje zlożil. Jaz sem jo razmetala, vzela ven iz folije, ker drugače nisem mogla poslat. Jaz sem te razumela, da mi boš poslala neke kocke za sestavit . Danes je prišel lubijev brat čuvat juniorja, ko sem skočila po petardita v šolo in minija v vrtec in sem mu dala to za sestavljat. Je vprašal kaj naj sestavi, pa sem mu rekla, da glede na to, da je iz Dubaja, da je verjetno tisti hotel Burj ...pa še ko so tak pisane kockice ...no, mu ni šlo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 8:19:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 8:44:50
|
|
|
|
Paštetka
|
Nina, nikad čula za to Firmo dajte mi napisat, katere številke vam manjkajo na Safari maniji, ker smo mi končali z zbiranjem, da jih potem lahko naprej podarim. lp
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 8:45:47
|
|
|
|
Paštetka
|
Ženske, drage moje, prelestne rožice...Želim vam obilo prijetnega ob dnevu žena in rožice za vas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 8:48:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ženske, drage moje, prelestne rožice...Želim vam obilo prijetnega ob dnevu žena in rožice za vas uh ja ENAKO, podpis Moji so me že zjutraj razveselili z bonbonjerco
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 8:52:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala, paštetka. Kavica za danes:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 8:52:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, kdo pa ima tako specifične želje? No, če iščeš otroški pulover, mi je itak jasno Bolj je vprašanje, ali si ti želi Anže ali ti
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.3.2012 8:53:49 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:03:11
|
|
|
|
petarda
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo je biti novembrka . Hvala drage moje...zdaj grem skuhat pravo kavico, prave rožice pa tudi še pričakujem Naj tudi vas danes preseneti kakšna malenkost od moškega ali ženskega spola . No, OK...od moškega ne rabi biti ravno malenkost ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:04:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Paštetka, tale znak/logo si pravgotovo že videla na kom http://www.motorhelmets.com/library/2011/11/one-industries-monster-gallup-womens-hoody-pullover-sweatshirts/ meni je na linku neke ženske torbice ven fliknilo meni tudi Sem kar v google napisala Monster pulover in mi je vrglo tiste s kao florescentno zeleno črko M. A ni to tudi na eni energijski pijači? Ali je podobno? V glavnem....nimam pojma kje bi to dobila...nisem bila pozorna v trgovinah pri nas. Mi je pa drugače všeč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:07:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bolj je vprašanje, ali si ti želi Anže ali ti No, imam pa predolge roke, da bi nosila otroško konfekcijo Ja Anže si ga je zaželel za r.d. (ok, tisti na linku je res ženski ) IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Paštetka, tale znak/logo si pravgotovo že videla na kom http://www.motorhelmets.com/library/2011/11/one-industries-monster-gallup-womens-hoody-pullover-sweatshirts/ meni je na linku neke ženske torbice ven fliknilo hm, meni pa še vedno odpre link do puloverja Oh moja otroka, Anže vedno kake nenavadne želje, sicer se ne spomnim kaj a vem da vsako leto za njegov r.d. iščem nenavadne stvari oz. stvari, ki se jih ne da kupiti na vsakem vogalu Tina pa tako skromna in si za r.d. nikdar nič posebnega ne zaželi , no čeprav pa ona med letom itak že zna vse izsiliti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:12:58
|
|
|
|
Paštetka
|
prvič vidim ta logo mi smo itak bogu iza leđima s tem, da sem v Dubaju obhodla največje mall-e, pa tudi nikjer zasledila ta znak
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:21:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
s tem, da sem v Dubaju obhodla največje mall-e, pa tudi nikjer zasledila ta znak še dobro da ne, poštnina od tam je pa predraga
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:24:29
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ s tem, da sem v Dubaju obhodla največje mall-e, pa tudi nikjer zasledila ta znak še dobro da ne, poštnina od tam je pa predraga poštnina ni draga, samo pošte ne bi dobila jaz še zdaj čakam darila za moja dva, ki jih je teta poslala za RD, v začetku novembra Pa tudi božične kartice še niso prišle A veste, da v Dubaju ni poštarjev?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:27:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka s tem, da sem v Dubaju obhodla največje mall-e, pa tudi nikjer zasledila ta znak jaz bi bolj rekla, da človek ne opazi nečesa, če ni na to pozoren
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:29:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bolj je vprašanje, ali si to želi Anže ali ti No, imam pa predolge roke, da bi nosila otroško konfekcijo Ja Anže si ga je zaželel za r.d. (ok, tisti na linku je res ženski ) hehe, sem mislila bolj na ta način: si Anže to želi ali si ti želiš, da mu to kupiš upam, da sem razumljivo napisala Sicer pa meni pol ure nazaj ni nič odprlo na tistem linku, zdaj pa mi odpre - tudi jaz še nisem tega znaka zasledila. Aja, veš kako jaz naredim, ko si otrok kaj čudnega zaželi - ko boš kje v trgovini to videl, mi pokaži in bova skupaj pogledala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:30:49
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka s tem, da sem v Dubaju obhodla največje mall-e, pa tudi nikjer zasledila ta znak jaz bi bolj rekla, da človek ne opazi nečesa, če ni na to pozoren sem bila pozorna predvsem na štacune, ki jih pri nas ni ali so pri nas drage
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:31:39
|
|
|
|
Paštetka
|
kaj ve danes niste v službi? Praznujete dan žena? lepo, imam vsaj danes s kom čvekat dopoldne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:31:59
|
|
|
|
*bubi*
|
ebay ima nekaj zadetkov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:34:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bolj je vprašanje, ali si to želi Anže ali ti No, imam pa predolge roke, da bi nosila otroško konfekcijo Ja Anže si ga je zaželel za r.d. (ok, tisti na linku je res ženski ) hehe, sem mislila bolj na ta način: si Anže to želi ali si ti želiš, da mu to kupiš upam, da sem razumljivo napisala Sicer pa meni pol ure nazaj ni nič odprlo na tistem linku, zdaj pa mi odpre - tudi jaz še nisem tega znaka zasledila. Aja, veš kako jaz naredim, ko si otrok kaj čudnega zaželi - ko boš kje v trgovini to videl, mi pokaži in bova skupaj pogledala uporabno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:34:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj ve danes niste v službi? Praznujete dan žena? lepo, imam vsaj danes s kom čvekat dopoldne jaz imam danes bolj na izi dan... bom šla med drugim tudi v službo Rožice sem si kupila, tako da praznujem tudi zdaj sem si lahko, ko imam spet veliko vazo, sem bila leto in pol brez
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:35:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz mu ŽELIM za r.d. kupiti kolo (ki ga itak potrebuje ). Sem pa sedaj na "sosednjem " forumu izvedela, da Monster ni firma puloverjov ampak pijače (dobro, to sem že vedela ) in emblem tiskajo na oblačila zmanke DC . Tako da kupujem fake pulover, ker DC pa ne potrebujem Mislim, da se bom mogla do Trbiža na štante zapeljat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:35:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem bila pozorna predvsem na štacune, ki jih pri nas ni ali so pri nas drage in? kaj uspeha? al te je dragi vstran vlekel?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.