Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 7:43:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* paštetka, zdaj pa hitro slikice nalimat, da si malo firbec potešimo Drugače pa dobro jutro . Kavica ....ja, Nina tudi zate je ena, kar privšči si
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 8:00:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* paštetka, zdaj pa hitro slikice nalimat, da si malo firbec potešimo Drugače pa dobro jutro . Kavica ....ja, Nina tudi zate je ena, kar privšči si aha bolančki Mislite, da če bi poslala na podarimo.si povpraševanje po kakih skromnih nepovratnih 5000€ bi bilo kaj odziva Tam vem da gre vsa roba za med Jojjjj koliko želja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 8:02:18
|
|
|
|
petarda
|
Kakšne pa imaš/te? Daj napiši jih nekaj...pravijo, da je treba o tem govorit, pisat, vzklikat v vesolje...in potem se uresničijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 8:19:03
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj sem videla na šolarjih temo o matematičnem kenguruju, pa sem se spomnila kako nam je nekaterim še lani to bila neznanka ....kako je že paštetka poimenovala kengurujčka?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 8:40:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mislite, da če bi poslala na podarimo.si povpraševanje po kakih skromnih nepovratnih 5000€ bi bilo kaj odziva Tam vem da gre vsa roba za med Jojjjj koliko želja TI bi ponujala 5000€? Ja, ziher bi bil ogromen odziv Ampak veš kaj, ni se treba trudit, ti kar jaz TRR sporočim Mimogrede, zgleda da bom imela nov pralni stroj. Starega bi rada oddala.... a to lahko na podarimo.si?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 8:43:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, bubi je prinesel domov dva stara testa. Rešil brez problema, ampak sem pri nekaterih nalogah opazila, da je ubral napačen pristop. In je bolj po sreči imel prav. Bomo videli, kodo za rezultate je že dobil zdaj morajo samo še pisat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 9:01:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mislite, da če bi poslala na podarimo.si povpraševanje po kakih skromnih nepovratnih 5000€ bi bilo kaj odziva Tam vem da gre vsa roba za med Jojjjj koliko želja TI bi ponujala 5000€? Ja, ziher bi bil ogromen odziv Ampak veš kaj, ni se treba trudit, ti kar jaz TRR sporočim Mimogrede, zgleda da bom imela nov pralni stroj. Starega bi rada oddala.... a to lahko na podarimo.si? OK...nekje sem prebrala, da je bolje, da ga PRODAŠ za minimalen denar oz. še bolje podariš komu, ki ga poznaš. Ker menda, da so tam na podarimo.si prave pijavke, ki te potem kar izsiljujejo, da podari prav njim in nikomur drugemu in da podari ŠE KAJ, ker ziher še kaj imaš, kar ne potrebuješ, njim bi pa ful prav prišlo . Tudi ni preveč pametno recimo, da bi stroj prevzeli pri tebi, ker potem točno vejo kje stanujejo dobre duše . Žal je danes folk čisto fu*njen in bi jaz bila previdna, podarila komu, ki ga poznam ali ga pozna kakšna prijateljica...ali pa našla ponudbo, kjer ti starega vzamejo v račun pri novem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 9:01:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, bubi je prinesel domov dva stara testa. Rešil brez problema, ampak sem pri nekaterih nalogah opazila, da je ubral napačen pristop. In je bolj po sreči imel prav. Bomo videli, kodo za rezultate je že dobil zdaj morajo samo še pisat Mi imamo tudi že kodo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 10:03:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mislite, da če bi poslala na podarimo.si povpraševanje po kakih skromnih nepovratnih 5000€ bi bilo kaj odziva Tam vem da gre vsa roba za med Jojjjj koliko želja TI bi ponujala 5000€? Ja, ziher bi bil ogromen odziv Ampak veš kaj, ni se treba trudit, ti kar jaz TRR sporočim Želje 2x kolo, 4x pomladno/poletna garderoba (jap, lani smo se šlepali ), 1x nov PC, 1x cel kup oreme za kampiranje (recimo, da bo šotor letos še zdržal )... OK da bo treba počasi avto zamenjat pa ne bom govorila... Za kengurujčka se lani nismo nič pripravljali... edino če so v šoli kaj reševali Itak so naloge logične in če logike ni zdaj v nekaj dneh tega ne bomo v glavo vbili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:02:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Itak so naloge logične in če logike ni zdaj v nekaj dneh tega ne bomo v glavo vbili Meni se jih večina zdi čisto matematičnih. Ko pa jih res otroci bolj po logiki rešujejo. Ena npr. seštevanje oz. celo odštevanje treh števil preko desetice Naši uradno še niti 1+1 niso seštevali Tako da se mi zdi bolj odvisno od otrokove iznajdljivosti - če se spomni recimo črtice narisat in črtat ali kaj podobnega. Je pa vprašanje tudi, koliko jih učiteljica usmerja (sme ) med samim reševanjem ali jim pa samo strogo besedilo prebere. Eh, bo že.... meni to itak ni tako pomembno, samo kaj, ko bi se bubi rad kosal s svojo mamico, ki je zlato vegovo dobila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:03:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Želje 2x kolo, 4x pomladno/poletna garderoba (jap, lani smo se šlepali ), 1x nov PC, 1x cel kup oreme za kampiranje (recimo, da bo šotor letos še zdržal )... OK da bo treba počasi avto zamenjat pa ne bom govorila... Za vse to bo 5k dovolj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:08:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Itak so naloge logične in če logike ni zdaj v nekaj dneh tega ne bomo v glavo vbili Meni se jih večina zdi čisto matematičnih. Ko pa jih res otroci bolj po logiki rešujejo. Ena npr. seštevanje oz. celo odštevanje treh števil preko desetice Naši uradno še niti 1+1 niso seštevali Tako da se mi zdi bolj odvisno od otrokove iznajdljivosti - če se spomni recimo črtice narisat in črtat ali kaj podobnega. Je pa vprašanje tudi, koliko jih učiteljica usmerja (sme ) med samim reševanjem ali jim pa samo strogo besedilo prebere. Eh, bo že.... meni to itak ni tako pomembno, samo kaj, ko bi se bubi rad kosal s svojo mamico, ki je zlato vegovo dobila Naši ne bodo imeli teh problemov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:11:40
|
|
|
|
petarda
|
2x objavilo.
< Sporočilo je popravil petarda -- 6.3.2012 11:18:57 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:18:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Želje 2x kolo, 4x pomladno/poletna garderoba (jap, lani smo se šlepali ), 1x nov PC, 1x cel kup oreme za kampiranje (recimo, da bo šotor letos še zdržal )... OK da bo treba počasi avto zamenjat pa ne bom govorila... Za vse to bo 5k dovolj? Uh...zdaj si me spomnila kaj vse še mi rabimo + sva še priči na poroki prijateljev - maja... Najprej je mene prijateljica vprašala, če bi ji bila priča. Hkrati mi je povedala, da bo njen fant, prosil lubija. No....in jaz mu povem, da me je prijateljica prosila, če ji grem za pričo...in on se mi smeje..."Zdaj boš morala pa šparat" ...sem se samo tiho smejala nazaj....No, čez dva dni pa je zvedel, da bo priča tudi on .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:23:39
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka welcome back . Koliko ur pa ste potovali? SAMO 12 UR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:24:13
|
|
|
|
Paštetka
|
kako je že paštetka poimenovala kengurujčka? krokodilček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:26:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kako je že paštetka poimenovala kengurujčka? krokodilček aja....pa res!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:28:08
|
|
|
|
Paštetka
|
moj je rekel, da so včeraj reševali nekaj za tekmovanje. mi nismo nič doma trenirali, pa tudi v šoli ni, ker je prejšnji teden manjkal.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:28:27
|
|
|
|
Paštetka
|
slikice bodo. če ne danes pa jutri.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:28:58
|
|
|
|
petarda
|
No...še to vam povem. Zadnjič, ko smo zbirali ploščice po trgovinah sem potem obljubila otrokom nagrado, če bodo pridni. Mini ni vedel o čem govorim , junior si je izbral čokoladico na avtomatu , petardito tudi najprej čokoladico,...no potem si je pa premislil in se odločil za ZOBNO NITKO ... oh, ta moj otrok... ... Včasih ga moram kar spodbujat, da kakšno ušpiči ...in da ve, da ni potem konec sveta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 11:56:44
|
|
|
|
Paštetka
|
evo, slikice dane v album. dajte si pogledat danes ali jutri, ker potem album izbrišem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:01:27
|
|
|
|
ada2
|
paštetka v kateri album si to ti slike dala.... ker jaz pri tebi vidim samo, otroška kolesa in to, da prodajaš smuči
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:03:45
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa miha še vedno kuha, sicer je razigran in dobre volje, tudi apetit ima kar v redu, pa napadov kašlja tudi ni bilo več ponoči. počasi bo, no. sem pa včeraj prišla iz službe čisto razočarana in žalostna.... ampak to ni za tu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:09:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa miha še vedno kuha, sicer je razigran in dobre volje, tudi apetit ima kar v redu, pa napadov kašlja tudi ni bilo več ponoči. počasi bo, no. sem pa včeraj prišla iz službe čisto razočarana in žalostna.... ampak to ni za tu Najprej ....lahko pa se spihaš na ZS Zdaj grem pa paštetkine slikice iskat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2012 12:11:55
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 paštetka v kateri album si to ti slike dala.... ker jaz pri tebi vidim samo, otroška kolesa in to, da prodajaš smuči našla... grem gledat
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.