|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
1.3.2012 10:02:36   
KOKICA32
Julija je težka že 6500g in velika 62 cm! Včerraj je dobila 2. pikeca in ni nič zajokala, se je popravila od prvič, ko je malo. Očitno me je razumela, ko sem jo vsem zatožila, da ja zajokala kot prava baba, ker Valentin ni.user posted image

Vidim pa, da bom imela z njo težave pri GH, ker se pri vsem kar ji dam zelo zmrduje, kremži in dela take face, kot da ji gnoj dajem.user posted image Res, kot da se ji gabi, jo trese. Sedaj sva komaj na zelenjavi, verjetno bo bolje, ko ji bom dala sadje.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
1.3.2012 10:03:04   
KOKICA32
Nič čudnega, ker sem tak sama tu gor.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
1.3.2012 10:22:17   
Nina00
user posted image  Julija! Prava korenjakinja!
Uživajta v sončku! Meni se že malo meša med štirimi stenami. Bi šla vsaj za četrt ure na zrak. Bo že. Upam, da bo za vikend še vedno lepo vreme, da bom šla ven vsaj z malim.

Najaa me vesli, da ste že boljše in uživate na sončku user posted image

Tasa, upam, da si boljše!

Me že kliče, šibam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
1.3.2012 12:26:21   
Najaa
user posted image Julija... raste kot mala gobica. Kokica (skor sem tvoje pravo ime napisala user posted image ) naj se ti nič ne mudi. Joj men se je pri Niki tak mudilo hehe, sem komaj čakala, da jo bom vidla jest... eh pa je trajal... Če bi blo še enkrat, bi ziher čakala dolgo, tak pa sem že po 4.mesecu ji dala in zgleda, da se ji je tak zagabilo... prehitro je bilo.

Mi smo pa danes opravili s Tijo pregled pri svetovalki za šolo in bomo meli še enkrat. V bistvu je ful na nama, ker če pogledaš z enega zornega kota, ni pripravljena it v šolo, z drugega pa je. Jao...
Z Niko sva mele pa kontrolo in dobila je še eno flaško AB tak da bo še cel drug teden doma. Pa naj gre vse nekam...
Drugače pa imam danes dan, rezerviran za pisanje. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
1.3.2012 20:41:30   
KOKICA32
Čer!user posted image

Joj, me boli glava kot user posted image !

Sem sedaj gledala slikice iz vrtca (mam novo pošiljko) in sem se tako nasmejala zraven. Kak so posrečeni!user posted image user posted image user posted image

Najaa, vem, da je še mogoče prehitro, sem včeraj tudi omenila P, pa je rekla naj kar nadaljujem. user posted image Sedaj pa ne vem...Sem ji dala prej za večerjo Milupino kašico riž- maline, pa ji tudi ni bila dobra, na zizi pa je trgala. user posted image Je bil pa zato Valentin zelooo vesel, da je pustila in je lahko on  pojedel.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
1.3.2012 20:47:50   
Najaa
user posted image Se spomnem, da je Tija tudi jedla za Niko. Še AM je pila user posted image ko je pa tak zanič no.
Kokica, kaj bova kej rekli čin čin? user posted image Sej veš, pivička za mlekeca pa to. user posted image Pa še glavobol odpravi.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 1.3.2012 20:48:07 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.3.2012 7:11:13   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PEETEEK JEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image Se bom zadrla namesto Tulipanke.user posted image Danes bo 21 stopinj, tak da jupi. Imam zmenjeni že dve pijački na sončnih terasah, pa v trgovino moram, pa luhala bom nekaj. Verjetno kar špinačo in krompir.user posted image   Ne vem še.

Julija je včeraj prvič sedala na mojem motorju, je bil prižgan in je kar migala z nogicama...Tak, da mogoče bo motoristka. user posted image

Bo danes katera kaj mimo priletela?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.3.2012 7:11:50   
KOKICA32
Najaa, nič ni bilo čin čin, ne? Sem šla že ob desetih spat.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.3.2012 9:05:01   
tasa_m
Dan.
Sonček, jupi user posted image
Lija v vrtcu, midva s starim pa čakama na okoli 10 ure da grema na pokopališče. Komaj čakam, da dam to skozi, ker ne morem več. Utrujena sem tak od vsega tega da odštevam minute da bo konec, vem da bo hudo ampak ne gre več. user posted image
Popoldan pa izkoristim na sončku kolk se bo dalo in kolk bo šefica hotela. Jo moram pohvalit od ponedeljka dalje je spet moja Lija, tista tastara, tapridna user posted image (kolk je pač pridna, no).

Nič lepo se imejte, grem še kavico spit in se počasi oblečt..

Čao bao kakao user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.3.2012 9:09:33   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa, nič ni bilo čin čin, ne? Sem šla že ob desetih spat.user posted image

user posted image Sej jaz tudi nisem... Sem kmalu šla dol.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.3.2012 9:13:54   
KOKICA32
Tasa, da bo vse to čimprej za vsemi! user posted image

Joj, Valentin pa je trenutno nemogoč, madonca ga tak meče, da ne vem kako bo ko bo čas pubertete. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.3.2012 9:46:49   
Najaa
KOKICA a maš doma Valentina? Kako to misliš nemogoč?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.3.2012 12:45:23   
KOKICA32
Neee, v vrtcu je. Tako, da ni nič prav kar naredim, ko mu rečem, da si nos obriše, reče Ffffff, ko mu rečem, da je čas, da gre lulati se mi smeji in reče, da ga ne tišči (pa vem da ga, ker potem pa sam gre, ko jaz kao pozabim)...pa še mnogo takih in podobnih....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.3.2012 21:21:18   
tasa_m

Neee, v vrtcu je. Tako, da ni nič prav kar naredim, ko mu rečem, da si nos obriše, reče Ffffff, ko mu rečem, da je čas, da gre lulati se mi smeji in reče, da ga ne tišči (pa vem da ga, ker potem pa sam gre, ko jaz kao pozabim)...pa še mnogo takih in podobnih....
user posted image user posted image če pa mu teče. Ti  pa ne  razumeš user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.3.2012 8:39:00   
Najaa

user posted image Pri nas je tako skoz. Sem misla, da je kaj hujšega ušpičil.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.3.2012 21:04:19   
PERSIDA
Mi smo zmatrani od praznovanja tako,da smo se samo v posteljo položili user posted image .Lepo vas je videt kaj dosti za čvek ,pa jaz nimam časa ,ker moj elektronik je skoz na delu user posted image .
Res vas je lepo videt na kupu.
Hvala za družbo in predvsem hvala gostiteljici.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.3.2012 23:15:37   
Tulipan12
Čer!
Eh,sem se nekaj hvalila,da pridem naokoliuser posted image , te pa kopanja, pa uspavanja, pa en telefon, pa drug telefon, evo, zdaj si pa fenam lase. Jutri bom pa jokala, ko bo treba vstat!user posted image  Luka se je samo stisnil k meni, ko sva prišli domov in me ni izpustil, dokler ni zaspal.user posted image

Persida, res si bila cel čas v pogonu, bi imela jaz enako nalogo, čle bi imela dva zraven, pa sem si privoščila malo relaksacije, ker se mi zdi, da pri Liji nisem z nobeno uspela nič rečt, ker je bila skoz akcija.

Lepo vas je bilo videt, pa te naše nasmejane otroke,ki so se drli siiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllluser posted image ! In seveda hvala gostiteljici!user posted image

Grem zdaj še vpis za vrtec prečekirat,pa spat!
Jutri sem v službi, tak da mam čas,da bomo rekle kako!user posted image  Upam, da moj direktor ne bere tega!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.3.2012 7:09:31   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

HVALA vsem za vse!!!! user posted image user posted image user posted image Persida, HVALA še enkrat!!!! user posted image user posted image user posted image Silllllll je bil res zakon!!!!! user posted image user posted image user posted image

Hiša pa je tudi spet v normalnem stanju.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.3.2012 8:40:42   
tasa_m
Dobro jutro.

ja, HVALA Kokica. Bilo je super user posted image

Midve ko sma prišle domov pa direkt v bano, ata je tačas pogledal slikice pol pa si šel tamalo porihtal, ker moj križ ni vzdržal več pritiskov user posted image želodček pa še manj. Mi je T. rekel, da brezveze hodim na RD pa jem, če pol ven dajem user posted image V bistvu ima prav, na naslednjem RD ne jem več nič. Je imel pa srečo, ker bi skoraj moral za mano čistit. Komaj sem do kopalnice prišla, pomagat mi je mogel vstat iz kavča pol pa sem se dobesedno preplazla do wcja. Naj se gre solit vse skup nekam, da se mora vse to meni dogajat user posted image user posted image user posted image
Upam, da vzdržim teh 4 dni v službi, pol pa tak dopust. Če mi ga ni odobrila pa bo bolniška user posted image

Čebelica, hvala za stvari. Ma bom lepa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.3.2012 9:16:42   
Tulipan12
Dober dan!
Ponedeeeeeeeeeeeeeelllllllljeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da me bo čakala poplava papirovja, pa si mi kar malo prizanesli, me je čist malo čakalo, pa sem že porihtala.user posted image

Joj, Tasa, res grozno!user posted image Upam, da mine vsaj to tvoje bruhanje, za križ pa vem kak je.user posted image Probaj neke vaje delat, to full pomaga. V glavnem ne smeš si shladit telesa, ker ko je prekrvavljeno, ne boli tak. Vsaj pri meni je tako.

Jaz pa sem tak sita še od včeraj, da bi rada kaj ven spravila, pa ne morem. Imam neke dneve žrtja (menstruacijo) in se tak polna čist fuč počutim! Zdaj počakam na eno lunco, da privoščim mojemu telesu malo oddiha!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.3.2012 9:48:05   
tasa_m
Pa saj že vse veste kaki bumbar sem jaz ne?
Mi je Čebelica včeraj dala hlače in takšno tuniko in si je niti oblečt nisem znala. Ma si oblečem eno stran pa druge ne najdem user posted image user posted image user posted image
Sem rabla 3 minute da sem sploh k sebi prišla kak si moram gor oblečt user posted image user posted image

Nič, grem pod tuš pol pa na bencinsko, baje gre pa bencin gor, te pa si ga grem malo napunit, ker mam še glih eno črtico do rezerve te pa na šiht.
Jupi jeee,,,user posted image

čao bao kakaouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.3.2012 11:30:11   
KOKICA32
Oooo,

Tasa, da te mine. Saj veš. user posted image

Midve sva bili v Europarku, Muller, pa neke majčke zase sem iskala pa nič našla. Le ena sončna očala.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.3.2012 14:08:49   
Tulipan12

Oooo,

Tasa, da te mine. Saj veš. user posted image

Midve sva bili v Europarku, Muller, pa neke majčke zase sem iskala pa nič našla. Le ena sončna očala.user posted image

Sončna očala - nujno rabim!!! Otroka sta mi trojne uničila, imam še samo ene Topgunke, ki pa so itak samo za šminko in ne za zaščito. Si pa odkar imam otroke ne kupujem več dizajnerskih očal, ker si jih ne morem privoščit vsakič, ko mi jih uničita.
Kake majčke pa iščeš? Mogoče ti lahko pomagam, mam nos za to!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.3.2012 20:23:26   
KOKICA32
Čer!user posted image

Jaz si tudi sedaj same kopije očal kupujem, ker jih lahko mirne vesti potisnem v vsak kot vozička, torbe s plenicami, otroka mi jih lahko dol vlečeta in Valentin jih nosi.user posted image

Majčke- nič kičaste, dolgi rokav, h kavbojkam, trikojem,...za vsak dan...Tvoja T-shirt mi je bila včeraj zelo všeč...user posted image

Bo danes kje katera al moram spet pred TV?

Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.3.2012 22:21:39   
Tulipan12
Čer!
Malo sem pozna, ne?user posted image  Če pa čakam,da otroci zaspijo, pa vmes skuham, kaj pospravim, pa je že tolko ura!user posted image  Da vam napišem današnjo prigodo. Kliče mene med. sestra od moje G. in me vpraša,če lahko pridem ju3 ob 9.40 dat bris. Pa jaz njej, da je to malo short notice in če me lahko kdaj za popoldan naroči,ker sem v službi...(drugač ne bi bilo problema, pa že tak vmes zdaj na fizioterapije hodimuser posted image ). Pa reče ona: popoldan pa imamo čas od septembra dalje???user posted image user posted image user posted image  OK, pridem jutri. Direktor še ne ve, bila pa je njegova žena prisotna v prostoru, pa je rekla, da valjda, da naj šibam jutri, da mi bo krila hrbet, če bo kaka gužva. OK. Nakr se spomnim čez kako urco, da mam menstruacijo!user posted image  Sicer že 4. dan, ampak kaj jaz vem kolko je to za ta pregled pomembno. Itak da sem bila v takem šoku,ko me je klicala, da sem pozabila. No, jo kličem nazaj,pa pravi, da ni panike, da lahko pridem. NAKARuser posted image  se spomnim čez kaki 2 uri, da imam zdravstveno izkaznico pri fizioterapevtki, ker si ni uspela podatkov izpisat, pa sem jo kar tam pustila do jutri... ona odpre ordinacijo ob 12h, jaz pa mam pregled ob 9.40. Mi sledite?user posted image  Ji pošljem sms (se poznava), če je kakšna opcija, da je kdorkoli zjutraj tam, ki mi lahko da kartico... Me kliče,da ima kartice doma, ker jih je vzela, ker se ji ni dalo tam pisat, da si lahko pridem po njo. No, pa sem ob 21h letela po to magično kartico... V glavnem - kdo pravi,da mi je lahko kdaj kako sekundo dolgcajt????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Erik vam je najlepša?

Erik (69%)

Eric (4%)

Erich (1%)

Ta ime mi ni všeč (26%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!