|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
4.2.2012 21:37:49   
ajč.
dekle23 ne me spominjat na službo user posted image jst še za vrtec ne razmišljam oz nevem še ga bom vpisala...user posted image ko bo kej topleje se lahko zmenimo za kako kavico?zmerej se samo na hitro srečamo v Q user posted image

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
6.2.2012 9:39:39   
Mala_princeska
dekle, moji punci bosta stari 3 in 8 let.

sneži.......

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
6.2.2012 12:58:49   
Alex01
Dan

Tako smo jakali, da snega ni, zdej ga bo pa nametalouser posted image user posted image user posted image
Je mogoče katera že dobila to novo odločbo iz CSD? Me prav zanima kaj to bo in koliko bomo po novem plačevali vrtca. Nisem nič optimistična, ker skor ne veramem, da bi se nas "kdo" usmilu in bi plačevali manj kot sedaj. Bomo vidl.
Zimski pozdravček

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
6.2.2012 14:33:08   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dan

Tako smo jokaliuser posted image , da snega ni, zdej ga bo pa nametalouser posted image user posted image user posted image
Je mogoče katera že dobila to novo odločbo iz CSD? Me prav zanima kaj to bo in koliko bomo po novem plačevali vrtca. Nisem nič optimistična, ker skor ne veramem, da bi se nas "kdo" usmilu in bi plačevali manj kot sedaj. Bomo vidl.
Zimski pozdravček

user posted image (tiskarski škrat)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
7.2.2012 15:54:52   
zori82
Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :) http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
8.2.2012 17:06:16   
Mala_princeska
Alex01 ne nove odločbe za vrtec nisem dobila, sem pa dobila položnico v vrtcu za januar in za plačilo je po stari odločbi. Najbrž vse do nove odločbe plačujemo po starem? user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
8.2.2012 17:33:37   
Alex01
Na internetni strani nasega vrtca je obvestilo da se do novih odlocb placuje po starih.Ko pa dobis novo se naslednji mesec naredi obracun oz poracun za nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.2.2012 10:17:48   
Mala_princeska
aha, pri nas pa ni obvestila ali sem ga pa spregledala o plačevanju vrtca.
no pol pa upam da bo kmalu manj za plačat ko bo nova odočba user posted image (sanjam o koruzi)user posted image

lep dan vsem.....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
10.2.2012 12:54:16   
lenčy
pri nas v vrtcu so dal obvestilo, da bodo cene iste nekje do marca pol se bodo pa spremenile. tako sm js razumela...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 2159
12.2.2012 5:58:34   
štrumfek
Jutro...
nespečnost me zafrkava,.. sem že od 4,30 pokonci....user posted image   pa še na šiht morami it čez pol ure user posted image
danes ali ju3 ne pričakujem kolegice user posted image .. čeprav po pravici povedano mislim, da bo gospa prišla.... ne glede na to, da mi je slabo user posted image za znoret... bom počakala do ju3, če je ne bo grem po CB in ga nardim v torek...
drugače pa vse po starem... dokončujemo še zadne malenkosti po stanovanju,.. Taja je pravi mali vragec.. tako, da si včasih sploh ne predstavljam kako bo to, ko/če pride še dojenček user posted image user posted image
nič grem se do konca uštimat pol pa "veselo" na delo

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.2.2012 11:00:27   
štrumfek
buc
samo da vam javim... user posted image je prišla tako da šibamo v naslednji mesec

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
14.2.2012 11:26:18   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

buc
samo da vam javim... user posted image je prišla tako da šibamo v naslednji mesec

vso srečo ti želim, mogoče bodo pa ptički kaj prinesliuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
14.2.2012 12:11:13   
Evita78
Še ena dolenjka bi se "uštulila" v pogovor...user posted image

Pozdravček vsem, vas berem že en čas, zdej mam pa cajt tud kej napisat (sem na bolniški).

V glavnem, mi pričakujemo user posted image  čez dober mesec, eden mladenič pa že leta po hiši. Ker vidim, da večkrat omenjate Q landio, se bi lahko zmenile za kakšen kofetek tam, sploh ko bo mal topleje. Iz bršljina mam do tja jako daleč... user posted image

Bodite fajn, se beremo pa naj vas sonček greje...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
14.2.2012 13:14:17   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Evita78

Še ena dolenjka bi se "uštulila" v pogovor...user posted image

Pozdravček vsem, vas berem že en čas, zdej mam pa cajt tud kej napisat (sem na bolniški).

V glavnem, mi pričakujemo user posted image  čez dober mesec, eden mladenič pa že leta po hiši. Ker vidim, da večkrat omenjate Q landio, se bi lahko zmenile za kakšen kofetek tam, sploh ko bo mal topleje. Iz bršljina mam do tja jako daleč... user posted image

Bodite fajn, se beremo pa naj vas sonček greje...

živjouser posted image
mi smo tudi v bršljinu od maja lani, s katerega dela pa si? tukaj pri nas ni nobene okrogleuser posted image si verjetn z novega dela... sicer pa lepo za marčka, tudi jaz ga imam in bo letos star že 2 leti... in ko smo že pri njemu-ga letim iskat v vrtec, čawčaw

Rada te imava!!

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
14.2.2012 13:21:02   
Evita78
Živimo nad bršljinskim vrtcem, v hiši zraven blokov...tako da če mi "zmrzne" avto - kar se mi je zgodilo prejšnji teden (klinc, star disel) imam vsaj vrtec blizu...bi s tamalim lahko delala prevale do tja... user posted image . No ja, on vsaj, jst s tem trebuhom malo težje... user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
15.2.2012 10:27:48   
lenčy
uf mi smo čist na drugi strani bršljinauser posted image v vaše kraje pa ne zahajamo...

Rada te imava!!

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
15.2.2012 13:03:29   
soreta
Evita, kdaj imaš rok? Jst ga imam začetek aprila, sem trenutno tudi že doma - dopust, tako da se komot zmeniva že pred porodom za kak kafe :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
15.2.2012 13:57:17   
Evita78
Rok imam 20.03.2012, časa pa na pretek...vsaj dokler je počutje b.p. user posted image

Iz kje pa si soreta? Za srečanje sem vedno, sploh ker rada govorim (vsaj tako pravjo)...

Sploh ne bi škodilo izkoristit takega sončka, kot ga imamo te dni...

(odgovor članu soreta)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
15.2.2012 18:04:29   
soreta
Novo mesto - Grm

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.2.2012 10:27:55   
Alex01
Dan user posted image

štrumfek user posted image user posted image user posted image držim pesti, da čimprej zagledate +

kako pa kaj ostale? Dobrodošle noveuser posted image
Končno se je vreme malo uredilo in vsak dan sproti lovimo sončne žarkeuser posted image
Uživajte

lp

(odgovor članu soreta)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.2.2012 21:18:49   
*zmajčica*
Evo me spet maloo naokrog...Za vse tiste ki ste opazle na podpisu in za vse tiste ki niste vam sporočam, da sem bolj pri Septemberkah 2012 aktivna....user posted image user posted image user posted image user posted image Jaaaaaaaaa...Pričakujemo 2. user posted image ! Vesela ko radijo...čeprav so slabosti še huje kot pri 1. user posted image !

Kako pa kaj pri vas??

Aja Štrumfek....sej bi se lahko spet za kakšno kavico zmenle, pa malo poklepetale...pa še ta nove Dolenjke povable!?

Se še javim...Fajn bodite..

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
17.2.2012 10:17:16   
lenčy
zmajčica želim ti lepo nosečnost!

tudi mi lovimo sončne žarke, zato smo šli včeraj kar k babici. naredili smo sneženega moža, tortice iz snega in jih metali v Rexa. no Aleks jih je metaluser posted image

danes sem pa fejst nataknjena, celo jutro sm okol letala po opravkih pol sm pa še avto pošlajsala, ker sm rinla v en ozek ovinek, mi mamo pa širok avto. sm ga šla tako dragemu pokazat, ker mi je bilo tako hudo, pa ni nič huduser posted image dobr, da ima še kasko, sicer ni pa nč vdrto, samo pošlajsano. ma k moram tko nort, pa nov avto je...

kaj danes kuhate? js bom probala neki novega-špansko pito, upam, da bo za moja fanta...

< Sporočilo je popravil lenčy -- 17.2.2012 10:19:04 >

Rada te imava!!

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
17.2.2012 16:37:39   
Evita78
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Evo me spet maloo naokrog...Za vse tiste ki ste opazle na podpisu in za vse tiste ki niste vam sporočam, da sem bolj pri Septemberkah 2012 aktivna....user posted image user posted image user posted image user posted image Jaaaaaaaaa...Pričakujemo 2. user posted image ! Vesela ko radijo...čeprav so slabosti še huje kot pri 1. user posted image !

Kako pa kaj pri vas??

Aja Štrumfek....sej bi se lahko spet za kakšno kavico zmenle, pa malo poklepetale...pa še ta nove Dolenjke povable!?

Se še javim...Fajn bodite..

Vse čestitke za user posted image , vso srečo želim user posted image user posted image user posted image .

Jst sem za srečanje, vse je stvar dogovora. Če zdržim še en mesec, potem 2v1, drugač pa ko dečva pride ven pa z vozičkom v akcijo...user posted image user posted image .

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
27.2.2012 9:52:57   
štrumfek
buc buc
kaj je babe žabe... boste kej pisale al nič... saj vem, da se vse martinčkate ampak vseeno
mi smo zboleli, najprej moj, zdej pa še midve s Tajo kuhava.. (pa ne kosila user posted image ) drugače sva pa klub bolezn,i zelo pridna pri slončkanju user posted image
ammm kavica.... ZMAJČICA jaz sem zaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
27.2.2012 10:50:27   
cukr07
Evo mene na raport...., jaz čakam da grem rodit user posted image . Tik pred zdajci me je še prehlad ujel, tako da se počutim kot zombi. Drugače je pa tale sonček že čist pomladen in mi že kar malo diši po pomladi.

Uživajte user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?