|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
27.2.2012 12:19:35   
Alex01
Sonček pozdravčekuser posted image

Neke viroze razsajajo. Mi kašljamo in šmrkamo kar vsi po vrsti. Smo bili kar vsi med počitnicami doma.

Cukr in kaminek - zdaj sta pa res že v nizkem štartu obeuser posted image Se pravi, da lahko že navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image SREČNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je že katera dobila novo odločbo iz CSD-ja ( za vrtec)?

Petra - se že pripravljaš na službo?

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
27.2.2012 15:46:02   
lenčy
pozdrav še od dveh bolnikovuser posted image medva z Aleksom imava gripo že peti dan, mali kuha do 40 stopinj, jaz pa kakšno manj. danes sva že bolš, prejšne dneve sva bila pa čist boga, čist mokra, vročična, z učkov je teklo, uglavnem groza... trenutno je ok, upam, da se ne bo zvečer spet zvišalo...

ja marec prihaja, dve novi mamici bosta spet. uf kaj vama bo lušno na tem sončku vozičkat, no čez kakšno leto bom pa že jst menda na vrsti...

http://www.ric-nm.si/sl/node/1486 a bo katera obiskala tole? js bom verjetn kar šla, nimam kaj zgubit...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.2.2012 23:50:49   
Alex01
En vagon zdravja in dobrega počutja za vse, ki ste bolni user posted image

lency - jaz sem si ravnokar natisnila program festivala, samo še označit si moram katere zadeve se mi zdijo OK.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
28.2.2012 8:16:44   
Evita78
Dobro jutro vsem,

berem, da vas je kar nekaj bolnih, zato želim vsem, da se čimprej pozdravite in da boste lahko uživale na sončku, ki ga obljubljajo...

Jst se tud počas pripravljam, da grem v Rim, sem že tedensko na pregledih (CTG, voda, kri,...). V bistvu že komaj čakam, da pride ven, ker skoz tam viset je že tečno, sploh ker mimgrede stakneš kak virus. Že če nisi 2v1 je zoprno ležat doma, kaj šele če si...

Smo pa slabo spali ponoči, tamal je kašljal ko pr norcih, ampak se je okrog enih umiril, zjutraj je bil pa ko rožica in je šel normalno v vrtec. Še to se mi manjka, da mi on kaj prinese...user posted image

Nič, grem na sprehod in kakšno kavico, upam da se pokaže sonček. Uživajte...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
28.2.2012 9:27:25   
Alex01
evita - tudi tebi SREČNO na poti v "Rim"user posted image

Jaz in mali tud samo kašljava in to samo zvečer. Zdaj par dni.
Jaz sem že bila na svojem "krogu". Dobre 4 km. Prav paše mal bolj hitro hodit, pa tak mir je še zjutrajuser posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
28.2.2012 10:43:49   
kaminek
pozdravljene po dolgem časuuser posted image

jp, še 8 dni do PDP-ja, sam me že 14 dni skoz neki matra; otrdevanje trebuha, lažji popadki, tišči me navzdol, da je na trenutke prou pekoče,...,grrrrr. imam plan, da rodim 3.3. (to soboto)user posted image user posted image , pa da vidimo, če se bop uresničilouser posted image .

drgač pa po starem...nč novga...ta mala se pripravlja na prihod bratca, sam se še ne zaveda čist, kaj jo čaka. sicer pa zelooooooo uživa v vrtcu in prejšnji teden, ko je tud ona fasala vročino in je bla doma, ni bla za nikamor, prou tečna in se je vidl, da pogreša vrtec.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
2.3.2012 9:12:09   
Evita78
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Je že katera dobila novo odločbo iz CSD-ja ( za vrtec)?

Ah, kje pa...pri nas itak delajo s svetlobno hitrostjo... sicer je tud res, da bi lahko csd-jem dali neko prehodno obdobje, da bi sploh stestirali programe, ne pa da jim nič ne dela oz. jih skoz ven meče...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.3.2012 11:18:03   
lenčy
kaminek bo kaj danes? če ne pa jutri, boš imela lepo darilo za dan žena. v vsakem primeru ti želim lep porod!

js pa bila včeraj v massu na razprodaji pa sm verjetn prevelke sandlace za sina kupila, dvomim pa da mu bo v dveh mesecih nogica zrasla. tko da če bo katera rabila za sina lepe sandalce mass št. 24...

Rada te imava!!

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
7.3.2012 13:29:01   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

kaminek bo kaj danes? če ne pa jutri, boš imela lepo darilo za dan žena. v vsakem primeru ti želim lep porod!

no, no, no,...noče, pa noče z menoj sodelovat. sicer je še kr neki od dneva ostalo, ampak za zdej nič ne kaže na to. bla dons na pregledu, CTG kr par podadkov pokazal, ampak nč takšnga, da bi blo treba it. plodovnce je še tud dost. v pon. imam še zadnji pregled pri svoji G, v sredo grem pa v P in njabrž ne bojo čakal, ampak sprožl, ker je pobič kr težak.

tk, zdej grem pa spat, se mi zadnje dni tko spi, da ne vem, kaj nej.

nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.3.2012 10:00:20   
Mala_princeska
kaminek in cukr srečno na poti do user posted image user posted image

jah pri nas tud gripa na pohodu, tamala jo je dobila in kuha že od sobote, v službi je pestro,......

lep dan žena vsem skupaj

user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.3.2012 13:31:08   
kaminek
punce, pr men se je začel dogajatuser posted image . popdaki so čedalje bolj pogosti in intenzivnejšiuser posted image .

bomo vidli, kdaj se bo akcija začela. pa čep se mi tudi vmes lušči. tk, da po moje, dogodek ni preveč daleč. tam do nedelje bom pa že vn ta naš hlebček spravlauser posted image

se še kej javim, če bo le mogoče.

cukr, dej še ti mal začni, no, dej, dej. boš mi družbo delala, kot mi jo je mala princeska.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.3.2012 14:33:11   
cukr07
Kaminek držim pesti, da vaš user posted image  čimprej prikuka na svet.

Pri meni je še vse mirno, čeprav si jaz že tako želim dat to čez......zgleda da sem preveč neučakana, pa dete že sedaj v trebuhu nasprotuje mojim željam. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.3.2012 14:58:10   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Kaminek držim pesti, da vaš user posted image  čimprej prikuka na svet.

Pri meni je še vse mirno, čeprav si jaz že tako želim dat to čez......zgleda da sem preveč neučakana, pa dete že sedaj v trebuhu nasprotuje mojim željam. user posted image

bo, če ne dons, pa ju3user posted image .

pri tebi se bo tudi začelo...se vidimouser posted image v P, ok?

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.3.2012 16:42:47   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
pri tebi se bo tudi začelo...se vidimouser posted image v P, ok?

Ok, zmenjeno. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.3.2012 19:54:39   
Alex01
kaminek srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je že za tabo. Drugače pa diham s tabouser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.3.2012 7:27:45   
Mala_princeska
Kaminek ima sineka, včeraj ob 20.09 je na svet prišel Oskar. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa navijamo zate Cukr user posted image . Srečno.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.3.2012 7:32:42   
cukr07
Kaminek čestitke za Oskarja user posted image .

Sedaj sem pa res že jaz na vrsti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.3.2012 8:36:17   
Evita78
Kaminek, vse čestitke za Oskarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se crkljajte...

Prideva s Cukr07 kmalu za tabo, vsaj upam...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.3.2012 8:39:50   
Katte
Čestitam, kaminek user posted image   user posted image   user posted image  !!!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.3.2012 8:47:28   
lenčy
tudi jaz se pridružujem lepim željam za kaminek in Oskarja! si dobila pa res lepo darilo na naš praznikuser posted image

zdj pa čakamo še druge...

mimogrede, če je katera malo bolj frišna nosečnica, naj gre v pikapolonico v bršljin po nosečniške hlače, ker so 70% znižane...

Rada te imava!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.3.2012 9:23:13   
Alex01
ISKRENE ČESTITKE ZA OSKARJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo naslednjo user posted image user posted image

SREČNOuser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 9.3.2012 9:24:18 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.3.2012 21:43:40   
Mala_princeska
sporočam novičko - Cukr je danes dobila v naročje sinčka Matijo. user posted image

Čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image
Zgleda da je bilo tudi pri tebi to ekspesno kot pri Kaminek in upam da si delata družbo user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.3.2012 22:09:20   
štrumfek
Ja punci ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image uživajta v crklanju vajinih sončkov. Oskar in Matija DOBRODOŠLAuser posted image user posted image
Cukr je čist resno vzela da se z Kminek vidita v Puser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.3.2012 22:26:15   
Alex01
CUKR ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
10.3.2012 14:00:34   
Katte
Cukr07, čestitam tudi tebi user posted image user posted image user posted image !

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?