|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
21.12.2011 10:25:39   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

hvala, ojoj upam, da jaz en bom imela takih popadkov, ker potem bo hudič user posted image

ja huda bo iz posavja do nm, nimaš kaj drugega kot predihavatuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
21.12.2011 14:52:47   
vijolica2
Al mi drugega ne preostane kot da bom mogla zdržat user posted image Ker v Brežice nočem iti.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.12.2011 17:56:08   
nssamanaj
Držim pesti, da ti uspe pravočasno pripotovat do NM user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
21.12.2011 22:23:16   
dramica
Vijolica kar pojdi prej v porodnišnico da ne bo imel tvoj dragi na poti preveč dela ;)
Ninice-kaj otroci imajo lahko ninico vsak dan v vrtcu?Pri nas so se vedno zmenil kateri dan imajo lahko otroci igračko s seboj in to je to.No,saj ima vsak vrtec in vzgojitelj svoj način ampak zakaj jim potem vzamejo?Včem je fora?
Punce jutri je moj zadnji dan porodniške :( škoda da se nismo kaj zmenile da bi kako rekle...Skratka po praznikih bo treba "zalaufat "s službouser posted image .

(odgovor članu nssamanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
22.12.2011 9:55:12   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Ninice-kaj otroci imajo lahko ninico vsak dan v vrtcu?Pri nas so se vedno zmenil kateri dan imajo lahko otroci igračko s seboj in to je to.No,saj ima vsak vrtec in vzgojitelj svoj način ampak zakaj jim potem vzamejo?Včem je fora?
Punce jutri je moj zadnji dan porodniške :( škoda da se nismo kaj zmenile da bi kako rekle...Skratka po praznikih bo treba "zalaufat "s službouser posted image .

da bi šel naš brez kravice v vrtec, ni šans, sj ne gremo nikamor brez nje. sj sm vprašala v vrtcu, če mu jo vzamejo in sm skor zahtevala, da jo ima vedno na razpolago. itak jo pa dostikrat pozabi, ko se igra, ampak ko jo hoče, ma da ima pravico, da jo vzame. ker to je naša ljubicauser posted image

no uživaj zadnje dni doma. user posted image mi gremo še jutri v vrtec, naslednji teden bomo pa doma.

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
22.12.2011 11:04:22   
Alex01
Oj še od meneuser posted image

LEPE BOŽIČNE PRAZNIKE VSEM SKUPAJ OD NAS VSEHuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 22.12.2011 11:05:32 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
22.12.2011 14:03:20   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Oj še od meneuser posted image

LEPE BOŽIČNE PRAZNIKE VSEM SKUPAJ OD NAS VSEHuser posted image user posted image user posted image

Tudi od nas - vsem želim tople praznike, s čim več notranjega miru in razumevanja.

Dramica- srečno v službi po koncu enega res čudovitega obdobja, ki prehitro mine. A imaš ti sestro, ki ti je na las podobna?? ali imaš pa dvojnico user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
1.1.2012 22:34:49   
5ra8
Srečno, zdravo, veselo, polno uspehov leto ki je pred vami, vam želim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.1.2012 9:06:32   
lenčy
tudi jaz vam želim vse naj naj v letu 2012, predvsem pa zdrave in PRIDNE otroke!

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.1.2012 19:46:04   
*zmajčica*
Oj Dolenjke!! A se me še kej spomnete?? Sm po zelooo dolgem času spet pristala tudi na ringaraji...Sem si uredila internet, tako da bomo spet na vezi, tako kot prej! In kaj novega?? Katera naredi hitro obnovo, ker vidim, da ste bile kar pridne...Čestitam za 4. del!!

Hmmmm kaj pri nas...Laura prava velika punca. Mami pa po starem!

Lp, pa se spet tipkamo! user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.1.2012 12:08:42   
Mala_princeska
Trenutno je kar mrk tu gori? user posted image user posted image

Zmajčica welcome back.

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
12.1.2012 19:37:51   
klarcy
pozdravljene dolenjke
ali je bila katera danes v baby centru v btc, kjer imajo od danes 50% popust? se splača it kaj pogledat?

Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.1.2012 19:51:56   
cukr07
klarcy jaz sem bila danes ob dveh popoldne v BC in je bilo že vse totalno izropano. Vožičkov, avtosedežev, posteljic, previjaln sploh ni bilo več, igrače so bile skoraj vse pobrane, kar se pa oblačil tiče so imeli pa še samo plišaste pajacke in kombineziončke za starost do enega leta. Sploh nisem mogla verjet, da je možno da je folk že vse pobral. Vrsta za blagajno je bila po celi dolžini trgovine, kljub temu da sta delali dve blagajni. Sem šla z namenom, da nabavim še par malenkosti, katere mi manjkajo za novega člana pa nisem dobila čisto nič. 

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu klarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
12.1.2012 20:55:33   
klarcy
a res. ne morem verjet da so tako hitro pobrali. jaz danes nisem mogla it, pa sem nameravala it jutri ali pa v soboto. ampak kot praviš se ne splača, bi očitno mogla it itak že danes zjutraj. tut jst sem mislila kej za novega člana nakupit.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
17.1.2012 10:34:05   
lenčy
kje pa ste vse? menda še vedno ne hodite po Baby centru?user posted image jao če bi js to dan prej vedla, bi bila že ob 8h pred trgovino. si pa nisem mislna, da bo vse prazno. sem šla naslednji dan pogledat in dobila za sina samo hlače in srajco pa par drobnarij med igračami oz. barvice pa to. je pa res, da so sm še pliškoti. ampak skladišče pa še polno, ne vem kaj bodo s tistim.

no malo sm vas hotla pozdravit, upam, da niste vse zmrznileuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu klarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
18.1.2012 8:56:06   
lenčy
zdele sm hitro prižgala računalnik, da vas obvestim, da tiste ki rabite kak voziček, jih imajo v BC v btc spet, ker so jih dobili. je pa nekaj PP plikotov, eden PP skate, ene dva quinija, dva bebe conforta in pa nekaj lupinic, sedežev in košar romer ter maxi cosi. tele sm si zapomnilauser posted image in upam, da nisem zdej tole brez veze pisala in da bo šla katera kupituser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.1.2012 20:01:11   
ajč.
Punce!ewo mene po zelozelozeloooo dolgem času user posted image uspela dobit računalnik končno user posted image toooliko se zgodilo vmes...midva sva dahnila usodni da,naš ne več tako mali sedemmesečnik ima že dva zobka....pa se mi še kot včerej zdi da je bil mala štručka..user posted image si bom vzela mal časa da vas mal za nazaj preberem user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
31.1.2012 23:25:56   
dekle23
punce en mrzli pozdravček :) sej ne vem če se me spomnite, sem se vam pridružla že več kot pol leta nazaj, no sedaj pa sem vmes postala ponosna mamica skoraj 7 mesečnih fantkov Vida in Gala :) Lenčy, midve sva se pa ne tako dolgo nazaj v s.oliverju srečale, če se ne motim....ma ko si js tako ne zapomnim obrazu, no sej mi je kapnilo samo je trajalo. sem bila glih zatopljena v rutke za tamaledva :) in punce kako se kaj imate v teh mrzlih dneh? spomladi se vam pa pridružim na kakšnem sprehodu, zdaj ko smo se vsaj malo bolj navadili vozička. no vmes smo se še preselil, sm še zmeri dolenjka :) samo nism več novomeščanka (po srcu še vedno, hehe), sem pa postala mirnopečanka :)

no zdaj pa šibam spat, ker še vedno ne prespimo cele noči, ker še ko bi eden spal, se drugemu ne da :) ravno danes smo odkrili da je Gal dobil zobek, tako da zdaj pa sploh ne bomo spali ko bodo začeli rinit še ostali ven, potem pa še Vid...uffff kaj je to spanje? haha

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
1.2.2012 21:33:08   
Alex01
Pozdravček še od meneuser posted image
Čisto tiho je tukaj goruser posted image
ajč, zmajčica in dekle 23 lepo da sta prišli "nazaj"user posted image user posted image . Se mi zdi, da šele po otročkih vidiš kako čas beži, po tem, kako hitro rastejo.

dekle - o, zdaj si pa Mirnopečankauser posted image . Jaz sem bila pa prej oz se imam še kar za mirnopečanko, pa čepra sem že 15 let v Nm. Najina user posted image pa skupaj delatauser posted image

Kako pa kaj ostale?
kaminek že v nizkem štartu user posted image
petra - se verjetno že pripravlja bo treba počasi nazaj v službouser posted image
lenčy - kje si se ti zgubila?
in še ostale,ki vas nisem posebej omenila

zmajčica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE (sem prebrala v podpisu)user posted image user posted image user posted image user posted image in eno goro user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 1.2.2012 21:39:27 >

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
1.2.2012 21:40:41   
dekle23
Alex01- jap zdej sm tudi uradno mirnopečanka :) samo še osebno čakam :) a najina pobca skupi delata? ja madona od kerga pa si potem ti? :) hihi

ja res čas gre tako hitro,,,,ufff komaj uspem kaj drugega kot lovit fanta po tleh. komaj čakam poletje, da bomo šli lepo ven, in da bosta že sama ''šibala'' okrog :) haha takrat bo šele pestro :)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
1.2.2012 21:42:46   
Alex01
Delata v isti službi user posted image (moj samo dopoldan v pisarni piše se pa na Z).

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
1.2.2012 22:05:37   
dekle23
alex01-sm mojga mal zaslišala. no sej itak ne vem nič več kot do sedaj :) haha, no moj ve za kerga se gre ja.

no uglavnem, kaj kej počnete zdej v teh prelepih mrzlih dneh? pri nas se zdravimo, sva z Galom pred dobrim tednom preživela vikend paket v bolnici, je fasal laringitis, ampak še vedno kašlja, predvsem ponoči, in to je tudi razlog zbujanja...bošček. js pa itak imam vsako leto obdobje prehlada, no in to je sedaj, tako da sem tut bolj tako tako user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
2.2.2012 7:34:13   
štrumfek
JUTRO
o dolenjke so se zbudileuser posted image user posted image
Pri nas intezivno (zeeeelo user posted image ) delamo na novem družinskem članu... zdej pa upam na najboljše user posted image
Taja raste, zdaj se zna že pošteno skregat z mamicouser posted image user posted image kaj nas še čakauser posted image

dekle23 upam da ste zdaj že boljeuser posted image
zmajčica kaj vidiiiim??? ja iskreeeneee ćestitke user posted image user posted image sem vesela zateuser posted image user posted image
alex pa vi? kako ste kaj?

madonca kar pogrešam tiste čase ko smo z alex, čebelico, reo, cukrom, kaminek, malo princesko, živko, majch, zmajčico, naklofale po par strani na dan user posted image smo komaj sledile objavamuser posted image zdaj so pa druge obveznosti...

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
2.2.2012 7:38:17   
Mala_princeska
dekle23 kateri konec Mirne Peči si zasedla? user posted image da me ne gledaš kje čez okno user posted image

štrumfek ja jst tud kar malo pogrešam tiste čase
taja je najbrž prava damica user posted image da delate na družbi. držim pesti

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
2.2.2012 7:44:15   
Alex01
Jutrouser posted image

dekle - upam, da se vam zdravje čimprej povrne. Naš mali je imel prvo leto v vrtcu kar naprej vneta ušeska. Vsak drugi teden sva bila doma. Od septembra (2 leto vrtca) pa do danes pa še ne dan ni bil doma zaradi kake bolezni (upam, da ne bo že jutri ostal doma). Alex je pa imel kar naprej bonhitis, tam nekje do 5 let, potem se je pa stanje umirilo.

štrumfek - o, kako lepo, da si se oglasila. kako si kaj? Držim pesti, da čimprej zagledate +. jaz se trenutno matram z diplomo, sem še čisto na začetku. Ne zahajam več v vaše krajeuser posted image od 01.01.12

princesi - kako ste kaj? ste zdravi? oposti za zadnjič, mi ni zneslo. al nimam nobenega časa al si pa ne znam organiziratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?