|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
10.3.2012 17:41:37   
Evita78
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

sporočam novičko - Cukr je danes dobila v naročje sinčka Matijo. user posted image

Čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image
Zgleda da je bilo tudi pri tebi to ekspesno kot pri Kaminek in upam da si delata družbo user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE!! user posted image user posted image  

Pri meni se še nič ne dogaja, ctg čist ravna črta...sicer je do roka še 10 dni, tako da se nikamor ne mudi...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.3.2012 7:48:49   
vipercat
ooo kako lepo dva nova dolenčka user posted image user posted image user posted image  čestitke mamicam in atijem

joj tok časa se že nisem javila tukaj gor... mislim da je kaminek ravno zanosila ko sem jaz zadnjič se oglašala user posted image

vidim da vas je kar nekaj novih - super, pade kakšna kavica. včasih smo imele en seznamček, ki je vseboval vse ppodatke o otročkih in potekih nosečnosti. mogoče bi bilo luštno to malo osvežit

no sedaj grem pa kaj pojest... hahaha lačna kot vedno

princeska se danes kaj vidimo? jutri me ni, potem imava pa še v sredo čas, v četrtek ppa gre mala že v vrtec

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.3.2012 15:04:47   
kaminek
na hitrco pozdravček še od mene; hvala vsem za čestitke, prav tako tudi jst čestitam vsem novim članom na tem planetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko, Oskar me je tko presenetu, porod je bil res hitr. težak 3880g in velik 50cm, OG=37cm. imamo eno kepico doma, se nama zdi, da je tko lahek in res pravi dojenček, ker ta prva punca je bla pa že kr babnca in je občutna razlika. kar je tud botrovalo k hitremu porodu:
tko, v četrtek ob 1ih zjutrej se mi je začel luščit čep in potem je bla vsa tista zgodba, k sm že napisala (čedalje močnejše otrdevanje trebuha, bolečine v križu in lažji popadki). vse do 15.ure sm bla še doma in se šetala zunej po sončku in nism vedla al naj se grem pokazat al ne k svoji G. no, kmal mi je blo jasn, da morm it in še HB, da je moj skenslal eno službeno pot na Primorsko, ker ne bi bil prav cajt nazaj. ga pokličem, da naj pride do mene v ZD, da se grem pokazat. no, CTG je pokazal bore malo, G reče, da sm 4 cm odprta in da naj kr grem v P. ni minilo pol ure, ko prideva v P in me dajo spet na CTG, kjer mi proti koncu odteče voda. Me še enkrat pogleda G in reče, da sm že 6 cm odprta in gremo v porodno, kjre sm bla od približno 17.30 in vse do poroda 20.09. vse je šlo tko hitr. po razpoku mehurja so bli popadki čedalje močnejši in močnejši. imela sem zeloooo močne popadke enih 30min in ko sm rekla, da ne zmorem več, me še enkrat pogleda babca, kolk sm odprta. ker sm ležala na boku in zaradi pritiska navzdol nism mogla dvignt noge, pa še popadki so bli na manj kot 1 min. potem me tko od strani pregleda babca in reče ste 8cm odprta, ko pa mi le rata dat noge narazen, sam naglas reče; prtisnte in po treh potiskih je bil naš Oskar zunej. moj je bil čist šokiran, ker je mislu, da še ne bo prec akcija-njegov komentar: pogledam tam dol in že vidm eno črno glavco, k hoče it vn, bil je čist paf od presenečenja.

tako, bila nism nič šivana, dobila sm protibolečinsko injekcijo, k pa ni prjela, imela svoje popadke. in moram rečt, da je razlika al rodiš z umetnimi ali svojimi. slednji so tvoji in se telo drugače pripravi, drugače reagira.

za menoj je ena lepa "dogodivščina"user posted image .

aja, polno se dojimo in upam, da tud tako ostane. zdej pa šibam , se je zbudu in bi mal malcal.

vsem, k še niste šle, pa le pogumno.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.3.2012 17:18:56   
Evita78
Res super, da sta že doma in da vama laufa dojenje user posted image user posted image user posted image

Prav lepo je brat tako zgodbo, da je šlo vse tako hitro in gladko, lepše si res ne moreš želet, a ne? Zanimivo sicer, da je bilo tako, glede na to, da tale tvoj dečko sploh ni "švoh" po merah...user posted image

Moja prva porodna izkušnja je podobna, zato me je babica opozorila, da če mislim še kdaj rodit, da naj pridem prej...user posted image user posted image  sem prišla v P že 7 cm odprta in je blo res ekspresno...
Računam na to, da bo tokrat podobno...

Lepo se crkljajte skupaj, ostale pa bodite fajn...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.3.2012 18:09:53   
Alex01
Kaminek user posted image user posted image user posted image tole je bilo res expres user posted image user posted image . Glede na hčerko, je pa tale user posted image res "majhen". Lepo se cartajte in naj bo mleka dovoljuser posted image . Pa veliko prespanih noči.

Porod pa podobno kot pri meniuser posted image . Prvič se raje ne spominjam, drugič pa tako z lahkoto rodila, brez vsakega šiva. Bi komot iz porodne odkorakala domov. Naša dva sta bila pa kar enakih mer: Prvi user posted image 4520g, 57 cm, drugi user posted image 4380g, 57 cm. Obseg glave pa pri obeh 37user posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.3.2012 10:28:55   
neanja duo
Čestitke vsem novimuser posted image in mamicam!!!!!!!
Me že kar nekaj časa ni bilo gor.

Lep sončen dan še naprej!!!!!!user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
15.3.2012 18:59:13   
cukr07
Da se vam na hitro malo javim.....

V petek 09.03. se nam je pridružil Matija, velik 48 cm in težak 3.260g.
Porod je bil hiter, saj sem rodila v slabih treh urah.

Od ponedeljka sva že doma in se pridno crkljamo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
15.3.2012 21:27:17   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Da se vam na hitro malo javim.....

V petek 09.03. se nam je pridružil Matija, velik 48 cm in težak 3.260g.
Porod je bil hiter, saj sem rodila v slabih treh urah.

Od ponedeljka sva že doma in se pridno crkljamo.

Čestitke user posted image user posted image user posted image . Vse lepo vam želim

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
15.3.2012 21:28:49   
Alex01
Evita - že stiskaš k sebi svojega user posted image ? user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
17.3.2012 7:44:57   
Evita78
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Evita - že stiskaš k sebi svojega user posted image ? user posted image

Ne še, se še nič ne dogaja...ctg popolna ravna črta, ona pa očitno preveč uživa notri in se ji nikamor ne mudi...user posted image user posted image
Imam spet pregled v ponedeljek, je rekel, da me bo tud spodaj pogledal (do zdaj me ni), če sem že kaj odprta. Sicer mam rok 20.3., ampak mam občutek, da bom čez.
Zdej se me še neka viroza loteva (očitno dobila od tamalega) in ne bi šla rada taka rodit, bo energija bolj na minimumu...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.3.2012 21:09:20   
Alex01
Dober večer user posted image

Nikjer nikogar, sam jaz "strašim" tuki gor user posted image user posted image user posted image

Evita ?user posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.3.2012 7:28:49   
Evita78
Jutro,

Alex01 nisi edina, jaz sem tud še tle, hodim še vedno naokrog kot kinder jajček...user posted image

Danes se grem spet malo pokazat v P, bo naredil UZ, če je vse ok. Dogaja se še nič, ona razgraja, kolikor ji pač dopušča prostor. Zdej smo že čez rok, tako da se ji bo kmalu iztekla podnajemniška pogodba...user posted image user posted image

Sonček se že kaže, tako da lep dan vsem želim.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.3.2012 8:00:31   
Alex01
Sej bo Evita user posted image , vsak čas user posted image . Srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.3.2012 8:22:59   
Alex01
Eno vprašanje - je že katera dobila odločbo o plačilu vrtca?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.3.2012 8:43:51   
Evita78
Itak da bo...edino postajam nestrpna, ker me zanima, kakšna je...user posted image

O odločbi pa ni ne duha ne sluha, so verjetno morali najprej reševati vloge za socialne pomoči, šele zdaj bodo verjetno začeli obdelovati vse ostalo. Poleg tega pa bodo zdaj gledali bistveno več podatkov (nepremičnine, premičnine, stanje na TRR,...) in tega je kar nekaj-pa še to od obeh partnerjev...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
26.3.2012 8:34:04   
Evita78
Jutro,

da se malo javimo, ker v NM porodnišnici ni stika z zunanjim svetom...user posted image

Midve z mojo novo "cimro" sva prispeli včeraj domov. Ana je prišla na svet 22.03. ob 07:30, velika 53 cm in težka 3690 g. Porod je bil spet ekspresen, mi niso uspeli dati klistirja niti nič proti bolečinam, ker sem bila že 9 cm odprta, tako da je v dobri uri naša deklica prišla ven. In spet je šlo brez rezanja in šivanja. user posted image user posted image

Danes pride patronažna na obisk, da vidimo, kje smo. Itak je pa ful pridna, je na tri ure, vmes pa samo spi in skoraj nič ne joka-čisti luksuz. user posted image

Bodite fajn in izkoristite lep sončen dan. Mi ga bomo verjetno tudi za kakšen kratek sprehod, da naberemo mal D vitamina...

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
26.3.2012 8:36:57   
Alex01
evita - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE! Veliko prespanih noči. Lepo se cartajteuser posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
26.3.2012 8:57:25   
lenčy
evita čestitke tudi z moje straniuser posted image imate pa eno veliko deklicouser posted image

no mi pa smo preživeli zabavo za našega dvoletnika. imel je super, navdušen je bil s torto pikija in s številnimi darili. ne morem verjeti, da je upihnil že drugo svećko. res čas hitro beži in Aleks vsak dan kaj novega pogrunta, pove, zdaj tvori že stavke, res je en zlati sinko.
in ker hitro raste, je že čas, da mu pridelamo družbo, tko da upam, da bo to že naslednjo pomlad. edino kar me je strah tele vlade, ki bi rada prišparala na starših. ker nisem zaposelna, sem računala saj na starševski in ostale pomoči, zdaj pa sploh ne vem, kako bo s tem. eh in ta država...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
26.3.2012 10:15:40   
Katte
Čestitam, Evita78!!!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
27.3.2012 13:44:03   
5ra8
jooj kolk dolg se vam že nisem javla punce...mi je kr nerodno user posted image

u glavnem, minilo je ŽE kr 1 leto...in moj čmrlj je praznoval 1.svečko. user posted image

Evo ga

user posted image

Jst sm spet u službici, tako da se bom zdej bolj pogosto javljala...
mamo kej novih nosečk? novih bebic?

vidim da je evita rodila...čestite user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
27.3.2012 13:51:53   
5ra8
OOOO cukr pa kaminek, ČESTITAM!!!!!

lep datum sta si izbrali za rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
27.3.2012 13:53:22   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

lenčy - naslov imam user posted image , po pravici se sploh ne morem pripravit, da bi se usedla in brcnila naprej. Vaš Aleks Pikija, naš mali pa Golica TVuser posted image user posted image . Zna že 50% besedil na pametuser posted image . Oba fanta bosta zgleda muzikanta, po atiju user posted image

a rabiš brco? samo povej kam pridemuser posted image no dej začni najprej literaturo iskat no!!user posted image uf mi pa raje plešemo kot pojemouser posted image

mi je že petra neki grozila, pa je ni nič naokroguser posted image
user posted image user posted image

evo evo pridem user posted image sem te včer vidla kako lepo drva sekaš, bom jst pršla te pa v rit brcat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
28.3.2012 9:38:17   
Alex01
petra - kje si pa bla? Nisi hotela prit mim ka sem drva sekalauser posted image user posted image
Mali je pa pravi lepotec user posted image . Pa kaka tortauser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
28.3.2012 9:47:49   
5ra8

petra - kje si pa bla? Nisi hotela prit mim ka sem drva sekalauser posted image user posted image
Mali je pa pravi lepotec user posted image . Pa kaka tortauser posted image

sem šla tam po cesti pa sem od daleč vidla da sekata drva user posted image

Torto sem pa sama naredila user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
28.3.2012 10:41:52   
5ra8

petra - kje si pa bla? Nisi hotela prit mim ka sem drva sekalauser posted image [

sem se bala da dobim sekiro v roke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?