|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
2.2.2012 8:38:48   
Mala_princeska
Alex01 ni panike, pa drugič.
Ja zdej bomo pa za Cukr pa Kaminek navijal, pa Štrumfek zate tudi da bo še 2012 user posted image
Ja pa Majch kako kaj pri vas, če še kaj pokukaš gor?
Držite se na toplem, je kar hud minus in glede na napovedi prihaja polarni mraz.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
2.2.2012 8:40:38   
Mala_princeska
zdravi? ja jaz imam težave z očmi(je moj prinesel nekaj na očesu), punci sta ok, čeprav imam tamalo od včeraj preventivno doma-no bolj zato da se crkljava in igrava.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
2.2.2012 9:45:49   
lenčy
no danes se pa lahko oglasim, ker nisem sama tukajuser posted image

dekle zdj pa vem, kje živišuser posted image dobra si, da si šla iz mesta. ko sm šla js za par mesecev v ene kraje nad Dvorom, sm mislna, da se mi bo zmešalo. nobene družbe, nikamor za it, še neta nimajo. dobr da se je moj sprijaznu, da sm v srcu resnično novomešanka in smo šli nazaj tko da je zdaj tudi on novomeščanuser posted image kako pa to da ste šli? pa upam, da ste zdaj zdravi. mi odkar smo v vrtcu, smo imeli že 2x vnete učke ampak čist malo. pa kašljamo in smrkamo, to je stalnica. danes sm ga mislna doma imet, pa je že ob 7h hotel kužija Pikija gledat pa sm ga takoj v vrtec poslala. bo bil itak naslednji teden skos pri meni. sm ta Piki ga je čist obnorel, non stop bi ga gledal. ga hočm zamotit s peko piškotov in podobno ustvarjanje, pa sm pol ure velja potem pa spet Piki-noro!

no za tiste, ki si hočejo povečat družinico držim pesti, ve boste pa zame pa spomladi, bomo šli tudi mi v akcijo. kaj čmo, Aleks bo že 2 leti star, služba se mi pa tudi ne obeta.

Alex kaj štrikaš z diplomsko?? js sm mislna, da maš pa že narejenouser posted image kakšen bo pa približen naslov? (upam, da vsaj to že mašuser posted image )

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.2.2012 10:17:08   
soreta
Pozdravljene!

Že nekaj časa vas berem, sedaj pa sem našla tudi čas, da bi se vam pridružila. Če me sprejmete? user posted image
Sem iz NM, v aprilu (11.4.) pa pričakujemo fantka. To je moja prva nosečnost, tako da sem še čisto ''frišna'' v vsem tem. Nosečnost zaenkrat poteka brez težav in upam da bo vsaj približno tako do konca. Ali je katera izmed vas noseča ali pa je pred kratkim rodila?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
2.2.2012 11:03:17   
Alex01
lenčy - naslov imam user posted image , po pravici se sploh ne morem pripravit, da bi se usedla in brcnila naprej. Vaš Aleks Pikija, naš mali pa Golica TVuser posted image user posted image . Zna že 50% besedil na pametuser posted image . Oba fanta bosta zgleda muzikanta, po atiju user posted image

soreta - DOBRODOŠLAuser posted image user posted image . Pa srečno naprejuser posted image

princesi - pozdravite se čimprej

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.2.2012 11:05:05   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: soreta

Pozdravljene!

Že nekaj časa vas berem, sedaj pa sem našla tudi čas, da bi se vam pridružila. Če me sprejmete? user posted image
Sem iz NM, v aprilu (11.4.) pa pričakujemo fantka. To je moja prva nosečnost, tako da sem še čisto ''frišna'' v vsem tem. Nosečnost zaenkrat poteka brez težav in upam da bo vsaj približno tako do konca. Ali je katera izmed vas noseča ali pa je pred kratkim rodila?

dobrodošla! verjetno pa zdaj vse zanimalo, s kje si bolj točno pa starostuser posted image kaj pa več, mogoče smo se že kje srečaliuser posted image
pa tukaj imamo nosečke, bodoče nosečke in tudi mamice-tem za pogovor imamo zato dovoljuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu soreta)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.2.2012 11:07:25   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

lenčy - naslov imam user posted image , po pravici se sploh ne morem pripravit, da bi se usedla in brcnila naprej. Vaš Aleks Pikija, naš mali pa Golica TVuser posted image user posted image . Zna že 50% besedil na pametuser posted image . Oba fanta bosta zgleda muzikanta, po atiju user posted image

a rabiš brco? samo povej kam pridemuser posted image no dej začni najprej literaturo iskat no!!user posted image uf mi pa raje plešemo kot pojemouser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.2.2012 11:09:09   
dekle23
Lenčy, ma js sm se kar nekak navadla na Mirno Peč :) bo poleti bolj zanimivo ko bomo večji in bomo več časa zunaj :)

Mala_princeska- js zasedam tisti konec, pri osnovni šoli :) no nasproti šole smo mi :) bolj točno pri gasilskem domu :) Kje si pa ti? vidš vidš, bo kakšna pijačka padla ko bo toplej....haha. js sm itak rekla mojmu da se morm mal z okolico povezat, se pravi na kako pivo vsak dan skočit pa tko....haha mal sosede spoznavat :) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.2.2012 11:09:42   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

a rabiš brco? samo povej kam pridemuser posted image no dej začni najprej literaturo iskat no!!user posted image uf mi pa raje plešemo kot pojemouser posted image

mi je že petra neki grozila, pa je ni nič naokroguser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.2.2012 11:14:11   
dekle23
Alex01- kaj pa študiraš?  joj tile faxi.... js sm tako srečna da sem se ga rešila pred porodom. haha sem prišla mesec pred porodm na zagovor, haha sm bla kot sodček. smo zelo na hitro opravili, najbrš so se mal ustrašl da me neb kej zagrablo tam :)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.2.2012 11:15:48   
lenčy

ja sj mene tud ne bo, ker ne vem kamuser posted image pa še mrzlo je, bom raje na toplem ostala. ti pa kr lepo v knjižnico.

dekle js moram rečt, da ne maram mirne peči, niti njenih prebivalcevuser posted image in to ne nenamirno, pač tko je ratalo, ker ne prenesem že dveh mirnopečank, za tretjo si sploh ne upam tvegat. pa sj sm vas že parkat vidla v mestu ampak me verjetno spet ne bi poznali pa se nisem hotla trudituser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.2.2012 11:15:54   
Alex01
VSUP

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.2.2012 11:22:48   
dekle23
Lenčy- ti če me vidš me kar rukni.... zdej si bom pa že zapomnla mnde :)
drugač pa Mirna Peč- no sej mojmu tut nikakor ne potegne tale konc, samo trenutno je bla to najbolj poceni vrjanta, ko pa js dobim kako službo, bomo pa kej druzga gledal, ampak zdej za par let bo pa to vredu :) sej velik časa smo tud pri mojih v mestu :) mesto je le mesto...hehe, je vse tako komot tm :) tako da tole tle ni glih dolgoročno user posted image te pa čist zastopm da ti folk tle ne potegne, sej midva se z dvema paroma iz tle družva, drugi kolegi so vsi al iz mesta al pa Trebnje.... mene tle nekateri poznajo samo po tem, aha ti si pa una z dvojčki....haha :)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.2.2012 11:24:01   
Alex01

ja sj mene tud ne bo, ker ne vem kamuser posted image pa še mrzlo je, bom raje na toplem ostala. ti pa kr lepo v knjižnico.

dekle js moram rečt, da ne maram mirne peči, niti njenih prebivalcevuser posted image in to ne nenamirno, pač tko je ratalo, ker ne prenesem že dveh mirnopečank, za tretjo si sploh ne upam tvegat. pa sj sm vas že parkat vidla v mestu ampak me verjetno spet ne bi poznali pa se nisem hotla trudituser posted image

lenčy - miropečanke smo prav fejst punce, obstajajo pa izjeme tako kot pri vseh stvareh user posted image . Če kupiš vrečko mandarin, pa je zagotovo nekje v sredini ena al pa dve že mal nagniteuser posted image . jaz bi rekla, da nisi še ta pravih spoznala, takih fejst puncuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.2.2012 11:25:47   
dekle23
Alex01, če je pa samo še diploma, potem pa kar zagrabit :) se ti potem kar kamen odvali od srca....hehe user posted image sem bila ravno lani z bratm na zagovoru na tem faxu. haha ko sem mela trebuh, sem mela časa da sm povsod lazila :) no ti se pa le loti tega...

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
2.2.2012 11:28:15   
lenčy

lenčy - miropečanke smo prav fejst punce, obstajajo pa izjeme tako kot pri vseh stvareh user posted image . Če kupiš vrečko mandarin, pa je zagotovo nekje v sredini ena al pa dve že mal nagniteuser posted image . jaz bi rekla, da nisi še ta pravih spoznala, takih fejst puncuser posted image

potem imam pa res srečo, da spoznam ene dve najbolj ˝posrečene˝mirnopečanke. se jih izogibam... pa sj ti si zdj novomeščanka, kaj se vtikašuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
2.2.2012 11:31:17   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

Lenčy- ti če me vidš me kar rukni.... zdej si bom pa že zapomnla mnde :)
drugač pa Mirna Peč- no sej mojmu tut nikakor ne potegne tale konc, samo trenutno je bla to najbolj poceni vrjanta, ko pa js dobim kako službo, bomo pa kej druzga gledal, ampak zdej za par let bo pa to vredu :) sej velik časa smo tud pri mojih v mestu :) mesto je le mesto...hehe, je vse tako komot tm :) tako da tole tle ni glih dolgoročno user posted image te pa čist zastopm da ti folk tle ne potegne, sej midva se z dvema paroma iz tle družva, drugi kolegi so vsi al iz mesta al pa Trebnje.... mene tle nekateri poznajo samo po tem, aha ti si pa una z dvojčki....haha :)

kukr si napisala, tle je vse komot in to resnično drži. medva z Aleksom greva po celem bršljinu peš, ne rabiva nič avta prižigat. ko smo bli še pri mojih, sva šla lepo na loko pa grm, povsod sva športala peš-takrat z vozičkom, zdj pa lepo počasi hodiva. in kaj vam je manjkalo v NM? prostora?

Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
2.2.2012 12:10:48   
dekle23
jap prostora. tam smo imeli dve sobi. tukaj pa imamo svoje stanovanje zgoraj v hiši. ni luksuz ma bolš k dve sobi je pa sigurno user posted image drugač mi ni v NM nič falilo, no razen prostor okrog hiše, hehe, ker okrog hiše pri nas je bore malo prostora. je pa fajn ker je gozd čez cesto. no ampak zdaj sem uradno postala mirnopečanka, samo še čakam da mi dragi pesjak postavi, da pride še en novomeščan za nami :)user posted image potem bomo pa v kompletuuser posted image user posted image
joj Lenčy tvoj Alex je pa zdej že oreng fant, 2 leti...ufff hitro gre tole :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
2.2.2012 12:30:39   
Alex01
Ja, men samo še diploma in to odlašam že 3 leta al 4user posted image
Najprej se mi ni dalo, potem sem bila noseča, mi je bilo tako grozno slabo, potem je bila mali majhen, se mi spet ni dalo, potem sem izgubila brata user posted image user posted image user posted image , se kar nisem mogla sestavit, zdej je pa res zadnji čas da to naredim, ker mi pošteno "visi" nad glavouser posted image

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
2.2.2012 12:36:03   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

jap prostora. tam smo imeli dve sobi. tukaj pa imamo svoje stanovanje zgoraj v hiši. ni luksuz ma bolš k dve sobi je pa sigurno user posted image drugač mi ni v NM nič falilo, no razen prostor okrog hiše, hehe, ker okrog hiše pri nas je bore malo prostora. je pa fajn ker je gozd čez cesto. no ampak zdaj sem uradno postala mirnopečanka, samo še čakam da mi dragi pesjak postavi, da pride še en novomeščan za nami :)user posted image potem bomo pa v kompletuuser posted image user posted image
joj Lenčy tvoj Alex je pa zdej že oreng fant, 2 leti...ufff hitro gre tole :)

no pol vam želim pa vse najlepš v mirni pečiuser posted image
jp naš dečko(mimogrede aleks, ne alex) bo že dve leti in moram rečt, da je vsako njegovo obdobje nekaj posebnega. vedno nekaj novega pogrunta in se nauči-to je pa res en velik + staršestva. ni lušno samo, ko je bil majhen, tudi danes je vsak dan z njim nekaj posebnega. sj boš videla oz. že vidiš, kako je vsak dan nekaj novega.

nič letim js po mojega pikca pa še v trgovini se moram ustavt. ima naš oči v soboto rojstni dan in mu moram kupit en nov aftershave, ker tega k ma zdj, moj nos ne preneseuser posted image pa že z aleksom mu bova tortico spekla...

lep dan vam želim. jutri bom vejetno bolj malo tle, ker ga bom imela doma.

Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
2.2.2012 12:48:46   
Mala_princeska
dekle23 nisi še tako poznana, saj te ne poznam (še) user posted image , bom pa malo tvoje sosede povprašala user posted image

no lency upam, da nisem med njimi (tistimi, ki jih ne preneseš)
če pa sem, pa upam da se motiš o meni. veš dokler osebe ne spoznaš, jo ne moreš ocenjevat.

lepo se imejte.....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.2.2012 12:50:08 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.2.2012 14:02:26   
lenčy
joj tole ni nič nate letelo. pa verjemi, da sm tiste dve osebi dovolj spoznala, da lahko rečem, da nista dorasli meni in ostalim. nisem pa edina, ki tako misli o njiju. ne bi jih ocenila tako kakor sem jih, če jih ne bi poznala, ne se bat. slučajno sta dve mirnopečanki, kaj čm... sj se tud s kakšnim novomeščanom ne razumem...

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 2147
2.2.2012 15:19:34   
dekle23
Mala_princeska.... iz kerga dela slavne mirne peči si pa ti? hehe sej nism tko misla da me čist vsi poznajo.samo zadnjič k sm šla delat osebno in je ena me vprašala iz kje sm pa js da me ne pozna, pa ji povem kam spadam. in mi reče a una z dvojčki, in potem je naprej povedala še parim k so bli tm. pa trgovke so se tut že navadle name, k sm šla kdaj s trebuhm tja, k z vozičkm itk ne morem notr, k smo preširoki :)

Lenčy, teb se je pa tale vasica res zamerla....no občanke...sej ti čist vrjamem, sej je kr dost takih mal bolj ''hecnih'' tle.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
3.2.2012 7:31:09   
Mala_princeska
no Lency potem pa ok, sem ti dolžna kavico

dekle23, jaz sem pa z drugega hriba, bolj proti Trebanjskemu koncu, natančneje s Poljan,
v Mirni Peči pa sem vsak dan, ker vozim otroke v šolo in vrtec, da ne bodo revčki 7 km pešačili user posted image
no saj bi frajlica lahko že na avtobus hodila, pa ker tamalo vozim, pač še njo taksiram, čeprav ne bi bilo slabo da se na samostojnost navadi.
Drugače tud s čist drugih koncev doma in MP ne poznam še sploh.
Sem bila svoje cajte čist na Trebnje navajena.
Aja trgovina v MP - ne vem če sem bila enih trikrat vsega skup, odkar sem v MP, pa sem tukaj že skoraj 10 let. Ker nam je spotoma bolj NM in TR. Vam pa verjamem, ker jo imate blizu, da ti prav pride vsaj za kake žemljice user posted image , počak boš vidla ko bosta fanta shodila, potem bosta pa točno vedela kje je trgovina user posted image in ti ne bosta pustila drugam zaviti.

Prijeten zasnežen dan vsem skupaj......

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
3.2.2012 21:22:17   
dekle23
Mala_princeska aha imaš eno v vrtcu, drugo pa že v šoli. super. Mi pa čakamo da bodo prijave, da fanta vpišemo v vrtec, zato smo tudi spremenil naslove, ker prej smo bili vsi trije meščani :) pa sem se ustrašla da nas ne bodo maral :) kolk imaš pa stare otročke? čist tako iz firba me mal zanima user posted image js se že zdej zamislm, da bo treba kmal v vrtec, tako je hitro minilo teh 7 mesecev...ufffff. Moj še bolj odšteva kot jaz, js morm najprej službo najdet user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?