|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
24.2.2012 20:52:54   
klopek
Helenčica hvala user posted image

Jst v pričakovanju, sej nevem več kaj je znak, kaj je domišlija...Kmal bomo zvedl, testka pa itak ne delam pred ponedeljkom, ne ne! user posted image

Oreh ti si pa prec za mano! Navijam user posted image user posted image

Vivaldi ti pa res zabavaš ni kej! user posted image

Kim80 user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
24.2.2012 22:02:21   
Vivaldi
Uaaaauuuuu, spet domaaaaa....
Prazna bajta, kakav pred nosom, oči na RR - moram priznat, da noro paše. Še prat dam, pa počakam, da opere, pa obesim, pol pa padem dol, ker imam jutri jutranji šiht, da prinesem notr dopust, ki sem ga imela zadnje dni. Nimaš kaj, če si Samostojni Podjebnik, pač si. (Mislim, da se bo izraz kmalu, glede na gospodarsko situacijo, splošno uveljavil širše v medijih, ker je vsebinsko bistveno bolj primeren od vsakdanje različice.)

Ej, sej ne vem, kje začet in kje končat, čist sem vas zgubila - še najbolj sem zgubila nosečke, ne vem, a je to zdaj taka recesija/cenzura, da če ktera objavi, da je nalulala user posted image , ji pa zbrišejo post?

Lulajmo, lulajmo,
v boj se podajmo,
druge nam ni,
kot da zjamo to lajno!

Helenčica, sem ujela, da te zelo matrajo migrene - mene tudi, in to tiste, ko je treba vse rolete dat dol, odpret okna, da prine notr mrzel zrak, bruhat in se ne premikat, noben tablet ne prime... Sem ugotovila, da se največkrat pojavijo, ko ugotovim, da je vsega konec, ali pa v soboto zjutraj - jutri je oboje, tako da upam, da mi bo prihranjeno.

Indijski orešček, vidim, da si globoko v svojem jedrcu, med obema kličnima lističema, pravzaprav kot jaz - vedno japrej pomisliš na najhujšeuser posted image

Jaz bom jutri zjutraj okrog 7h tu gor IN ČAKAM, DA JUTRIŠNJE LULAJOČE SPOROČITE POZITIVNE REZULTATE, ok? Lejte, babe moje, ni spasa, enkrat bo treba rodit!

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
24.2.2012 22:03:21   
Vivaldi
Aja, še znak za evidenco (kdo dela evidenco? Ne seznam, evidenco):
ZELO ME SRBI DESNA BRADAVICA.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
25.2.2012 8:53:51   
HeLenčica
Klopek, jooooj, upam, da bo!

Vivaldi, mogoče pa res ne bi bla slaba ideja še evidenco vodit.

ZNAKI

Rozi55 - pekoče bradavice
Vivaldi - srbeča desna bradavica
HeLenčica - boli desna joška pod pazduho, leva pa nič (to bi lahko bil znak ker se še nikol ni zgodlo da bi me samo 1 bolela user posted image user posted image user posted image =

Še katera želi na znakovno evidenco?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
25.2.2012 9:20:12   
ninej
Punce jutro!
No,jst sm nardila test in kot pričakovano je bil negativen.....user posted image pa še ni od nikoder,niti ne kaže da bi pršla,tko da je vse v k......,oprostite za izražanje......delala pa sem s FirstSign pa ne vem al s clear blue ponovit al kako,k se mi FS ne zdi lih 100%!ja,ja zdej bom delala vse sorete testov,v upanju da kak pokaže drugače.......
držim pesti za vse ostale,da bi jim ja user posted image pokazalo.......s tem se skoraj sigurno selim v marec.....

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
25.2.2012 9:58:20   
GregUr
ninej če ti že zamuja, ponovi s CB, men tut BC ni skor nič pokazal, CB pa + na prvi dan izostanka. mogoče si imela ovulacijo kasneje kot misliš, tko da upanje še je user posted image user posted image

dejmo punce, jst še vedno mislim na vas in držim pesti da vas čim več zapusti to temo in gre tja k oktobrkam, novembrkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
25.2.2012 10:19:04   
Kliki
No punce lep sončni pozdrav iz gorenjske!

Evo do moje M je nekje še 5dni. Nimam pa nobenih znakov ne za M ne za user posted image mogoče me vseke toliko malo v jajčnokih špikne. Če bi bla ta mesec bol pridna bi še pomislila da je to to.
Tko pa lahko upam samo na to da sem imela zelo pozno O(20dan) kar je pa pri meni težko mogoče glede na to da imam cikel skoraj reden na 28dni.

Vsem ki ste zagledale user posted image Čestitem in želim lepo user posted image .
Vse ki pa je obiskalauser posted image pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za tiste ki pa lulate te dni pa močno stiskam pestke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
25.2.2012 10:49:34   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Vivaldi, mogoče pa res ne bi bla slaba ideja še evidenco vodit.

ZNAKI

Rozi55 - pekoče bradavice
Vivaldi - srbeča desna bradavica
HeLenčica - boli desna joška pod pazduho, leva pa nič (to bi lahko bil znak ker se še nikol ni zgodlo da bi me samo 1 bolela user posted image user posted image user posted image =

Še katera želi na znakovno evidenco?

Ti bomo plačo povečale če se bo Vivaldi strinjala.user posted image user posted image user posted image

Kaj ste vse na sončka pobegnile?

Neposredna povezava do sporočila: 1133
25.2.2012 11:06:19   
oreh
za evidenco: iluzionarno boleče bradavice.
Helenčica ti boš pa mela denarja, nam boš lahk testke kupovala in pošiljala.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
25.2.2012 11:14:36   
HeLenčica
Jaz mam že zdaj enih 30 testekov doma, tak da če katera rabi naj javi user posted image . Vivaldi, upam da te ne boli glava user posted image . Jaz sem že boljše te dni. Si slišala že to, da migrene lahko z nosečnostjo povsem izginejo? Pravzaprav je tak, da se lahko ali poslabša ali pa sploh izgine. Tako kot pri astmi. To namreč tudi imam user posted image

Oreh, danes je čudovit dan za tek. Si že bla, še greš? Znakov drugih ni?

Kliki, jaz tudi nimam znakov razen desne joške user posted image . Pa tu nekje sva z datumom...mater, se bo vleklo.

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 25.2.2012 11:15:17 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
25.2.2012 11:19:01   
Kliki
Kliki, jaz tudi nimam znakov razen desne joške user posted image . Pa tu nekje sva z datumom...mater, se bo vleklo.

Ja vleklo se bo pa še.če jo slučajno ne bo bom mogla še testke it kupit ker jast pa nism založena z njimi. Če je več kot 10dni čez najdaljšo ni delam test.
Ampak pomoje nebi tolk časa zdržala.

Punce kaj boste kej kuhale danes?
Pri nama bo rižota z meskom pa solata.

Neposredna povezava do sporočila: 1136
25.2.2012 11:21:12   
HeLenčica
No, če bolj dobro razmislim mam znake za user posted image user posted image user posted image user posted image : križ me boli, pa tu in tam me po joškah prebada in spodaj tudi, redko. user posted image
A sem noseča? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še ne vem kaj bom kuhala...doma mam zelje, kitajsko zelje, kislo zelje....torej bo najbrž zelje user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
25.2.2012 11:27:22   
Kliki

No, če bolj dobro razmislim mam znake za user posted image user posted image user posted image user posted image : križ me boli, pa tu in tam me po joškah prebada in spodaj tudi, redko. user posted image
A sem noseča? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še ne vem kaj bom kuhala...doma mam zelje, kitajsko zelje, kislo zelje....torej bo najbrž zelje user posted image

Jest ti iz srca privoščim da si noseča.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1138
25.2.2012 11:50:46   
oreh
ja, ja že šla tečt.

H. ziher si noseča, ker to da imaš samo eno vrsto hrane-pravijo, da imaš v noseč. spremenjen odnos do hrane. tako, da stavim, da si.
ne, drgač nimam nobenega znakca.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
25.2.2012 11:54:11   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

ja, ja že šla tečt.

Joj kok si ti pridna od kjet ti volja do teka. Mene so v OŠ in SŠ čist zamoril s tekom in ga res ne maram bi pa rada mal postavco preoblikovala.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
25.2.2012 12:30:23   
oreh
user posted image user posted image Kliki, priporočam ti, da si v naslednjem življenju najdeš pri 20-ih enega, frajerja, se vanj noro zatrapaš, si želiš samo z njim ustvarit družino in pol te ta gnoj od gnoja ali bolje debil pusti zaradi ene k.....ice. no in pol tečeš in tečeš in opazuješ, kako rasteš, tale kupček gnoja pa se samo seseda. no, to je moj recept in zdaj zaradi njega že 12 let tečem in sem mu hvaležna, da me je takrat pustil (ampak ne si me prosim predstavljat kot osebo z izklesanim teleščkom, večji procent časa, ki ga porabim za tek namenim prenažiranju, ....
ne vem, lahko pa sam začneš-že danes- maš trenirko, majco, teniske? torej imaš vse!, bo verjetno lažje in manj bolečeuser posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
25.2.2012 12:48:34   
LittleSun
oreh ti si prava motivatorkauser posted image user posted image , so me že začeli srbet podplatiuser posted image user posted image , ker pa imam že zaležanine po vsem telesu bi bil skrajni čas da se malo zmigam

Helenčica in vivaldi jaz mislim na glede na vajine netipične pojave v joških lahko pričakujeta tudi netipične (beri:samo na sliki v nadovodilih) pojave na testku čez en tedn user posted image ...pardon 4 dniuser posted image user posted image

Kaj lahko jaz tut mam znake??? Namreč joške me bolijo za znoret user posted image user posted image sem si tako mislila, če bi bilo možno, da so ribice preživele poplavo, pa dvomim user posted image no razen če je katera karakter dobila po atiju, tista bi znala vstrajat in se na vse moči prijet za moje jajce in zlest not ko je napočil časuser posted image user posted image ampak glede na še vedno krvavim dvomim da je sploh možno.

Moja lumpa sta šla počivat, mene pa čaka kup posode, toda najprej si zaslužim eno kavo in 5 minut z novo revijo user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
25.2.2012 12:58:11   
oreh
Ajmo, ajmo!
Odpret omaro, oblečt športno opremo in ven na sonce. danes samo 100 m počasnega teka in 100 m hitre hoje, 5 ponovitev in ste zmagale. pa mp3 na repeat od Queenov  nothing can stop me now (ali nekaj takega). pa ste zmagale.
že srbijo nogice? in veste kaj je najbolje? pol si začneš tipat rit vsako uro, če je že kaj bolj trda in malo pozabiš na tipanje prsi.
Ej, če vas gre vsaj 5 začetnic danes ven tečt, jaz v pon. nalulam debel plus, rozi in helenčica pa se ga napijeta, spet, itak, a ne punci?user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
25.2.2012 13:49:21   
klopek
Oreh faca user posted image user posted image

Jst tudi tečem že nekaj časa, trenutno pa premagujem zimsko spanje. Danes zjutraj sem šla odtečt na smučkah ;)
Tale sonček kr vabi.

Helenčica ziher si noseča, če sam zelje paše user posted image user posted image user posted image

LittleSun ziher je ktera zadost vztrajna user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
25.2.2012 14:25:56   
HeLenčica
Evo mene. Ne, nisem tekla pa zelja tud nisem jedla, sem pa bla s kosmatimi otroci na dolgem sprehodu user posted image .user posted image Pa tolko da vete - ne da mi zelje paše, pač slučajno mam 3 vrste zelja zdaj doma. No in iz kljubovanja si ravno kuham cvetačo, tako da bo cvetača po poljsko danes za kosilo user posted image .

Zvečer pa malo ven na izi, spili bomo pirček ali dva a ne rozi in oreh, me bi se lahko res enkrat dobile pa da vidimo katero pivo je najboljše. Štajersko, ljubljansko ali katero tuje morda?

Kliki moja, hvala! Tudi jaz tebi! Sicer pa saj veste, pri meni ziher nič ni, ker je to misija nemogoče po letu in pol.

LittleSun, hm....ja mene joške tak vedno bolijo pred M in je to znak PMSja. Vidim pa, da sva v marcu na isti dan napisane....no, meni je tak vseeno kdaj sem, že zdaj sem živčna kot pes ha ha ha. Uf, vidva bota pa v naslednji rundi ftrgala (saj vem da me razumeš ker sva iz istih krajev), zdaj ko so semenčice v nizkem štartu, ko nista smela.user posted image

ninej, res te heca...mogoče zaradi posega? Naj že čimprej priteče, če že more, ali pa še boljše, naj CB pokaže +!

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
25.2.2012 20:33:17   
Niri
Ah jaz pa kooooomaj čakam da bo lahko akcija user posted image pri nas...zdaj jo sanjam že ponoč (dobesedno) se čist napalena zbudim, sam kaj k še ne smeva jao user posted image sam pol k pa bova lahko...pol se bo pa treslo user posted image Ne me čudno gledat, sam midva letos sploh še nisva in sm čist boga že user posted image

Drgač bi pa lahko nardile še en seznam in sicer - kakšne znake ma kera pa da vidmo pol :)

Mi smo tudi dans kosmato hčerko pelali na sprehod je bla cela vesela zdej pa spi k ubita user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1146
25.2.2012 21:48:06   
rozi55
No no punce, zdaj je pa tole že kot forum bodočih javnih alkoholičark user posted image Kje so časi, ko smo si pisale o krvomočnici in maci, samemu zdravju, zdaj se pa samo še pirčki & co. omenjajo user posted image Oreh, jaz na tvoj + pijem že od četrtka user posted image V četrtek malo B vitamina, včeraj malo za kri. In moram priznat, da mi ful paše, ker prej dejansko fuuuul dolgo nisem pila, ker sem skoz planirala, da kaj bo. Zdaj pa mi povejte, a je to znak user posted image Zakaj bi morale bit pa ravno kumarce? Naj bo pirček al pa vinček user posted image Drugače imam pa že občasne krče user posted image To sem imela prejšnji mesec 1., tko da so se začeli že en teden prej. In sem si mislila, ja to je to, sluznica se debeli, jajčk gnezdi, pa ni bilo nič iz te moke. Ampak mi pa ni zabavno, da imam pol meseca krče, za nič.Bradavice pa z malo domišljije še vedno pečejo user posted image
Oreh, Smiljan Mori je v tebi in ti povem, da če me ne bi koleno bolelo, ja prmejdun da bi šla mal potečt. user posted image za kretena, user posted image za tek.
Ninej, upam da CB pokaže najlepši +. Ali pa naj se čimprej prikaže tečka, če se že mora. Tole čakanje je res bedno.
Helenčica, jaz sem za Irce user posted image Po ene štirih je pa pol je vseeno user posted image Naj ti tekne nocoj. Jaz danes abstiniram, se bom malo za ponedeljek prišparala user posted image
Little Sun - navijamo za preživele user posted image
Za konec pa, naj za trenutek odloži delo naša draga Vivaldi in nam kaj napiše user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
26.2.2012 7:18:57   
LittleSun
dobro jutro, skoraj že dan, tamali je priplezal k meni v posteljo že ob 6ih, sva se eno uro cartala user posted image user posted image moj dragi je namreč kar prespal na čagi in sploh ne vem kdaj pride. Malo sem sitna na njega, čeprav sem že lani novembra dobila na pladen da ga cel teden pred to zabavo ne bo in še dan po njej ne. Pa vendar...user posted image user posted image

oreh včeraj nisem mogla, danes bom pa šla če bo dragi popoldan pri volji, da je pol ure s tamalim....si me zmotivirala!! Prosim tudi jutri in pojutrišnjem in po po... HVALAuser posted image user posted image bom plačala s kakšnimi testki user posted image user posted image

Helenčica kmalu si na vrsti user posted image ...jaz tega kroga niti ne štejem za pravega...in zate imam dober filing user posted image Jaz pa tako krvavim kot 2-3 dan M. Prav menjavam vložke parkrat na dan. Ne vem ali imam M ali kaj user posted image Moram v torek nujno poklicat svojo G, ker se mi to ne zdi več normalno. Eno je izcedek, eno so pa ze krvavitve. Čeprav danes me pa še zvija tako kot pred M. Čudno user posted image

rozi se strinjam naj gre tvoje popivanje med znake user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
26.2.2012 8:24:34   
Vivaldi
Evo, Rozi, sem (ko une 80 letne mame) za trenutek odložila delo in vam prisluhnila, moje tlačanke, prov pogrešala sem vas. Mučoooooo! user posted image

Jajajajajajajaja, tečt! user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz imam vedno izgovor - tekla sem v OŠ in SŠ in se mi je potema nekako zamerilo. Hitro hojo, ki je noben ne more sledit, brez problema, tečt pa...user posted image Isto je s hojo v hrib. Ampak to nekako premagujem. Kako si rekla, oreh, 100 hoje, 100 teka, 5 ponovitev? Kako pa vem, kolk je 100 m?user posted image user posted image user posted image Aja, pa jaz ne morem tečt s temi napravami v ušesih, ker grem ven zato, da gledam naravo. Mogoče bi mogla to spremenit, bi bla bolj zmotivirana.

Jaz sem čist ubita, včerej sem imela od jutra do večera noro v službi (tam ni računalnika), sem pa blazno mislila na vsako posebej, kako kolnete vozičke na poletnem sprehodu, potiho pa v bistvu ocenjujete: "Joj joj, le kako ima lahko samo 3 kolesa, to je preveč nestabilno za košaro; joj, le kako ga lahko tako veliko/tako malo obleče na takle dan; joj, le kako ima lahkon tako barvo vozička, to pa res ne vpliva dobro na otroka; joj, le kako ma lahko tako neumnega deca, pa tolko otrok, moj je pa tko fajn, pa se nič ne prime." In tako naprej.

Ej, štajereke, nehejte ga biksat s temi pirčki, ga bom navsedaznje še pit začela! Ok, ne rečem, kakšen guiness, ki je že skor kofe, kdaj res pade.

Tole z znaki je pa res uredu. Bomo potem nardile znanstveno evidentiranje in dokazale vse možne vrste nosečniških znakov. In potem zračunamo procente, in narišemo grafe in vse. A imamo kakšno statističarko? Jaz sem humanistka, ne bo šlo - mi prov niso vgradili teh stvari noter (v možgane, al kam sicer dajejo take stvari?)
Aja, že vidm, moj bi reku, da nam manjka kontrolna skupina. Ma glede na to, da smo ful sposobne in multi super aktivistične aktivke, mislim, da smo lahko same sebi kontrolna skupina. user posted image
user posted image

Jaz sem glede lulanja konec tedna kar mirna, kar bo, pa bo. Bomo vidli. Sem pa za vikend na izobraževanju, tako da ne vem - tam pa res ne bom lulala, ne? Pa še tuki gor ne bi mogla sporočit, če bi blo kaj!
Sem pa tja prsi kaj pošpikajo, bradavice zasrbijo, in to je to. Sepa res ne morem spmnit, a se to ponavadi dogaja med M ali med Ouser posted image Pišuka, pojma nimamuser posted image

Helenčica pa ti bomo malo povišale variabilni del, no, če že punce tako mislijo, Saj si res nekam nenavadno prizadevna in vztrajna. Saj vem, zdaj hočeš tuki kariero začet, da ko bo kakšna odpirala privat kliniko, takoj tebe zaposli! user posted image

Ninej
, kaj se boš selila no, malo še počakaj in še lulaj, da te potem pri ans zabeležimo kot nosečko!user posted image

Kliki tam tam bomo lulale. Tudi enkrat na mesec je zadost, da si user posted image Moja kolegica je rekla, da sploh ni verjela, da je noseča, ker sta s. po ovulaciji in je bil potem vseen debel +! Na koncu se je izkazalo, da je dvojenuser posted image

Oreh, če boš preveč tekla, te bojo joški bolel - garant! In pol se ti ne bo samo zdelo, da te bolijo. user posted image Dej mi še povej, kje nej kupim kšn res uredu super duper športni modrc za aerobiko, zumbo, in ok, tek. Obseg 75, košara ponavad D. user posted image

Helenčica, jaz si ne predstavljam, da bi me še bolj bolela glava, tako da predpostavljam, da bo med nosečnostjo izginila. Včeraj me ni, ker sem imela itak službo, in sem bla še vedno na spidu, lahko bi me danes zjutraj, ko sem si rekla, da bom ležala, dokler bom, pa uživala (kadar to rečem, me zmerej). No, potem sem se zvečer hvala bogu spomnila, da je ta rek recept za migreno, in sem si rekla, še, da se bom noro noro spočila in se sveža zbudila v nov dan (spat sem šla že ob 20:30 user posted image ) In res, ob 7h sem se zbudila ko čuk v tole mešanico sonca in dežja, obesila cunje, dala prat nove, nafutrala mačke, zrihtala glodavce, zdej pa čičam tuki in pijem kofe. Moj in pesjanar bosta vstala tam nekje okrog 10h (kužolin zdaj spi na mojmu, moj pa verjetno misli, da sem jazuser posted image )

O mašina, sem spet naklofala enih traparij. No, zdej veste, zakaj mi zmerej rečejo, da nikol ne znam nehat.user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
26.2.2012 8:30:37   
Vivaldi
JOj, Little Sun, pa res, lulala naj bi že čez 4 dni!user posted image To pa ne vem, če bom ... Sem nekje v ponedeljek že lulala, ker sem bila zelo utrujena, in sem mislila, da sem mogoče še od prejšnjega meseca noseč, pa da je bila vmes krvavitev... In je bila belina.
Bom probala malo dalj časa počakat - je pa res, da je to potem že marec... user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?