|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
27.2.2012 10:30:08   
LittleSun
Helenčica moja nevem zakaj, tak filing imam, nekaj se mi zdi drugače user posted image user posted image šesti čut al kaj user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
27.2.2012 10:40:21   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: klopek

LittleSun tole je pa že malo neprijetno, da maš še vedno izcedek, si kaj klicala ginekologinjo?

do jutri je na dopustu user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.2.2012 10:46:17   
rozi55
Abdžekšn!!!! Drago jajce in maternica od Oreha in spermij od njenega dragega, takole pa nismo bili zmenjeni user posted image Šment bejba, drži se. No, fino, da te ni zvilo, ampak vseeno ni fino, da se je hudičevka prikazala. Kolikor me spomin ne vara, sva bili zmenjeni, da nazdravimo na +, ampak če ti pa veliko pomeni, lahko pa tudi na zadnjo M. Sporoči, imam cel dan časa, da izvedem zdravico user posted image
Pa štručki sem tudi še dolžna user posted image Vesel marec želim user posted image , materinski dan naj bo pa že s pikico v trebuščku.
Vivaldi, bi bilo kar kul, da bi se kaj na uz videlo, pojma nimam pa, če to oni vidijo al znajo to samo ginekologi user posted image . To imaš uz trebušne votline, a ne. Malo jih motiviraj, da naj kaj vidijo. Si pa še bolj marčevska kot jaz, huh. Samo jaz bom pomoje lulala. Kot Orehek, za olajšanje user posted image Me pa zdaj mika, da bi že kar ju3, ker imam potem spet nočno in ne vem, če bi v službi ordinirala z listki user posted image Samo četrtek je pa še ohoho daleč user posted image Ne vem še skratka, se dogovarjam s sabo. Me pa itak noro krči, ampak to je pri meni isto al je M al pa +.
Little Sun, to bi bilo pa sploh svetovno, da si že 2 meseca nosečka user posted image Držim pesti!
Helenčica, do kdaj nas boš ti matrala z lulanjem? Si kar prisrčno sumljiva, ful ful ful držim pesti.
Komaj gledam, sem po nočni, ampak imam piškotka doma, komaj čakam, da bo ura 12, da greva spat.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.2.2012 10:56:11   
HeLenčica
No, Klopek, potem pa naj bo po veliki noči KONČNO tisti pravi rezultat, če seveda ne bo že prej. Nikoli ne veš. Sploh če boš vse upanje položila v posege.

Rozi, lepo si to napisala in res je fajn, da oreh vsaj zvilo ni. Treba v vsaki slabi stvari nekaj dobrega najt a ne?
Drugače pa vidim, da sva tu-tu z dnevom D. Jaz sem imela 14. ali 15. O, kar pomeni, da more biti M (glede na to, da so zadnje LF ble 12, 13 in 14 dni) 28., 29. 2. ali pa 1.3. Jao kje je še to! Je pa vsaj to kul, da me nič ne šraufa. Mogoče to pomeni, da bo spet zlo neboleča M? user posted image Skratka, teden bo napet za vse nas, a ne Vivaldi?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.2.2012 11:04:56   
oreh
user posted image user posted image Hvala punce za podporo in lepe besede. če že midva nisva nič pridelala res upam, da je vsaj katera od vas. bodo pa tile doooolgi dnevi vseeno minili kot bi mignil, poglejte, jutri je že torek!
tako kot si napisala, helenčica, v vsaki stvari se da izluščit nekaj pozitivnega.

kdo je za to, da udarimo 14 dnevno dieto v podporo vivaldi, helenčica si za delanje evidence?
nič zdaj pa v službo, lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1180
27.2.2012 11:19:19   
Anonimen
No, punce da se še jst javim in se pridružim večini...selim se v marec, ker je v petek prišla user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo ta sonček pomagal in nas marca obarval user posted image user posted image user posted image sicer je bil to najin prvi krog in nisem niti vedela kaj pričakovat,ampak podzavestno sem itak upala,da pa lohk bi vseeno ratal...tko da sm bla razočarana...ampak glede na to da se prebuja pomlad se bodo tudi naši hormončki našponali z energijo in bote vidle,da bodo prevladovali sam +++++ v naslednjih mesecihuser posted image user posted image user posted image
Želim vam en superfanj,lep,sončen dan!!!user posted image

Suser posted image

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.2.2012 13:11:48   
Vivaldi
Anonimna user posted image

Oreh, si me pa prov zrajcala s skuto z orehi in marmelado - tako hrano obožujem! Ampak v marmeladi je tudi sladkor, ne? user posted image Sicer sem pa prejle nabavila špinačne testenine - saj vem, čisto ok to še ni, ma prov polnozrnate bodo čez kakšen dan - ne smem zdaj telo v totalni šok postavit z danes na jutri.
Sicer pa, super duper hvala za podporo, upam,d a mi res rata! Si moram domač kruh napečt pa naredit kakšen prigrizke, ker me najbolj vedno nese, da v službi ful migam in sem pol tud ful lačna - in grem valda na hot dog. Ne, ne polnozrnat user posted image

Helenčica, pa ti maš orng nosečniške znake! Da se ti bolečine v križu tkole poklopjo - uauu!user posted image Hitro povej, kdaj lulaš, da navijamo. A vidš, da je blo pametno, da nisi O testov delalauser posted image

Rozi, dejmo se posnet, kako lulamo, združmo posentek vseh treh curkov vzporedno in damo na You Tube. Veš kakšna gledanost se nam obeta! Da ne govorim o prepoznavnosti društva!

Ja, tale pomlad se je kar konkretno začela. Se kaže tudi v poplavi dela in obveznosti, ampak to je itak samo dobro - drugač bi doma čičala pa razmišljalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
27.2.2012 14:13:22   
LittleSun
Pupe zdaj me pa malo skrbi. 1. sem pisala Pušenjaku in je napisal da ni povsem normalno in da če se po M ne neha naj grem do G. 2. danes imam zelo močno, tako da sploh ne vem ali je M ali izcedek user posted image

Pomoje bom jutri šla kar do G, ker priklicati tja je prava umetnost.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.2.2012 14:40:08   
HeLenčica
LittleSun, pojdi tja! Če pa ne bo nje pa pojdi k dežurnemu in te naj napoti h kakemu G v bolnici. Držim pesti da se stvari porihtajo!

Vivaldi, jaz danes jem zeljnate krpice s polnozrnatimi testeninami in zeleno solato. Tako da sem s tabo! user posted image Pa nimam nosečniških znakov, jasno? Kaj smatrate za N znak? Joške me vedno pred M bolijo user posted image . Je pa res da mam tak velike da me modrčki tiščijo...ampak, sej pravim, to je PMS. Sem pa ful vesela ker je spodaj vse suho, prosim, prosim tistega zgoraj naj suho ostane user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.2.2012 17:30:47   
Arual
Hey. Moja tečka se je tudi prikazala, ko le ne bi bila tako boleča - ubijalsko!!!! Gremo k novim zmagam naproti!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.2.2012 17:50:20   
klopek
LittleSun držim pesti, da stvar rešiš, tole je res cudno user posted image user posted image

Arual user posted image user posted image grozne so te boleče user posted image

HeLenčica a kej prstki srbijo? user posted image držim pesti zaen leeep user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.2.2012 17:58:38   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Kliki tam tam bomo lulale. Tudi enkrat na mesec je zadost, da si user posted image Moja kolegica je rekla, da sploh ni verjela, da je noseča, ker sta s. po ovulaciji in je bil potem vseen debel +! Na koncu se je izkazalo, da je dvojenuser posted image

Iz pod tvojih prstov v božja ušesa. Ne rabim dvojne sreče bo ena kar dovol. Itak mam pa za dvojčke malo možnosti, ker jih ima moja mami.

Oreh tole s tvojim tekom se sliši čisto na izi samo jest se še na sprehod ne spravim. Bom pa probala z tvojimi navodili. a rata fajn.user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
27.2.2012 18:03:41   
Kliki
No pa še znakci: joškice imam ful velike pa srbijo me in spika me še vedno v jajčnikih.

Katera prva lula?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
27.2.2012 18:47:24   
Kliki
Vse, ki vas je obiskala user posted image veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.2.2012 18:56:17   
Vivaldi
Kliki, kajzdejto, ti si napisana na današnji dan - ti prva lulaš! user posted image

Helenčica, prav slastno se sliši tvoje kosilo, jaz grem zdaj delat ržene palačinke - no, to bo še zanimivo user posted image

Rozi in Kliki, in Helenčica, samo še me mormo lulat? Ojej!user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.2.2012 19:00:28   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Kliki, kajzdejto, ti si napisana na današnji dan - ti prva lulaš! user posted image

A ja na denašni dan sem se dala vpisat? Sploh nisem šla gledat lulala bom tam nekje5marca, če jo ne bo.user posted image
si ne upam kar test delat da ne bom preveč razočarana.user posted image
O a ti tudi palačinke pečes?
Jest jih mam tudi  ampak kr iz bele moke.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
27.2.2012 19:17:19   
ninej
Bejbe,ta februar je pa res kriza samiuser posted image na pohodu,user posted image je pa ful malo in še 2 dni in je konc meseca....matr šibajo ti meseci....no,moje user posted image še zmeri ni,vsak dan isto in sm se odločila ,da v petek lulam s CB in to je to.....da bi vsaj user posted image pršla,to bi bla vesela......
sm pa danes šla tekat,očitno ste me prow okužile s temi vašimi rekreativnimi podvigi.....je blo pa super,sonček nažigal,sm se usedla za 5 minut na travo v bližino slapu in meditirala oz.probala in mi je za minutko celo uspelo,da sem čist glavo spraznila in waaaaaaaaaaawuser posted image .....
no,katera bo lulala....čakamo +++++++++!odštevanje se je že začelo.....še 2 dni punceuser posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
27.2.2012 19:22:26   
Kliki
Ninej koliko ti zamuja. Ful dobr da si šla tekat. Jest se tudi pripravljam da počasi začnem.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.2.2012 19:30:06   
Kliki
No takole jest tudi ta mesec ne bom delala testka, ker sedaj na WC papirju opazila že malo rjavega izcedka kar pa ponavadi napove M.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
27.2.2012 20:07:48   
lillith82
Ta mesec res ni blo velik user posted image , ampak bo pa marec bol uspešen...100% jaz se selim v marec in upam da bo še katera nalulalauser posted image v februarju user posted image v 2 dneh se lahko še marsikaj zgodi user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
27.2.2012 21:16:23   
HeLenčica
Arual user posted image user posted image user posted image ojoj, kdaj bo prišel naš čas, čas za stare borke? user posted image

Klopek, evo, danes sem prvič pomislila na to da bi test delala. Vsakič, ko sem na wc-ju analiziram, če je kaj rjavega/krvavega, pa (na srečo!) še ni nič. Uffff, kako sem pa živčna. Mi en hudiček v glavi stalno nabija kaj pa če....user posted image . Ah, saj bo kmalu vse jasno. Naj priteče, če misli, zagotovo pa bi bila najslabša varianta ta, da je ne bi bilo, testi pa negativni.... Če vam povem, kaj vse sem opazila, boste mislile da se mi je zmešalo. Psiha dela svoje, nosečniški znaki so tu. user posted image

Kliki, 5. marca šele? Kak boš te do takrat zdržala če je še cela večnost do takrat! Mene je že imelo, da bi kar zdaj lulala (ja vem, smotana sem), pol sem se pa komaj prepričala da če je ne bo in ne bo rjavega izcedka, lulam v četrtek. Itak bo do takrat priteklo, ampak sem se morala prepričat, za vsak slučaj user posted image

Uf, zdaj sem šele videla, Kliki, da je prišel izcedek. Očitno je tale februar čist beden in je to to, kar smo imele nosečk? Kliki moja user posted image user posted image user posted image

Ah, naj bo že marec, da bo bolj roza....

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
27.2.2012 21:28:08   
rozi55
Kliki in Suser posted image - user posted image user posted image user posted image Naj bo zadnja!
Vivaldi, hm, malo imam tehničnih težav s posnetki, to bi mogle it na kakega čučavca snemat al pa za grm. Samo zjutraj je še res hladno. Ne vem no user posted image user posted image . Bi pa bilo sigurno ful ogledov, od kolegic iz društva pa kakih sikotov user posted image Če bo sploh treba lulat, bom kar v intimi svojega wcjčka izvedla, ne bit huda user posted image
Jaz drugače vse pečem in delqam iz pirine moke bele sploh nimam doma. Je malo bolj pusto, ampak vseeno dobro. Ampak čez belo pašto ga pa ni user posted image Bom pa po svojih gurmanskih močeh držala štango Vivaldi user posted image
Joj, jaz bi kar ju3 lulala user posted image Imam tudi fixno bolano iddejo, da moram čim prej narest test, pa če je + pa pol začnem spet krvaveti, da laufam h G, ne da mislim da je to navadna M ... groza, kam sem prišla. 1. sem delala tet 42.dan, pa mu še nisem verjela, pa sem čez 3 dni ponovila. Zdaj bi pa že prej pa ponovila čez 3 minute, a res ni nič al kako user posted image Bom videla, kako razpoloženje bo zjutraj, pa kaka nuja seveda, a bo sploh čas za priprave user posted image

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.2.2012 6:54:32   
Vivaldi
Kliki in S-Pikapoka, naj se čimprej skida, da bosta na materinski dan lahko proslavljali, kot se zagre!user posted image

Rozi
, pri nas so grmi kar košati, če se postavimo v zavetje, bi nekako šlo. Si lahko še nabereš kakšne spomnčke v grmovju - kondome, robčke ... zakaj ne bi pol še testrčki ležali okrog? Seveda samo lakmus, ki je razgradljiv, ane.

Helenčica, joj, zdaj sem pa že jaz živčna zate - a ti že kaj zamuja??? Držim pesti, obveščaj nas sproti!

Ej, mene pa nič še ne tišči lulatuser posted image . Me je strah razočaranja, pa še vsak mesec se mi je cikel podaljšala za dva dni, tako da bo komaj v petek tisti dan, ko je prejšnjič prišla M. Bomo videli...
Zdaj sem se odločila, da ne bom kar malo za foro lulala, pa malo za dušo, kot prejšnji mesec, ker mi potem to ful škodi, pa še ful dragocen moment mi je to postaluser posted image - bi rada, da ko lulam, zagledam user posted image Če sem noseča, itak sem, če se misli obdržat, naj se, sicer pa naj gre narava svojo pot.
Ane, moje Rozalije? user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.2.2012 7:07:04   
Katte
Mislila sem, da bo bolj roza ta mesec user posted image . Punce, za katere se februar končuje v rdečem, pošiljam vam cel koš pikapok za srečo v marcu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.2.2012 7:15:11   
oreh
Ja vivaldi, res ni pametno marmelade not mešat, ker ima preveč cukra, jo pa delam iz bezgovih jagod in jabolk, pa je mogoč mal dietna in bom v bodoče mešala to noter.user posted image

ninej bravo za tek, kliki nič ni težko, če si rečeš, tudi jaz zmorem in že 100 metrov teka je več kot limanje riti na stol!!!
Littlesun, sva rekli danes počitek, jutri tek, a ne?

Super punce za tako filozofijo o testih. tokrat sem prvič po 2 letih bila dokaj na izi pred testom in je pasala za psiho kot že dolgo ne.

Helenčica upam, da je bilo res zelje pokazatelj  tvoje nosečnosti in da ti, pa rozi, pa vivaldi, pa ..... obarvate pomlad v roza!

Vivaldi, sem s tabo, jem le vse kar ni belo.

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?