rozi55
|
Abdžekšn!!!! Drago jajce in maternica od Oreha in spermij od njenega dragega, takole pa nismo bili zmenjeni Šment bejba, drži se. No, fino, da te ni zvilo, ampak vseeno ni fino, da se je hudičevka prikazala. Kolikor me spomin ne vara, sva bili zmenjeni, da nazdravimo na +, ampak če ti pa veliko pomeni, lahko pa tudi na zadnjo M. Sporoči, imam cel dan časa, da izvedem zdravico Pa štručki sem tudi še dolžna Vesel marec želim , materinski dan naj bo pa že s pikico v trebuščku. Vivaldi, bi bilo kar kul, da bi se kaj na uz videlo, pojma nimam pa, če to oni vidijo al znajo to samo ginekologi . To imaš uz trebušne votline, a ne. Malo jih motiviraj, da naj kaj vidijo. Si pa še bolj marčevska kot jaz, huh. Samo jaz bom pomoje lulala. Kot Orehek, za olajšanje Me pa zdaj mika, da bi že kar ju3, ker imam potem spet nočno in ne vem, če bi v službi ordinirala z listki Samo četrtek je pa še ohoho daleč Ne vem še skratka, se dogovarjam s sabo. Me pa itak noro krči, ampak to je pri meni isto al je M al pa +. Little Sun, to bi bilo pa sploh svetovno, da si že 2 meseca nosečka Držim pesti! Helenčica, do kdaj nas boš ti matrala z lulanjem? Si kar prisrčno sumljiva, ful ful ful držim pesti. Komaj gledam, sem po nočni, ampak imam piškotka doma, komaj čakam, da bo ura 12, da greva spat.
|