|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
23.2.2012 11:36:36   
majči*
Živijo!
No jaz naj bi tudi bila oktobrka, ampak se zaenkrat kar malo bojim to rečt, ker sem imela oktobra ss, ravno v tednu kot sem sedaj. No upam, da bo tokrat vredu. Doma mam že enega fantka, ampak si neizmerno želim še enega otročička:). Rok naj bi il 14.10, na pregled se še nisem naročila, ker je zdravnica odsotna. Znakov nimam nobeni, tudi v prvi nosečnosti mi ni bilo nikoli slabo, glede prsi pa se ne spomnem. Malo me skrbi, ker so moje prsi še vedno majhne kot vedno, druge maste vse očitne znake, jaz pa sem proti kocu 6 tedna in s prsmi ni nič. Edini znak je mogoče, da mi čokolada ne diši preveč, drugače sem jo oboževala. no upam da bo vse v redu.
Lep dan še naprej, čaw čaw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.2.2012 11:50:47   
darchy82
Dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image user posted image .

majči*
poskusi se ne preveč obremenjevat s predhodnim ss. Tud jst sem imela v 1. user posted image en ss, pa smo potem v drugo normalno do konca speljali, tako da imam zdaj doma eno navihano 13 mesečnico. Drugače pa tud jst nimam napetih ali bolečih prsi. Vem da v prejšnji user posted image nisem mogla spat na trebuhu, ker so me tok prsi bolele, zdaj pa nič. Že odkar sem nehala dojit kakih 5 mesecev nazaj so kot kake posušene limone user posted image pa prav nič napete ali občutljive. No, vsaj jaz ne opazim kake bistvene razlike.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu majči*)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.2.2012 12:02:50   
kris555
mmojka mi lahko prosim razložiš tešča na 1. pregled.
Meni niso nič rekli. Sicer 1. pregled sem že dala skozi, ampak ga moram ponovit 05. 03.,
ker sem bila v 6t2d pa je bil plodek velik le 3 mm.
No, na drugem pregledu bom baje dala kri pa vse ostalo. Samo je težko biti tešč, če imaš pregled popoldne.
Vem, da bi mi bilo slabo že od lakote in ne od user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.2.2012 12:15:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kris555

mmojka mi lahko prosim razložiš tešča na 1. pregled.
Meni niso nič rekli. Sicer 1. pregled sem že dala skozi, ampak ga moram ponovit 05. 03.,
ker sem bila v 6t2d pa je bil plodek velik le 3 mm.
No, na drugem pregledu bom baje dala kri pa vse ostalo. Samo je težko biti tešč, če imaš pregled popoldne.
Vem, da bi mi bilo slabo že od lakote in ne od user posted image . user posted image user posted image

Jaz moram biti na tešče zato, ker mi bodo delali test za sladkorno. Menda to sedaj delajo bolj pogosto (vsaj sestra pri G mi je to rekla). Ni pa to mus (da sem na tešče). Če mi bo preveč slabo, naj jem, je rekla.

(odgovor članu kris555)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
23.2.2012 12:30:30   
darchy82
A že na prvem pregledu delajo test za sladkorno? Jst sem v prejšnji user posted image  imela sladkorno, zato računam da me bo zdej že prec poslala na tisti 75 mg test, ampak ne vem če ravno že na 1. pregledu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
23.2.2012 12:32:06   
Anonimen
Jaz v prejšnji user posted image nisem imela nikoli tega pregleda. Ko sem pa sedaj klicala, je pa rekla, da dobim že takoj prvič napotnico (bom v 9-10t nekje). Meni je to drugače čisto odveč user posted image

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
23.2.2012 12:34:05   
čiba
Se ne dela test za sladkorno med 20. in 24. tednom? To mi je moja G reklauser posted image

majči*: dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.2.2012 12:46:50   
mmojka
Ojla,

ja to mi je rekel G. Tešča in še nič piti user posted image  Sploh ne razumem zakaj. V prvi user posted image  sem hodila drugam in takrat se spomnim, da sem imela pregled popoldan in da nisem bila nič tešča. Pa za sladkorno sem imela tisti pregled tam kot pravi Čiba med 20. in 24. tednom.

Zdaj imam drugega G in 1. pregled v 10. tednu zjutraj ob 9h. Menda bom res dala kakšno kri. Samo zakaj ne smem piti user posted image  pojma nimam. Glede na to, da drugače vstajam ob 5h zjutraj in da do 9h sigurno 2x jem pa spijem tudi kar nekaj, ne verjamem, da se bom tega tudi držala. Ja haloooo, kako naj se pa avto vsedem in se vsa mlahava pa vrtoglava tja pripeljem user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.2.2012 12:50:02   
mmojka
Majči dobrodošla pa nič razmišljat. No, o tem, kako raste v tebi novo življenje, lahko user posted image  . Drugače pa itak, da bo vse ok. Imaš pa izračunan isti PDP kot jaz user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
23.2.2012 13:03:43   
čiba
Meni so v 1user posted image rekli, da se user posted image ne vidi ok, če mehur ni prazen, mogoče je to touser posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
23.2.2012 13:06:46   
darchy82
IZVIRNO SPOROČILO: čiba

Meni so v 1user posted image rekli, da se user posted image ne vidi ok, če mehur ni prazen, mogoče je to touser posted image

Meni so isto rekli pred nuhalno, ko sem šla, ampak so mi samo rekli naj grem pred UZ-jem na wc, ne pa da ne smem nič pit. Čudno res user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 711
23.2.2012 13:13:20   
mamica^2
nekje sem brala da res ne delajo vec 50g ampak kar 75 in da moras bit tesc. v katerem tednu se dela po novem ne vem.je bla pa kolegica en dan po prvem pregledu ze na testu za sladkorno...pa caka septembrcka.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
23.2.2012 13:18:17   
Srčekgirll

user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image , 27 let,2user posted image ,1, ,,??

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2user posted image
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
sonček33
,? let, ?user posted image ,? , ,?,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
pipika 13,39 let 3user posted image , 1user posted image , NM ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , CE,
??
10.10.
piskotkova ,
,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
Bloocek,26 let, 1user posted image 0user posted image ,SG,
??
Medved Pu, 31 let,1user posted image ,0, , Šempeter pri NG,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
čiba , ,2user posted image ,1user posted image ,?,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
KM, 29 let,1user posted image ,0, , ,
??
majči*, ? let,user posted image ,1user posted image , , ,
??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
kris555,30 let,1user posted image , 0, PO,??
lunika,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
21.10.
zaspančka,26 let,2user posted image , 1user posted image , LJ,??
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??
23.10.
odavoda, ? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?, ,??
user posted image
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10

SKUPAJ NAS JE user posted image :
38

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

21.2.
turquoise
23.2.
Bloocek

28.2.
GregUr
29.2.
piskotkova
1.3.
anckica
2.3.
Srčekgirll
soncnica87
Aninchy
5.3.
cebelica
nena29
kris555
6.3.
dr.Knowitall
darchy82
monci2
7.3.
Medved Pu
8.3.
amaddeja
Anonimnauser posted image
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
mmojka
15.3.
KM
16.3.
odavoda
26.3.
pikica010
čiba
2.4.
johanna

NS:

19.3
Abrakadabra

10.4.
odavoda

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 713
23.2.2012 13:19:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamica^2

nekje sem brala da res ne delajo vec 50g ampak kar 75 in da moras bit tesc. v katerem tednu se dela po novem ne vem.je bla pa kolegica en dan po prvem pregledu ze na testu za sladkorno...pa caka septembrcka.

No, saj meni je tudi rekla, da bi morala priti na ta test kakšen dan ali dva po prvem pregledu, ampak glede na to, da imam do G kar slabo uro vožnje, sva se zmenile, da ga opravim kar isti dan. Je pa rekla, da bo sedaj teh testov več (da je to po novem).

(odgovor članu mamica^2)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
23.2.2012 13:20:19   
Anonimen
aja, pa pijem jaz lahko prej (samo vodo). Naj bi bila pa res na tešče. Pa prejšnji dan naj se malo izogibam sladkemu. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
23.2.2012 13:58:31   
lelyka
oila..

medvedek pu..jaz sem tudi še kr bliz šempetra zato sem te uprašala:)
bom pa tudi jaz tam rodila,če bo vse ok..v prvi nosečnosti sem tudi bila tam..
nimam bobrih izkušenj..ampak kaj čemo..če mi je pa bliz..lahko bo tokrat bolše:)

evo drugače moja gripa pa tko..vročine nimam več..ampak slabooooosssstttt groznooo:(prej sem mislila,da bom bruhala..ampak kaj naj..saj nisem še nič jedla konkretnega..sam po grizajih...jojj v prvi nosečnosti nisem vedela kaj je to..ampak sedaj vem:)..
nič grem naprej lezati..lep sončen dan..

(odgovor članu majči*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
23.2.2012 14:39:25   
GregUr
dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image

še moja izkušnja: na prvem pregledu (dopolnjenih 5 tednov) mi je dala napotnico in en tak moder a4 format obrazec, gor so moji podatki in pa obkljukano za katere teste morajo testirati kri. to sem nesla v laboratorij, pustila tam še svojo kri user posted image in je to to user posted image izvidi bojo pa zdej v torek ko mam 2. pregled (dopolnjenih 8 tednov). mi je pa blo naročeno da naj bom na odvzemu krvi tešča, ampak to ni bil problem, saj sem lahko šla že takoj zjutraj, nisem imela ure naprimer ob dveh popoldne... tko da to res čudno user posted image sem pa povedala da sem pila vodo, pa je rekla da to je uredu. user posted image
no kolegica v drugem ZD pa je morala še urin dat. men ni blo treba. najbrž bom zdej na 1. pregledu morala lulat v lonček user posted image user posted image ne vem... povem v torek

ingverjev čaj pa pijem tut jst, sicer še nisem doumela če kej pomaga proti slabosti, mam pa kupljenega - v DM-ju neka bio varianta. pa je kul. je še neka sadna mešanica zraven in dobro pride tut brez dodatkov.

waaa, tut moje razpoloženje raste skupi z živim srebrom v termometrih... user posted image user posted image pomlad, komaj te že čakam user posted image user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
23.2.2012 15:20:57   
Aninchy
Oj!

Meni je tudi rekla, da po novem delajo test za sladkorno ze na prvem pregledu in da naj bom tesca. Za pit ni nic rekla, ampak po moje kake sladke stvari in mleko niso zazeljeneuser posted image Me je pa kr strah kok si bom zobe umila tok zgodi, ker mi kr gor dviguje med umivanjem...user posted image

Uff jst pa nic z veseljem ne cakam vikenda, ker zdej se samo vikende delamuser posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 718
23.2.2012 17:51:20   
johanna
meni v prvi user posted image ni bilo treba delat testa za sladkorno. tud zdej mi niso nič omenli. sem pa na prvem pregledu dobila napotnice za laboratorij in sem šla v torek tešča da sem dala 5 epruvetk krvi in vodo.

meni je danes mami prnesla te akupunkturne zapestnice iz lekarne. jih imam že cel dan na rokah in morem priznat, da se mi zdi, da mi mal pomagajo. sicer mi je še slabo in apetita ni, lakota pa ogromna sam sem bolš. pojedla sem danes celo eno malo žemljico in malo zeljnate solate za kosilo. zdejle pa še mal kompota za večerjo in sem zmagala.

dobrodošle nove user posted image in srečno do konca

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.2.2012 7:33:33   
zaspančka
Zdej mam pa tud jaz datum za prvi pregled: 15.3. Še cela večnost do takrat. user posted image Poleg tega bom takrat že 8 oz. 9 tednov noseča. Kr pozno, a ne? V prvi nosečnosti sem imela v 9. tednu že 2. pregled. Drugače pa tud mene ni poslal na test za sladkorno v prvi nosečnosti. Pred vsakim pregledom sem morala dat edino vodo, pa ene parkrat sem dala kri (za tokso pa za železo).

Mene pa utrujenost že orng zdeluje. Ob 8, ko gre tamali spat, samo padem na kavč. Čeprav sem vesela, da je samo utrujenost, da mi ni še slabo povrh. user posted image

Mam pa en problem,če temu lahko tako rečem. Zvečer imam že kar lep trebušček in se bojim, da se mi bo poznalo še preden bom imela sploh prvi pregled. Ne bi rada razglašala okrog, preden mi G ne pove, da je vse ok. Ampak kaj naj naredim, če se mi bo pa že videlo?user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.2.2012 7:44:47   
sonček33
Srčekgirll za seznam: 33 let, 2. nosečnost, 1user posted image , KR, NS 21. 3., pregled 27. 3.

Kako ste?
Slabosti se nadaljujejo. Vse mi smrdi. Pila bi samo kokakolo, to je tudi edina stvar, po kateri ne bruham. Vem, da ni ok, pa si jo vseeno privoščim. Hrana po večini smrdi, razen res kisle solate.

Sicer pa ok. Utrujenost je kar prisotna, proti večeru sem že na minimumu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.2.2012 7:49:41   
darchy82
Tud jst imam "težave" s tem da se mi že pozna. Zaenkrat niti doma še nisva povedala, tako da me je že moja mami zadnjič sumljivo v trebuh gledala in spraševala če mislim kaj naredit glede tega (misli namreč da mi je ostal še od prejšnje nosečnosti user posted image ). Se mi pa zdej že tud kar zjutraj pozna. Drugače pa trenutno zadevo rešujem s tem da nosim pač kakšne malo bolj ohlapne puloverje ali jopice, ker hlače zaenkrat še kar normalno gor spravim. Drugače imam namen povedat po naslednjem pregledu, ki ga imam 06.03., v službi bom povedala pa konec marca, ker bo takrat verjetno tud nuhalna že za mano. Dlje časa pa itak ne bom mogla skrivat.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.2.2012 8:36:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Slabosti se nadaljujejo. Vse mi smrdi. Pila bi samo kokakolo, to je tudi edina stvar, po kateri ne bruham. Vem, da ni ok, pa si jo vseeno privoščim. Hrana po večini smrdi, razen res kisle solate.

hehe, v 1.user posted image jaz na začetku ravno kislega nisem mogla jest, ker sem dobila tak gnusen okus v ustih (user posted image ). Sedaj zaenkrat še nimam teh težav. Ta coca-colo se pa ne sekiraj. Saj je ne boš pila celo večnost ;)

Jaz sem ok, edino zvečer mi hoče biti neki slabo...user posted image Pa ko hčerka zaspi (HB sedaj že okoli 21h), ji kmalu tudi jaz sledim user posted image

Zaspančka, s pregledi si na istem kot jaz. Jaz ga imam pa 2 dni pred tabo. Tudi meni je 1. pregled dala malo kasneje kot prvič.

GregUr: verjetno boš mogla lulat v lonček na vsakem pregledu, ker gledajo beljakovine v urinu. Kri daš pa v vsakem tromesečju 1x (toksa ter železo).

Lep dan še naprej!!

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
24.2.2012 9:05:13   
princess13
Lepo sončno dobro jutro user posted image
Mmmmmmmm kako že diši po pomladi user posted image Ne morem verjet, ampak danes zjutraj mi ni slabo. Verjetno tudi vreme (beri:sonček) pozitivno vpliva na mene. Ker včeraj bi se pa najrajš fentala, tak je bilo oblačno, depresivno vreme in enako je bilo tudi moje počutje.

V ponedeljek pa že vstopim v 8t user posted image Se že malo lepše sliši user posted image Tako, da lahko potem počasi začnem pričakovati klic od G za prvi pregled. Potem pa se takoj naročim tudi na NS in upam, da bom oboje že dala skoz v marcu.

Darchy, tudi meni se že pozna. No, če fant tako reče, pol bo že držalo user posted image user posted image user posted image Poleg tega se pa tak najbolj opazi pri oblačilih. Kavbojk ne morem več zapet user posted image ali pa so mi fuuuuuuuuul tesne, da ne morem dihat, kaj šele, da bi šla kam ven jest. Takrat si moram tako gumb odpret na hlačah user posted image user posted image

Nekaj mi povejte babike...pač z mojim sva včeraj mela debato o tem...ti paketi, ko so, za novorojenčke: A,B,E...no mene zanima, če se vzame denar, v kakšni višini je to?

Imate že kakšne plane za lep pomladni vikend? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.2.2012 9:30:23   
Anonimen
Mislim da je vrednost paketa okrog 280€. V prve smo vzeli E paket, ki si ga sestaviš sam in sem vzela stvari, ki bi jih tako ali tako kupila, le da so bile tako cenejše (prenosna posteljica, jogi, baza za lupinico, plenice, ...), zdaj bomo pa verjetno vzeli kar denar.

dr. Knowitall

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?