|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
21.2.2012 17:21:33   
monci2
hojla..:)

mi2 sva se tudi odločila, da počakava do nuhalne in komaj takrat poveva veselo novico ( zakaj bi prehitevali:))..

No glede spola je meni pri prvi punči ugotovil na nuhalni ( rekel je, da brez kakršnegakoli pomisleka zagotovo punčka..user posted image user posted image - itak pa sem cel čas čutila, da bo punčiuser posted image

kava- mah..sem jo pred 1. nosečnostjo pila, med nosečnostjo nehala in tudi v dojenju in tem trenutku je več nisem začela piti.. Sem tudi kadila pred tem ( čeprav par cigaretiv na dan), vendar sem tudi z kajenjem zaključila ( brez težav in pomislekov).

Srčekgirl tudi meni lahko dopišeš porodnišnico - Postojna. ( res lepo urejaš naš seznam!)

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.2.2012 7:58:41   
Abrakadabra
Jutro

Se vidi, da se nisem javila 2 dni-ste bile vmes zelo pridne in sem kar nekaj časa bralauser posted image

Lekadol se priporoča šele po 12. tednu, pred tem raje ne, ker je zarodek še v razvijanju in lahko kaj škodujejo te kemikalije. Vem da se veliko stvari pred 12. tednom ne priporoča.

user posted image user posted image Za vse preglede in dobrodošle vse noveuser posted image user posted image

Mene tudi zdaj že nekaj dni boli glava. Je prav zoprno. Ponavadi popoldne začne in traja po presledkih do večera. Slabosti pa čez cel dan.... Upam, da kmalu vse skupaj mineuser posted image

Meni so tudi na NS ugotovili pravilni spol, so se pa tudi že zmotili, pri kolegici. Jaz sem šla v Dravlje k Babnikovi, kolikor slišim, da se ona kr ne zmoti. Kolegica je šla k Strahovi. No, saj tako zgodaj se res težko že vidi.... Meni so zasigurno potrdili na 3D, tudi na morfologiji kao ni videl.

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 652
22.2.2012 8:03:00   
Anonimen
Abrakadabra, hvala ko zdaj poveš - jz sem pa potem učeri vzela en Lekadolov prašek, ker nisem vedela kako naj drugače preživim dan user posted image
V prvi nosečnosti je bilo vse tako lažje: če sem bila zaspana, sem šla spat, če mi je bilo slabo, sem se naguzila na kavč in smilila sama sebi cel dan. Zdaj pa to ne gre. Doma imamo eno frajlo, ki rabi družbo in nadzor in povzroča precej hrupa, ko se ji zahoče, tako da o mirnih in tihih popoldnevih lahko le sanjam. Bo že.

dr. Knowitall

(odgovor članu Abrakadabra)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
22.2.2012 8:19:54   
zaspančka
Knowitall, jaz sem v prvi nosečnosti zbolela nekje v 7. ali 8. tednu in sem pojedla kar nekaj Lekadolov, pa ni bilo nič narobe. Kolikor jaz vem, je Lekadol zdravilo, ki ga lahko brez problema vzameš v nosečnosti.

Drugače pri meni nič novega na fronti. user posted image Malo me špika po jajčnikih, pa ful sem napihnjena. Me je že malo strah, da me ne bo kdo pogruntal. Utrujenost me še ni napadla, čeprav me najbrž še bo. Se spomnim, kako sem v prvi nosečnosti vsak dan že pred deveto zvečer spala. user posted image Se pa strinjam s tabo, Knowitall, da je zdej malo težje se zabubit na kavč pa počivat, ko pa je zraven tebe nekdo, ki zahteva konstantno pozornost.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
22.2.2012 8:36:05   
Anonimen
Knowital, a mož je pa ne more popoldne prevzet?

Midva sva prvič povedala šele po nuhalni, tokrat bova po prvem pregledu (13.3.). Spet bo šok doma user posted image

(odgovor članu zaspančka)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
22.2.2012 8:55:18   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: odavoda
Zakaj toliko čakate z novico? Kako vam uspe? Meni se zdi, da me v službi že kar vsi v trebuh gledajo - napihnjena sem kot žaba, nosim lahko samo še dvoje hlač in eno krilo. Verjetno si mislijo, da sem se zredila, pa vendar...najraje bi kar vsem povedala.

Jaz ne povem, zato, ker sem prejšnjič imela abrazijo. Zdaj bi mojim in moževim staršem rada prihranila to čakanje do prvega pregleda ali nuhalne, da bodo potem z mano srečni naprej. Pozna se mi itak ne še nič. Sodelavci ne morejo opaziti, ker jih nimam user posted image

Knowitall, jaz sem v drugi nosečnosti pri 8ih tednih prišla na prvi pregled in tožila zaradi glavobolov. Ginekolog je rekel, da kamot lahko 3 na dan. Če se prav spomnim, sem vzela enega in potem je bilo bolje in jih nisem več potrebovala.

Jap, tudi jaz se ne morem popoldan zabubiti na kavču. Pa bi se. Z veseljem. Popoldan berem, rišem, se igram z otrokoma. Isto mož. Zvečer ju skopava, večerja in spat. Potem pa že zaspim na kavču tudi jaz. Edino to zdaj bolj pazim, da ju ne dvigujem. Sin ima 15 kg, hči pa 19 kg.

user posted image znaki - prsi so me šele zdaj začele bolet. Najhuje je zjutraj, ko se iz ležečega dvignem v sedeči položaj. Verjetno gravitacija user posted image Takrat me precej boli. Potem pa čez dan čutim tako boleče in polne prsi. Kar žarijo. V spodnjem delu trbuha me še vedno špika. Včasih bolj, včasih manj. Slabo mi sicer ni, sem pa opazila, da nimam nobenega apetita. In zelo težko pogoltnem elevit. Takrat se mi kar dvigne. Elevit jemljem zato, ker poleg folne kisline potrebujem še železo (sem zelo slabokrvna).

Spol - nikoli nisem bila na NS. Vedno je moj G pregledal, če je prisotna nosna kost. Spol sem obakrat izvedela na morfologiji. Sem pa preveč firbčna, da bi čakala do rojstva. Že to, da sem imela pripravljene oblekice in opremo v približni barvi, mi je pomenilo.

Zdaj pa moram na delo user posted image

(odgovor članu odavoda)
Neposredna povezava do sporočila: 656
22.2.2012 8:57:16   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Spet bo šok doma user posted image

Upam, da pozitiven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
22.2.2012 9:07:26   
Anonimen
Hvala punce, ste me pomirile user posted image

Knowital, a mož je pa ne more popoldne prevzet?

Uh saj mi pomaga kolikor pri svoji službi le lahko. Jaz imam službo od 7-15ih on pa s.p. in če kdo pozna to sceno, potem ve, da če hočeš preživet, moraš zelo veliko delat. Tak da kolikor more mi valjda pomaga, če pa ne gre pa pač ne gre.

dr. Knowitall

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
22.2.2012 9:12:34   
cebelica81
Dobro jutro user posted image .

Zgleda smo vse, ki imamo doma še kakšnega malčka na istem. Tudi jaz popoldne ne morem kaj dosti počivat, ker se ukvarjam z našo malčico. Potrebuje kar veliko pozornosti, poleg tega sem malo doma, tako da se ji takrat res posvetim. Mož pride domov šele proti večeru, tako da jo skupaj spraviva spat. Je pa fajn, ker gre hitro spat (okoli 7ih) in lahko grem potem tudi jaz. Edino stanovanje je zadnje tedne res v razsulu, ker enostavno nimam energije še za to - bo pa potem lepše, ko bom doma user posted image .

dr. Knowitall, lekadol sem tudi jaz kdaj pa kdaj vzela v 1. user posted image . Sem pred 12. tedni prebolela že angino, tako da sem bila celo na antibiotikih, pa par lekadolov zaradi glavobola. Pa je vse ok pri nas, tako da se ne sekiraj.

Še danes delam, potem pa 2 dni dopusta. Je pa malčica imela ponoči vročino, tako da očitno ne bom sama doma, kot sem planirala. Upam, da se čim prej pozdravi - zjutraj je bila že čisto vredu, tako da so lahko samo zobki.

No, danes je za nosečnost zvedel tudi šef. Itak me je že cel teden sumljivo gledal in imel takšne in drugačne komentarje, tako da ni bilo smisla več skrivati, ker je vedel. No, zdaj pa samo še čakam lepe informacije na pregledu, potem bo pa vse ok.

Nič, zdaj pa hitro delat, da danes vse podelam in imam potem 2 dni miru in počitka.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 659
22.2.2012 10:27:40   
mmojka
Pozdravljene user posted image

Imamo kar podobne probleme, ja. Jaz vidim, da lažje preživim popoldne z malim, če sva zunaj na zraku. Po moje zato, ker me potem zaspanost manj daje. Samo je problem, ko kaj hitro postane tečen, ko ni kaj zanimivega za delat. Sprehajal se pa on ne bi, saj veste kakšni so 2-letniki!

Jaz pa s hlačami še nimam problemov, ker če me napihne, me itak bolj zgoraj. Imam pa zato probleme z nedrčki. Hmmm, prsi so tako težke in boleče, da rabim močan nedrček in močan pomeni, da stisne tam spodaj. Ampak mi to tako ne paše, ker mi je potem še bolj slabo user posted image  Sploh ne vem, kaj naj.

Pa še nekaj me zanima. A se katera od vas počuti tako šibko? Jaz se npr počutim kot, da bi prejšnji dan cel dan bruhala pa driskala ali pa kot, da bi 2 dni žurirala skupaj. Vrti se mi pa sedim. Noge so švoh kot, da so vse mišice splahnele. Črke na ekranu se odmikajo... Ma sploh ne znam opisat. Kot, da me ta slabost še fizično zdeluje. Apetit, da ne govorim... ga nimam. Samo nekaj moram pojesti, ker drugače mi je še bolj slabo in še bolj slabotno se počutim. Recimo zvečer je bolje. Ponoči se pa spet zbujam, ker mi je slabo. Trudim se, da pijem dovolj. Zaenkrat sem na čaju, ker mi drugo ne paše.

Šla bi na dopust pa ga nimam toliko. Bi ga rada prišparala za konec, ker s tistim trebuhom se ne mislim vozit v službo. Hmmm, se mi pa včasih zdi, da bi ga bolj rabila zdaj kot pa ga bom potem user posted image

Kako ste kaj ve? Slabosti že kaj pojenjajo?

Aja, kar se tiče Lekadolov...ni panike. Itak, da je bolje nič, če le ni potrebe. Če pa je, je pa Lekadol izbor. Recimo ob kakšni virozi z visoko vročino (npr. gripa) večje tveganje za plod predstavlja visoka vročina kot pa Lekadol. Glavobol pa tudi ni prijeten. Če pa se ponavlja, bi pa jaz razmislila o bolniški. Ker, da se bi pa filala s tableti, da bom lahko delala... no way!

Lepo bodite, papauser posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 660
22.2.2012 10:58:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

Spet bo šok doma user posted image

Upam, da pozitiven user posted image

ne vem. Vprašaj me čez 3 tedne user posted image prvič sta bila fuuul šokirana, sploh moj oče. Je imel ravno RD in je dobil slikico iz UZ. Do odpiranja darila je bil še ok, ko je pa videl, kaj je dobil, je pa kar utihnil in sploh ni prišel k sebi...  Letos se mu tega ne upam več narest (ima ravno takrat RD ko bova povedala) user posted image . Tašča je bila itak ful vesela.
Saj sedaj ima malo ful rad (in obratno tudi), ampak šok pa je bil.

ooo ja, vem kako je s temi s.p.ji user posted image imamo doma firmo in mi je vse jasno.... ampak dokler je delo (in plačilo), moramo biti veseli.

(odgovor članu GreTEJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
22.2.2012 11:07:48   
Abrakadabra
Jaz sem samo napisala, kar sem prebrala oz.slišala glede lekadolov. Jaz ga ne bom vzela, če res ne bo nujno, ali če bi bila kakšna vročina. No, za vročino je še veliko drugih pripomočkov-boljših. Tudi meni je osebna zdravnica rekla, da pred 12.tednom nič ne priporoča. Še Rupurut neuser posted image pač vsak ima svoje mnenje....Ne rečem pa, da ima vsaka kakšne posledice, če jemlje v zgodnji nosečnosti zdravila. Bog ne dajuser posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
22.2.2012 11:08:25   
cebelica81
Pa še nekaj me zanima. A se katera od vas počuti tako šibko? Jaz se npr počutim kot, da bi prejšnji dan cel dan bruhala pa driskala ali pa kot, da bi 2 dni žurirala skupaj. Vrti se mi pa sedim. Noge so švoh kot, da so vse mišice splahnele. Črke na ekranu se odmikajo... Ma sploh ne znam opisat. Kot, da me ta slabost še fizično zdeluje.

mmojka, nisem tako šibka kot pišeš, je pa res da me precej bolijo mišice in skepi...kot bi imela gripo ali kaj podobnega. Pa utrujena sem, tako da nimam ravno hude koncentracije za delo user posted image . Še par tednov, pa bomo polne energije in zagona user posted image user posted image user posted image . Tako je bilo pri meni v 1.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
22.2.2012 11:16:33   
princess13
Pozdravljene user posted image

Joj te slabosti, kdaj bodo minile?!?!?! Dopoldan je pri meni najhujše. Slabo, nič apetita...pol popoldne pa pridem počasi k sebi, zvečer pa postanem že ob 9 zaspana. Hvala bogu, da ne rabim it v službo, ker ne bi zmogla. Bi mogla bit celo nosečnost na bolniški. Tako da zelo občudujem vas, zaposlene nosečke. Dobre ste.

Midva že komaj čakava, da se bo začelo toplo, ker bova takoj za en vikend švignila na morje. Potrebujeva spremembo okolja, morski zrak, oddih user posted image

Sem videla, da je mela turquoise včeraj prvi pregled. Kje si punca, povej kako je bilo? user posted image

Komaj čakam, da se pri meni začne nekaj premikat. Vsaj prvi pregled bi že rada imela. Do takrat pa se mi bo še takoooooo vleklo user posted image
Pri oblačilih že tudi opazim razliko, oziroma pri kavbojkah, me ful tiščijo. Še sreča, da sem večina dneva doma, ker si ne bi rada še šla kupit nosečniških hlač.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 664
22.2.2012 11:33:01   
mamica^2
princess tale buši je bolj napihnjenost kot trebuh :)

tudi jaz komaj čakam pregled, sem že čisto neučakana :D pa še v dilemi sem ker ne vem kdaj naj se naročim na nuhalno.
glede na M bom v 12.tednu ravno 12.marca, pregled pri G imam 9.3. ampak glede na UZ izpred 2tednov jutri nastopim komaj 7.teden... in bom v 12.tednu šele konec marca.

jaz sem pa doma na bolniški... sta mala 2 zbolela, punca ima virozo, fant pa vneto uho. tko da kakšen počitek neki sem sama doma, popoldne grem z malo na kontrolo da ji zmerijo saturacijo...

v 1. nosečnosti ko sem bila noseča z dvojčkoma sem takoj po izostanku delala test in je bil + nekaj dni za tem je prišla utrujenost. bi lahko cel dan prespala, ker sem bila tako utrujena. potem po prvem pregledu oz kakšen teden po pregledu so se pa začele slabosti ampak ni blo za bruhat ampak bi pasalo it ležat pa prespat...sem se prisilila nekaj pojest da sem bila boljše. pa zvečer je blo hudo.
Sedaj v tej nosečnosti... zdaj mi počasi začenja smrdet kvas, občasno mi čez dan rata slabo ampak to je ponavadi takrat ko sem že čisto na meji z lakoto. pa nenormalno jem, ker sem stalno lačna. zaenkrat se ta nosečnost močno razlikuje od prejšne.

nič...gremo kuhat kosilo dokler je mir :)

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 665
22.2.2012 11:37:23   
cebelica81
Pri oblačilih že tudi opazim razliko, oziroma pri kavbojkah, me ful tiščijo. Še sreča, da sem večina dneva doma, ker si ne bi rada še šla kupit nosečniških hlač.

princess13, jaz sem včeraj naročila nosečniške hlače (tistih, ki sem jih želela niso imeli moje številke) za v službo. Jih dobim čez 10 dni in mislim, da bo to skrajni čas. Bolje to, kot pa da hodim po svetu z odpetim gumbom na hlačah, ki me tako tiščijo user posted image user posted image . Še sreča, da se je sedaj nehal pust in krofi in bom sedaj spet bolj na sadju in podobnih zdravih zadevah in kg ne bodo šli več gor. Zredila se sicer nisem veliko 0,5 kg, samo očitno sem tako zelo napihnjena, da me že vse tišči.

Neposredna povezava do sporočila: 666
22.2.2012 11:45:22   
Medved Pu
Pozdravljene oktobrke!
Relativno kasno se vam pridružujem tudi jaz (sem vidla, da ste že zelo aktivne user posted image ). Sem komaj zdaj odkrila to stran in zdaj komaj čakam, da si kaj povemo user posted image . Nisem utegnila prebrat vseh vaših postov, a od zdaj naprej upam, da mi bo uspelo tekoče spremljat debato. Se opravičujem, ker še nisem domača z vsemi vašimi kraticami in znaki.

Naj vam opišem malo mojo zgodbo. Z mojim dragim sva se trudila že leto in pol ustvarit novo bitjece, pa je bil vsak mesec, ko je prišla tetka, žalosten user posted image ...
Končno so mi ugotovili endometriozo in novembra sem imela laparoskopijo, Potem pa spet čakanje...in na kulturni praznik (hvala Prešeren user posted image ) se je v okencu pokazal plus. Jupppiiiii! No, zdaj sem tu med vami user posted image .

Od znakov sem imela slabost (presenetljivo) že tisti teden, ko bi morala prit tetka, potem nič, včeraj pa je spet prišla. A zaenkrat nič hujšega. Imam bolj občutljive prsi. Dvakrat pa me je kar fajn prestrašila bolečina v trebuhu. A je blo verjetno samo od pilatesa. Mimogrede - kako vi telovadite v teh časih, če zmorete?

Zaenkrat nisva povedala še nobenemu. Čakava na prvi pregled v začetku marca. Malo je težko, ker živiva z mojimi in sem spremenila navade, a zgleda, da niso še nič posumili. Sem si mislila, da bi jim "povedala" tako, da si napišem na majico "Pridem oktobra" in jim pokažem. Sicer ni izvirno, a bi moralo nardit svoj efekt. Kaj pravte? Komaj čakam, da bova lahko povedla vsem user posted image .

No, zadosti zaenkrat. Sem že tako dosti natrosla. Moja napaka, da kar ne znam nehat user posted image .

Bodte fajn!

Medved Pu, 31, 1.user posted image , doma še nič, 7.3.2012, NS? , Šempeter pri Gorici, spol?

Neposredna povezava do sporočila: 667
22.2.2012 11:46:55   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: mamica^2

princess tale buši je bolj napihnjenost kot trebuh :)

Ja, sej to sem mislila - napihjenost user posted image

Čebelica, jaz si pa ne upam naročit hlač prek spleta, ker sem visoka, mam dolge noge in rabim prav poseben model, da mi paše. Tako da bom mogla it kar v H&M al pa v C&A, ko bo že kriza user posted image
Zredila pa sem se za 1kg user posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 668
22.2.2012 11:55:06   
cebelica81
Čebelica, jaz si pa ne upam naročit hlač prek spleta, ker sem visoka, mam dolge noge in rabim prav poseben model, da mi paše. Tako da bom mogla it kar v H&M al pa v C&A, ko bo že kriza user posted image

Tudi jaz jih nisem preko spleta. Sem šla v popek in pomerila ene hlače, ki sem jih preko spleta našla in so mi bile ful všeč. Pa so mi bile ravno malo preozke, drugače pa fajn dolge in kot ulite. Potem pa je trgovka rekla, da se večje itak že šivajo in sporoči ko bodo končane. Cca 10 dni. V CA nisem pa nič pametnega našla: imajo kavbojke ali pa trenirkam podobne hlače, kar pa ne morem nositi v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 669
22.2.2012 11:57:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: princess13
Tako da bom mogla it kar v H&M al pa v C&A, ko bo že kriza user posted image

Good luck tam. Sem prav tako precej visoka in sem šla v prvo tja po hlače in gledam in iščem pa vse mi je bilo malo nad gležnjem in rečem prodajalki, če imajo še kakšen podaljšan model. In kaj mi pribije: vzame ene hlače iz obešalnika in reče je gospa poglejte kako so to dolge hlače, saj ne rabite podaljšanega modela. Ja valjda da so vse skupaj ful dolge, če je pa tisti del čez trebuh podaljšan skoraj do podpazduhe, samo tisti del pri dolžini hlačnice ne igra vloge user posted image

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 670
22.2.2012 12:06:34   
cebelica81
Ja valjda da so vse skupaj ful dolge, če je pa tisti del čez trebuh podaljšan skoraj do podpazduhe, samo tisti del pri dolžini hlačnice ne igra vloge user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ja ene prodajalke imajo zelo dobre prodajne sposobnosti, ni kaj. Drugače pa C&A ima po izkušnjah malo več izbire v Avstriji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
22.2.2012 12:24:37   
cebelica81
Ja valjda da so vse skupaj ful dolge, če je pa tisti del čez trebuh podaljšan skoraj do podpazduhe, samo tisti del pri dolžini hlačnice ne igra vloge user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ja ene prodajalke imajo zelo dobre prodajne sposobnosti, ni kaj. Drugače pa C&A ima po izkušnjah malo več izbire v Avstriji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.2.2012 12:25:33   
princess13
Ojej, že vidim, da bom imela ful težave s hlačami user posted image Ja sej bom šla ziher v Avstrijo al pa v Zagreb malo pogledat, pa upam, da bom našla kakšne zame. Ker res mam težave s hlačnicami, ker sem 176cm visoka, mam dolge noge, in to je večni problem user posted image

Katere trgovine pa potem priporočate? Ker te prav nosečniške trgovine tak nabijejo cene, da je groza. Več kot 50€ pa za hlače ne dam!

Skoraj bi pozabila, medved pu, dobrodošla user posted image Tud jaz bom imela letošnji kulturni praznik v zelo lepem spominu, ker sem tudi takrat zagledala user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 22.2.2012 12:27:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 673
22.2.2012 13:24:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: princess13
Ojej, že vidim, da bom imela ful težave s hlačami user posted image Ja sej bom šla ziher v Avstrijo al pa v Zagreb malo pogledat, pa upam, da bom našla kakšne zame. Ker res mam težave s hlačnicami, ker sem 176cm visoka, mam dolge noge, in to je večni problem user posted image

Jaz imam še 4cm zraven user posted image Jaz v prvo nisem neki fensi hlač rabila, ker še nisem v službo hodila, tako da mi je dvoje trenirke mami sešila za zadnje mesece nosečnosti, večino sem bila pa itak čez poletje noseča, ko sem lahko bolj tunike in oblekice nosila pa je bilo. Za zdaj pa vem, da si bom morala ene kavbojke kupit, ker imam tako službo, da lahko bolj casual oblečena hodim, pa za poletje si bom najbrž nakupila še kakšno tuniko pa mami mi bo kako krilo naredila. Več pa ne mislim komplicirat.

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 674
22.2.2012 13:45:28   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image , 27 let,2user posted image ,1, ,,??
x.10.
Medved Pu, 31 let,1user posted image ,0, , Šempeter pri NG,
??

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2user posted image
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
sonček33
,? let, ?user posted image ,? , ,?,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
pipika 13,39 let 3user posted image , 1user posted image , NM ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , CE,
??
10.10.
piskotkova ,
,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
Bloocek,26 let, 1user posted image 0user posted image ,SG,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
čiba , ,2user posted image ,1user posted image ,?,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
KM, 29 let,1user posted image ,0, , ,
??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
kris555,30 let,1user posted image , 0, PO,??
lunika,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
21.10.
zaspančka,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??
23.10.
odavoda, ? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?, ,??
user posted image
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10

SKUPAJ NAS JE user posted image :
37

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

21.2.
turquoise
23.2.
Bloocek

28.2.
GregUr
29.2.
piskotkova
1.3.
anckica
2.3.
Srčekgirll
soncnica87
Aninchy
5.3.
cebelica
nena29
kris555
6.3.
dr.Knowitall
darchy82
monci2
8.3.
amaddeja
Anonimnauser posted image
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
mmojka
15.3.
KM
16.3.
odavoda
26.3.
pikica010
čiba
2.4.
johanna

NS:

19.3
Abrakadabra

10.4.
odavoda

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 22.2.2012 13:47:37 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......