|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
22.2.2012 13:55:29   
lelyka
pozdravljene..evo pa sem fasala gripo:(..vsi smo bolani..mož,hčerka..
men je moja zdravnica rekla,da v mejah normale lahko pijem lekadol..no spila sem ga sam včeraj,ker sem mela visoko vročino..
mi pa nič za jest ne pase..tko,da se silim neki malga jest..pa pijem velik.no tudi to se silim..mam pa pregled 1marca in upam,da bo ok z bejbijem..

medvedek pu...a ti si iz šempetra pri gorci..al boš sam tam rodila?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.2.2012 14:36:19   
zaspančka
Srčekgirll, pri meni lahko dodaš na seznam: starost 26, rodila bom v Ljubljani.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.2.2012 15:34:04   
kris555
Pozdravljene čvekice.
Dobrodošla medved pu, srečno user posted image .
Boš šla v Šempeter, če bo sreča grem jaz v GO. Ne vem mi bolnica v Šemp.ne zgleda prijazno.user posted image
Pa brez zamere.

Punce upam da vam ne bo še bolj user posted image , berem kak ne morete nič jest,
jaz bi jedla pa samo ribe. Sem za kosilo naredila orado v pečici.user posted image
Zdi se mi da v user posted image ješ več tistih stvari ki jih prej nisi. Moj apetit je rahlo povečan,
smrdi mi pa nič.

lp user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.2.2012 15:51:54   
cebelica81
Še par minut, šibam domov in konec za ta teden. Potem pa počivam in počivam in pridem k sebi do naslednjega, da bom spet bolj pri močeh.

medved pu, dobrodošla in lepo nosečnost ti želim.

kris555, mi smo ta vikend tudi imeli orado v pečici. Njami. Ribe so meni že ves čas super, tudi v user posted image se to ni spremenilo. Edino vonj me moti, ampak potem ko so pečene je pa super.

Zdaj pa res grem. Uživajte.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.2.2012 16:23:48   
Bloocek
Jaz sem tudi kar malo zaspala tule gor...sledim vam,to je važno. user posted image
Zdaj imam pa ravno malo časa da še kaj napišem.
Komaj čakam jutri,da vidim malo . in slišim user posted image . Upam da bo vse ok.
Sem pa še vedno zelooo utrujena,slabo mi je kar čez cel dan (čeprav ne bruham) in še vedno me špika na trenutke v bušiju. Pa ne vem katera je napisala da jo boli kot tisti dan pred user posted image , no mene isto,pa je menda to čist kul,nič narobe.
Uglavnem,jutri sporočim kakšno je stanje. user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 680
22.2.2012 16:31:16   
Anonimen
Dobrodošle nove user posted image !!!!

Jao, jaz bom oz. sem zbolela. Še tole uro preživim v službi, potem bom pa vsaj 2 dni doma, da k sebi pridem. Ni fajn ni fajn user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Bloocek)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
22.2.2012 17:22:07   
Srčekgirll

user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image , 27 let,2user posted image ,1, ,,??
x.10.
Medved Pu, 31 let,1user posted image ,0, , Šempeter pri NG,
??

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2user posted image
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
sonček33
,? let, ?user posted image ,? , ,?,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
pipika 13,39 let 3user posted image , 1user posted image , NM ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , CE,
??
10.10.
piskotkova ,
,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
Bloocek,26 let, 1user posted image 0user posted image ,SG,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
čiba , ,2user posted image ,1user posted image ,?,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
KM, 29 let,1user posted image ,0, , ,
??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
kris555,30 let,1user posted image , 0, PO,??
lunika,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
21.10.
zaspančka,26 let,2user posted image , 1user posted image , LJ,??
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??
23.10.
odavoda, ? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?, ,??
user posted image
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10

SKUPAJ NAS JE user posted image :
37

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

21.2.
turquoise
23.2.
Bloocek

28.2.
GregUr
29.2.
piskotkova
1.3.
anckica
2.3.
Srčekgirll
soncnica87
Aninchy
5.3.
cebelica
nena29
kris555
6.3.
dr.Knowitall
darchy82
monci2
8.3.
amaddeja
Anonimnauser posted image
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
mmojka
15.3.
KM
16.3.
odavoda
26.3.
pikica010
čiba
2.4.
johanna

NS:

19.3
Abrakadabra

10.4.
odavoda

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 682
22.2.2012 17:25:36   
Srčekgirll
Anonimnauser posted image in Medved Pu, še vajin PDP mi povejta, da vaju vtaknem nekam na seznamuser posted image hvala

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 683
22.2.2012 17:43:44   
Medved Pu
Hvala vsem za prijazne besede!

Srčekgirll - oprosti, sem pozabila ta glavno user posted image , PDP je 12.oktobra, prvi pregled pa imam 7.3.

lelyka - nisem prav iz Šempetra, a je kar blizu

kris555- Oprosti, ma ne razumem, kaj si mislila s tem, da greš v GO - misliš v Italiji? Ker v Šempetru je edina porodnišnica na Goriškem, kar jaz vem.
Zakaj bi ti zamerila? user posted image Kar sem do zdaj bila tam, nisem imela problemov. Je pa res, da so imele nekatere prijateljice slabe izkušnje z nekaterimi neprijaznimi sestrami na porodniškem oddelku. Upam, da bom mela jst srečo! user posted image

Bodte fajn in čimmanj slabosti in utrujenosti želim vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 684
22.2.2012 18:03:39   
Aninchy
Ooooj!

Punce, jst sm čist omagala in še dobro, da sem ravno nehala delat, ker sem čiiist fučuser posted image Slabosti me spremlajo čez cel dan, zjutri peljem malega v vrtec in obležim do poldnevauser posted image Sama seb grem
že pošteno na živce, ostalim pa tud ni nič jasno, kaj se z mano dogaja... Sva se že menla z dragim, da bova verjetno še pred pregledom povedala, ker je res ratal smotanuser posted image

No, evo, zato nič več ne pišem... Ker lahk še samo ostale zamorimuser posted image

SS - ne razmišljam o tem. Si pravim, kar mi je namenjeno, mi je. Poskušam se čim manj obremenjevat z vsako težavo in gledat na vse z nasmehomuser posted image (razen ko mi je slabouser posted image )

Lepo in mirno nosečnost in da bi čas do pregleda hitro minil!user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Medved Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.2.2012 21:17:38   
Abrakadabra
Čer!

Bolančke, pozdravite se, Lelyka a kr gripa? Ja boga nouser posted image . Upam, da se jo čim pre vsij znebite. Dr.K tudi tebi pošiljam koš zdravja!

Spet noveuser posted image Dobrodošleuser posted image

Meni je bilo danes za spremembo malo manj slabo in manj me je bolela glavauser posted image Posledično sem imela tudi malo večji apetituser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.2.2012 21:19:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Anonimnauser posted image in Medved Pu, še vajin PDP mi povejta, da vaju vtaknem nekam na seznamuser posted image hvala

Jaz ga še žal ne morem potrdit ,ker naj bi kasneje zanosila ,ga javim po pregledu 8.3 ga pa imam .Po moje bo okoli 20.10.

A user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
22.2.2012 21:23:27   
čiba
Slabo večeruser posted image

Ne vem kaj mi je, ampak mi je bilo že včeraj malo slabo zvečer, danes pa spet. Ponoči, če se zbudim je pa tako grozno. Bruham ne, ampak slabo mi je pa nenormalnouser posted image

Mene se tudi nekaj loteva, grlo me boliuser posted image

Apetit se mi kar veča in veča user posted image in user posted image

user posted image vsem bolanim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.2.2012 21:34:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

jaz ga tudi še ne vem, zaradi kasnejše zanositve. Bom počakala do prvega pregleda, da mi ga določi. Bo pa po mojih izračunih med 16.10 on 20.10

ojej, vsem, ki se slabo počutite, želim čimmanj slabosti!! In da bodo hitro minile. Jaz se zaenkrat počutim še ok. Če lahko sklepam po 1. user posted image , potem se bodo težave začele marca....

Jaz sem tudi bila zadnje dni utrujena zvečer. Danes sem šla pa popoldne ven delat in sem se prav nafilala z energijo. Tu pri nas je že prava pomlad, brez snega, sonce, 8 stopinj. Zakon!!

Neposredna povezava do sporočila: 689
23.2.2012 7:27:05   
johanna
dobro jutro

se opravičujem ker se tako malo javljam ampak se tako slabo počutim da nič ne morem. največji problem imam ta, da mi vse zelo smrdi in posledično imam tudi zelo ogaben okus v ustih. to mi traja že par dni in že par dni nič ne jem. čist sem že brez moči in se kr tresem. v službo grem samo zjutraj za 3 ure pol pa domov in ležim cel dan ker nimam moči da bi kaj nardila. ima katera podobne izkušnje oz. kakšno idejo kaj nardit?  tega od prve nosečnosti ne poznam in dolgo takole brez hrane ne bom več zdržala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.2.2012 7:34:30   
GreTEJ
Dobro jutro

Tudi jaz sem se danes zbudila z želodcem v grlu. Komaj sem potlačila bruhanje. Ne vem ali je "kriva" nosečnost ali pa pica, ki sem jo jedla včeraj popoldan. Zdaj je bolje.

Vsem, ki se slabo počutite, user posted image da bo hitro minilo.

Bloocek, želim ti lep pregled in javi nam kako je.

Lelyka, Knowitall in ostale bolančice, pozdravite se user posted image Na žalost ravno zdaj prihaja eno smotano obdobje, kjer bo veliko bolezni.

Cebelica81, sem ti kar fauš dopusta. Uživaj in spočij sem.

Jaz pa na delo user posted image

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 691
23.2.2012 8:05:03   
zaspančka
Dobro jutro, srečke user posted image !

Jaz sem tudi v službi. Čeprav gledam v zrak, ker nimam pravega dela. Prav hudo mi je za vse, ki vas matrajo slabosti. Meni je to nepoznano. Že v prvi nosečnosti mi ni bilo niti sekunde slabo, zdaj pa zgleda, da bo enako. Me pa že malo daje utrujenost zvečer.

Danes zjutraj si grem pripravljat malico za v službo in lepo vzamem iz hladilnika pršut in sir, da si bom naredila sendvič. V zadnjem trenutku sem se spomnila, da je zdej pršut prepovedan. user posted image Sem bila kar malo žalostna potem, ampak kar se mora, ni težko, a ne?user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 692
23.2.2012 8:56:47   
Anonimen
Ekola punce, jaz sem doma ostala. Sem smilim na kavču sama sebi in se nacejam z ingverjevim čajem z medom in limono. Saj bo, a ne?

Johanna, še kako vem kako ti je. Sicer sedaj ni tako hudo, sem bila pa točno taka v prvi nosečnosti. Vse mi je smrdelo, prve mesece sem preživela samo ob 1 jogurtu in nekaj grozdja na dan in sem posledično tudi kar precej shujšala. Tam kjer sem delala preko študenta sem ponavadi zdržala kvečjemu do ene 12ih, potem pa domou in spat. Moj mi tudi lupčka ni smel dat ko je prišel domou, če je v službi jedel čokolado, ker sem jo zavohala in je bilo konec z mano za tisti dan. Tak da saj bo. Mene je ta grozna slabost nekje v 4. mesecu minila user posted image

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 693
23.2.2012 8:58:40   
Anonimen
A je katera že sprobala npr. zapestnico proti slabostim? Jaz sem jo gledala v 1. user posted image in sem razmišljala o nakupu, ampak mi potem ni bilo tolk slabo, da bi jo kupila.
Je pa še slabše, če je človek lačen. Takrat se moraš prav prisilit, da vsaj nekaj poješ (meni ponavadi paše vsaj prepečenec). Pa kot je bilo napisano na prejšnji strani-cola cola pomaga  user posted image

Pršut: še dobro, da ga ne jem user posted image

Čimlepši dan želim vsem in čimmanj slabosti!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
23.2.2012 9:56:52   
princess13
Dobro jutro!
Jaz se počutim kot bi me tovornjak povozil. Slabo user posted image slabo user posted image in še enkrat slabo user posted image
Očitno bi potrebovala zdaj to zapestnico proti slabostim user posted image Če seveda sploh deluje...

Vsem, ki ste bolane pošiljam user posted image , pa da se čimprej pozdravite. Ja zdaj je ta prehod iz mrzlega na toplo in so res vsi bolani.

Bloocek, držim pesti, da bo na pregledu vse okej, potem pa nam le javi kako je bilo user posted image

Turquoise se pa nič ni javla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.2.2012 10:00:42   
johanna
Dr. Knowitall kako pa je bilo pol z izvidi krvi. Mene to mal skrbi ker pojem glih eno skodelico kompota na dan in sem lacna cele dneve jest pa ne morem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
23.2.2012 10:03:48   
kris555
Medved Pu, ojoj saj ne vem ali mi je user posted image ponagajala ali tipkovnica. user posted image
Mislila sem PO, tam bi rada rodila. Moj user posted image se tud strinja.

Saj vem da ni vse črno v Šemp. ampak preveč slabih zgodb sem že slišala.

Jaz veliko jem, vsaj več kot prej pa sem shujšala.user posted image
Zakaj se to ni dogajalo lani ko sem želela shujšati?! user posted image

Vsem user posted image user posted image da čimmprej ozdravite.

(odgovor članu Medved Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 697
23.2.2012 10:11:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: johanna

Dr. Knowitall kako pa je bilo pol z izvidi krvi. Mene to mal skrbi ker pojem glih eno skodelico kompota na dan in sem lacna cele dneve jest pa ne morem.

Z izvidi je bilo vse ok.

Dr. Knowitall

(odgovor članu johanna)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
23.2.2012 10:32:36   
mmojka
Ojla punce!

Lelyka želim ti, da čimprej okrevaš user posted image Dr. Knowitall, ti tudi user posted image . Kaj pa zdaj, ti je še tako slabo? Kakšen čaj si to skuhaš? Kupiš ingverjevo korenino ali kako?

Medved Pu dobrodošla! Želim ti, da bo vse fajn user posted image

Vsem, ki nam je slabo pošiljam user posted image . Joj, mene joj, kako je meni user posted image  Obup! Huje je kot v prvi user posted image . Pomagam si tako, da grizljam prepečenec in jem mandarine. Te mi nekako ubijejo slabost za kratek čas. Apetita nimam za prav nič ampak se prisilim, da nekaj pojem, ker drugače je še huje. Veliko hrane, ki sem jo prej imela ful rada mi zdaj smrdi. Recimo jogurta videt ne morem pa sladke stvari mi tudi sploh ne teknejo. No, to je dobro, a ne user posted image  Je pa verjetno res, da se počutim tako slabotno zaradi tega, ker premalo pojem oz. manj kot prej. Pa še nizek pritisk imam.
Se mi pa zdi, da je popoldan malo bolje.

Sem pa včeraj prebrala, da vrhunec šele pride tam v 9., 10. tednu user posted image  Se mi ne sanja, kako bom prišla do G tešča na 1. pregled. Če ne bom takrat bruhala potem ne vem...
Že odštevam... user posted image

Še malo pa bo petek in juhu vikend in upam, da vsaj malo več energije, če ne bo pa moj dragi poskrbel, da bom lahko malo počivala. Upaaaaaaaam user posted image

Se pa nagibam, da bi družini že kar povedala. Me bodo vsaj razumeli, zakaj sem taka. Če bo pa kaj narobe, mi bodo pa itak v oporo. V tem primeru si tako ali tako ne znam predstavljat, da bi kaj takega prestajala sama.

Lep dan vsem, papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.2.2012 10:38:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mmojka
Kakšen čaj si to skuhaš? Kupiš ingverjevo korenino ali kako?

Ja kupila sem si ingverjevo korenino in potem dam v skodelico filtervrečko s čajem, par rezin ingverja, limono in žlico medu, pustim par minut, vzamem vrelko in ingver ven in je odličen čaj, pa še zdrav baje.

dr. Knowitall

(odgovor članu mmojka)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......