princess13
|
GregUr, če imaš možnost, da te kdo zaposli, te naj čimprej, potem pa greš na bolniško. Vse je popolnoma izvedljivo. Smo se vse pogovorili z računovodkinjo in če ona reče da gre, pol gre Kolegico je tud lani avgusta zaposlila sestra, ''zaposlena'' je bila 2 meseca, povedala G, da ima hude slabosti in da ne more opravljati delat in je šla na bolniško in dobivala lep denar. Zdaj marca rodi in bo dobivala še lepo porodniško. Nikjer se ne more zataknit. Vsi to počnejo, če le imajo možnost. Enako kot mamice, ki rečejo, da so samohranilke samo zato, da dobijo več €. Ampak tega pa jaz ne bi zmogla. Nikakor! Je pa tako, da če te kolega zaposli, ti on da plačo na TRR, ti pol to dvigneš in mu vrneš ter mu daš zraven še denar za prispevke. Namreč on s tabo ne sme imet nobenih stroškov. Pač tukaj je malo minus, ker moraš dat iz svojega žepa denar za prispevke (cca 300€), ampak je vredno, če pogledaš naprej...Mi smo imeli plan, da ''delam'' marec in april, potem pa rečem G, da imam hude slabosti, da ne morem delat s strankami...itd. in vsaka G te bo dala na porodniško, al maš veze al pa ne. Jaz nimam pri G neke hude veze, no z mojo taščo se dobro razumeta Tako da, če imaš možnost, da te zaposli, te naj zdaj prej, da boš čez poletje še dobivala neke €, ko boš na bolniški. Pogovori se s kolegom...Držim pesti! Glede pregleda sem še zdaj v šoku V 10 sekundah sma se zmenli. Dober dan, pregled v ponedeljek ob 18h, nasvidenje Upam, da bo vse okej...
|