|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
24.2.2012 9:31:55   
zaspančka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislim da je vrednost paketa okrog 280€. V prve smo vzeli E paket, ki si ga sestaviš sam in sem vzela stvari, ki bi jih tako ali tako kupila, le da so bile tako cenejše (prenosna posteljica, jogi, baza za lupinico, plenice, ...), zdaj bomo pa verjetno vzeli kar denar.

dr. Knowitall

Evo, se podpišem pod tole. Tudi mi smo pri prvem vzeli e-zavitek (lupinica, baza za lupinico, plenice...), zdej pa že vse mamo, tko da bo verjetno kar denar prišel prav.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.2.2012 9:54:20   
Anonimen
Jaz sem vzela denar, ker sem nekaj malega opreme raje kupila (ostalo sem dobila). Sedaj bom tudi vzela denar. 

(odgovor članu zaspančka)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
24.2.2012 10:27:35   
čiba
Paket: vzeli bomo denar, smo ga prvič tudi. Meni je veliko bolj prišlo prav. Ne pozabite, da določene občine ob rojstvu otroka dajo nagrado - denarno ali pa kaj drugega. Očka nese na občino fotokopijo rojstnega lista in potem dobite nakazan denar!!! In tega seveda ne razglašajo okrog.

Jaz sem danes zelo v redu, nič mi ni slabo, utrujenost pa je zgodba zase. Po kosilu enostavno ne funkcioniram in mi je res težko z malim, zvečer včasih komaj čakam, da gre spat, da grem lahko tudi jat.

sonček33: dobrodošla, čestitke in zelo mi je všeč tvoj podpisuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
24.2.2012 10:39:35   
Aninchy
Hej!

paket - prvič smo vzeli denar, in zdaj ga bomo tudi. Pa naša občina da darilo - 190€user posted image ni največ in tudi ni nič - čisto zadovoljivouser posted image

počutje - danes sem prvič ornk bruhalauser posted image Pa ravno v spalnici sem bila, sem se šla mal uležt, ko mi je naenkrat dvignlo in nism mela časa v spodnji štuk do wcja prituser posted image Sem zagrabila kr brisačo, ki jo imam na radiatorju za vlaženje, da mi ni bllo treba vse po tleh pucatuser posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.2.2012 10:44:07   
Anonimen
Naša občina da bon za 130 eur (takrat je bil unovčljiv v 3 različnih otroških trgovinah) + knjigo. 2 leti nazaj smo dobili uradno vabilo in smo imeli potem srečanje z županom, vsaka se je z njim slikala in potem smo te slike dobili domov. V bistvu naredijo ful lepo user posted image

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
24.2.2012 10:45:50   
zaspančka
Pri nas je dala občina 3 leta nazaj 300 eur. Upam, da je zdaj še vedno tako. Je pa patronažna, ko je prišla, opozorila na to, da ne bi pozabili in ostali brez.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.2.2012 11:23:53   
sonček33
Čiba, hvala.

Pri nas občina da bon za BC, mislim da 150€. Sicer je meni BC bljak, ampak bolje išta nego ništa.

Kar se tiče paketa, bova pa kar denar vzela. V bistvu imava vse še od malega, tudi če bo punca imava robe dovolj. Tako da bo zdaj v drugo to res ful manjši strošek.

Plenice imam pralne, no za začetek bom kupila une tini mini pamperske, pol pa kar v racmankah naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.2.2012 11:46:12   
Anonimen
Midva sva za ta bon v BC kupila avtosedež.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Plenice imam pralne, no za začetek bom kupila une tini mini pamperske, pol pa kar v racmankah naprej.

iiiiiiiiiii, jaz tudi, jaz tudi!!! user posted image predvidevam, da si zadovoljna user posted image koliko je pa starejši otrok že star? Jaz upam, da se bomo pri njej znebili glavnine racmank do prihoda novega člana user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
24.2.2012 11:49:33   
darchy82
Midva bova tud denar vzela. Sva ga že prvič in je bilo tako prav ok. Je pa pri nas nagrada od občine za user posted image 160 EUR (vsaj nazadnje je bilo tako).
Plenice imamo pa mi kar te za enkratno uporabo. Smo pač malo bolj komot user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.2.2012 11:56:21   
sonček33
Anonimen, a sva medve iz istega konca?

Mali je bil 3 leta, tako da so racmanke frej že skoraj leto in pol.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.2.2012 12:06:50   
cebelica81
Živjo user posted image !

Jaz se ta dva dni kar malo boljše počutim brez tistega prisilnega sedenja in stresa. Sicer mi je še slabo, vendar je veliko, veliko bolje.

Mi smo v prvo vzeli denar, ker sva večino opreme dobila od sestre, in tudi tokrat bomo naredili tako, saj imamo vse še od 1. punce.

Naša občina je pred dvema letoma dala samo knjigo, zdaj pa neki berem, da dajo tudi nekaj denarja - super :)

Tudi mi uporabljamo pralne pleničke oziroma smo jih uporabljali, zdaj pa se malčica ful pritožuje, ker so malo debelejše kot te za enkratno uporabo, tako da smo jih nehali uporabljati. Jih bomo pa zagotovo pri novem user posted image spet uporabljali kolikor dolgo bo šlo (upam, da do konca). Dokler ni bil popek suh sem pa tudi jaz pamperske uporabljala. Kaj pa ostale? Kakšne izkušnje imate s tem?

Aninchy user posted image user posted image user posted image za bruhanje. Upam, da čim prej mine vsa ta slabost. Bruhala jaz še nisem (niti v prvi user posted image ) in upam da tako tudi ostane.

Kar se tiče pregledov urina in krvi jih jaz v prvo nosečnosti sploh nisem imela toliko ali pa se ne spomnim več. Za sladkorno me tudi niso pregledali. Je rekel G, da da na pregled tiste pri katerih ugotovi večjo verjetnost (velikost ploda, plodovnica,...), pri meni pa je bilo do zadnjega vse BP.

Nove user posted image dobrodošle, pa da vam čim prej mine čas do pregleda user posted image . Jaz že odštevam dneve. Še malo več kot en teden pa grem. Fraj sem si tudi že zrihtala, tako da user posted image user posted image user posted image

Danes imam pa čistilno akcijo, ker že lep čas nič nisem delala doma in stanovanje res kliče po sesalcu in vodi :) Sem si vzela tako bolj na izi, da vmes veliko počivam, ker me še kar dajejo slabosti. Ampak mi je v pravo veselje, ker je vedno lepše user posted image

Lep, sončen konec tedna vam želim. Res že diši po pomladi. Komaj čakam, da gremo po malčico v vrtec, pa greva potem malo na sprehod.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.2.2012 12:17:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Anonimen, a sva medve iz istega konca?

Mali je bil 3 leta, tako da so racmanke frej že skoraj leto in pol.

ne vem user posted image jaz sem doma iz Gorenjske, ravno na sredini med Kr in Je.

Cebelica, naša se nič ne pritožuje nad racmankami. Še ne govori user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
24.2.2012 12:22:56   
sonček33
Anonimna, jaz tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
24.2.2012 12:31:18   
princess13
Drage moje, zdaj pa prosim za en nasvet!
Pravkar sem dobila klic iz prejšnje službe (moje sanjske službe), da imajo prosto delovno mesto za mene in da bo drug teden razgovor. Vse bi bilo lepo in prav, če jaz ne bi bla noseča. Kaj pa zdaj?!
Jim povedat, da sem noseča? Jim skrivat? KAJ?!?!?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.2.2012 12:34:33   
sonček33
Princess - super za klic. Jaz bi jim povedala. Glede na to, da so te pkl, bi te radi imeli... Mislim, da je brez veze skrivati. Fer plej je vedno ok.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.2.2012 12:42:35   
mamica^2
definitivno denar. stvari ki so v paketih pa potem lahko narocis na recinko.si iz kjer tudi drzava dela pakete in namesto da dobis kako saro kupis kar rabis.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.2.2012 12:45:11   
Aninchy
čebelica - hvala za objemčkeuser posted image tud jst v prejšnji nosečnosti nisem bruhala (samo 3x, pa še to zaradi umivanja zobuser posted image ). Čez dopoldneve mi je bilo slabo, ampak niti približno tak, kot zdajuser posted image

sonček - uauuu, ste pa hitro dali pleničke stran!user posted image Naš je že lepo hodil na kahlo, pa je potem prišla neka kriza ko sploh ni več hotel, zdaj pa gre občasno... mah, sem rekla, da mu ne bom težila, kahlo ima skos na dosegu, pa ko se spomni, reče sam, ponavadi pa je že opravljeno predno ga slečemuser posted image

sonček in anonimna - no, vidve bosta pa mogoče še vozičkali skupajuser posted image

princess - hmmm, zdej če te slabosti ne mučijo in se dobro počutiš, bi jst z novico počakala do prvega pregleda oz. do nuhalne. Sicer pa sama sem trenutno brez službe in sem zdaj skoraj nehala gledat prosta dela, ker mi ni do tega, da bi že takoj na začetku nekaj "skrivala". Pa nikoli ne veš, kako potem vzamejo to, lahko se vaši odnosi potem močno spremenijo... kaj vem, no... res je težka odločitev.
Ali pa tako... omeni, da delata na otročku oz. da bosta kmalu, pa da vidimo kako bojo reagiraliuser posted image Če se ti pa res gre za službo, potem pa tako veš kaj storit.
Sej ne vem, mislim, da zdaj nisem nič pomagalauser posted image user posted image

Joj, šibam, prenosniku bo baterije zmanjkaluser posted image KOk lep sonček je zuni in toploooo! Mam okno na stežaj odprto in komi čakam, da grem v vrtec po malegauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 742
24.2.2012 13:07:33   
princess13
Nekak se bolj nagibam k temu, da ne bi povedala user posted image Glede na to, da sem v tej službi že bila 1 leto zaposlena in potem mi niso pogodbe podaljšali (zaradi reorganizacije na firmi) sem še vedno jezna na njih in če so oni mene prej tak grdo zafrknili, lahko zdaj jaz njih. Čeprav nisem pa tak človek...Moj pravi ne povedat! Vse na kupu user posted image Za znoret user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.2.2012 13:08:23   
sonček33
Aninchy ... ma čez dan smo se jih res znebeli že pri malo več kot letu in pol. Ponoči jo je imel do dveh let in dveh mesecev. Kakal je pa v plenico še kak mesec nazaj. je prosil zanjo, sem mu jo dala , je opravil in konec. Ampak za to smo uporabljali kar te za enkratno uporabo.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.2.2012 14:00:27   
Anonimen
Princess, jaz bi povedala.

dr. Knowitall

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
24.2.2012 14:14:16   
GregUr
Princess jst bi bla tiho user posted image sploh po tistem k si napisala kako je blo. po moje boš prej na slabšem če boš povedala, tako pa se lahko še vedno "zgovarjaš" na to, da nisi prej vedela user posted image

punce, kaj pa kar se tiče navidezne zaposlitve? ve katera kaj več o tem? vsaj kakšnih 100€ več porodniške bi kar prav prišlo glede na to da bi mi pripadal v nasprotnem primeru samo starševsko nadomestilo ki znaša 190€.

zdejle sem pogledala na net. moja predraga občina novorojencem namenja pakete z "nujnimi" pripomočki (pojma nimam kaj bi to blo) v vrednosti 60€... delč naokol najmajn, v primerjavi s sosednjo občino k nakaže 300€ keša. pa se majo za neki user posted image user posted image
drugače je pa seznam na netu po občinah kolk ktera da v denarju.

< Sporočilo je popravil GregUr -- 24.2.2012 14:22:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.2.2012 14:31:16   
princess13
GregUr, kar tvojega nasveta se bom držala. Ne bom povedala! Poleg tega niti nisem mela še 1.pregleda, niti NS...tako da ne rabijo vedet. Če seveda službo dobim, se bom pa kasneje zgovarjala, da nisem vedela, da sem mela M, da niti približno nisva načrtovala...itd. user posted image Trebušček se pa še tud dolgo ne bo videl, glede na to, da sem komaj v 7t.

Glede navidezne zaposlitve...jaz sem mela že vse splanirano, da se 1.3. zaposlim pri kolegu od fanta za 2 meseca, pol pa grem na bolniško. Poleg tega pa še delam nekaj doma in bi kar lepo zaslužila na mesec user posted image Ampak zaradi tega klica danes in možnosti dela v bivši službi, se je vse ustavlo. Sej ne morem verjet kaj se mi dogaja user posted image Imaš kakšnega kolega, ki ima S.P.?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 747
24.2.2012 15:18:52   
princess13
No super, zdaj me je še pa G klicala. 1. pregled imam v ponedeljek 27.2. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
24.2.2012 17:15:11   
darchy82

IZVIRNO SPOROČILO: mamica^2

definitivno denar. stvari ki so v paketih pa potem lahko narocis na recinko.si iz kjer tudi drzava dela pakete in namesto da dobis kako saro kupis kar rabis.

Pod tole se pa podpišem. Midva sva vzela denar, potem pa res veliko stvari kar pri recinkotu naročila in sva bila ful zadovoljna (in sva še vedno) user posted image
Drugače pa princess13 tud jst ne bi povedala. Jst sem v prejšnji user posted image menjala zaposlitev en mesec za tem ko sem izvedela da sem noseča in ko sem prišla na razgovor niti še prvega pregleda nisem imela za sabo. Sicer sem povedala za user posted image 2 meseca kasneje pa ni bilo nobene panike, res pa je da sem šla tja delat samo za nekaj mesecev. Pa super da so te naročili na pregled user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 749
24.2.2012 17:40:54   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

zdejle sem pogledala na net. moja predraga občina novorojencem namenja pakete z "nujnimi" pripomočki (pojma nimam kaj bi to blo) v vrednosti 60€... delč naokol najmajn, v primerjavi s sosednjo občino k nakaže 300€ keša. pa se majo za neki user posted image user posted image

Hehehuser posted image Ja, Lumpijeve izdelke, no, vsaj 3 leta nazaj je bilo takouser posted image Sosedi se imajo pa itak že od nekdaj za nekaj več...

< Sporočilo je popravil čiba -- 24.2.2012 17:41:53 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?