Aninchy
|
čebelica - hvala za objemčke tud jst v prejšnji nosečnosti nisem bruhala (samo 3x, pa še to zaradi umivanja zob ). Čez dopoldneve mi je bilo slabo, ampak niti približno tak, kot zdaj sonček - uauuu, ste pa hitro dali pleničke stran! Naš je že lepo hodil na kahlo, pa je potem prišla neka kriza ko sploh ni več hotel, zdaj pa gre občasno... mah, sem rekla, da mu ne bom težila, kahlo ima skos na dosegu, pa ko se spomni, reče sam, ponavadi pa je že opravljeno predno ga slečem sonček in anonimna - no, vidve bosta pa mogoče še vozičkali skupaj princess - hmmm, zdej če te slabosti ne mučijo in se dobro počutiš, bi jst z novico počakala do prvega pregleda oz. do nuhalne. Sicer pa sama sem trenutno brez službe in sem zdaj skoraj nehala gledat prosta dela, ker mi ni do tega, da bi že takoj na začetku nekaj "skrivala". Pa nikoli ne veš, kako potem vzamejo to, lahko se vaši odnosi potem močno spremenijo... kaj vem, no... res je težka odločitev. Ali pa tako... omeni, da delata na otročku oz. da bosta kmalu, pa da vidimo kako bojo reagirali Če se ti pa res gre za službo, potem pa tako veš kaj storit. Sej ne vem, mislim, da zdaj nisem nič pomagala Joj, šibam, prenosniku bo baterije zmanjkal KOk lep sonček je zuni in toploooo! Mam okno na stežaj odprto in komi čakam, da grem v vrtec po malega