|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
17.2.2012 17:19:10   
speela
Pozdravljene,jaz sem nova na forume,se pa tudi že nekaj časa soočam s podobnimi težavami kot ve. Včeraj po obisku dr.Reša pa sem še posebej na trnih, ker je prišel trenutek odločitve, ali po neuspehih s klomifenom gremo naprej na IVF.Pri nama je težava PCO. Dobila sva pa 2 možnosti ali laparoskopija ali IVF. In zdaj sem v strašni dilemi, kaj naredit...Naročila sem se za 19.3. kljub vsemu k Rešu za razgovor za IVF. Kako ste imele ve postopek, najprej laparo,potem IVF? Ste morda imele klomifen+aglurab kombinacijo? Ali se aglurab jemlje ves čas postopka?Hvala za odgovor že v naprej!Vsem na tem forumu pa želim veliko,veliko sreče!Spela

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.2.2012 18:08:54   
oreh
Živjo speela. že kakšen mesec si razbijam glavo, kaj lahko pričakujem na naslednjem pogovoru pri rešu. Isto kot ti, sem bila 4 mesece na klomifen+aglurab. Potem je omenil, da če ne zanosim, me da na laparoskopijo. drugič pa, da bo IVF. Vidim, da je dal tebi je dal prav na izbiro. ali ima tvoj partner ok seme? No, tudi mene zanima kakšna je praksa pri rešu, če klomifen pri PCO ne učinkuje?

(odgovor članu speela)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.2.2012 18:59:56   
krisv
Mene že kr orng črviči pred jutrišnjo punkcijo. Tolažim se, da imam malo foliklov, torej bo hitro mimo. Ampak upam, da je v vsakem super druper celica, ki čaka, da bo postala moj zakladek user posted image .
Jona klara, jaz sem naročena ob 7ih, torej predvidevam, da bom prva na vrsti, če je Reš zjutraj še v LJ. Kdaj imaš ti transfer? Držim pesti, da te čakajo kvalitetni zarodki user posted image .
Zdaj pa se grem relaksirati, čeprav mi še ni jasno, kako mi bo to uspelo user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.2.2012 21:18:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Muri82

Lenci sem jaz tudi bila par dni po punkciji prda smrda. Še moj je težil, da kaj njemu zmeri težim zdej pa sama to počnem user posted image  
Kako napihnjena pa si? Ker mi dva sva danes zjutri gledala ta moj trebuh in ugotavljala da lani na morju kolegica 3 mesece pred rokom ni mela tako velikega kot ga imam jaz sedaj. Pa danes me tudi vse boli. Komi se vsedem. Pa sploh ne morem vzravnana bit - me neki pri želodcu pika...ne vem. Če jutri zjutri ne bo bolj bom kr šla na kliniko. Kaj pa ve mislite? Meni se zdi že prepozno za hiperco (punkcija 6.2. transfer 11.2.)?!?

Muri82
jaz sem imela v prvem postopku milejšo obliko hiperce...napihnjena, špikanje v trebuhu, nisem veliko hodila lulat, najbolj je bilo pa hudo ker nisem mogla ležat, saj če sem se ulegla nisem mogla dihat..k da bi se mi en usedu na prsni koš (voda se mi je nabirala)...vendar je bilo veliko kasneje kot pri vama...sem že bila nosečka, krvi test za mano in na dan 1.UZja so me pol vzel v bolnico na opazovanje (merili so koliko sem lulala).
Če te špika je ok, bolet te ne sme (po moje), najbolje da najprej pokličeš in ti ovedo ali prideš na pregled ali ne...Srečno.

Drugače pa sem ok, špikanje napreduje, živčnopst po malo tudi, še teden dni do prvega UZja in morebiti dobim menopur..tole se kr vleče user posted image
Držim pesti za vse ki vas čaka test, objem vsem ki vam ni uspelo in srčno verjamem, da pridete kmalu na vrsto. Upanje je naše orožje....

Lep vikend vsem skupaj
Vita user posted image

(odgovor članu Muri82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.2.2012 7:02:28   
cukica
krisv želim ti dobre celice,velik oplojenih in čim manj bolečo punkcijo,...
jona klara tebi,da lepo sprejmeš svoje otročke in držim pesti za plusek,....

(odgovor članu speela)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.2.2012 11:04:02   
Muri82
Vita hvala za info. Kako se je pa potem koncalo pri tebi? Jaz sem sla danes kar na kliniko, ker tudi vdihnit ne morem da me ne bi bolelo pod rebri...dr. na UZ je bil full nesramen. Da pac je malo hiperstimulacije ampak da to ni nic takega. Pa da ce bom zanosila, da se bo mogoce stanje se poslabsalo...Sestre so bile pa zacud full prijazne. So rekle da nej si probam zrihtat bolnisko, da se slucajno jajcniki ne zarotirajouser posted image Dali mi niso pa nic pisno. Upam da mi jutri uspe primlicat osebno zdravnico in da bo naklonjena bolniski, ker se res slabo pocutim...problem je ker bom mogla itak delat od doma, ker so pocitnice in je fulllll odsotnih tako da je skoraj vseen ce grem v sluzbo. Samo voznja mi je prihranjena.

Res mi pa gre na zivce ta trebuh. Da v sluzbi ze vsi sepetajo, da sem noseca. Res sem alergicna na take pametnjakovice, ki vejo da si nosec preden ti sam sploh ves... to me je bilo ze pred postopkom strah.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.2.2012 11:13:03   
pupika83
Krisv, je punkcija že za tabo? Upam, da ni bila boleča in da si pridelala čim več celic. user posted image

Muri, čuvaj sebe in svojo pikico! Upam, da bo čim prej bolje. Da se zdravnik tako odzove, je pa prav grdo!user posted image

Pri meni se je danes ulila user posted image v vsem svojem sijaju, tako da niti testa nisem delala več. Bom pa poleti nocečka. user posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.2.2012 12:19:31   
lenci
oila!punce,ki ste imele danes punkcijo upam,da ni bilo prevec hudo in da ste bile pridne user posted image
jaz vam pa moram povedat kaj se mi je zgodil danes med spanjem user posted image ob 03.00 se mi je dvignilo do grla in to me je zbudilo.mogla sem it spit vodo ,ker me je prov peklo v grlu kot takrat ko bruhas.pol se mi je pa se ene dvakrat spet hotlo dvignit ampak pol je blo dobr in sem lahko zaspala nazaj.zjutri sem se zbudila in mojmu povem pa mu ni blo nc jasn isto k men.ali se je kateri to dogajalo na 7 dan po transferju?

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.2.2012 12:59:49   
krisv
Punkcija za menoj user posted image . Preživela! Sama punkcija ni bila prehuda, ko sem se pa vstala z mize, te je začelo boleti. Sem v avtu vzela en ketonal in je blo čez kako urco boljše.
Torej, še poročilo: 2 celici user posted image Jaz sem presrečna. Samo, da ni bilo vse prazno. Upam, da sta ti dve super kvalitete in, da naju v ponedeljek pričakata dve pikici. Čeprav debata o tem, ali bomo vstavili enega ali dva še poteka user posted image . ET v ponedeljek, 20. 2.
Me pa je malo razjezilo, ker mi Reš ni dal recepta za Utrogesta. Je bila lekarnarca v MB vseeno tako prijazna, da mi je dala zdravila, ampak vprašanje kak bo s povračilom stroškov na zavarovalnici. Je imela katera enak slučaj?
Jona klara , sva se srečali v PO? Si ti tista z oranžnimi kratkimi lasmi?
Hvala punce, ker ste mislile name! user posted image

< Sporočilo je popravil krisv -- 18.2.2012 13:00:38 >

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.2.2012 14:40:25   
ne111
Živjo punce!!!

Evo po dolgem času se javljam z veliko veliko pršnjo, če ima mogoče še katera 5 tablet femare???

Jaz moram zdaj en ciklus pred ivf spet femaro jesti in sem mislila, da imam 10 tablet ampak jih imam 5!!!

lepo prosim za pomoč

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.2.2012 16:20:18   
jona klara
evo mene iz et

imam vstavljeno1  morulo, zelo razočarana, da o prijaznosti sester na gklj ne govorim, ta glavna peternelj, obupn a je bila.Mislim, da imam zelo slabe možnosti za uspeh z morulo.user posted image user posted image

krisv- nisem v postojni.user posted image user posted image za celice-

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.2.2012 17:29:43   
FoxyLady
JONA KLARA- Kaj je blo?user posted image A bo jutri tud? Glede morule pa ne obupuj,moja gliha kar šiba po stanovanjuuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.2.2012 18:03:47   
cukica
Jona klara ne obupaj prehitro.Pa kaj pa je bilo?
Ma madoniš kaj se ne zna noben več normalno obnašat al kaj? Kdo ti je pa delal Et?
user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.2.2012 18:37:10   
S*
Jona glavo gor, je ena, je morula ma je zmagovalna user posted image user posted image user posted image
Glede prijaznosti NO COMENT, mah zgleda da smo to iz pradavnine obdržali, sploh vsi v javnih službah so skrajno neprijazni.

Cukica user posted image za špike, sedaj pa srečno do konca in naprej!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.2.2012 19:49:56   
lenci
user posted image mislim da tudi pri nas ne bo tale mesec nic se je pokazal malo rjav flekec tko da sem ze pripravljena na prihod user posted image vem da je se vedno upanje sej potiho bom upala sam je brez veze ker nisem jaz te srece.bomo sli pa po zamrznjencke.a katera ve al gres lahko kar takoj po zamrznjencke al moras isto cakat in si inekcije dajat?sej samo informativno da vem na kaj se pripravimuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.2.2012 21:11:07   
lale

Muri82 to, da si dobila hiperco, je po eni strani dober znak, ker lažje pride do vgnezdite, oziroma do nosečnosti. Po drugi strani pa lahko imaš velike težave. Kot sem že napisala Andreji, sem tudi sama imela hiperco in pristala v bolnišnici. Je kar huda stvar, zato se res pazi. Minimalno spij 3 litre vode na dan. In definitivno počivaj, ker kot so ti sestre napisale lahko jajčniki zarotirajo, kar pomeni, da lahko jajčnik poči. Takrat pa so bolečine neznosne. Če se bodo težave še stopnjevale, pojdi kar nazaj, ker je tudi lahko smrtno nevarno. Jaz se glede osebja v MB nimam pritoževat, ker so bili res vsi zelo prijazni. Jaz sem edino imela ful krče in so me takoj sprejeli v bolnišnico, res čudno da te niso zadržali v bolnišnici. Skratka počivaj, lahko poješ tudi daleron če te bo kaj bolelo in pij veliko vode. Če pa ne bi mogla več normalno dihati ali odvajati vode pa pojdi takoj nazaj. Vem, da je grozno, vendar po drugi strani si na dobri poti do svoje pikice. Držim ti pesti in da se ti vse dobro izteče user posted image

Lenci po eskimčka lahko greš pri naslednji user posted image Ni si treba dajati injekcij. Lahko, da boš brez vsega in boš imela samo transfer, lahko pa boš dobila hormonske tablete za odebelitev sluznice, kot sem jih imela jaz. Mogoče pa je bila vgnezditvena krvavitev. Nikar ne obupaj. Pošiljam ti user posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.2.2012 21:12:22   
lale

Muri 82 misla sem, da so ti sestre povedale ne napisale. HE HE user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.2.2012 22:03:52   
Avonija
Krisv - drzimo pesti, da te v ponedeljek obe pocakata!
Jona klara - veliko puncam je uspelo z morulo, vsaj tako pise na forumih user posted image
Lenci - kaj naj recem, se vedno lahko upas, mogoce pa le ne bo user posted image

Pri meni pa ze 3 dan po transferju obcutki kot pred M. Tudi v prvem postopku so se mi zaceli taksni znaki ze po 3 dneh in trajali tam nekje do sedmega, ko se je dokoncno ulilo. Bojim se, da bo tudi tokrat tako....
Seveda se upam na najboljse, samo vseeno ...

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
19.2.2012 8:43:37   
jona klara
jutro.....

hvala vam punce za lepe misli in želje, upajmo na najboljše.Glede prijaznosti, ne vem če je ravno napotek od gl. sestre, če se vam do takrat ne vlije imate krvnega, pa nagajanje iz sobe za počitek, češ da se po et tako ne leži, pa pač vse kar je povedala je cinično in tečno,.
zjutraj sem sestri rekla, da bi vsavila 1, če je dobra, noben mi ni povedal da so obe moruli.
če bi vedela, da so obe moruli, bi dala obe.V glavnem delo od zdravnika je ziher dobro opravljeno, ostalo bomo vidli, ubije te pa tudi odnos, saj nismo na tržnici, še tam so vljudni, se borimo za človeško bitje, malo dete, mislim da si več zaslužimo, že tako ni to vse skupaj tako enostavno.

krvni imam 5.3

kdaj se štejejo dnevi po et, že dan ko vstavijo ali drugi dan kot prvi dan?

foxylady- srečno danes, da prejmeš pikece, krasne in lep dan!

ostalim srečno

kaj ste kaj jedle po et in a je treba še vedno toliko piti? koliko ste prve dni počvale res cel dan?

avonija- kako si ti? te boli?

< Sporočilo je popravil jona klara -- 19.2.2012 8:45:45 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
19.2.2012 10:04:28   
Anonimen
Jutro vsem

Jona Klara - jaz sem na dan ETja jedla lignje (mislim da je bolj vraža kakorkoli jaz si jih tisti dan privoščim) preistanek dneva sem počivala, večinoma bila doma in ležala, čeprav pravijo da to ne vpliva, imam sama boljši občutek. Držim pesti za srčka...tudi morulce so borci in ni vrag da tvoji ne uspe user posted image

Muri82 - moji pikici je v 9 tednu nehal bit srček in se je poslovila od mene...ne vedo zakaj, preiskave so ble vse bp...res pa je da sem nekaj dni pred tem UZjem nehala jemat ustrogestan...lahko da imam slabše hormone in bi potrebovala utrogestan dlje časa..v tokratnem postopku si ga bom izborila user posted image

Krisv - a ne dobiš utrogestan na dan ETja....? ali sem ja že mal pozabila??user posted image

Lenci pogumno, ne obupaj prehmalo...pikice so borci user posted image

Vsem velik user posted image in držim pesti za vsako posebej

Vitauser posted image

(odgovor članu jona klara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
19.2.2012 13:01:06   
Muri82
Punce hvala za vaso pomoc. Ko ti profesor rece da pretiravas hkrati pa tezko dihas ti nic vec ni jasno kaj je normalno in kaj ne. Mislim, da je danes boljse, ampak vsak dan pridobim 1 kg in res full malo lulam - jaz drugace fulllll lulam- tolk da je moj cisto zivcen ko kam greva, ker vedno koncava ori iskanji wcuser posted image

Po moje ce jutri popoldne ne bo boljse bom sla na urgenco v Lj. Nocem it spet na kliniko in naletek na istega G. ki se mi je smejal v glavo. To ja ni normalno da dobim 1 kg na dan gor?!?

Punce drzim pesti tudi za vas.
Anonimna skoda za tvojo pikico. Do kdaj pa dajo na kliniki Utrogestan? Koliko dni po krvnem testu pa je UZ?
Lenci mocno stiskam pestke da se ti bo dobro izteklo
jonaklara kot so rekle druge. Tudi morule so borke. Nas tudi niso pistili pocivat po ET kljub temu da so bile postle prazne.
lele tudi tebi hvala. Se trudim pit sam ko ne morem vec kot tolko. Imam cisto stisnjen zelodec. Se ene banane ne morem pojest. Kaj naj merim v loncek koliko spijem in koliko polulam? A je zaradi nelulanja lahko kaj narobe z ledvicami?
Upam da naisem katere pozabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
19.2.2012 13:29:56   
lale

Muri82 meriti si moraš koliko spiješ, da toliko tudi nalulaš. Jaz sem dosti spila, pa potem ponoči nisem nič dosti lulala samo malo in sem takoj zjutraj šla nazaj na pregled v mb. To ni normalno. Tudi ledvice ti lahko odpovejo, ampak to je res že huda oblika po moje. Jaz ponavadi tudi zelo dosti lulam, zato sem takoj opazila, da nekaj ne štima. Ko sem bila v bolnišnici je imela ena zraven hiperco, grozno je bilo, povsod je imela vstavljene cevke. In baje ni imela hude hiperce, ker nekatere dobijo tako hiperco, da morajo biti v intenzivni oskrbi. Niti ni normalno da vsak dan dobiš 1 kg zraven. Muri če imaš kak meter si meri trebuh. Tudi meni so ga vsak dan merili. Takoj zjutraj pa pojdi nazaj na urgenco, povej da je slabše in ti bojo dovajali vodo. Jaz sem jo tudi dobila. Naj te potolažim, da je velika verjetnost da se je tvoj zarodek prijel, ampak vseeno ni vredu, da imaš hiperco. Če ne bo bolje, res pojdi jutri nazaj na kliniko. Želim, da se ti vse dobro izteče...

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
19.2.2012 14:13:04   
Anonimen
Muri82 - lažja oblika hiperce je dober znak, tako je meni takrat rekel zdravnik in je bilo res user posted image ...meri si obseg trebuha in koliko nalulaš..če bo slabše pejdi nazaj bolje da brez veze kot da bo kaj narobe.
Utrogestan so mi dali do prvega UZja ki ga naredijo še na kliniki nekje 6-7teden - toliko da vidijo srček in da je zarodek v maternici, ne vem točno koliko časa po krvnem testu...

srečno dekleta
Vita user posted image

(odgovor članu lale)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
19.2.2012 14:37:06   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

PONEDELJEK,20.2.

EMAS -UZ
ANDREJA_P -UZ
KRISV - ET

ČETRTEK,23.2.

VITA - UZ

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,TATYANCHA,MIHIKA1,
SPELCY3,LALE,PUPIKA83,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

SILVAuser posted image   - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
DREJCY - 24.2.
PINK ANGELuser posted image user posted image - 26.2.
ANONIMEM - 27.2.
LENCI - 27.2.
MURI82 user posted image user posted image - 27.2.
JONA KLARA user posted image - 5.3.
FOXY LADYuser posted image user posted image - 5.3.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana.

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

JANUAR                   5                             0                     0%
FEBRUAR

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
19.2.2012 14:40:01   
FoxyLady
Evo seznam je urejen.
Moje poročilo iz ET pa je sledeče ,grejem 2 moruli ,zamrzjenčkov nimam nič....Test imam 5.3. do takrat s samimi pozitivnimi mislimi....

Upam,da boma z Jona Klaro super otvorile marec user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?