|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
16.2.2012 11:12:59   
SILVA
Punce sam ni hitrco javim, ker sem v službi.
Danes zjutraj sem nardila še en test, ki je sicer še vedno pozitiven, v službi se mi je pa ful vlila kri, tako, da jaz nimam več upanja, ker jo je kar velikouser posted image
Sem ful žalostna, sem se zjokala in se že tudi naročila za naprej.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
16.2.2012 11:18:44   
Mary2011
Avonija user posted image user posted image user posted image  sedaj pa pridno božaj bušija in se pogovarjaj veliko s svojima malima user posted image user posted image

lenci user posted image user posted image user posted image  za zamrznjenčke!!! Super!
Tudi pri meni je stanje danes malenkost bolje, čeprav mi je bilo zjutraj že slabo in ne vem kaj še vse... Razmišljam v tej smeri, da je veliko tega v glavi čeprav skušam res minimalno misliti na vse skupaj in delam vse tako kot preden sem imela transfer. A vam ves tablet ostane notri ali ga pride kaj ven? Jaz ne vem a delam kaj narobe ampak enkrat ga skoraj nič ni na dnevnem vložku, spet drugič se mi zdi da ga je veliko user posted image  kakšne izkušnje imate s tem punce?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
16.2.2012 11:21:24   
Mary2011
SILVA user posted image user posted image user posted image  saj nimam besed, ki bi te lahko potolažile!

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
16.2.2012 11:33:51   
pink angel
SILVA user posted image user posted image user posted image

Avonija user posted image Pridno grej pikici!

Marry2011 tableti pridejo tudi ven user posted image
Jaz sem pa dobila pošto, da imava eno pikico zamrznjeno...preživela do 5. dne user posted image Upam, da sta ti dve pri meni tudi taki borki user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
16.2.2012 11:48:05   
monsy
Silva kup virtualnih user posted image user posted image user posted image ti pošiljam!!!

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
16.2.2012 12:01:46   
Mary2011
pink angel hvala za odgovor! Sem se že bala, da jaz delam kaj narobe user posted image  Drugače pa user posted image  za zamrznjenčka, super!  Seveda sta tudi user posted image user posted image  pri tebi borki!!!

Dajmo punce, potrebujemo malo pozitivizma! Navijam za vse nas in naše user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
16.2.2012 12:09:20   
MIHIKA1
pupika..pa ne no..!poskusi še test čez dva dni....ni še konec..!!!!
silva...pa kaj je to sploh mogoče..take statistike se ne spomnim punce..res ne...!
lale..kako si..si boljše...???user posted image user posted image user posted image
Vsem želim res veliko vsega, samo tega, da bodo končno neki pluseki že...!Res sem razočarana, očitno je slab čas...!
Punce, ne smemo upanja izgubit...gremo naprej....! POZITIVNO V NOVE BOJE...!

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
16.2.2012 15:42:09   
SILVA
No jaz sem se zjokala in sprijaznila, da smo ta postopek pač neuspešno zaključili, nimamo kaj, je še grenak priokus ampak zgleda je tako moralo bit.
Sem se pa odločila, da v naslednjem poiskusu testa ne delam pred 14 dnem.
Imam že datum za nov posvet pri Bokalovi in to že v marcu, z novim postopkom pa bom začela v aprilu ali v maju, odvisno do mojihuser posted image kako bodo zdaj prihajale.

Držim pesti za vse vas punce, da končno popravite tole našo statistiko, ki je res grozna.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
16.2.2012 17:57:28   
lale

Hej punce,

hvala za skrbuser posted image sm=smiley1.gif] in za vso vašo pozornost. Rada vas imam user posted image user posted image Danes sem šla že v službo in sem že malo boljše volje.

Če ima katera FB mi lahko pošlje ZS in jo dodam, ker sedaj ne bom toliko prisotna na forumu, moram se malo umaknit, ker sem drugače skoz gor visela. Sem pa v mislih vedno z vami in držim pesti, da končno dobimo srečko nosečko, ki nam vlije upanje za nove bojeuser posted image . Jaz sedaj razmišljam o vitaminih in o maca kapsulah user posted image

Mihika kako si mi ti?

Pupika mogoče pa še ni vsega konec. Mislim nate user posted image

Silva kaj pa če še ni vse izgubljeno? Jaz bi na tvojem mestu jutri šla na krvnega, če bi krvavitev prenehala. Pošiljam ti user posted image user posted image

PUPIKA83 - 18.2.
SILVA - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
DREJCY - 24.2.
PINK ANGEL - 26.2.
ANONIMEM - 27.2.
LENCI - 27.2.
MURI82 - 27.2.

Punce iz srca vam želim en velik in lep plusek user posted image , seveda s srečnim koncem. Sedaj je res dosti trepetalk, sigurno boste popravile našo statistiko. Sedaj so bili samo negativni rezultati, sedaj pa bodo spet sami pluseki. Jaz verjamem, da bodo user posted image Pošiljam vam pikepoke in pujseka user posted image user posted image
user posted image user posted image

Pridne mi bodite....

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
16.2.2012 18:54:17   
cukica

PRED PUNKCIJO:

Priporočeno:

- pivo
- ananas
- vitamini C,E, Q – encim, Mg, Ca, Fe, Se, Zn, matični mleček
- zelenjavni sok (zelena, pesa, korenček, kumara in ingver)
- proteini (meso, jajca,...) - za rast celic
- oreški (razen arašidov),
- laneno seme, laneno olje, sončnična semena
- refleksna masaža stopal
- optimizem
- LCA jogurt ali navadni jogurt (ne sadni), riževo mleko, sveže mleko
- polnozrnato, črno, najraje z ajdovo moko, testenin imaš ogromno, ki
niso bele, polnozrnate, špinačne, riževe, brez glutena
- jabolk, kivi, kak dan pomarančo, grenivke
- čaj krvomočnice
- ingver in cimet (čaj)
- soja, korenje, buče, melone, marelice, mango, breskev...
- avokado, mango, šipek, bučke, ohrovt, olive, šparglji, špinača,
melone,lubenice
- matični mleček
- fotostimulacija

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- kava (kofein)
- prazni OH (belo moko, bele testenine, bel kruh, bel riž, krompir, musli)
- sladkor
- sladke gazirane pijače
- alpsko mleko in mlečni izdelki
- sladko sadje, saj je sadje OH
- paradižnik

PO ET:

Priporočeno:

- grozdje, maline, marelice, melone, lubenice, banane, ribez,
- šipek,
- bučke, grah, korenje,
- orehova jedrca,
- lignji,
- optimizem
- baby aspirin od punkcije naprej

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- ananas
- zelena
- tuširanje z vročo vodo in kopanje v vroči vodi (dviga TT)
- savna
- kopanje in plavanje naslednjih 48 ur po ET
- izpiranje nožnice
- tamponi
- spolni odnosi ali orgazem do testa,
- soja in sojini izdelki
- umetna sladila in stvari, ki jih vsebujejo (natren, orbit zvečilni in bonboni, vse sladkarije z umetnimi sladili, ter dietne pijače, npr. diet Coca Cola)
- jogging, aerobika, tenis, smučanje, hoja v gore, ipd. (You get the idea)
- Ne začenjajte z novo fizično aktivnostjo
- Zdravila samo v primeru, da se prej posvetujete z IVF zdravnikom
- dvigovanje težkih stvari
- ribe, ki lahko vsebujejo metilni Mercury (mečarica,morski pes,zrezki tune)
- jedi z surovimi jajci (salmonela)
- nepasterizirani mlečni izdelki (nepasterizirano mleko, mehki sir)
- surovo meso oz. neobdelano meso (vključuje salame, suši, pateje, hot dog , školjke, premalo kuhan/pečen piščanec oz. meso),
- ingver, bazilika, rožmarin, majaron, žafranika,... (za te piše, da niso nevarne, če se uporabljajo v normalnih količinah

Kar je najpomembnejše: Zavedati se morate, da ni nujno, da ti pomaga, ker smo ljudje različni, ker ne veš kaj je dejansko tvoj oz. vajin vzrok. Je pa fajn, da se nečesa takega lotiš, ker potem veš, da si v tem postopku nekaj zase naredil, da ti tole da neko dodatno voljo in moč, ter seveda poveča upanje, da pa mogoče bo zdaj res pomagalo. Že ta občutek je en velik pozitivizem. Zato pa povdarjam, da naj bo dieta z veseljem narejena in ne z nekim strogim odrekanjem in trpljenjem, ker si s tem samo škodimo (to sem ravnokar napisala eni v ZS in velja za vse, ki hočejo sprobat kaj novega). Prav tako, bi vse novinke oz. tiste, ki gredo 1,2,3 v postopek opozorila, naj pozabijo na dieto, naj raje uživajo in si sproščujoče metode priskrbijo. Lepo je skrbet za zdravje in zdravo hrano jest, lahko se držijo nekih smernic, vendar strogih diet in odrekanj, pa pustite, za kasneje, ko boste že vse atribute porabile.
Bistvo vsega je psihološka in fizična pripravljenost, sproščujoš in pozitiven pristop v mesecu, ko se nam dogaja sto na uro. Same sebe dobro poznate in veste kaj je za vas tisto ta pravo

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
16.2.2012 19:40:26   
krisv
user posted image toliko žalostnih novic. Za vse, ki vam ni uspelo user posted image

Jaz sem imela v sredo UZ. L jajčnik ni reagiral na zdravila, zato so folikli ostali majhni. Reš predvideva, da zaradi endometrioze. user posted image Upam, da je par tistih v desnem prave kvalitete. Danes pade stopka. Punkcija v soboto, 18.2.
Sem pa bila pri svoji osebni zdravnici in mi je rekla, da mi avtomatsko pripada bolniška, vsaj prve tri mesece, da se moram paziti in niti pod razno v službo (delam v šoli, z otroci s PP). Reš je totalno proti temu, tudi moj ginekolog je načeloma proti, če se ženska dobro počuti. Ne razumem, zakaj imajo zdravniki tako različna mnenja o tem. user posted image Potem pa bodi pameten.
Cukica, midva sva začela s podobno dieto (dieta za endometriozo), ko sem zvedla, da se je E po operaciji ponovila, novembra. Oba opažava boljše počutje, imava več energije, shujšala sva, njemu se je izboljšal spermiogram user posted image . Odločila sva se, da to ni več le dieta, ampak najin način prehranjevanja. Popolnoma sva odpisala pšenično moko in izdelke iz nje in tega se striktno drživa. Enkrat na teden si dovoliva "pregreho" v smislu kaj sladkega, ampak še to mora biti iz pirine moke. Cela familija že uporablja pirino moko zaradi naju user posted image Meso jeva le belo, pa še to, če se le da, domače. Sladkor kupujem rjavi, ampak melasin, ne le tiste navadne bele sladkorje, ki so le pobarvani. Je trajalo, preden sva se navadila na takšen način prehranjevanja, sploh jaz, ki prej nisem glih marala zelenjave in nisem nič kuhala. Ampak sva spremenila način prehranjevanja in sva s tem zadovoljna. Upajmo, da še bodo rezultati v obliki user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
16.2.2012 20:21:20   
Muri82
Pozdravljene punce. Vaz berem ampak nimam casa odgovarjat ker sem sla v sluzbo. Kar je bilo po eni strani uredu po drugi pa ne. Vidim da se punce srecujemo z istimi problemi - sex, uhajanje tabletke,spikanje,... Nobena pa ni se nic omenila o napihnjenosti trebuha. Jaz sem tako napihnjena da je se moj zagnal paniko. Po moje se punce v 5 mesecu nimajo takega trebuha. Sicer me nic kaj ne boli. Vcasih malo spikne v predelu jajcnikov ampak nic posebnega. Kdaj pa je za zagnat paniko? A se lahko v soboto zjutri pojavim pri sestrah na kliniki in povem problem al me bojo nazjale?!? Tega si res ne zelim.

SILVA, LELE user posted image user posted image in ogromno objemckov

Glede trajanja dolgega postopka je pa res cisto odvisno kako odreagiras. Pri meni je trajalo tocno 1 mesec od prve spike do punkcije, ker mi user posted image ni prsla v prvih 14 dneh in so mi S podaljsali za 3 dni ( po protokolu naj bi ga za 1 teden, ampak meni so ga hvala bogu le cez vikend). Sem pa imela kar hudo M...

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
16.2.2012 20:32:39   
Anonimen
Lale, Silva, Mihika, Pupika... user posted image user posted image user posted image ne znam si predstavljati vaše žalosti a obenem verjamem da se boste pogumno podale v nove boje. Dekleta kot ve, mi dajejo upanje in moč, saj vidim da se da.

Že dolgo berem podobne teme in vedno sem mislila da razumem,...verjetno nisem edina. Pa sedaj lahko odkrito priznam, da v resnici nisem razumela,..strahu, trepetanja, nihanja razpoloženja, iskanja odgovorov,... Na žalost sedaj to spoznavam in z vami mi je lažje.

Tako močno želim vsaki posebaj uresničitev največje želje,... res da se bolj poredko oglasimuser posted image , vendar pa vas redno berem in trepetam za vsako posebaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki grejete ( oz. grejemo) pikice.

A. user posted image

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.2.2012 6:47:20   
cukica
Evo padla prva pikica superfacta  danes zjutraj,mal me srbi ampak to me je tudi prej,...Drugače pa komaj čakam 2.3.,ko imam prvi Uz saj tako vem,da sem v boju,za novo dete,....

Lep dan in naj sporoči katera lepo novičko,....

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.2.2012 6:48:53   
cukica
KAr se tiče pa diete oziroma seznama,ki sem ga dodala jaz sem v drugem postopku se zelo držala tega in sem imela poleg 2 vstavljenih celic še 6 zamrznjenčkov tako,da meni je res nucal,....

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.2.2012 8:01:04   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

SOBOTA 18.2.

KRISV - PUNKCIJA
JONA KLARA - ET

NEDELJA,19.1.

BUSKA - UZ
FOXY LADY - ET

PONEDELJEK,20.2.

EMAS -UZ
ANDREJA_P -UZ

ČETRTEK,23.2.

VITA - UZ

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,TATYANCHA,MIHIKA1,
SPELCY3,LALE,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVAuser posted image   - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
DREJCY - 24.2.
PINK ANGELuser posted image user posted image - 26.2.
ANONIMEM - 27.2.
LENCI - 27.2.
MURI82 user posted image user posted image - 27.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana.

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

JANUAR                   5                             0                     0%
FEBRUAR

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.2.2012 8:21:56   
jona klara
dobro jutro!

JOJ jaz sem že zelo nestrpna za jutri,upam, da me pričaka kaka lepa močna pikica, ki se bo borila z menoj še naprej....

vsem, ki ni uspelo pošiljamuser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej!ostale pa ki še bijete to bitko, čimbvveč pozitvne volje, moči, misli in srečen konec z user posted image !

pa upajmo skupaj še naprej

krisv- midve bova pa jutri obe v haljah, kdaj pa imaš punkcijo?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.2.2012 9:27:51   
lenci
muri napihnjenost je prisotna od punkcije naprej in mene so na to opozorile sestre da bom napihnjena.sem pa dva dni po transferju cel dan (prdela)user posted image je se moj reku kaj skoz prdim.spika me pa se vedno ampak ne vec tolk kukr je na zacetku glih tolk da vem da se morm cuvat.pa opazila sem da ko se vsedem prov cutm jajcnike al pa ko na hitro vstanem me zabolijo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.2.2012 9:52:19   
Muri82
Lenci sem jaz tudi bila par dni po punkciji prda smrda. Še moj je težil, da kaj njemu zmeri težim zdej pa sama to počnem user posted image  
Kako napihnjena pa si? Ker mi dva sva danes zjutri gledala ta moj trebuh in ugotavljala da lani na morju kolegica 3 mesece pred rokom ni mela tako velikega kot ga imam jaz sedaj. Pa danes me tudi vse boli. Komi se vsedem. Pa sploh ne morem vzravnana bit - me neki pri želodcu pika...ne vem. Če jutri zjutri ne bo bolj bom kr šla na kliniko. Kaj pa ve mislite? Meni se zdi že prepozno za hiperco (punkcija 6.2. transfer 11.2.)?!?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
17.2.2012 9:53:05   
Drejcy
lenci napisala pa si točno takšnew simptome, kot jih imam jaz... Čeprav sem imela transfer že v nedeljo, se mi zdi, da me včasih še prav močno špikne v jajčnikihuser posted image Upam, da so to samo kakšni stranski učinki in da še to ne pomeni nič slabegauser posted image

pupika83 ti si pa prva izmed nas trepetalk, zato ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri!!!

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.2.2012 10:17:44   
ane_ane
Živijo punce, da vas samo na hitro pozdravim.
Čestitke vsem, ki vam je uspelo in user posted image user posted image user posted image vsem, ki tistim pri katerih se žal ni izšlo.

Jutri delam test, čeprav sem sigurna da tudi tokrat nisem noseča (klomifen) in preneham z prometriumom.
M pričakujem naslednji teden, takrat grem tudi k dr. Rešu (2 dan) po inekcije.

To bo moj 1 IVF po dobrih 4 letih "matranja", po **** ciklusih klomifena, po 2 SS ...... lahko mi verjamete, da sem že nestrpna...da se bo le končno nekaj premaknilo naprej.....

lp, lep vikend vsem....

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.2.2012 10:22:52   
MIHIKA1
Dsjmo pluseki....!!!!!!Držim pesti vsem trepetalkam..!
PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVAuser posted image - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
DREJCY - 24.2.
PINK ANGELuser posted image user posted image - 26.2.
ANONIMEM - 27.2.
LENCI - 27.2.
MURI82 user posted image user posted image - 27.2

ane..ane
...držim pesti,da boš jutri zagledala magični plusek..!
Vse, ki ste na sporedu danes..vso srečo...!
lale...super se,pozitivna spet naprej...kaj te češ..!
Tudi jaz vas skoz berem, stiskam pestke, res pa je, da moram malo vstran od tega, tako, da nisem tako pogosto gori...!

(odgovor članu ane_ane)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.2.2012 11:19:34   
lenci
muri pol je tole prdenje kr povsod prisotenuser posted image jst tolk napihnjena nisem tko,da zate je res najbolj da poklici jih danes in vprasaj kaj bi lahko bilo to ce je to normalno da ne bos jutri za brez veze hodila tja.
Drejcy hmm jaz sem po transferju ze 6 dan (mogoce si me narobe razumela)tako da sem pred tabo user posted image ja ampak dan gor dol spikanje je se vedno prisotno.sem pa opazala da so punce samo na zacetku govorile o spikanju in kasneje ne vec tudi jaz upam da je to samo znak dobrega in ne slabega

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.2.2012 14:29:37   
pupika83
Drejcy, hvala za pikapoke, ampak sem se že v sredo (ko je bil test negativen) in še enkrat včeraj (ko se je začel izcedek) zjokala in sprijaznila, da je konec. Danes se mi zdi, da je že vse za mano. Izcedek ce je okrepil in se mi zdi, da se že spreminja v rdečega. Če se danes ne bo ulilo, bom mogoče jutri naredila še en test. Bom v ponedeljek klicala Reša in se dogovorila za nov postopek, verjetno maja ali junija.

Držim pesti za vse, da popravite statistiko. Dejmo, punce! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.2.2012 15:21:15   
Drejcy
pupika83 en velik user posted image , pikapoke pa naj ti ostanejo za naprej, upam, da ti uspe čimprej!

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?