|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
19.2.2012 15:23:43   
krisv
FoxyLady, jona klara user posted image za morule. Zdaj pa pošiljajta pozitivne misli in vibracije svojim pikicam, da se primeta in ju objameta čez 9 m. user posted image user posted image user posted image
Vitauser posted image , meni je Reš predpisal Utrogestan že po punkciji, 200mg na 12, rekel je, da po ET pa na 8 ur. Še kr ne vem al naj njemu zatežim za recept, al naj grem k svoji dohtarci, naj mi ga kr ona napiše. user posted image
Držim pesti za trepetalke, ki vas v naslednjih dneh čakajo testi user posted image

< Sporočilo je popravil krisv -- 19.2.2012 15:24:23 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.2.2012 17:32:11   
pink angel
FoxyLady in jona klara user posted image user posted image

Avonija kako počutje?

Koliko punc dela teste drug teden?

(odgovor članu speela)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
19.2.2012 17:47:53   
Avonija
Ja, pozabla sem napisat, da imam test 01.03.2012.

Ne vem pink angel, vceri in dans mam že občutek, kot, da bo vsak čas prišla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
19.2.2012 18:11:26   
pink angel
Avonija ne še obupat! user posted image

Mene pa Prometrium matra...cele dneve bi lahko prespala, pa cel dan jedla. Sicer se ne spomnim, da sem bila v prvem postopku tako lačna...takrat sem shujšala za 4 kg. Zdaj grejo pa kile gor user posted image Izgleda, da je odvisno tudi od injekcij.

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
19.2.2012 18:14:53   
Drejcy
pink angel nas je nekaj ta teden za test ja... Jaz ga imam v petek, full sem že nestrpna user posted image Pa ti?

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
19.2.2012 18:20:27   
MIHIKA1
Malo se vam javljam ...sedaj sicer nisem bila dost na forumu...vas pa berem redno.
SILVA - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
DREJCY - 24.2.
PINK ANGEL- 26.2.
ANONIMEM - 27.2.
LENCI - 27.2.
MURI82 - 27.2.
JONA KLARA - 5.3.
FOXY LADY- 5.3.

Ta teden pa imamo dosti testekov...držim pesti močno, da vam rata punce...zdaj je že čas, da nam rata...!
lenči...vse bo ok...samo pozitivno..!
josephine....nisem zasledila že dolgo tvojega posta...kako si..?
silva...jutri je krvni...upam, da je samo lažni preplah in da se tvoja pikica trdno drži v trebuščku..!
foxy lady...jona klara..fejst grejta svoje pikice..!!!!!
avonija...samo misli pozitivno...znaki so pa veš kaki..lahko so pravi...lahko tudi ne...zato ti svetujem, da jih ne iščeš..!!
pupika...user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!
krisv..srečno jutri..!!!!!
muri...to je dober znak...sem prepričana, da se tvoja pikica lepo drži pri tebi..!!!!!!!upam, da ne bo preveč hudo s hiperco..!
Punce srečno vsem, ki ste jutri kakorkoli na programu...!!!!!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
19.2.2012 18:21:01   
pink angel
Komaj čakam, da vidim kje sem...drugače imam pa test 26. v nedeljo. Verjetno ga bom pa delala že malo prej user posted image

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
19.2.2012 18:21:57   
lenci
oila no samo toliko da vam sporocim da izcedka ni vec videt je bil samo vceraj (pa se samo takrat na vlozku)ko sem takoj zamenjala vlozek pa ni bilo vec videt.tako da bom porocala kako bo naprej in seveda upam na najboljseuser posted image

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
19.2.2012 18:26:45   
Drejcy
Jaz tudi imam že CB doma, vendar še nisem zbrala toliko poguma, da bi ga naredila. Sicer je pa danes točno 1 teden, odkar sem dobila svojo pikico in ne vem, če ni še malo prehitro za test. Kljub stalnemu špikanju imam še vedno upanje. Prav tako želim tudi ostalim, da ne izgubijo upanja, za vsako obstaja pikica, ki ji je usojena in se bo trdno držala vseh 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
19.2.2012 18:35:46   
SILVA
Punce držim pesti, da se končno nalulajo pluskiuser posted image

MIHIKA sem se odločila, da ne grem na krvni test, brez veze, ker sem ful krvavela, močneje kot je ponavadi moja menstruacija, pa tudi test je danes pokazal zelo zelo švoh črtico, tako, da je očitno konec in ne bi bila rada razočarana še pri krvenm, sem se itak že sprijaznila.Imam tudi že datum za nov posvet in sicer 14.3, v nov postopek pa šibamo konec aprila oz. začetek maja.

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
19.2.2012 18:38:09   
Anonimen
Pozdravljene!

Forum zelo veliko berem in marsikaj sem že izvedela od vas. Danes pa sem se odločila,
da vam napišem nekaj besed, ker je za mano res težak dan in sem morala malo svojih
občutkov zliti na list.
Tudi midva z možem sva bila v tem mesecu v postopku ICSI. In danes se je najino upanje
in optimizem v trenutko razblinilo ob vstopu v ordinacijo. Namreč danes bi morala imeti ET,
a žal se ni nobena celica razvijala. user posted image user posted image Takko da sva lahko odšla domov potrta in žalostna.
Nama pa je dr Reš rekel, da se vidimo konec maja in ponovno poskusimo srečo. Upam, da
naju takrat res obišče.
Se vam oproščam, ker sem se malo razpisala, ampak mi je malce lažje. Vam pa želim, čim
manj boleče punkcije, in veliko pluskov.

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
19.2.2012 20:35:44   
MIHIKA1
silva....[sm=smiley31.gif]user posted image user posted image vem, da bo tudi za naju posijalo sonce..in bova enkrat zagledali najine štručke...! samo čez en teden spet probaj test...v slučaju, če se samo ne bi sčistilo, je lahko nevarno...!
anonimen....žal mi je res...prav, da si se razpisala...kajti to je tisto, kar nam daje oporo in moč za naprej v takih trenutkih....!vem, pa da so to resnično šoki...ki jih doživljamo vse punce na tem forumu....!
lenči....superca...to je lahko vgnezditev...!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
19.2.2012 20:37:10   
MIHIKA1
silva..nisem ti smileya poslala...ne vem, zakaj je tako napisalo....!smiley je sedaj res zadnje, kar bi ti poslala....!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.2.2012 6:35:17   
josephine83
heeeej punce user posted image sem rekla, da bom malo odmislila in počakala do srede na krvnega user posted image drugače sem pa vredi... držim pa pesti za vse nas trepetalke user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
20.2.2012 8:03:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Avonija

Ne vem pink angel, vceri in dans mam že občutek, kot, da bo vsak čas prišla user posted image user posted image user posted image user posted image

Avonija, jaz sem imela ET 3. dan, in je danes 7. dan imam pa že od včeraj občutek da se bo samo ulilo user posted image  user posted image  user posted image , vse pogosteje se pojavljajo krši kot pred user posted image . Trebušček pa je tudi uplahnil,..le boleče in povečane prsi so ostale, kar pa lahko verjetno pripišem progesteronu user posted image

A. user posted image

(odgovor članu Avonija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
20.2.2012 8:07:55   
jona klara
jutro

joj punce upam, da se še ne ulije nobeni......
držim pesti za vse trepetalke, komaj čakam plusekov, da še dajo nam upanje ane

foxylady, AVONIJA-Kako sta? mene danes bolj tišči v trebuhu, jedla bi full, to je od utrogestana.

buska- kako je bilo na uz?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
20.2.2012 9:48:04   
lenci
evp punce moje tudi danes opazam nekaj malega rjavega na vlozku sploh ko si vstavljam utrogestan opazim da ni samo belo.sem pa iz fore naredila bc in je pokazal en velik - kot pricakovano pri meni(danes je 8 dan)user posted image
lale a si ti v LJ ali MB? imam pa vprasanje sedaj ko dobim(ce dobim)malo upanja se ostaja user posted image menstro ali takoj poklicem sestro in ji povem da sem dobila menstro in da imam zamrznjencke?jaz se samo bojim da ne bom spet dobila teh pikic ker to mi pa vzame enih zivckov user posted image
ceprav res upam da je tako kot je lale napisala dobim tablete in potem transfer user posted image
za vse punce ki vas caka test pa drzim pesti da vam pokaze boljse kot meni

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
20.2.2012 11:20:12   
EmaS.
Pozdravljene   :)

danes bila na UZ in je zdravnica bila presenečena kako so folikli hitro zrasli, zvečer pade stopka, 22.2 punkcija  :)

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
20.2.2012 11:40:51   
andreja_p
Pozdravljene user posted image
Tudi jaz sem bila danes na UZ in sem dobila nadaljna zdravila.Poleg Suprefacta imam še monapur in nadaljni UZ sledi 29.2.Je rekla na UZ da je vse o.k in da lahko začnemo stimulirati.Tako da ena pikica na vsako stran od danes naprej.Imam pa še malo tečke ni še povsem izginila in sem bila kar sproščena ko sem zagledala žensko ki je delala UZ,bila je Banova.Na SIII oddelku je bila pa ena tečna sestra,z rdečimi lasmi in očala je imela.Verjetno slab dan.Jo nisem smela nič vprašati,mi je takoj nazaj zabrusila,da mi bo vse razložila.Tako da nisem upala nič več spraševati.Ne vem če sem prav razumela:moram zmešati dva praha z eno tekočino?Ste ve tudi tako morale narediti?Upam ,da mi bo to šlo,saj še nisem tega nikoli počela.
Dekleta za vse navijam,da se vam pokaže lepa druga črtica,ki bo napovedala nosečnost.

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
20.2.2012 12:01:00   
andreja_p
sem prejle pozabila vprašati,če mi lahko katera pove,kako dolgo se bom morala še sedaj pikati,po naslednjem uz,ki bo čez 10 dni,oz kako je bilo pri vas?To vem,da morajo biti celice velike od 20 mm naprej.Bolj me zanima časovno.Imam prvi postopek z dolgim protokolom.Hvala

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
20.2.2012 12:09:11   
EmaS.
andreja_p tudi jaz imam dolgi protokol in sem se špikala s superfactom , od 11.2. pa sem začela še z puregonom ( 9 dni ) in danes na uz je bila zdravnica presenečena kako so veliki folikli, tako da mi ni treba se več špikati, danes zvečer pade stopka, 22.2. punkcija :)

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
20.2.2012 13:15:10   
Avonija
No, pri meni je ze rahlo krvav izcedek, pa je sele 4 dan po et. Ce dan etja ne stejem.
user posted image user posted image user posted image
Obcutki pa se vedno kot tik pred menstro, kot, da bo vsak cas prisla, prsa me ne bolijo vec.

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
20.2.2012 13:30:03   
Anonimen
Avonija, ne vem kateri dan si imela ET, ampak ali je možno da gre za vgnezditev??? To da prsi niso boleče bi lahko pripisala tudi dejstvu, da HCG od stopke upada,...user posted image
Glede krčev sem pa naredila celo študijo danes (stric Google - IVF cramping) in ... ma veliko jih je imelo krče že zelo zgodaj, pa vseeno dočakalo user posted image , tako da ne smeva obupati, a prav user posted image user posted image user posted image

A. user posted image

(odgovor članu Avonija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
20.2.2012 13:31:11   
Anonimen
Avonija, ne vem kateri dan si imela ET, ampak ali je možno da gre za vgnezditev??? To da prsi niso boleče bi lahko pripisala tudi dejstvu, da HCG od stopke upada,...user posted image
Glede krčev sem pa naredila celo študijo danes (stric Google - IVF cramping) in ... ma veliko jih je imelo krče že zelo zgodaj, pa vseeno dočakalo user posted image , tako da ne smeva obupati, a prav user posted image user posted image user posted image

A. user posted image

(odgovor članu Avonija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
20.2.2012 13:39:19   
Avonija
Et je bil 3 dan.
Ne, ne smemi obupat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?