Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 15:23:43
|
|
|
|
krisv
|
FoxyLady, jona klara za morule. Zdaj pa pošiljajta pozitivne misli in vibracije svojim pikicam, da se primeta in ju objameta čez 9 m. Vita , meni je Reš predpisal Utrogestan že po punkciji, 200mg na 12, rekel je, da po ET pa na 8 ur. Še kr ne vem al naj njemu zatežim za recept, al naj grem k svoji dohtarci, naj mi ga kr ona napiše. Držim pesti za trepetalke, ki vas v naslednjih dneh čakajo testi
< Sporočilo je popravil krisv -- 19.2.2012 15:24:23 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 17:32:11
|
|
|
|
pink angel
|
FoxyLady in jona klara Avonija kako počutje? Koliko punc dela teste drug teden?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 17:47:53
|
|
|
|
Avonija
|
Ja, pozabla sem napisat, da imam test 01.03.2012. Ne vem pink angel, vceri in dans mam že občutek, kot, da bo vsak čas prišla
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 18:11:26
|
|
|
|
pink angel
|
Avonija ne še obupat! Mene pa Prometrium matra...cele dneve bi lahko prespala, pa cel dan jedla. Sicer se ne spomnim, da sem bila v prvem postopku tako lačna...takrat sem shujšala za 4 kg. Zdaj grejo pa kile gor Izgleda, da je odvisno tudi od injekcij.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 18:14:53
|
|
|
|
Drejcy
|
pink angel nas je nekaj ta teden za test ja... Jaz ga imam v petek, full sem že nestrpna Pa ti?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 18:20:27
|
|
|
|
MIHIKA1
|
Malo se vam javljam ...sedaj sicer nisem bila dost na forumu...vas pa berem redno. SILVA - 20.2. JOSEPHINE - 22.2. MARY2011 - 23.2. DREJCY - 24.2. PINK ANGEL- 26.2. ANONIMEM - 27.2. LENCI - 27.2. MURI82 - 27.2. JONA KLARA - 5.3. FOXY LADY- 5.3. Ta teden pa imamo dosti testekov...držim pesti močno, da vam rata punce...zdaj je že čas, da nam rata...! lenči...vse bo ok...samo pozitivno..! josephine....nisem zasledila že dolgo tvojega posta...kako si..? silva...jutri je krvni...upam, da je samo lažni preplah in da se tvoja pikica trdno drži v trebuščku..! foxy lady...jona klara..fejst grejta svoje pikice..!!!!! avonija...samo misli pozitivno...znaki so pa veš kaki..lahko so pravi...lahko tudi ne...zato ti svetujem, da jih ne iščeš..!! pupika... !!!!!!!! krisv..srečno jutri..!!!!! muri...to je dober znak...sem prepričana, da se tvoja pikica lepo drži pri tebi..!!!!!!!upam, da ne bo preveč hudo s hiperco..! Punce srečno vsem, ki ste jutri kakorkoli na programu...!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 18:21:01
|
|
|
|
pink angel
|
Komaj čakam, da vidim kje sem...drugače imam pa test 26. v nedeljo. Verjetno ga bom pa delala že malo prej
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 18:21:57
|
|
|
|
lenci
|
oila no samo toliko da vam sporocim da izcedka ni vec videt je bil samo vceraj (pa se samo takrat na vlozku)ko sem takoj zamenjala vlozek pa ni bilo vec videt.tako da bom porocala kako bo naprej in seveda upam na najboljse
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 18:26:45
|
|
|
|
Drejcy
|
Jaz tudi imam že CB doma, vendar še nisem zbrala toliko poguma, da bi ga naredila. Sicer je pa danes točno 1 teden, odkar sem dobila svojo pikico in ne vem, če ni še malo prehitro za test. Kljub stalnemu špikanju imam še vedno upanje. Prav tako želim tudi ostalim, da ne izgubijo upanja, za vsako obstaja pikica, ki ji je usojena in se bo trdno držala vseh 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 18:35:46
|
|
|
|
SILVA
|
Punce držim pesti, da se končno nalulajo pluski MIHIKA sem se odločila, da ne grem na krvni test, brez veze, ker sem ful krvavela, močneje kot je ponavadi moja menstruacija, pa tudi test je danes pokazal zelo zelo švoh črtico, tako, da je očitno konec in ne bi bila rada razočarana še pri krvenm, sem se itak že sprijaznila.Imam tudi že datum za nov posvet in sicer 14.3, v nov postopek pa šibamo konec aprila oz. začetek maja.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 18:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Forum zelo veliko berem in marsikaj sem že izvedela od vas. Danes pa sem se odločila, da vam napišem nekaj besed, ker je za mano res težak dan in sem morala malo svojih občutkov zliti na list. Tudi midva z možem sva bila v tem mesecu v postopku ICSI. In danes se je najino upanje in optimizem v trenutko razblinilo ob vstopu v ordinacijo. Namreč danes bi morala imeti ET, a žal se ni nobena celica razvijala. Takko da sva lahko odšla domov potrta in žalostna. Nama pa je dr Reš rekel, da se vidimo konec maja in ponovno poskusimo srečo. Upam, da naju takrat res obišče. Se vam oproščam, ker sem se malo razpisala, ampak mi je malce lažje. Vam pa želim, čim manj boleče punkcije, in veliko pluskov.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 20:35:44
|
|
|
|
MIHIKA1
|
silva....[sm=smiley31.gif] vem, da bo tudi za naju posijalo sonce..in bova enkrat zagledali najine štručke...! samo čez en teden spet probaj test...v slučaju, če se samo ne bi sčistilo, je lahko nevarno...! anonimen....žal mi je res...prav, da si se razpisala...kajti to je tisto, kar nam daje oporo in moč za naprej v takih trenutkih....!vem, pa da so to resnično šoki...ki jih doživljamo vse punce na tem forumu....! lenči....superca...to je lahko vgnezditev...!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.2.2012 20:37:10
|
|
|
|
MIHIKA1
|
silva..nisem ti smileya poslala...ne vem, zakaj je tako napisalo....!smiley je sedaj res zadnje, kar bi ti poslala....!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 6:35:17
|
|
|
|
josephine83
|
heeeej punce sem rekla, da bom malo odmislila in počakala do srede na krvnega drugače sem pa vredi... držim pa pesti za vse nas trepetalke
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 8:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Avonija Ne vem pink angel, vceri in dans mam že občutek, kot, da bo vsak čas prišla Avonija, jaz sem imela ET 3. dan, in je danes 7. dan imam pa že od včeraj občutek da se bo samo ulilo , vse pogosteje se pojavljajo krši kot pred . Trebušček pa je tudi uplahnil,..le boleče in povečane prsi so ostale, kar pa lahko verjetno pripišem progesteronu A.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 8:07:55
|
|
|
|
jona klara
|
jutro joj punce upam, da se še ne ulije nobeni...... držim pesti za vse trepetalke, komaj čakam plusekov, da še dajo nam upanje ane foxylady, AVONIJA-Kako sta? mene danes bolj tišči v trebuhu, jedla bi full, to je od utrogestana. buska- kako je bilo na uz?
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 9:48:04
|
|
|
|
lenci
|
evp punce moje tudi danes opazam nekaj malega rjavega na vlozku sploh ko si vstavljam utrogestan opazim da ni samo belo.sem pa iz fore naredila bc in je pokazal en velik - kot pricakovano pri meni(danes je 8 dan) lale a si ti v LJ ali MB? imam pa vprasanje sedaj ko dobim(ce dobim)malo upanja se ostaja menstro ali takoj poklicem sestro in ji povem da sem dobila menstro in da imam zamrznjencke?jaz se samo bojim da ne bom spet dobila teh pikic ker to mi pa vzame enih zivckov ceprav res upam da je tako kot je lale napisala dobim tablete in potem transfer za vse punce ki vas caka test pa drzim pesti da vam pokaze boljse kot meni
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 11:20:12
|
|
|
|
EmaS.
|
Pozdravljene :) danes bila na UZ in je zdravnica bila presenečena kako so folikli hitro zrasli, zvečer pade stopka, 22.2 punkcija :)
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 11:40:51
|
|
|
|
andreja_p
|
Pozdravljene Tudi jaz sem bila danes na UZ in sem dobila nadaljna zdravila.Poleg Suprefacta imam še monapur in nadaljni UZ sledi 29.2.Je rekla na UZ da je vse o.k in da lahko začnemo stimulirati.Tako da ena pikica na vsako stran od danes naprej.Imam pa še malo tečke ni še povsem izginila in sem bila kar sproščena ko sem zagledala žensko ki je delala UZ,bila je Banova.Na SIII oddelku je bila pa ena tečna sestra,z rdečimi lasmi in očala je imela.Verjetno slab dan.Jo nisem smela nič vprašati,mi je takoj nazaj zabrusila,da mi bo vse razložila.Tako da nisem upala nič več spraševati.Ne vem če sem prav razumela:moram zmešati dva praha z eno tekočino?Ste ve tudi tako morale narediti?Upam ,da mi bo to šlo,saj še nisem tega nikoli počela. Dekleta za vse navijam,da se vam pokaže lepa druga črtica,ki bo napovedala nosečnost.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 12:01:00
|
|
|
|
andreja_p
|
sem prejle pozabila vprašati,če mi lahko katera pove,kako dolgo se bom morala še sedaj pikati,po naslednjem uz,ki bo čez 10 dni,oz kako je bilo pri vas?To vem,da morajo biti celice velike od 20 mm naprej.Bolj me zanima časovno.Imam prvi postopek z dolgim protokolom.Hvala
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 12:09:11
|
|
|
|
EmaS.
|
andreja_p tudi jaz imam dolgi protokol in sem se špikala s superfactom , od 11.2. pa sem začela še z puregonom ( 9 dni ) in danes na uz je bila zdravnica presenečena kako so veliki folikli, tako da mi ni treba se več špikati, danes zvečer pade stopka, 22.2. punkcija :)
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 13:15:10
|
|
|
|
Avonija
|
No, pri meni je ze rahlo krvav izcedek, pa je sele 4 dan po et. Ce dan etja ne stejem. Obcutki pa se vedno kot tik pred menstro, kot, da bo vsak cas prisla, prsa me ne bolijo vec.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 13:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Avonija, ne vem kateri dan si imela ET, ampak ali je možno da gre za vgnezditev??? To da prsi niso boleče bi lahko pripisala tudi dejstvu, da HCG od stopke upada,... Glede krčev sem pa naredila celo študijo danes (stric Google - IVF cramping) in ... ma veliko jih je imelo krče že zelo zgodaj, pa vseeno dočakalo , tako da ne smeva obupati, a prav A.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 13:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Avonija, ne vem kateri dan si imela ET, ampak ali je možno da gre za vgnezditev??? To da prsi niso boleče bi lahko pripisala tudi dejstvu, da HCG od stopke upada,... Glede krčev sem pa naredila celo študijo danes (stric Google - IVF cramping) in ... ma veliko jih je imelo krče že zelo zgodaj, pa vseeno dočakalo , tako da ne smeva obupati, a prav A.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 20.2.2012 13:39:19
|
|
|
|
Avonija
|
Et je bil 3 dan. Ne, ne smemi obupat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?