|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.2.2012 9:38:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Zadnjih 5 objav od nas treh! wiiiii user posted image  user posted image  

Piflarke!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
13.2.2012 9:41:50   
tasa_m
Če mi je še za v petek dopust skenslala, kao da ne morem iz bolniške v dopust it? user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.2.2012 9:42:09 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
13.2.2012 9:43:51   
Tulipan12

Če mi je še za v petek dopust skenslala, kao da ne morem iz bolniške v dopust it? user posted image  user posted image  

??? To ni res. Kaj to pomeni, da bi ti zdaj šla v bolniško do septembra, pol pa v por., letošnji dopust pa pa-pa??? Ne pusti se.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
13.2.2012 9:45:51   
tasa_m

??? To ni res. Kaj to pomeni, da bi ti zdaj šla v bolniško do septembra, pol pa v por., letošnji dopust pa pa-pa??? Ne pusti se.

Ja očitno so si oni tak zamislili al kaj. Bom pol poklicala poslovodjo popoldan, ker jim res ne šenkam dopusta. Ga imam namreč kar 24 dni.
Saj zato sem mislila, da če se me že hočejo rešit pol mi naj pa piše teh 24 dni dopusta pol pa bom šla v bolniško. Pol sem pa tak že dobre 4 mesece user posted image in dalje tako ne bi delala.

Neposredna povezava do sporočila: 2729
13.2.2012 9:48:54   
KOKICA32

Ne, če ti bodo to naredili jim kar povej, da boš vse povedala novinarjem, ki bodo tvojo zgodbo le dodali nizu vseh že sedaj objavljenih v Lidlu! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2730
13.2.2012 9:52:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne, če ti bodo to naredili jim kar povej, da boš vse povedala novinarjem, ki bodo tvojo zgodbo le dodali nizu vseh že sedaj objavljenih v Lidlu! user posted image user posted image user posted image

pol pa dobim knjižico pa lahko grem user posted image user posted image
Te pa bo me tvoj mogel zaposlit kot njegovo tanico, nebo druge user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
13.2.2012 9:58:20   
tasa_m
Tak, zdaj sem namestnico klicala.
Je rekla, da mi je kao zbrisala dopust zato, ker se bolniška ne more rekinit zarad dopusta.
In sem rekla, da jaz bi pač rada prišla še delat, saj nisem na smrt bolana, pa je rekla da ona sama upa da pridem, poslovodja pa je skeptična če bom lahko delala user posted image Pa ji je namestnica rekla, da če nebom mogla bom pa šla v bolniško kje je zdaj tu problem. Te pa je bila samo tiho. Sem pa povedala, da jim dopusta ne šenkam in da če ne druga pridem za 2 tedna delat grem pol pa za celi marec na dopust pol pa na bolniško če to želijo?
Pa je rekla,da se bom o že zmenli, da jim dopusta ne šenkam. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
13.2.2012 10:01:21   
KOKICA32

Tak, zdaj sem namestnico klicala.
Je rekla, da mi je kao zbrisala dopust zato, ker se bolniška ne more rekinit zarad dopusta.
In sem rekla, da jaz bi pač rada prišla še delat, saj nisem na smrt bolana, pa je rekla da ona sama upa da pridem, poslovodja pa je skeptična če bom lahko delala user posted image Pa ji je namestnica rekla, da če nebom mogla bom pa šla v bolniško kje je zdaj tu problem. Te pa je bila samo tiho. Sem pa povedala, da jim dopusta ne šenkam in da če ne druga pridem za 2 tedna delat grem pol pa za celi marec na dopust pol pa na bolniško če to želijo?
Pa je rekla,da se bom o že zmenli, da jim dopusta ne šenkam. user posted image

Poročaj kako bo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
13.2.2012 13:06:41   
KOKICA32
Ni nobene?

Jaz sem nazaj....sedaj pa šibava z Julijo ven....so pločniki še kar spluženi, pa greva....Sonček je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
13.2.2012 15:30:08   
MalaČebelica
Dober dan.

Na hitro vas pozdravim potem pa letiv v Qulandio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo še 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image juhu  user posted image user posted image user posted image user posted image

Dopust - Tasa najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse ok - sem vidla na FB. Potem pa še glede dopusta. Če si na bolniški in če ne boš mogla delat, potem bolniške raje ne prekinjaj. Drugo je če se ti zdi, da lahko prideš delat. To da ne moreš it iz bolniške na dopust ravno ni res. Je pa res da ko si na dopustu te delodajalec lahko pokliče, da je gužva in da pridi delat. In moreš prit. To se je pri nas eni zgodilo, ki so se je pač lotili in so jo hotli zaj.... Če pa si na bolniški, pa noben ne more zahtevat da pridi delat....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
13.2.2012 17:25:33   
Najaa

Danes me spet razvajajo v službi. Me je pričakal Merci, zdaj pa sem še kavico s Petrola dobila!user posted image Sem vam že rekla, kak je fajn met 25 moških sodelavcev???user posted image user posted image user posted image

A edina ženska predstavnica si? Pa seveda te morajo razvajat, to je edino pravilno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.2.2012 17:25:38   
Najaa

Jaz te znamke sploh ne poznam....user posted image

user posted image nič hudega, jaz je tut ne bi, če ne bi delala v tem.

Kaj pa delaš to? Vem, da se poznaš z mojo kolegico P in da sta nekaj skupaj v tem, a pol isto delaš ali si delala, kot ona?

Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.2.2012 17:28:21   
Najaa
Dober dan.
Sem sama, ker delam na diplomi, no trenutno jem kosilo. Sem bila pri zobarju danes in nisem smela jest 2 uri seveda, ampak ker sem mogla Tijo peljat na kontrolo, sta se ti dve uri razširili na... ene 4. Tak da zdaj jem. Tija je zdrava, Nika še na AB... Drugače pa ništa novo. user posted image
Aja, sem včeri zmerla in stehtala ibe in Nika ima 14 kil in 95 cm, so ji pa prav že ene majčke št. 110. user posted image Si je danes oblekla majčko z narisanim Frančkom od naše Artice in je bila tako ponosna, da jo je KONČNO nasledila. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.2.2012 19:58:20   
KOKICA32
Čer!user posted image

Najaa, super za Tijo in da bo tudi Nika čimprej okej! user posted image user posted image user posted image

Tasa, glede na napisano s strani MČ, ti lahko samo čestitam še enkrat! user posted image user posted image user posted image Objela pa te bom v nedeljo!user posted image

Je kje katera ali bom morala pred TV?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.2.2012 20:04:23   
KOKICA32
Prej sem šla po Valentina v vrtec z vozičkom in mu kar oblekla kombinezon, ki ga ima vsak dan v nahrbtniku, da mu ga oblečejo, če gredo ven. Madonca, do avta (cca 2 km) je hodil tako, da se je vrgel v vsak naplužen kup snega....Folk ga je samo gledal in se mu smejal. Ko pa smo prišli do hiše sva še "splužila" sneg in se vozila z bobom. No, jaz sem ga vlekla on je le užival in vedno sem morala narediti tak ovinek, da ga je vrglo ven v sneg. Potem oa je videl neke ledene koščke in jih poimenoval morski ježki, meduze in ribe..pa sva jih morala v akvarij (tudi iz snega) nositi...user posted image user posted image user posted image user posted image   Julija je ves čas spala v vozičku (skupaj 3 ure!)! Doma pa smo vsi trije plesali.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.2.2012 20:14:44   
Najaa
Jaz jaz jaz sem tu, reši me ko se mi ne da več pisat. user posted image user posted image Pa daj v nedeljo še v mojem imenu objemi taso ok? user posted image
Ja kok se mate vi luštno, Kokica! user posted image V je kot moja T, ki se vsakič vrže v sneh in dela angelčke sej veš, krili z rokami in nogami. Pa ji ne morem dopovedat, da kadar ni v kombinezonu, se tega ne dela, ker hlače premočijo. user posted image Tako sva danes šli iz ZD in se mi tam vrže na tla na pločniku ej... sej folk se je smeju, men je pa kr slabo ratal, ko je ravno nehala z AB...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
13.2.2012 20:18:56   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image Nika!!!! user posted image user posted image user posted image Vem, kako ti je bilo ampak, saj sedaj je še tebi smešno, ne?

Nehaj pisati ja, pa klepetaj malo z mano! Bom objela Taso, še v tvojem imenu.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.2.2012 21:14:16   
KOKICA32
Punce, kaj ste, boste kupile vašim otrokom za RD?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.2.2012 22:04:50   
Najaa
Joj Kokica, so moji prišli vmes domov, pa sem ju mogla zrihtat za postlo pol sem pa kar v pisanje padla spet. user posted image Se mi je še kar malo dalo. user posted image
A si ušla pred tv?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
14.2.2012 7:39:58   
KOKICA32
Dobro jutro....

Ja, Najaa, malo sem še vztrajala tukaj, potem pa sem šla pred TV, do alarma iz spalnice.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
14.2.2012 9:22:35   
tasa_m
Dobro jutroooo
Spala za en drek, ponoči full slabo tak da sem mislila, da sploh spala več nebom. Lija od 2-4h nabijala z kašljem, Tomaž smrčal, men pa poknilo in sem šla v dnevno sedet na kavč user posted image Mi je blo tak spabo da nisem mogla ničesar nardit ne ležat ne sedet, nič. Sem študirala, da če grem ven zbruhat tak nimam nič razen vode in se pol nekak prepričala, da ne grem ker mi ni hujše bruhat kot pa bruhat vodo.

Kokica.... saj na FB nisem nič javla, samo napisala da sem srečna do neba, da bi najraje kričala user posted image in nekatere so pogruntale, druge ne user posted image

Lija pa ne pravi snežni angel ampak metuljček user posted image user posted image Ampak okej, te pa že. Včeraj je od Sare dobila za RD bob, tak da sma se sankali v Lenartu z enegega kupa zemlje dol user posted image Kak je blo fajn, samo mene so pol iz boba mogli ven povlečt ker se mi je moja mala rita zataknila user posted image user posted image user posted image

V glavnem pri G pa vse BP, plod je edino malo večji za 8 1/7 tednov, saj je velik kar 3,71 cm, se pravi da sem zanosila prej. Ampak mi je pdp pustila na 25.09, je rekla da bo po nuhalni spremenila...

Zdaj se pa moram na NS naročit pa ne vem al naj grem na Ptuj ali k Pelkičevi. ginekologinja mi je Pelkičevo predlagala, ker je rekla da Pelčičeva ima grozno dosti izkušenj kar pa je tukaj pri porodničarstvu zelo, zelo pomembno. Tak da ne vem kaj user posted image Tulipan, kje si ti bla? kokica, ti si bla tak v Domžalah ne?kje pa ti?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
14.2.2012 9:28:08   
KOKICA32
Tasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Ja, jaz sem bila v Domžalah! Priporočam, cena je enaka!!! S Pelkičevo jaz nisem bila zadovoljna!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
14.2.2012 9:38:32   
tasa_m

Tasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Ja, jaz sem bila v Domžalah! Priporočam, cena je enaka!!! S Pelkičevo jaz nisem bila zadovoljna!!!

Kokica, kdo bo me te v Domžale pelo? Tomaž še ene ure ne dobi proste ne da bi si še lahko fraj dan zrihtal :(

Da grem pa sama pa sloh do Domžal pridem ne, hehe

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.2.2012 9:39:04 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
14.2.2012 9:39:57   
KOKICA32
Pa sama pojdi, saj pa ni daleč, pa še takoj iz AC ima ordinacijo! Aja, razen, če hočeš, da je T. zraven! Pa popoldan tudi delajo, jaz sem bila tudi popoldan, ker sem bila do 16h v službi!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
14.2.2012 9:48:59   
Najaa
tasa upam, da ne bom izpadla vsiljivo ali tečno user posted image sam glede te spremembe pdpd - men so spremenil, ampak se je Tija rodila čisto normalno na tisti prvi pdp, moja porodniška je bila pa zarad tega mal krajša oz prej sem jo začela. Sam zato sem ti rekla, da ne spreminjat... da bom čim dlje doma. user posted image

Pa dobro jutro...
Sem že veselo v pisanju, je pa Nika doma in ravno jo spravljam h tašči... Pol greva pa Tijo vpisat v šolo...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.