|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.2.2012 9:49:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa sama pojdi, saj pa ni daleč, pa še takoj iz AC ima ordinacijo! Aja, razen, če hočeš, da je T. zraven! Pa popoldan tudi delajo, jaz sem bila tudi popoldan, ker sem bila do 16h v službi!user posted image
Bom zdaj za to Kudričevo malo rebrala ZA njo vem da je 1A ginekologinja, je v Lenartu delala!

Ja saj bo hotel zraven itak :)

Gremo pa v četrtek na RIBIČA PEPETA in ČUKEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image na Ptuj v šotor! wiiiiiiiiuuuuu

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.2.2012 9:50:00   
tasa_m
Samo KONČNO bom rekla!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.2.2012 10:00:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa upam, da ne bom izpadla vsiljivo ali tečno user posted image sam glede te spremembe pdpd - men so spremenil, ampak se je Tija rodila čisto normalno na tisti prvi pdp, moja porodniška je bila pa zarad tega mal krajša oz prej sem jo začela. Sam zato sem ti rekla, da ne spreminjat... da bom čim dlje doma. user posted image

Pa dobro jutro...
Sem že veselo v pisanju, je pa Nika doma in ravno jo spravljam h tašči... Pol greva pa Tijo vpisat v šolo...
A sta se odločila, da jo vpišeta?
MA saj upam,da mi ne bo spremenila. Bom ji rekla...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
14.2.2012 10:08:52   
Najaa
Vpisat je treba v vsakem primeru, pol se pa naredi odlog vpisa. Verjetno ne bo šla. Zato pa tudi ne gre na vpis zraven.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.2.2012 10:17:38   
tasa_m

Vpisat je treba v vsakem primeru, pol se pa naredi odlog vpisa. Verjetno ne bo šla. Zato pa tudi ne gre na vpis zraven.
Aja, tak majo to. Nisem vedla, sorči :-)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.2.2012 10:21:57   
Najaa
Sorči?! A si ti neka žabarka al kaj? user posted image user posted image user posted image (moram te mal hecat, čeprav zdej se te bo treba počas pazit, nosečnice imajo nizko mejo strpnostiuser posted image )

< Sporočilo je popravil Najaa -- 14.2.2012 10:22:29 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.2.2012 10:25:59   
tasa_m

Sorči?! A si ti neka žabarka al kaj? user posted image user posted image user posted image (moram te mal hecat, čeprav zdej se te bo treba počas pazit, nosečnice imajo nizko mejo strpnostiuser posted image )
user posted image user posted image user posted image
Ne tale sorči mi je tak pederski user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
14.2.2012 11:44:24   
Najaa
A ker je pederski, ga moraš za mene uporabljat???? user posted image

user posted image user posted image
Ti pa povem, da dobim pike, ko slišim koga rečt sorči, bljak kera beseda... ja prav pederska taka afnarska, blaaaak!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
14.2.2012 12:14:49   
KOKICA32

A ker je pederski, ga moraš za mene uporabljat???? user posted image

user posted image user posted image
Ti pa povem, da dobim pike, ko slišim koga rečt sorči, bljak kera beseda... ja prav pederska taka afnarska, blaaaak!

PODPIS!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
14.2.2012 12:54:01   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutroooo
Spala za en drek, ponoči full slabo tak da sem mislila, da sploh spala več nebom. Lija od 2-4h nabijala z kašljem, Tomaž smrčal, men pa poknilo in sem šla v dnevno sedet na kavč user posted image Mi je blo tak spabo da nisem mogla ničesar nardit ne ležat ne sedet, nič. Sem študirala, da če grem ven zbruhat tak nimam nič razen vode in se pol nekak prepričala, da ne grem ker mi ni hujše bruhat kot pa bruhat vodo.

Kokica.... saj na FB nisem nič javla, samo napisala da sem srečna do neba, da bi najraje kričala user posted image in nekatere so pogruntale, druge ne user posted image

Lija pa ne pravi snežni angel ampak metuljček user posted image user posted image Ampak okej, te pa že. Včeraj je od Sare dobila za RD bob, tak da sma se sankali v Lenartu z enegega kupa zemlje dol user posted image Kak je blo fajn, samo mene so pol iz boba mogli ven povlečt ker se mi je moja mala rita zataknila user posted image user posted image user posted image

V glavnem pri G pa vse BP, plod je edino malo večji za 8 1/7 tednov, saj je velik kar 3,71 cm, se pravi da sem zanosila prej. Ampak mi je pdp pustila na 25.09, je rekla da bo po nuhalni spremenila...

Zdaj se pa moram na NS naročit pa ne vem al naj grem na Ptuj ali k Pelkičevi. ginekologinja mi je Pelkičevo predlagala, ker je rekla da Pelčičeva ima grozno dosti izkušenj kar pa je tukaj pri porodničarstvu zelo, zelo pomembno. Tak da ne vem kaj user posted image Tulipan, kje si ti bla? kokica, ti si bla tak v Domžalah ne?kje pa ti?

aja, ups. kaj sem jaz kaj preveč izdala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj tikaj že vse vemo, ali user posted image user posted image user posted image user posted image

NS - jaz sem šla kar k mojem - Lukman na Ptuju. Je privat pa ma vse živo, kar si zamisliš - od nuhalne do 3D, vse pač lahko pri njem urediš in mi je fajn. Drugače pa bi poleg njega priporočala Japlja v Mb - samo ne vem če še dela. Je eden izmed prvih, ki so začeli uporabljati UZ in je totalni stručko...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
14.2.2012 12:57:58   
Tulipan12
Dan!
Sem malo prebrala, če bom vse kopirala, bom spet prva na novi strani, pa naj bo Tasi, nosečnice imajo prednost!user posted image

Naja nisem edina, 3 ženske delamo...
Naja ja, promocije za Dior sem delala dolga leta, nehala sem decembra 2009, ko sem bila noseča z Lio, ker mi je grozil prezgodnji porod zaradi 2 služb!user posted image Rodila 9 dni po roku!user posted image user posted image user posted image

Tasa, pa že veš, da bo pubec???user posted image user posted image user posted image
Tasa jaz sem bila prvič pri Pelkičevi - hladna ženska, ki je sicer srokovno podkovana, dela pa za denar in le za denar!user posted image Ampak ti si še mlada, kar pojdi k njej. Drugič pa sem imela zastojn /zaradi let), pa so mi delali v porodnišnici, oni stari doktor, sem pozabila priimek, ko se spomnjim ti napišem - midva nisva hotla vedet spola, pa mi je rekel: tu pa se tak lepo spol vidi, da več ne morete rečt, da ne želite videt!user posted image Faca je bil.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
14.2.2012 12:58:33   
Tulipan12
Eh, to kar je odebeljen tisk, sem nekaj brezveze kliknila, sorči!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
14.2.2012 12:59:45   
Tulipan12
No evo, sem prebrala post od MČ - bil je Japelj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.2.2012 13:03:07   
Tulipan12
Kokica ne vem še za darilo za RD. V bistvu rabimo nov sedež za kolo zadaj za Luko, pa novo čelado za njega, sam to ne morem Lii za RD kupit, ne?user posted image Jaz sem praktična in kupim to, kar potrebuje. Verjetno bo dobila nove čevlje ali posteljnino - ona je žensak, se full razveseli takih stvari!user posted image Pa mislim, da bodo na vrsti že kaki novi baletni copatki al pa večji nahrbtnik, ker v tega gredo samo copatki in voda, zdaj še oblekco in triko zraven nosi... se bo našlo idej!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2764
14.2.2012 13:04:03   
KOKICA32
Glede Pelkičeve bi se strinjala s Tulipan. Meni je bila še totalno nezgovorna in take strokovnjakinje jaz ne rabim, če moram (sem morala) vse iz nje zvlečti. In ko si prvič noseč še niti ne veš kaj vse vprašati (še dobro, da sem si takrat pred NS o tem kaj na netu pogledala) in sem jo potem jaz spraševala. Res se ji gre le za denar. Meni pa je takrat zajebala še CD in ji ni ratal, pa mi je rekla, da naj še enkrat pridem in seveda še 1x plačam!!! user posted image Nisem šla...sem šla potem na 3D UZ k Lukmanu. Priporočam...no, saj ga je že MČ pohvalila. Meni je svetoven!!! 1. in 2. mi je delal 3D!!!user posted image

Lucija Kuder, kot praviš Tasa, je tudi stručko a je taka frikica, pa ti mogoče ne bo všeč. user posted image Je bolj na easy....

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 14.2.2012 13:05:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.2.2012 13:05:49   
Tulipan12
Tasa glede mer ploda pa je tudi različno, meni je Luka najprej prehiteval, potem pa full zaostajal, sem imela en kup dodatnih pregledov zaradi tega, v bistvu pa sem manekena rodila!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.2.2012 13:08:03   
Tulipan12

Glede Pelkičeve bi se strinjala s Tulipan. Meni je bila še totalno nezgovorna in take strokovnjakinje jaz ne rabim, če moram (sem morala) vse iz nje zvlečti. In ko si prvič noseč še niti ne veš kaj vse vprašati (še dobro, da sem si takrat pred NS o tem kaj na netu pogledala) in sem jo potem jaz spraševala. Res se ji gre le za denar. Meni pa je takrat zajebala še CD in ji ni ratal, pa mi je rekla, da naj še enkrat pridem in seveda še 1x plačam!!! user posted image Nisem šla...sem šla potem na 3D UZ k Lukmanu. Priporočam...no, saj ga je že MČ pohvalila. Meni je svetoven!!! 1. in 2. mi je delal 3D!!!user posted image

Lucija Kuder, kot praviš Tasa, je tudi stručko a je taka frikica, pa ti mogoče ne bo všeč. user posted image Je bolj na easy....

Kudrova je full dobra, samo je res kot pravi Kokica full frikica. Res je na izi, ampak ti na srce polagam, da je zelo dobra! Vem iz zanesljivih virov!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
14.2.2012 13:08:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica ne vem še za darilo za RD. V bistvu rabimo nov sedež za kolo zadaj za Luko, pa novo čelado za njega, sam to ne morem Lii za RD kupit, ne?user posted image Jaz sem praktična in kupim to, kar potrebuje. Verjetno bo dobila nove čevlje ali posteljnino - ona je žensak, se full razveseli takih stvari!user posted image Pa mislim, da bodo na vrsti že kaki novi baletni copatki al pa večji nahrbtnik, ker v tega gredo samo copatki in voda, zdaj še oblekco in triko zraven nosi... se bo našlo idej!user posted image

Hmmmmm..nič kaj ne morem uporabiti, ne?user posted image Letos pa res pojma nimava...dobil je že tricikel, motor, jeseni še kolo...Ko ga vprašam, kaj bi imel..reče vlak!!! Pa ga je ja dobil za Novo leto.user posted image user posted image user posted image Ko mu pa to povem, pa reče avtobus, takega kot se je zadnjič z atijem v MB peljal. Se pravi čisto pravi avtobus!!! user posted image user posted image user posted image Pa mu reče, da ga ne bi imeli kam parkirati, pa je rekel, da bi potem oba avta prodali in bi se z avtobusom vozil v vrtec. user posted image
Pa kaj vse jim po glavi pleše?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2768
14.2.2012 13:09:40   
KOKICA32

Kudrova je full dobra, samo je res kot pravi Kokica full frikica. Res je na izi, ampak ti na srce polagam, da je zelo dobra! Vem iz zanesljivih virov!

Se strinjam!!! Podpis...Vem tudi sama!

Neposredna povezava do sporočila: 2769
14.2.2012 13:13:29   
KOKICA32
Ne vem kaj naj naredim....Julija je po moje ready za GH!!!! Včeraj, ko sem z njo v naročju jedla piščančje meso mi je stegovala rokici k mesu in ko sem ji ga približala k ustom jih je lepo odprla in čakala...user posted image Enako danes s keksom!!!

Kmalu bo stara 5 mesecev, Valentin je začel z riževo kašico pri cca 4 mesecih (nekaj dni prej a on ni bil le dojen)....Moj plan je bil, da z GH počakam, da dopolni polnih 5 mesecev...torej sem želela začeti nekje sredi marca...torej čez en mesec. Help!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.2.2012 13:15:01   
Tulipan12
Kokica, midve pa imava glede full dostih stvari podobno mnenje, se mi zdi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2771
14.2.2012 13:16:03   
Tulipan12

Hmmmmm..nič kaj ne morem uporabiti, ne?user posted image Letos pa res pojma nimava...dobil je že tricikel, motor, jeseni še kolo...Ko ga vprašam, kaj bi imel..reče vlak!!! Pa ga je ja dobil za Novo leto.user posted image user posted image user posted image Ko mu pa to povem, pa reče avtobus, takega kot se je zadnjič z atijem v MB peljal. Se pravi čisto pravi avtobus!!! user posted image user posted image user posted image Pa mu reče, da ga ne bi imeli kam parkirati, pa je rekel, da bi potem oba avta prodali in bi se z avtobusom vozil v vrtec. user posted image
Pa kaj vse jim po glavi pleše?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
14.2.2012 13:17:24   
KOKICA32

Kokica, midve pa imava glede full dostih stvari podobno mnenje, se mi zdi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
14.2.2012 13:21:36   
Tulipan12

Ne vem kaj naj naredim....Julija je po moje ready za GH!!!! Včeraj, ko sem z njo v naročju jedla piščančje meso mi je stegovala rokici k mesu in ko sem ji ga približala k ustom jih je lepo odprla in čakala...user posted image Enako danes s keksom!!!

Kmalu bo stara 5 mesecev, Valentin je začel z riževo kašico pri cca 4 mesecih (nekaj dni prej a on ni bil le dojen)....Moj plan je bil, da z GH počakam, da dopolni polnih 5 mesecev...torej sem želela začeti nekje sredi marca...torej čez en mesec. Help!!!

Moje mnenje: rokico ti steguje tudi proti cetu, pa še ne more pomivat posode.user posted image
Ji pa daj za probat, če češ, saj boš komaj takrat videla, če je pripravljena ali ne. Če pa hočeš počakat, pa počakaj, jaz sem začela pri obeh pri 5,5m, s tem, da Lia še ni bila pripravljena, Luka pa. Torej nič od tega ni narobe ali prav.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
14.2.2012 13:26:16   
Najaa
Se strinjam s Tulipan. Probaj Kokica, pa boš vidla, če je res ready. Jaz sem pri Tiji začela pri 5,5m pa je jedla ko velika, Nika pa je kazala znake že pred 5m pa ni bila niti zdaleč pripravljena. Še dolgo pol ne. user posted image Še pri enem letu je imela najraje flašo toplega mlekeca. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.