Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tak,pa sem doma. T. ima pod Pohorjem tekmo za starše otrok,ki jih uči, potem pa imajo čago. Seveda bi morala tudi jaz it, pa je seveda moja gospodična tako štalo naredila, da sedim doma ob kokicah in Nodiju. Ma včasih mam vsega že čez glavo! In potem me še pokliče in reče, zakaj edina jaz ne pridem na njegovo zabavo???? Ker imam najina otroka doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eh, slabe volje sem... Ne bit slabe volje, to so pač otroci. Mame smo pač na slabšem glede izhodov, ker - smo mame! Nimaš kaj, sej bodo zrastli pol bomo pa pogrešale te čase. Tak se jaz tolažim. Kaj pa če tisti dan, ko planiraš it ven, načrtno otroke daš prej spat? Tak da že čez dan ne spi in da jo fajn zmatraš? Tak jaz prakticiram pa včasih rata. Saj se jaz tudi tak tolažim,ampak mi res včasih pride čez glavo, da sem vedno jaz tista, ki jo odnesem najslabše... če gre ati, ni nobene panike, jaz pa še po kruh ne morem brez širne razlage... Saj veš v čem je finta, da če jaz Lii lepo razložim, da grem ven in da bo hitro doma, da ima lahko z babi pižama party in filmski večer, je vedno ok... ampak danes so bili vsi pametni, naj gre ona z mano ob 18h pod Pohorje, potem jo pa T.jeva sestrična pripelje domov, pa sem vedela, da ne bo ok in ni bilo. Ker sem videla, da Lia ni razpoložena, pa so ji reklamo naredili, potem pa joki velikanski, obe že oblečeni, jaz v make-upu, potem pa je rekla, da si želi bit doma, z mano... pa mami, prosim ne ti it nikamor, bodi z mano... mame pa smo take softičke, da itak popustimo... vsaj jaz.
|