|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.2.2012 13:30:39   
Tulipan12
Aja, Lia bo za pusta Minnie miška.user posted image Luka pa zajček!user posted image da razkrijem maske, ker dvomim, da bomo do polnoči pri Tasi svetili!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
10.2.2012 13:31:41   
Tulipan12
Eh, grem nekaj delat, toto prvo mesto ni tak zabavno, če se nimam s kom borit za njega!!!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
10.2.2012 13:40:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Zaj grem pa kosilo nardit te pa z šefico malo spat user posted image . Mi je spet tak slabo da mi ni za nič.

Najaa... Manuela mi prinese ob 17h kostumčke. Komaj čakam user posted image

Kak ti zavidam!user posted image

Saj ne...ti kar ajaj!

Kokica, ko bova midve že lahko ajali, ona več ne bo mogla!user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, sedaj lahko že njo zafrkavavauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2678
10.2.2012 13:41:32   
KOKICA32

Aja, Lia bo za pusta Minnie miška.user posted image Luka pa zajček!user posted image da razkrijem maske, ker dvomim, da bomo do polnoči pri Tasi svetili!user posted image

user posted image user posted image user posted image kaj ju boš že imela oblečena tako al ju boš pri tasi oblekla?

Neposredna povezava do sporočila: 2679
10.2.2012 14:31:48   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image kaj ju boš že imela oblečena tako al ju boš pri tasi oblekla?

Oblečene od doma. Pri Tasi bom jaz sedela križem rok in pila enga kratkega!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
10.2.2012 14:41:37   
Tulipan12
Punce, grem po kosilce k najboljšemu sosedu mercatrju in pičim domov familijo nahranit! Se beremo, če ne prej, v ponedeljek, torej uživajte za vikend!!! Mogoče pa pridem zvečer kaj gor, ker T.ja ni zvečer...

Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.2.2012 14:58:26   
tasa_m

Zaj grem pa kosilo nardit te pa z šefico malo spat user posted image . Mi je spet tak slabo da mi ni za nič.

Najaa... Manuela mi prinese ob 17h kostumčke. Komaj čakam user posted image

Kak ti zavidam!user posted image

Saj ne...ti kar ajaj!

Kokica, ko bova midve že lahko ajali, ona več ne bo mogla!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.2.2012 14:59:04   
tasa_m

Punce, grem po kosilce k najboljšemu sosedu mercatrju in pičim domov familijo nahranit! Se beremo, če ne prej, v ponedeljek, torej uživajte za vikend!!! Mogoče pa pridem zvečer kaj gor, ker T.ja ni zvečer...
Te a vas naj najboljši sosed fajn nahrani user posted image
Dober tek!

Neposredna povezava do sporočila: 2683
10.2.2012 14:59:45   
tasa_m

Oblečene od doma. Pri Tasi bom jaz sedela križem rok in pila enga kratkega!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image optimistka

Neposredna povezava do sporočila: 2684
10.2.2012 20:25:41   
Tulipan12

user posted image user posted image optimistka

Večna!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
10.2.2012 20:29:07   
Tulipan12
Tak,pa sem doma. T. ima pod Pohorjem tekmo za starše otrok,ki jih uči, potem pa imajo čago. Seveda bi morala tudi jaz it, pa je seveda moja gospodična tako štalo naredila, da sedim doma ob kokicah in Nodiju.user posted image  Ma včasih mam vsega že čez glavo! In potem me še pokliče in reče, zakaj edina jaz ne pridem na njegovo zabavo???? Ker imam najina otroka doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Eh, slabe volje sem...

Neposredna povezava do sporočila: 2686
10.2.2012 20:30:09   
Tulipan12

Dober tek!

Zelo dobro in poceni,bomo ga kar vsak teden imeli na jedilniku!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
10.2.2012 20:34:22   
Najaa

Tak,pa sem doma. T. ima pod Pohorjem tekmo za starše otrok,ki jih uči, potem pa imajo čago. Seveda bi morala tudi jaz it, pa je seveda moja gospodična tako štalo naredila, da sedim doma ob kokicah in Nodiju.user posted image  Ma včasih mam vsega že čez glavo! In potem me še pokliče in reče, zakaj edina jaz ne pridem na njegovo zabavo???? Ker imam najina otroka doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Eh, slabe volje sem...

Ne bit slabe volje, to so pač otroci. Mame smo pač na slabšem glede izhodov, ker - smo mame! Nimaš kaj, sej bodo zrastli pol bomo pa pogrešale te čase. Tak se jaz tolažim. user posted image
Kaj pa če tisti dan, ko planiraš it ven, načrtno otroke daš prej spat? Tak da že čez dan ne spi in da jo fajn zmatraš? Tak jaz prakticiram pa včasih rata.

Neposredna povezava do sporočila: 2688
10.2.2012 20:57:34   
tasa_m

sori sam sem se malo nasmejalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
10.2.2012 20:58:34   
tasa_m

Dober tek!

Zelo dobro in poceni,bomo ga kar vsak teden imeli na jedilniku!user posted image
Kaj pa ste dobrega jedli?
Sem videla da imajo celo ico za manj kot 3€

Neposredna povezava do sporočila: 2690
10.2.2012 21:00:47   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne bit slabe volje, to so pač otroci. Mame smo pač na slabšem glede izhodov, ker - smo mame! Nimaš kaj, sej bodo zrastli pol bomo pa pogrešale te čase. Tak se jaz tolažim. user posted image
Kaj pa če tisti dan, ko planiraš it ven, načrtno otroke daš prej spat? Tak da že čez dan ne spi in da jo fajn zmatraš? Tak jaz prakticiram pa včasih rata.

Saj se jaz tudi tak tolažim,ampak mi res včasih pride čez glavo, da sem vedno jaz tista, ki jo odnesem najslabše... če gre ati, ni nobene panike, jaz pa še po kruh ne morem brez širne razlage...

Saj veš v čem je finta, da če jaz Lii lepo razložim, da grem ven in da bo hitro doma, da ima lahko z babi pižama party in filmski večer, je vedno ok... ampak danes so bili vsi pametni, naj gre ona z mano ob 18h pod Pohorje, potem jo pa T.jeva sestrična pripelje domov, pa sem vedela, da ne bo ok in ni bilo. Ker sem videla, da Lia ni razpoložena, pa so ji reklamo naredili, potem pa joki velikanski, obe že oblečeni, jaz v make-upu, potem pa je rekla, da si želi bit doma, z mano... pa mami, prosim ne ti it nikamor, bodi z mano... mame pa smo take softičke, da itak popustimo... vsaj jaz.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
10.2.2012 21:03:17   
Najaa

Dober tek!

Midva to pico pogosto vzameva, je prav dobra. Za 5€ se vsi štirje najemo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
10.2.2012 21:04:34   
Najaa
Tulipan vem, naša Nika je tud taka, navezana na mene ful. Sam nekak se ji da dopovedat, je pa pol druga štorija, ko babico ful okol prsta vrtita in ne in ne spat... tak da raje ostanem doma, se sploh ne menim in ne grem. Če zaspita, preden grem, je vse ok, če ne pa sem kar slabe volje malo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
10.2.2012 21:47:20   
Tulipan12

Dober tek!

No,pice pa jaz še nisem zasledila.Sem novinka,kar se tiče pripravljene hrane v trgovinah, ampak vidim, da bom morala večkrat to prakticirat, ker mi enostavno časovno ne znese zaradi službe, otroci pa morajo jest.
Kupila sem polovico pečenega piščanca in še eno bedro z zgornjim delom, pa 3 porcije pečenega krompirja (sem počakala na čisto svežega - svetoven!!!), pa se nas je 5 full lepo najedlo. Stalo pa me je 6 evrov in nekaj centov zraven!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
10.2.2012 21:48:31   
Tulipan12

Dober tek!

Midva to pico pogosto vzameva, je prav dobra. Za 5€ se vsi štirje najemo. user posted image

Kaj je tak velika, da je za vse 4 al vzamete 2, Naja?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
10.2.2012 21:50:30   
Tulipan12

Tulipan vem, naša Nika je tud taka, navezana na mene ful. Sam nekak se ji da dopovedat, je pa pol druga štorija, ko babico ful okol prsta vrtita in ne in ne spat... tak da raje ostanem doma, se sploh ne menim in ne grem. Če zaspita, preden grem, je vse ok, če ne pa sem kar slabe volje malo.

Veš kaj pa je še najhuje??? Da imam povrh vsega še slabo vest, da sem slabe volje pred otrokoma - res sem nemogoča!!! Tasa, zdaj pa se lahko smejiš!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
10.2.2012 22:08:44   
Najaa

Kaj je tak velika, da je za vse 4 al vzamete 2, Naja?

Ne, 2 vzameva. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2697
11.2.2012 12:13:36   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Sneži....

Prejle sva bila v Valentinom na lutkovni predstavi, je bilo super. Sedaj pa gremo počasi na kosilo...smo povabljeni k D. teti.user posted image Paše!!!
Potem pa še malo na sneg in bo že tako noč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
13.2.2012 7:51:22   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Danes bo prava zimska pravljica. Vse pobeljeno s snegom pa sonček zraven!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Vikend je spet za nami. Preživeli smo ga lepo. Sedaj pa komaj čakam toplejše dneve, da bova lahko z Julijo več zunaj (baje bo od srede dalje plus!). Sedaj čez vikend je bila doma, saj je kar naprej snežilo in pri nas niso plužili, da bi lahko šli kam ven. Le do avta in na obiske. Valentin pa je smučal in se sankal. Pa najbolj obožuje, da se vrže v kup snega.user posted image

Potem imam nego obraza...nisem bila že od maja meseca.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 13.2.2012 7:52:18 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.2.2012 8:40:39   
KOKICA32
Likam.....joj, te srajce! Sedaj pa sem še Valentinu dve kupila in sem si nakopala še dodatnega dela...Ampak sta pa zelo lepi!user posted image Next!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.