|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.2.2012 13:28:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne vem kaj naj naredim....Julija je po moje ready za GH!!!! Včeraj, ko sem z njo v naročju jedla piščančje meso mi je stegovala rokici k mesu in ko sem ji ga približala k ustom jih je lepo odprla in čakala...user posted image Enako danes s keksom!!!

Kmalu bo stara 5 mesecev, Valentin je začel z riževo kašico pri cca 4 mesecih (nekaj dni prej a on ni bil le dojen)....Moj plan je bil, da z GH počakam, da dopolni polnih 5 mesecev...torej sem želela začeti nekje sredi marca...torej čez en mesec. Help!!!

Moje mnenje: rokico ti steguje tudi proti cetu, pa še ne more pomivat posode.user posted image
Ji pa daj za probat, če češ, saj boš komaj takrat videla, če je pripravljena ali ne. Če pa hočeš počakat, pa počakaj, jaz sem začela pri obeh pri 5,5m, s tem, da Lia še ni bila pripravljena, Luka pa. Torej nič od tega ni narobe ali prav.user posted image

Se strinjam...a zakaj odpre usta? Vem, moram probati pa bom videla, vedela! Hvala, obema.

Po dopustu!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
14.2.2012 13:28:30   
KOKICA32
No ja!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
14.2.2012 13:29:39   
KOKICA32
Greva še na en sprehod!!! 3,9 plusa je!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
14.2.2012 13:45:49   
Tulipan12

No ja!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
14.2.2012 13:46:41   
Tulipan12

Greva še na en sprehod!!! 3,9 plusa je!!!! user posted image user posted image user posted image

Reeeeeees??? Nič nisem bial zunaj, ker mam tolko papirovja na mizi, da se ven ne vidim...user posted image

Uživajta!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
14.2.2012 16:08:27   
Nina00
No, sem obljubila in evo se spet javljam. Mi je uspelo ukrast par minut za RR. Ne vem kako vam ratuje (no, za tiste na porodniški mi je že jasno). Meni ob obeh mulčkih, službi in službenih obveznostih ter domačih opravilih komaj ostane kaj časa zase. Upam, da smo trenutno le v taki fazi, čeprav ta faza že malo dolgo traja user posted image

Tasa čestitke! Pa držim pesti, da slabost čim prej mine. Meni prvič sploh ni bilo slabo, drugič pa zelo tja do 14. tedna. Nekaj malega sem bila zato tudi na bolniški in sem se v trenutkih, ko mi ni bilo slabo, počutila prav krivo, da kaj sploh delam doma. No, že naslednji trenutek, ko je prišel val slabosti, mi je bilo jasno user posted image  user posted image

Najaa sem prebrala, da boste zamaknili T. vpis v šolo za eno leto. Mi tudi. Se je tudi vzgojiteljica strinjala z najino odločitvijo, tako da upam, da se bo tudi psihologinja. Sicer pa sem slišala, da imajo letos na "naši" šoli preveč otrok za 1. razred, tako da verjetno ne bo težav.

Kokica tako lepo je brat kako uživaš na porodniški, da me prime, da bi jaz tudi. Včasih si res želim, da bi bila lahko več z otrokoma. Samo, če bi si zato še enega omislila, ne vem, če bi bil pravi učinek. Bi bilo treba po enem letu ta čas, ki ga zdaj delim na dva, delit na tri. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
14.2.2012 20:29:56   
KOKICA32
Čer!user posted image

Nina00 si le prišla nazaj!!! user posted image user posted image user posted image

Nekaj bi jedla pa ne vem kaj....nekaj se mi lušta!user posted image

Kje ste vse? Ste vse v objemu dragih, savnah, ob torticah, penini?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
14.2.2012 21:40:12   
Najaa
Nina ja, se odločava nekako v tej smeri... Vzg. je predlagala, gre pa še na testiranje in logopedu... sicer smo pa starši tisti, ki zadnji odločimo. Pa bomo vidli, par mesecev je še časa.

Kokica jaz sem dobila pa Merci od svojga Valentinčka user posted image user posted image in se zdaj sladkam. Obožujem ga! Valentinčka in Merci!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
14.2.2012 21:40:28   
tasa_m
Čer.

Jaz se stiskam danes z wc školjko user posted image lep valentinov dan imam user posted image

Je bila sedaj kolegica z fantom tu, sta prinesla Liji darilo za RD user posted image . Razem pižame Tweety je vse ostalo bilo HK. Ma sem ji že obljubila da ji VSE vrnem, saj v začetku maja pričakujeta punčko.

Sem se naročila pri Pelkičevi, ma sama G mi jo je priporočila med Lukmanom in njo. Tak da sem se pol za njo odločla. Saj ko sma bila prvič je bilo okej, je pa res da tud na cd ni mogla dat ji nekaj ni delalo. Ampak so mi bile takrat slikice dovolj. Mi je pa vse povedala.

Nič, grem spat.
se tipkamo jutri.

NOČKO!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
15.2.2012 7:40:05   
KOKICA32
Dobro jutro!!!! user posted image

Pri nas piha...hmmmm!

Noč je bila zame groza...Julija je jedla cca vsaki 2 uri, ob 06h pa je bilo zanjo dovolj spanja. user posted image Sem si jo dala na trebuh, je podrla kupčka, spet jedla in še zaspala do 07h. Sedaj sem jaz že tukaj, njo pa sem pustila še v postelji.

Močno razmišljam, da ji pred spanjem dam riževo kašico, ker take noči me ubijajo. Bolje bi mi bilo, če bi bedela ponoči 2 uri, kot pa do jo moram hraniti vsaki 2 uri. user posted image user posted image

Potem imam zobozdravnika, nisem bila že več kot eno leto.user posted image Pa mislim, da se mi pri zg. 6. levo nekaj dogaja. user posted image

Kosilo: piščančji paprikaš za moška,  zame (pa Julijo) pa marelični cmoki s kompotom.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
15.2.2012 8:41:17   
MalaČebelica
Dobro jutro!

Kokica user posted image user posted image user posted image za težko noč. Ti pa si pridna - kar dvojno kosilo kuhaš user posted image user posted image user posted image Glede GH - pa saj če pokusiš, to ni nič takega. Še vedno ni nujno, da bo zagrabila... Ne se sekirat - kar naredi po občutku.

Tasa user posted image user posted image user posted image za objemanje školjke. Upam,d a bo hitro bolje.

Bolj za nazaj pa nisem niti brala zdaj. Danes sem prišla v službo 8 in 15. Mater se razvajam user posted image user posted image user posted image user posted image do osmih imamo kao dovoljen prihod. ma ni se mi dalo vstat. pa tak mam še kar nekaj nadur, ki jih drugače ne bom pokoristila....

imam pa pregled danes. se že veselim, da vidim našega pikeca user posted image user posted image user posted image kdaj je že tisto ko te pol naroča na tri tedne?????

Uživajte. Danes zgleda ne bo sončka. vam pa pošiljam tole  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
15.2.2012 9:00:10   
Najaa
Kokica pa probaj ji dat riževo kašico. Sej več kot pljunt ven ne more. user posted image Mogoče bo pa kaj pomagalo.

Mi smo tudi spali tak tak. Ubija me to nočno vstajanje zarad AB. user posted image Ko sem peljala Tijo v vrtec, sem šla še v trgovino in sva meli z Niko sladke krofke za zajtrk. user posted image Zdej pa veselo na delo.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
15.2.2012 9:07:16   
tasa_m
Jutro.
Mi smo pa končno spali OKej. Lija se je samo enkrat zbudila in nekaj živčkala, da nebo in bo pa spet nebo pokrita user posted image
Danes jo imam doma, greve si mal nove frizurce privoščit user posted image pol pa domov pospravljat, ker je BOMBA v dobesednem stanju.

fajn porihtaj danes!
Kokica pa daj ji saj tako kot ti je Najaa rekla, več kot da ti ven špukne ti ne more. Poskusi in javi :-) In super kosilo, lahko pridema na cmoke? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
15.2.2012 9:15:37   
KOKICA32
Tasa, pridita ja!user posted image

Verjetno se vam zdim tečna in neodločena s tem uvajanjem, ne?user posted image   Samo....user posted image

MČ....mene je G naročala na 4T, zadnji mesec pa na 1T, kar pa seveda nikoli nisem okusila, ker sem vedno v 8. mesecu rodila!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
15.2.2012 10:39:18   
Najaa
Kokica, nič nisi tečna!!! Kaj se ne spomneš mojih travm, ko Nika ni hotla nič jest? Joj kako sem se presekirala. Do prvega leta je bila skoraj samo na mleku. user posted image Danes vem, da ji nič ni manjkalo, brezveze sem se sekirala, sam v tistem trenutku ti pač ni vseeno. Sploh ko vidiš, kako njeni vrstniki jejo vse po vrsti in z užitkom, ona pa je sam čakala na flašo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
15.2.2012 10:50:22   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica, nič nisi tečna!!! Kaj se ne spomneš mojih travm, ko Nika ni hotla nič jest? Joj kako sem se presekirala. Do prvega leta je bila skoraj samo na mleku. user posted image Danes vem, da ji nič ni manjkalo, brezveze sem se sekirala, sam v tistem trenutku ti pač ni vseeno. Sploh ko vidiš, kako njeni vrstniki jejo vse po vrsti in z užitkom, ona pa je sam čakala na flašo. user posted image

se podpišem. pri nas je bilo čisto enako kot pri Naji in vem, kak ti je, ker se ne veš odločiti. Jaz si zdaj isto mislim kaki lojzek sem bla, da sem se toliko sekirala, samo takrat pa sem se.... pa pol sem si vse očitala, ko je bila toliko bolana in je še manj jedla itd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image silit je tak ni imelo smisla, ker je potem še manj jedla... v glavnem začaran krog. samo zato ravno ti pravim, da se ne sekirat, ker bo prav glih kak se boš odločila. če ne daš, boš pač bolj pogosto dojila, če pa daš pa mogoče uspeš zagotovit bolj mirne noči za vse. mogoče pa tudi ne.... kaj veš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
15.2.2012 10:51:09   
MalaČebelica

Kokica pa probaj ji dat riževo kašico. Sej več kot pljunt ven ne more. user posted image Mogoče bo pa kaj pomagalo.

Mi smo tudi spali tak tak. Ubija me to nočno vstajanje zarad AB. user posted image Ko sem peljala Tijo v vrtec, sem šla še v trgovino in sva meli z Niko sladke krofke za zajtrk. user posted image Zdej pa veselo na delo.

user posted image user posted image za vas. Nika je bolana? Nisem nič na tekočem....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
15.2.2012 10:52:06   
MalaČebelica
grem zdaj na pregled. čao

Neposredna povezava do sporočila: 2793
15.2.2012 10:53:47   
Najaa
Ja, se spomneš MČ, kako sva skupaj tarnali zarad teh najinih punc? user posted image Pa sta vseeno zrastli sam v tistem trenutku se sekiraš, hočeš ali nočeš. Sploh ker naša Tija je pa od začetka bila jedec in pol in mi ni bilo jasno, kaj je zdaj ta Nika tak čudna. user posted image user posted image

Nika ima vnetje ušes ja, je še na AB in ta teden doma oz. pri babici se pazi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2794
15.2.2012 12:39:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

grem zdaj na pregled. čao
Pa javi, če "naš" pomladek okej al ga mama jezi user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.2.2012 12:52:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2795
15.2.2012 12:39:29   
tasa_m

Ja, se spomneš MČ, kako sva skupaj tarnali zarad teh najinih punc? user posted image Pa sta vseeno zrastli sam v tistem trenutku se sekiraš, hočeš ali nočeš. Sploh ker naša Tija je pa od začetka bila jedec in pol in mi ni bilo jasno, kaj je zdaj ta Nika tak čudna. user posted image user posted image

Nika ima vnetje ušes ja, je še na AB in ta teden doma oz. pri babici se pazi. user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
15.2.2012 12:52:25   
tasa_m
pa dober dan.

Midve nazaj, sma pešačli ker sma se peljali v mesto samo eno postajo in mi je tak slabo postalo na avtobusu da sma kar izstople. Kak je avtobus speljal sem samo bruhala. GROZA! Eni so me tak gledali, pa si verjetno mislili: baba pijana user posted image
Pol pa sva pešačli do Roka. Nazaj pa prav tako. Zdaj pa Liji delam juhico da gre pol spat, ostalo pa bom bolj pol nardila. Men pa kaj druga kot sendvič tak ne paše user posted image aja pa po Coca Coli mi ni več tak slabo tak da... idealen obrok user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
15.2.2012 12:54:23   
KOKICA32
Prejle sem ji dala Milupino riževo kašico. Pojedla je cca 2 žlički, potem pa še nekaj iz joške. Tak da....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
15.2.2012 12:55:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pa dober dan.

Midve nazaj, sma pešačli ker sma se peljali v mesto samo eno postajo in mi je tak slabo postalo na avtobusu da sma kar izstople. Kak je avtobus speljal sem samo bruhala. GROZA! Eni so me tak gledali, pa si verjetno mislili: baba pijana user posted image
Pol pa sva pešačli do Roka. Nazaj pa prav tako. Zdaj pa Liji delam juhico da gre pol spat, ostalo pa bom bolj pol nardila. Men pa kaj druga kot sendvič tak ne paše user posted image aja pa po Coca Coli mi ni več tak slabo tak da... idealen obrok user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
15.2.2012 13:57:27   
Najaa
tasa user posted image
Jaz sem tud mogla it enkrat dol z busa. Je bilo pa poletje in tisti švic vohat... čist zblojena sem šla dol.

Kak je začel pihat. user posted image
Dop. sem gledala z okna Tijo in njeno skupino, kako se sankajo, so jih dale v tiste lopate plastične enega za drugim in so šibal po hribu. user posted image Še dobro, da se je nasankala, ker danes ni časa it ven pa še tale veter...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.