|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.2.2012 8:53:03   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.2.2012 8:53:21   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.2.2012 8:57:14   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan!user posted image

Danes bo prava zimska pravljica. Vse pobeljeno s snegom pa sonček zraven!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Vikend je spet za nami. Preživeli smo ga lepo. Sedaj pa komaj čakam toplejše dneve, da bova lahko z Julijo več zunaj (baje bo od srede dalje plus!). Sedaj čez vikend je bila doma, saj je kar naprej snežilo in pri nas niso plužili, da bi lahko šli kam ven. Le do avta in na obiske. Valentin pa je smučal in se sankal. Pa najbolj obožuje, da se vrže v kup snega.user posted image

Potem imam nego obraza...nisem bila že od maja meseca.user posted image user posted image

user posted image user posted image to bi se z Lio super razumela: sankanje, smučanje in največji užitek - metanjue v kupe snega!user posted image

user posted image za nego, jaz nikoli ne hodim, sem pa kar občutljiva glede obraza, oz. striktna in si 2x tedensko delam piling in zvečer namesto kreme nanašam masko. Zmasiram si ga sama, nekaj pa sem ja odnesla od vseh teh Dior šolanj, ki sem jih 8 let obiskovala!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.2.2012 8:59:08   
Tulipan12

Likam.....joj, te srajce! Sedaj pa sem še Valentinu dve kupila in sem si nakopala še dodatnega dela...Ampak sta pa zelo lepi!user posted image Next!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem najsrečnejša na svetu, da moj dragi ne potrebuje srajc za službo. Res. Ker bivši je bil non-stop v srajcah in sem vsak ponedeljek likala 4 ure!user posted image Luka pa tut ima par srajčk, ki sta majnši od površine likalnika in ni tako hudo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.2.2012 8:59:47   
Tulipan12
Tasa, prosim za spisek stvari, ki jih Lija potrebuje ali želi za RD!

Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.2.2012 9:03:00   
Tulipan12
Danes me spet razvajajo v službi. Me je pričakal Merci, zdaj pa sem še kavico s Petrola dobila!user posted image Sem vam že rekla, kak je fajn met 25 moških sodelavcev???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.2.2012 9:13:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.2.2012 9:15:17   
KOKICA32

Danes me spet razvajajo v službi. Me je pričakal Merci, zdaj pa sem še kavico s Petrola dobila!user posted image Sem vam že rekla, kak je fajn met 25 moških sodelavcev???user posted image user posted image user posted image

Si ja...samo je tudi odvisno od moških samih. Pri meni v službi jih je tudi kar nekaj takega a se ne bi oz. se še niso spomnili česa takega. Mogoče pa zaradi tega, ker je preveč žensk...Smo nekje 50:50!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.2.2012 9:16:20   
KOKICA32

Likam.....joj, te srajce! Sedaj pa sem še Valentinu dve kupila in sem si nakopala še dodatnega dela...Ampak sta pa zelo lepi!user posted image Next!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem najsrečnejša na svetu, da moj dragi ne potrebuje srajc za službo. Res. Ker bivši je bil non-stop v srajcah in sem vsak ponedeljek likala 4 ure!user posted image Luka pa tut ima par srajčk, ki sta majnši od površine likalnika in ni tako hudo!user posted image

Srečnica!!!! Moj pa same srajce nosi, pa kak pulover!user posted image

Jaz pa sem imela v Valentinovima kar enako dela kot z D.!

Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.2.2012 9:17:24   
KOKICA32

Danes bo prava zimska pravljica. Vse pobeljeno s snegom pa sonček zraven!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Vikend je spet za nami. Preživeli smo ga lepo. Sedaj pa komaj čakam toplejše dneve, da bova lahko z Julijo več zunaj (baje bo od srede dalje plus!). Sedaj čez vikend je bila doma, saj je kar naprej snežilo in pri nas niso plužili, da bi lahko šli kam ven. Le do avta in na obiske. Valentin pa je smučal in se sankal. Pa najbolj obožuje, da se vrže v kup snega.user posted image

Potem imam nego obraza...nisem bila že od maja meseca.user posted image user posted image

user posted image user posted image to bi se z Lio super razumela: sankanje, smučanje in največji užitek - metanjue v kupe snega!user posted image

user posted image za nego, jaz nikoli ne hodim, sem pa kar občutljiva glede obraza, oz. striktna in si 2x tedensko delam piling in zvečer namesto kreme nanašam masko. Zmasiram si ga sama, nekaj pa sem ja odnesla od vseh teh Dior šolanj, ki sem jih 8 let obiskovala!user posted image

Jaz si tudi delam piling 1x tedensko a se mi zdi, da moj obraz rabi bolj globinsko čiščenje. Kakšno masko si to nanašaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.2.2012 9:17:46   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.2.2012 9:22:48   
tasa_m

Vidve samo prideita in ničesar ne nosita, ker res NE POTREBUJE ničesar!
Polno ima vsega, ker zamoti pa se na koncu z eno odejo, ki so ji vrže na tla in punčko s katero se igra da je ona mama. Vse ostalo je pospravljeno v škatli na omari user posted image
Če pa že moraš kaj pa ji lahko kakšne takšne copatke, ko jih ima tvoja Lia za nataknit. Midva sma jih iskala pa nisma nikjer našla :(

Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.2.2012 9:23:54   
tasa_m

Če pa si kupiš tak zaj*bane za likat, ko se težko likajo. Hehe

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.2.2012 9:25:04   
tasa_m
Čuj Tulipan in Kokica, lhko pa mene vprašata kaj jaz potrebujem? user posted image  user posted image  user posted image
Saj sem skromna, zelo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.2.2012 9:28:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Če pa si kupiš tak zaj*bane za likat, ko se težko likajo. Hehe

Sem kupila preko spleta in zato tako....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.2.2012 9:28:13   
Tulipan12

Jaz si tudi delam piling 1x tedensko a se mi zdi, da moj obraz rabi bolj globinsko čiščenje. Kakšno masko si to nanašaš?

Trenutno eno od Guerlaina. Ko dobim kaj drugega, si dajem kaj drugega. Imam 2 prijateljici, ki sta še vedno v kozmetičnih vodah in sem full hvaležna, da si ne rabim teh stvari kupovat, ker si ne bi mogla privoščit vsega tega, sploh ne teh znamk.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.2.2012 9:28:48   
KOKICA32
Jaz te znamke sploh ne poznam....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.2.2012 9:30:21   
Tulipan12

Čuj Tulipan in Kokica, lhko pa mene vprašata kaj jaz potrebujem? user posted image  user posted image  user posted image
Saj sem skromna, zelo!

Nutelo in eno veliko žlico???user posted image
Ker po mojem od marca dalje več ne boš krofov jedla!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
13.2.2012 9:30:44   
tasa_m
No pa dobro jutro.
Lija danes po dolgem času kjokala, da ona ne gre v vrtec. Da gre ona z menoj na pregled. Ampak ni druge, malo sem jo še pocartala in jo predala vzgojiteljicama.
Saj mi je hudo, samo na ta pregled G pa je res ne morem sabo vzet. Pol ko greve v Lenart ni panike, bo šla Sara z menoj in bo jo tačas pazla, zdaj pa res ne more.

Sem pa v soboto klicala v službo in rekla, da pridem kao jutri delat pa mi je rekla, da je poslovodja napisala kar cel teden mi bolniško tak da naj kar jamram, da mi da še bolniško do konca tedna user posted image
Saj ni panike, saj bom že doma, ampak očitno res mislijo, da nebom več prišla nazaj. Ker v Lidlu je praksa, da ponavadi kak zvedo da so noseče, gredo na bolniško, ker tudi če se paziš, delaš. Tudi zdaj ko sem bila non stop na blagajni, sem delala kot tele, saj nena samo sediš, tak kot marsikdo misli. Ko nimaš strank, se najde še drugo delo, katero moraš naret...
Tak da bom videla, kaj bo mi dohtar reko..Nebi pa jim rada dopusta šenkala, ampak očitno druge nebo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.2.2012 9:31:07   
Tulipan12

Jaz te znamke sploh ne poznam....user posted image

user posted image nič hudega, jaz je tut ne bi, če ne bi delala v tem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.2.2012 9:31:56   
tasa_m

Saj sem skromna, zelo!

Nutelo in eno veliko žlico???user posted image
Ker po mojem od marca dalje več ne boš krofov jedla!user posted image

A-a nisem ljubitelj Nutele, sploh ne z žlico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.2.2012 9:32:23   
tasa_m
Zadnjih 5 objav od nas treh! wiiiii user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
13.2.2012 9:34:07   
Tulipan12

No pa dobro jutro.
Lija danes po dolgem času kjokala, da ona ne gre v vrtec. Da gre ona z menoj na pregled. Ampak ni druge, malo sem jo še pocartala in jo predala vzgojiteljicama.
Saj mi je hudo, samo na ta pregled G pa je res ne morem sabo vzet. Pol ko greve v Lenart ni panike, bo šla Sara z menoj in bo jo tačas pazla, zdaj pa res ne more.

Sem pa v soboto klicala v službo in rekla, da pridem kao jutri delat pa mi je rekla, da je poslovodja napisala kar cel teden mi bolniško tak da naj kar jamram, da mi da še bolniško do konca tedna user posted image
Saj ni panike, saj bom že doma, ampak očitno res mislijo, da nebom več prišla nazaj. Ker v Lidlu je praksa, da ponavadi kak zvedo da so noseče, gredo na bolniško, ker tudi če se paziš, delaš. Tudi zdaj ko sem bila non stop na blagajni, sem delala kot tele, saj nena samo sediš, tak kot marsikdo misli. Ko nimaš strank, se najde še drugo delo, katero moraš naret...
Tak da bom videla, kaj bo mi dohtar reko..Nebi pa jim rada dopusta šenkala, ampak očitno druge nebo user posted image

Ne razumem, zakaj bi šenkala dopust??? Saj jim rečeš, da bi zdaj koristila dopust, potem pa ostalo bolniško?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.2.2012 9:34:42   
Tulipan12

Zadnjih 5 objav od nas treh! wiiiii user posted image  user posted image  

Piflarke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
13.2.2012 9:38:02   
KOKICA32

No pa dobro jutro.

Ne razumem, zakaj bi šenkala dopust??? Saj jim rečeš, da bi zdaj koristila dopust, potem pa ostalo bolniško?

točno takouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.