|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
9.2.2012 13:47:06   
LittleSun
mladika user posted image sej ne vem kaj naj rečem. En močan virtualni objemček ti pošiljam.

Helenčica
mene velikokrat še po M kaj špika, ali me bolijo prsi, pa čeprav še ni čas za O. Jaz si to razlagam, da je nekaj s temi mojimi težavami povezano, ampak pri tebi pa res ne vem. Glede na to, da je to prvič, kot praviš morda ni nič za skrbet, malo stresa in vsega tega kar se je sedaj dogajalo, če se bo ponavljalo pa morda le pojdi prej kot maja, malo do svoje G vsaj.

Jaz sem razmišljala, da bi šla še do Miglarja na pregled. Sem bila parkrat v prvi nosečnosti in sem bila ZELO zadovoljna.

Kattkica
ti pa le pobegni k sosedom!!! Držim pesti!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.2.2012 13:57:36   
Žabica86
Hej punce !!!!

Najprej hvala, ker me tako tolažite in navijate zame !!!! ZLATE STE !!!!  user posted image

No, da ne boste čisto živčne od čakanja : moje user posted image se še ni vlila - krči od včeraj so ponehali ! Na levi strani samo čutim kako me včasih malo piči ! Prsi in bradavice so po novem čisto neboleče in mehke !

In seveda sem zjutraj delala test ( 2 za vsak slučaj )  in je bil negativen ! user posted image

Jaz mislim, da se je ta mesec malo user posted image in psiha poigrala z mano in da le zamuja ! Ker če si preračunam je sedaj cca 5 tednov od M.  ... ....... bi pa test že zdavnaj moral pokazati, če sem user posted image ali ne .... user posted image

Drugače pa sem opazila da imam zelo gost beli tok (ponavadi pred user posted image ), tako, da jo v teh dneh pričakujem !

Hvala vsem za pesti in pika poke !!!

Upam, da ve ki lulate , čimprej nalulate plusek ali user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.2.2012 14:15:41   
princess13
Mladika, user posted image user posted image user posted image
Žabica, joj kakšno psihično vojno pa ti biješ user posted image To je najhujše, ko M ful zamuja, testi pa negativni. Načeloma bi že moglo pokazat, če bi bil +. Recimo pri meni bo v nedeljo 5 tednov od prvega dne zadnje M in mi je včeraj že pokazalo +. Ni pa nujno. Mogoče še vedno ni dovolj hormona? Ne vem...vem samo, da dokler se M ne prikaže, bom še stiskala pesti zate!
Drži se, nič še ni izgubljeno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.2.2012 15:24:11   
witch
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image bomo marca še tukaj čvekale skupaj potem pa se selimo. Si za?

Katte za tebe pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na tebe že cel dan. In močno močno stiskam pesti da je to to.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.2.2012 16:54:30   
kris555
Žabica- grozno da te tako heca. Vem kako je- vsaka minuta se ti zdi kot
cela ura. Pa misliš si dej ulij se, ti user posted image ali pokaži user posted image .
Jaz še vedno upam, da bo user posted image .

Pestke, da boš user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.2.2012 17:12:07   
Vivaldi
Žabica, še zmer navijamo!user posted image user posted image user posted image

Helenčica, zdejle sem se pa prav nate spomnila.user posted image Namreč, totalno mi je dojadilo, da non stop visim tuki gor, gledam, kolk jih je že nosečih (kokr da se lahko nalezeš?!) in fantaziram, kaj vse rabim in a bo zneslo (finančno, mislim) in to in uno in tretje, uglavnem za znoret! Skoz ušesa zelena para, pograbila sem knjigo Čiščenje s fengšuijem - verjetno poznate; govori o tem, kako s pomočjo čiščenja materialne navlake pošlihtaš svoje življenje - in začela brat. In me je pograbilo - dost je vsega tega! Dost imam fantaziranja, smiljenja sami sebi da kako so težki časi, kako se težko prebijamo, kako je težko diplomo pisat, kako je težko otroka čakat - pa a bo služba, a bo delo, a bo uno in tretje in kaj a, če zanosim, a bo dete zdravo; kaj pa, če bom morala splavit...GRRRRRuser posted image DUOSTI JE BLU, DEJ! bi rekel Mlakar.

Življenje je krasno, lepo, čudovito, in se ne skriva v tabelcah, črticah, bazalnih termometrih, ampak v kinderjajčkih, sladki kolerabici in crkljanju, ko zunaj piha veter. In vse vas mam rada, ker zaradi vas vsak dan odkrijem, kaj vse mi še manjka, in zakaj najin sonček še kar čaka, da pride. Hvala, ker ste.user posted image

Tko. Zdej grem pa naprej stran metat cunje, ki so itak grde in v njih pozabim, da sem ena fejst baba!

Oreh? Obredno sežiganje grdih cunj na našem vrtu? Izabelina? Obredno trganje moških gat na vašem vrtu?user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.2.2012 17:24:56   
Žabica86
Hej punce!

Hvala za tolažbo !

Danes sem čist zje**** !!! Kot bi me povozil vlak ! Nimam želje za druga kot da se nagužvam na kavč pred tv in je to to !!!

Hvala za vse lepe besede in pesti !!!

Za vse ki še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.2.2012 17:43:02   
Katte
No, punce, na žalost vas moram tudi jaz razočarati. user posted image se nakazuje. Ni mi namenjen oktobrček. Mogoče mi je pa novembrček?
Saj sem v redu. Enkrat bom presenetila sebe in vas in zagledala user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 9.2.2012 17:49:07 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.2.2012 17:46:32   
Katte

user posted image        
PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka* user posted image

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image  user posted image
Kliki user posted image

6.2.
S* (5. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika user posted image user posted image

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog) user posted image
Katte (21. krog) user posted image user posted image

9.2.

Zewa(3. krog) user posted image

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog)

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

14.2.
GreTEJ user posted image (2. krog)

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image user posted image
šaci
curly

SKUPAJ NAS JE : 33
NOSEČK
4

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy,
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image ,
Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32,
Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura,
chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image ,
princess13user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.2.2012 18:13:10   
oreh
pa ne no!!!
katte in mladika žal mi je. user posted image user posted image

ja, vivaldi, itak zgleda, da sva bolj sosedi tam okoli LJ. prinesem še jaz kake gate pa pir seveda! bomo mantrale uterus, uterus, zigota, zigota, blastula, blastula, uterus, uterus... fetus, fetus,

Neposredna povezava do sporočila: 735
9.2.2012 18:46:47   
mladika
Katty...pa ne no,še ti....user posted image user posted image user posted image očitno nama je usojeno,da se skupi selive!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.2.2012 19:09:01   
Vivaldi
Za vse pogunme borke user posted image user posted image user posted image :

http://notsalmon.com/2011/10/24/if-you-dont-believe-in-miracles-perhaps-youve-forgotten-you-are-one/

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.2.2012 20:51:18   
kris555
Katte žal mi je. Le pogumno naprej. Sem prepričana da enkrat rata. user posted image user posted image

Punce, katera je naslednja. Lulajte da bo kot januar user posted image ali še boljše.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.2.2012 21:32:39   
Kliki
Čer punce moje!

Vas kar malo pogrešam ko sem popoldne v službi in ni časa za na RR.
Vse ki ste obupane in vam je RR dopizdil vas čisto razumem ker sem jast tudi dalo to fazo skozi zato sedaj tudi man visim tukaj.

Pri meni se bo začela konec tedna O in upam da bova z user posted image pridnouser posted image .
Sem pa danes zvedla da je kolegica ki je kar nekaj  let starejša še tretjič noseča. sem ful vesela za njo.

Tiste ki je obiskalauser posted image vam pošiljam user posted image user posted image user posted image pa ne obupajte navijam za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp pa se beremo.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.2.2012 7:15:28   
anckica
katte, mladika, žabica 86 ne vem kaj naj napišem razen da vam pošljem koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kot vedno močno mislim na vas in stiskam pestke da bo marec radodaren s user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 740
10.2.2012 7:44:39   
GreTEJ
Dobro jutro

Katte, Mladika, user posted image za vaju. Novemberčki so krasni otroci.

Žabica86, en močan objem zate. Če bo kaj pomagalo, kar zlekni se na kavč.

Pri nas nič posebno novega. Prsi imam za odtenek bolj polne, me pa v spodnjem delu trebuha zelo pikne, ko zakašljam (sem ravno na polno prehlajena)  ali prehitro vstanem. Če bi se to zgodilo samo enkrat ali dvakrat, temu ne bi posvečala nobene pozornosti, tako me pa pikne vedno ko na hitro vstanem ali bolj močno zakašljam. Ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.2.2012 8:04:38   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Helenčica
mene velikokrat še po M kaj špika, ali me bolijo prsi, pa čeprav še ni čas za O. Jaz si to razlagam, da je nekaj s temi mojimi težavami povezano, ampak pri tebi pa res ne vem. Glede na to, da je to prvič, kot praviš morda ni nič za skrbet, malo stresa in vsega tega kar se je sedaj dogajalo, če se bo ponavljalo pa morda le pojdi prej kot maja, malo do svoje G vsaj.

No super, da vem, da se to lahko dogaja. Ti imaš težave s sluznico a ne? Ne, sej jaz imam zdaj še kar nekaj preiskav do maja, maja se samo z dr. dobim, da nama postavi diagnozo (jaz, on ali oba user posted image )

Oh Katte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nimam prave besede v tolažbo. Saj veš.

Vivaldi, lepo si to napisala. Zadnjič sem v ambulanti za neplodnost pograbila eno revijo, ki je cela na temo neplodnosti. Noter so intervjuji z vodjo MB, LJ in dr. Rešem, pa se mi je zazdelo, da se lahko zgodi, da nikoli ne bom zanosila. Tak da pri meni negativizem očitno na višku. Se spoprijemam s tem, saj mislim po teh preiskavah (UZ pa enkrat še morem dat kri) odj... vse skupaj. Do maja, potem pa bom videla kako naprej. Odj.... pa pomeni da ne mislim štet dni, delat O testov ali karkoli drugega.

user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 742
10.2.2012 8:19:10   
monsy
jutro!!!

No pri meni spet - user posted image

user posted image se tudi že nakazjue počasi, ker me full boli spodnji del trebuha.

Ostajam vaša navijačica in je ne pričakujem u marcu!!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.2.2012 8:49:22   
LittleSun
Dobro jutro

Katte user posted image user posted image

imam datuuuum...juhuhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.2.2012 9:12:46   
Katte
monsy - user posted image user posted image user posted image . Kako dobro te razumem...

LittleSun, čestitam za datum user posted image ! Kmalu, upam.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 745
10.2.2012 9:14:25   
Katte
user posted image        
PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka* user posted image

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image  user posted image
Kliki user posted image

6.2.
S* (5. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika user posted image user posted image

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog) user posted image user posted image
Katte (21. krog) user posted image
user posted image

9.2.

Zewa(3. krog) user posted image

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog)

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

14.2.
GreTEJ user posted image (2. krog)

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image user posted image
šaci
curly

SKUPAJ NAS JE : 33
NOSEČK
4

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy,
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image ,
Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32,
Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura,
chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image ,
princess13user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.2.2012 9:30:23   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

monsy - user posted image user posted image user posted image . Kako dobro te razumem...

LittleSun, čestitam za datum user posted image ! Kmalu, upam.

tako je, naslednji teden user posted image user posted image user posted image user posted image

in sem ful vesela, da lahko grem z vami tudi v marec, je bolj pristno če tudi ti sodeluješ, kot pa če si samo opazovalec. Ampak itak ste the best...ne morem brez vasuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.2.2012 9:33:24   
oreh
Helenčica B O Š enkrat zanosila po naravni ali umetni poti. Iz lastnih izkušenj ti naj povem, da ko te začnejo pregledovati in ti povejo možen vzrok, terapijo, verjetnost zanositve, bi najraje doktorja kušnila, zato ker ti s tem vliva novih moči, tebi in partnerju. res dobiš nov zagon, ker veš, da je s pomočjo lažje, če tako dolgo ne rata.
spet pa pride faza obupa in negativnosti, če terapija ne deluje in se krog vrti in vrti.

Ampak (skoraj) VEDNO obstaja rešitev vsaj v umetni.

Vivaldi je včeraj tako lepo slikco dala o čudežu. jaz bi pa samo dodala, da so čudeži tudi naši partnerji in naša veza(čeprav bi se dalo na to temo še marsikaj dodatuser posted image ), saj se čedalje bolj zavedam, da 2, 3 letno vrtenje okoli zanositve ne bi preživel ravno vsak par, tisti pa, ki preživi to skupaj, se okrepi, max spoštuje in zaupa. Pa še tolko user posted image ima doma, da po moje se mu res ne bi dalo še kam drgam hodituser posted image .

Tako, helenčica ti si kar pusti negativizem, če ga rabiš, ampak naj ti sveti lučka tam zadaj, da BOŠ enkrat mamica.

Neposredna povezava do sporočila: 748
10.2.2012 10:30:35   
Pupa83
Mene lahko obarvate ROZA  user posted image včeraj popoldan sem delala test in pokazali sta se user posted image , danes zjutraj sem ga ponovila in spet pozitiven user posted image vesela sem tak, da sploh nisem še čist dojela, da je res... vglavnem, lulajte in nalulajte user posted image , js pa bom stiskala pesti za vas in navijala user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.2.2012 10:32:09   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Helenčica B O Š enkrat zanosila po naravni ali umetni poti. Iz lastnih izkušenj ti naj povem, da ko te začnejo pregledovati in ti povejo možen vzrok, terapijo, verjetnost zanositve, bi najraje doktorja kušnila, zato ker ti s tem vliva novih moči, tebi in partnerju. res dobiš nov zagon, ker veš, da je s pomočjo lažje, če tako dolgo ne rata.
spet pa pride faza obupa in negativnosti, če terapija ne deluje in se krog vrti in vrti.

Ampak (skoraj) VEDNO obstaja rešitev vsaj v umetni.

Vivaldi je včeraj tako lepo slikco dala o čudežu. jaz bi pa samo dodala, da so čudeži tudi naši partnerji in naša veza(čeprav bi se dalo na to temo še marsikaj dodatuser posted image ), saj se čedalje bolj zavedam, da 2, 3 letno vrtenje okoli zanositve ne bi preživel ravno vsak par, tisti pa, ki preživi to skupaj, se okrepi, max spoštuje in zaupa. Pa še tolko user posted image ima doma, da po moje se mu res ne bi dalo še kam drgam hodituser posted image .

Tako, helenčica ti si kar pusti negativizem, če ga rabiš, ampak naj ti sveti lučka tam zadaj, da BOŠ enkrat mamica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa, kaj naj rečem...ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......