Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 8:12:03
|
|
|
|
monsy
|
Jutro!! Jaz bom ju3 delala test. Nimam nekega občutka da sem noseča. Rahlo me špika u spodnjem delu in lulam kr dosti, pa vseeno nevem če je to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 8:15:59
|
|
|
|
GreTEJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Dobro jutro. Moje M še ni. Ampak testa še nisem delala, ga kar ne upam. Mogoče v soboto. Drugače pa sploh nimam občutka, da bi bila noseča. Uf, močno držim pesti, da je ne bo do sobote in bo testek pozitiven. Izabelina in Zewa,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 8:20:59
|
|
|
|
Vivaldi
|
Zewa in Izabelina hitro v marec po novembrčka! Izabelina, kar prepusti se toku, malo si odpočij, mogoče bo pa tudi za vajin odnos boljše, če intenzivno delanje daš malo na stranski tir - saj veš, tisto, ko ti "kao" ni tako zelo važno, a bo ta mesec ali naslednji... Vem, da je ful težko, ampak splača se ti malo pocrkljat "boginjo v sebi" , boš videla, da bo šlo potem kar samo z nadzvočno hitrostjo! Žabica, še vedno držimo pesti za Oreh, a se ne reče metuljček? Al sem jaz pobrkljala? No vidš, tko pocen recept si dobila, pa ga ne upoštevaš! C-c-c-c! Uglavnem, grem probat, in bom porinla kolena dol, kokr se da... AUUUUU,boli ko ...! Povzetek: kolena sicer niso čisto na tleh, ampak pri nosu pa tudi ne - kakšna je potem diagnoza? Ajde, hitro po tisto dekco! Držim pesti za vse...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 8:24:35
|
|
|
|
Vivaldi
|
Katte in Monsy, stiskamo pesti - hitro poročajta, ker nas vse firbec matra!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 8:48:38
|
|
|
|
oreh
|
en velik aplavz za punce, ki se ne pustijo premamiti testu!!! jaz sem pa za vas tko živčna, da bi se kar sama polulala na test.srčno upam, da je prvi dan zamude od 9 mesecev. in če je to res naredimo jutri zvečer virtualno žurko! sva se pa včeraj z mojim zmenila, da mu dam 4 dni pred dnevom D vso gotovino in kartice in če bom še vedno nekje našla 5 evrov za test, mu pustim vse prihranke za vedno . upam, da uspe dogovor in res lulam in si nalulam najlepše darilo ravno na rojstni dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 8:49:15
|
|
|
|
anckica
|
Princess13-čestitaaaaam!!!! Sem itak vedla da bo Žabica86 kako kaže? Katte, mladika,monsy držim pestke fuuuuul močno!!!! Katte srčno upam da se je moja napoved končno uresničila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 9:12:07
|
|
|
|
Vivaldi
|
O šit, oreh, kakšne naci pogoje si si zrihtala Jaz sem tudi za virtualno žurko! Jaz bom tudi delala test šele, ko bo zamujala! Jooooj, zdej sm pa še jaz živčna zarad vas, očitno je res nalezljivo... Dajmo, punce, poročat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 9:21:24
|
|
|
|
mmojka
|
Žabica, Katte, mladika, monsy joj kolk navijam za vas Sem čist živčna! Oreh Lahko rečem samo omg! Zdrži punca! Izabelina, Zewa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 9:59:36
|
|
|
|
ninej
|
Jutro! Tud jst navijam za vse ,ki imate v naslednjih dneh za lulat-tudi jaz sem med njimi,sam jst sm se prepričala da ni nč,ker nisva bla tolk aktivna ta mesc,tko da kar bo pa bo....naj se čimprej vlije,da bo mir V glavnem meni se prow neke čudne stvari dogajajo,zadnje 2 tedna,mi sploh ni do ,to se mi ni še nikoli zgodilo,prow nobene potrebe nimam po [sm=zmeden.gif!Moj je čist paničen,pa kej je zdaj narobe-sem mu pač rekla da vpride tud obdoje ko ti pač ni in da s tem ni nč narobe.A se je to tud kiri od vsa dogajalo????Verjetno je blokada od vsega tega norenja okol !Ne vem no! Vse,ki vsa je obiskala Ajde,čakamo nove +++++++++!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 10:59:59
|
|
|
|
mladika
|
Da poročam...pr men še nič novega, tečka uradno zamuja 1 dan, sam ko grem na wc pa se obrišem je tak nekak wc papir mal rjavkast,sam ulit se pa neče...znakov za tak nimam nobenih...aja opazla sem zadnja dva dni da sem ful občutljiva, za vsako malenkost bi ...eh babe, pa naši hormoni...ne vem kaj se bo iz tega izcimlo...grem dans po test če ne priteče do večera!! Katte, kako kaže...daj javi se če ne nas bo pobralo tule od čakanja...je prišla, je ni??? Ninej, navš vrjela sam men se tut ne sexsa, še posebej zato ker čakam al bo gospa voljna pridit al jo je zametal za 9 mescov!!!
< Sporočilo je popravil mladika -- 9.2.2012 11:02:26 >
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 11:15:40
|
|
|
|
Katte
|
Moje še vedno ni na vidiku, tudi meni zamuja en dan. JOj, kako držim pesti, mladika! Sporoči takoj, ko boš vedela.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 11:19:12
|
|
|
|
LittleSun
|
katte in mladika pošiljam cel živalski vrt za srečo in močno stiskam pestke, da je to to!!!!!!!!! mislim na vaju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 11:39:25
|
|
|
|
oreh
|
DEJMO, DEJMO, DEJMO!!! monsy, katte in mladika, res, res, upam, da boste jutri dokazale, da lahko tudi starine skupaj spacamo najlepšo stvarco, ki se imenuje dojenček!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 11:41:59
|
|
|
|
GreTEJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun katte in mladika pošiljam cel živalski vrt za srečo in močno stiskam pestke, da je to to!!!!!!!!! mislim na vaju Se bod ta živalski vrt podpišem tudi jaz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 11:47:18
|
|
|
|
HeLenčica
|
Dragi moji stari soborki, mladika in Katte pa še ena za dva pluska!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 12:05:44
|
|
|
|
mladika
|
Nič ne bo ta mesec....je lih prišla nebodijetreba
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 12:17:39
|
|
|
|
Katte
|
mladika - Tudi moja mislim da ni daleč.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 12:19:24
|
|
|
|
kris555
|
Pozdravljene, spet se malo javljam. Zewa, tebi in za marec. Katte in monsy držim pesti, da je to to. Testek pa delat ko zamuja 3 dni. Baje se konc. hormona zaznavno povišuje na toliko časa. Juhuhu komaj čakam. Vsem ostalim soborkam pa NE OBUPAT, pa veliko . Pošiljam veliko veliko pozitivne energije in .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 12:20:15
|
|
|
|
kris555
|
Mladika,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 12:32:11
|
|
|
|
ninej
|
mladika- sem pa res upala da te bo za neki cajta pustila pr miru,vsaj za 9 mescov.Glej pomlad bo kmalu in mi se bomo imeli še bl radi,sej je to cajt ko se vse prebuja in mislim,da bo to tud pripomoglo k !samo ne izgubit volje in upanja,pa upam,da se nama začne kej kmal spet hehe,drži se Katte,monsy-stiskam pestke,da vama zamuja zaradi ene fuuuuuuuuuuul lepe stvari,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 12:35:17
|
|
|
|
HeLenčica
|
Pa neeeeeeeeee, Mladikica . Bova pa še v marcu malo klepetali, potem pa greva na novemberke, a ne? En velik objemček, pa saj verjetno nisi pričakovala drugačnega rezultata. Verjetno se tudi tebi zdi neverjetno po takem dolgem času delanja na . Bo pa toliko večje presenečenje. Upam, da nisi preveč razočarana. Ej punce, a se kateri še dogaja to? Mene še kr bolijo prsi, pa povečane so in pika me v jajčnikih, čeprav sem imela M in še ni čas za O. A je lahko to znak da je kaj narobe? Ponavadi te težavice minejo z M, tokrat pa niso... no, saj sem na preiskavah in bom maja (!!!) zvedela če me kaj heca. Sumim hormone.... Katte
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 12:43:49
|
|
|
|
mladika
|
Helenčica, res nisem pričakovala kaj drugega,čeprou mi je nek tihi glasek v možgančkih dajal upanje, da pa mogoče bo kaj...eh...bo pa novembrček,pa še fajn družba bo pri marčevkah Katte ti pa ne hodi za menoj, maš prepoved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sej te mam rada,pa je fajn s tabo čvekat,sam lepo prosim spokaj že na druge teme.Ker pol jst vem da pridem kmau za tabo!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 13:12:45
|
|
|
|
Vivaldi
|
mladika, joooooj Se strinjam z napisanim, pomlad bo tapravi čas... Katte, kaj novega? Monsy, danes je "jutri" - hitro nam sporoči lepo novico! Jaz navijam, ti navijaš, on navija... Ve pa lulat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 13:26:57
|
|
|
|
*dotika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Moje še vedno ni na vidiku, tudi meni zamuja en dan. JOj, kako držim pesti, mladika! Sporoči takoj, ko boš vedela. Morda je katera že pogruntala, da skoz zahajam na tole vašo temo. In to predvsem zaradi Katte. Ne poznava se, a bili sva na tej temi skupaj decembra 2010. Pa še someščanki sva . Torej še posebej navijam zate!!! Jaz sem tudi komaj dočakala otročka, a ne zaradi težav pri zanositvi, temveč obdržati nosečnost (ja ja, 5x se je sfižila ). Tako da ne obupat!!!
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 9.2.2012 13:35:55
|
|
|
|
Katte
|
*dotika*, hvala, ker še nisi pozabila name in ker še vedno navijaš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......