|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
9.2.2012 8:12:03   
monsy
Jutro!!

Jaz bom ju3 delala test. Nimam nekega občutka da sem noseča. Rahlo me špika u spodnjem delu in lulam kr dosti, pa vseeno nevem če je to to user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.2.2012 8:15:59   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Dobro jutro. Moje M še ni. Ampak testa še nisem delala, ga kar ne upam. Mogoče v soboto. Drugače pa sploh nimam občutka, da bi bila noseča.

Uf, močno držim pesti, da je ne bo do sobote in bo testek pozitiven.

Izabelina in Zewa, user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.2.2012 8:20:59   
Vivaldi
Zewa in Izabelina user posted image user posted image user posted image hitro v marec po novembrčka!
Izabelina, kar prepusti se toku, malo si odpočij, mogoče bo pa tudi za vajin odnos boljše, če intenzivno delanje daš malo na stranski tir - saj veš, tisto, ko ti "kao" ni tako zelo važno, a bo ta mesec ali naslednji... Vem, da je ful težko, ampak splača se ti malo pocrkljat "boginjo v sebi"user posted image , boš videla, da bo šlo potem kar samo z nadzvočno hitrostjo!user posted image user posted image

Žabica, še vedno držimo pesti za user posted image user posted image user posted image

Oreh, a se ne reče metuljček?user posted image Al sem jaz pobrkljala? No vidš, tko pocen recept si dobila, pa ga ne upoštevaš! C-c-c-c! Uglavnem, grem probat, in bom porinla kolena dol, kokr se da...
AUUUUU,boli ko ...! Povzetek: kolena sicer niso čisto na tleh, ampak pri nosu pa tudi ne - kakšna je potem diagnoza?
Ajde, hitro po tisto dekco!

Držim pesti za vse...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.2.2012 8:24:35   
Vivaldi
Katte in Monsy, stiskamo pesti - hitro poročajta, ker nas vse firbec matra!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.2.2012 8:48:38   
oreh
user posted image user posted image user posted image en velik aplavz za punce, ki se ne pustijo premamiti testu!!!

jaz sem pa za vas tko živčna, da bi se kar sama polulala na test.srčno upam, da je prvi dan zamude od 9 mesecev. in če je to res naredimo jutri zvečer virtualno žurko!

sva se pa včeraj z mojim zmenila, da mu dam 4 dni pred dnevom D vso gotovino in kartice in če bom še vedno nekje našla 5 evrov za test, mu pustim vse prihranke za vednouser posted image user posted image . upam, da uspe dogovor in res lulam in si nalulam najlepše darilo ravno na rojstni dan.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.2.2012 8:49:15   
anckica
Princess13-čestitaaaaam!!!! Sem itak vedla da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žabica86 kako kaže? user posted image user posted image user posted image user posted image

Katte, mladika,monsy držim pestke fuuuuul močno!!!! Katte srčno upam da se je moja napoved končno uresničila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.2.2012 9:12:07   
Vivaldi
O šit, oreh, kakšne naci pogoje si si zrihtalauser posted image
Jaz sem tudi za virtualno žurko! Jaz bom tudi delala test šele, ko bo zamujala! Jooooj, zdej sm pa še jaz živčna zarad vas, očitno je res nalezljivo... Dajmo, punce, poročat!

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.2.2012 9:21:24   
mmojka
Žabica, Katte, mladika, monsy joj kolk navijam za vas user posted image user posted image user posted image Sem čist živčna!

Oreh Lahko rečem samo omg! Zdrži punca! user posted image

Izabelina, Zewa user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.2.2012 9:59:36   
ninej
Jutro!
Tud jst navijam za vse ,ki imate v naslednjih dneh za lulat-tudi jaz sem med njimi,sam jst sm se prepričala da ni nč,ker nisva bla tolk aktivna ta mesc,tko da kar bo pa bo....naj se čimprej vlije,da bo miruser posted image user posted image V glavnem meni se prow neke čudne stvari dogajajo,zadnje 2 tedna,mi sploh ni do user posted image ,to se mi ni še nikoli zgodilo,prow nobene potrebe nimam po user posted image
[sm=zmeden.gif!Moj je čist paničen,pa kej je zdaj narobe-sem mu pač rekla da vpride tud obdoje ko ti pač ni in da s tem ni nč narobe.A se je to tud kiri od vsa dogajalo????Verjetno je blokada od vsega tega norenja okoluser posted image !Ne vem no!

Vse,ki vsa je obiskalauser posted image user posted image user posted image
Ajde,čakamo nove +++++++++!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.2.2012 10:59:59   
mladika
Da poročam...pr men še nič novega, tečka uradno zamuja 1 dan, sam ko grem na wc pa se obrišem je tak nekak wc papir mal rjavkast,sam ulit se pa neče...znakov za user posted image  tak nimam nobenih...aja opazla sem zadnja dva dni da sem ful občutljiva, za vsako malenkost bi user posted image ...eh babe, pa naši hormoni...ne vem kaj se bo iz tega izcimlo...grem dans po test če ne priteče do večera!!
Katte, kako kaže...daj javi se če ne nas bo pobralo tule od čakanja...je prišla, je ni???
Ninej, navš vrjela sam men se tut ne sexsa, še posebej zato ker čakam al bo gospa user posted image  voljna pridit al jo je zametal za 9 mescov!!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 9.2.2012 11:02:26 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.2.2012 11:15:40   
Katte
Moje še vedno ni na vidiku, tudi meni zamuja en dan.
JOj, kako držim pesti, mladika! Sporoči takoj, ko boš vedela.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.2.2012 11:19:12   
LittleSun
katte in mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam cel živalski vrt za srečo in močno stiskam pestke, da je to to!!!!!!!!!
mislim na vajuuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 712
9.2.2012 11:39:25   
oreh
user posted image DEJMO, DEJMO, DEJMO!!!
monsy, katte in mladika, res, res, upam, da boste jutri dokazale, da lahko tudi starine skupaj spacamo najlepšo stvarco, ki se imenuje dojenček!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.2.2012 11:41:59   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

katte in mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam cel živalski vrt za srečo in močno stiskam pestke, da je to to!!!!!!!!!
mislim na vajuuser posted image

Se bod ta živalski vrt podpišem tudi jaz user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 714
9.2.2012 11:47:18   
HeLenčica
Dragi moji stari soborki, mladika in Katte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še ena user posted image za dva pluska!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 715
9.2.2012 12:05:44   
mladika
Nič ne bo ta mesec....je lih prišla nebodijetrebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.2.2012 12:17:39   
Katte
mladika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi moja mislim da ni daleč.

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 717
9.2.2012 12:19:24   
kris555
Pozdravljene, spet se malo javljam.
Zewa, tebi user posted image user posted image inuser posted image user posted image za marec.
Katte in monsy držim pesti, da je to to. Testek pa delat
ko user posted image zamuja 3 dni. Baje se konc. hormona zaznavno povišuje
na toliko časa. Juhuhu komaj čakam.

Vsem ostalim soborkam pa NE OBUPAT, pa velikouser posted image .

Pošiljam veliko veliko pozitivne energije in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 718
9.2.2012 12:20:15   
kris555
Mladika, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 719
9.2.2012 12:32:11   
ninej
mladika-user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa res upala da te bo user posted image za neki cajta pustila pr miru,vsaj za 9 mescov.Glej pomlad bo kmalu in mi se bomo imeli še bl radi,sej je to cajt ko se vse prebuja in mislim,da bo to tud pripomoglo k user posted image !samo ne izgubit volje in upanja,pa upam,da se nama začne kej kmal spet user posted image hehe,drži se

Katte,monsy-stiskam pestke,da vama zamuja zaradi ene fuuuuuuuuuuul lepe stvari,user posted image user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.2.2012 12:35:17   
HeLenčica
Pa neeeeeeeeee, Mladikica user posted image user posted image user posted image . Bova pa še v marcu malo klepetali, potem pa greva na novemberke, a ne? En velik objemček, pa saj verjetno nisi pričakovala drugačnega rezultata. Verjetno se tudi tebi zdi neverjetno po takem dolgem času delanja na user posted image . Bo pa user posted image toliko večje presenečenje. Upam, da nisi preveč razočarana.

Ej punce, a se kateri še dogaja to? Mene še kr bolijo prsi, pa povečane so in pika me v jajčnikih, čeprav sem imela M in še ni čas za O. A je lahko to znak da je kaj narobe? Ponavadi te težavice minejo z M, tokrat pa niso... no, saj sem na preiskavah in bom maja (!!!) zvedela če me kaj heca. Sumim hormone....

Katte user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 721
9.2.2012 12:43:49   
mladika
Helenčica, res nisem pričakovala kaj drugega,čeprou mi je nek tihi glasek v možgančkih dajal upanje, da pa mogoče bo kaj...eh...bo pa novembrček,pa še fajn družba bo pri marčevkahuser posted image
Katte ti pa ne hodi za menoj, maš prepoved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sej te mam rada,pa je fajn s tabo čvekat,sam lepo prosim spokaj že na druge teme.Ker pol jst vem da pridem kmau za tabo!!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.2.2012 13:12:45   
Vivaldi
mladika, joooooj user posted image Se strinjam z napisanim, pomlad bo tapravi čas...user posted image

Katte, kaj novega?

Monsy, danes je "jutri" - hitro nam sporoči lepo novico!

Jaz navijam, ti navijaš, on navija... Ve pa lulat!user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.2.2012 13:26:57   
*dotika*

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Moje še vedno ni na vidiku, tudi meni zamuja en dan.
JOj, kako držim pesti, mladika! Sporoči takoj, ko boš vedela.

Morda je katera že pogruntala, da skoz zahajam na tole vašo temo. In to predvsem zaradi Katte. Ne poznava se, a bili sva na tej temi skupaj decembra 2010. Pa še someščanki sva user posted image . Torej še posebej navijam zate!!! Jaz sem tudi komaj dočakala otročka, a ne zaradi težav pri zanositvi, temveč obdržati nosečnost (ja ja, 5x se je sfižila user posted image ). Tako da ne obupat!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.2.2012 13:35:55   
Katte
*dotika*, hvala, ker še nisi pozabila name in ker še vedno navijaš.

Still hoping.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......