|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
8.2.2012 11:34:32   
princess13
Hvala punce! Super ste! user posted image
Žabica, nič obupat. Močno stiskam pesti, da jutri nalulaš user posted image Špikanje v trebuhu in križu je dober znak. Kako so pa kaj prsi? Opazla kakšno spremembo?

Navijam za vse vas, ki še lulate in komaj čakam, da nas še katera razveseli z veselo novičko!

Dajmo punce!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 676
8.2.2012 11:36:03   
mmojka
Ojla punce!

Ker sem zbolela, ležim v postelji in vas berem user posted image

Najprej iskrene čestitke Princess Sta pa res pridna, da vama je že v drugo takoj uspelo. Glede na prejšnjo izkušnjo je logično, da si zadržana. Ampak ne smeš o tem razmišljat. Nekje sem prebrala, da naj bi se vsaka 2. nosečnost končala z zgodnjim SS samo, da punce sploh ne vedo, če ne delajo testov in mislijo, da je pač user posted image prišla z malo zamude. Skratka jaz zelo stiskam pesti zate in itak, da bo vse OK. user posted image

Žabica tudi tebi user posted image , da nalulaš user posted image . Tole čakanje je pa ufff presneto težko. Ti ne privoščim.

Kaj pa ostale? Ajde ROZA je zakon!

Itak pa pridejo taki in drugačni dnevi in verjetno je res, kar pravijo, da upanje umre zadnje.

Pozdrav iz postelje user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 677
8.2.2012 11:59:50   
Žabica86
princess13 : prsi imam polnejše ( ampak to imam vedno pred user posted image ) , so mehke in neboleče -  bolijo me bradavice ki so rdečkaste, zelo, zelo, zelo mehke in zelo boleče - pred 3 dnevi so bile pa trde kot kamen in prav tako so bolele  ! user posted image

Ne vem kaj bi lahko to pomenlo !!!!!??????

Kaj se ostalih zanok tiče je pa vse enako ! Nimam nekih krčev, ki bi kazali na user posted image , pa tudi na user posted image ne ! Ni mi slabo ! Edino veliko še vedno pijem in posledično lulam ! Če se zasedim me boli spodni križ ! To je pa tudi vse !

mmojka: ja res je - raje se 2 dni jočem, ker je pritekla,kot pa da čakam kot nek cucek ! Če misli naj priteče madona, saj ji ne bom nič nardila ! user posted image

Ali pa naj jutri pokaže test user posted image in rešeno ! Ne vem zakaj me tako muči tamesec !!! user posted image

Kako pa ve? Ima katera podobne izkušnje kaj se prsi tiče? user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
8.2.2012 12:22:55   
monsy
princess13 ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Full full sem vesela zate,...upam da grem po tvoji poti user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 679
8.2.2012 12:33:22   
mladika
Žabica jst sm na iistem kot ti....še zmer čakam kaj bo dans prišlo al user posted image  al user posted image .Me je pa prejle u kuhni med pomivanjem posode tak zvil tam spodi, da sem mislila da bom skup zlezla, sam ulil se pa še ni...zaenkat!!!Ka pa vem,po tolkem času čakanja nimam kakega preveč velikega upanja.
Kje pa je Katte????????Kok kaže kej?????
Pa še o mojmu descu, on sploh še ni obupal po 2,5 letih in je čist optimističen in pravi da bo ratalo in pika.Ko bi se še jst mal tega optimizma nalezla...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 680
8.2.2012 12:37:41   
sonček85
vivaldi:hvala ,ja po moje mi bo res pasalo malo na off,bova ko bova.Grem pa še tudi na pregled ščitnice ,ker se nekam nenormalno redimuser posted image
Seveda vam bom javila in tudi pokukala na vsake toliko časa

princess:čestitke in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 681
8.2.2012 12:41:37   
Žabica86
Hej punce !!!

Še nekaj ! user posted image Mater sem že blesava !!! user posted image user posted image user posted image
Danes prvič opažam, da me peče sprednji del jezika !? user posted image user posted image user posted image user posted image

Če jem slano, sladko, grenko, pijem kislo, sladko, ------ vseeno kaj ... peče me sprednji del jezika ! user posted image user posted image user posted image

A je že katera ki je noseča imela tako izkušnjo ???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 682
8.2.2012 12:42:21   
Katte
Hej, bejbe. Samo na hitro. Pri meni tudi še nič novega, lulala sem že parkrat danes, ampak direkt v WC user posted image .
princess13, čestitam user posted image user posted image user posted image ! Mislim, da smo vse to pričakovale user posted image . Lepo nosečnost ti želim. Pa čim manj skrbi.

P.S.
oreh, jaz nisem rdeča, ampak rjava user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 683
8.2.2012 12:48:41   
Katte
user posted image        
PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka* user posted image

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image  user posted image
Kliki user posted image

6.2.
S* (5. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika user posted image

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog) user posted image
Katte (21. krog) user posted image

9.2.

Zewa(3. krog)

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog)

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

13.2.
GreTEJ user posted image

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
Izabelina
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image user posted image
šaci
curly

SKUPAJ NAS JE : 34
NOSEČK
4

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy,
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image ,
Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32,
Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura,
chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image ,
princess13user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 684
8.2.2012 14:51:51   
ninej
Pozdravljene moje drage punce,vsak dan vas berem in se smejim,jočem,sočustvujem z vami-jst pa mam neko čudno obdobje ko ne vem kej napisat in vam pošiljam veeeeliko pozitivnih misli telepatsko oz.v duhovnem smislu,upam da pomaga kejuser posted image .....
princess13- iskrene čestitke,upam da bo šlo vse po sreči in boš lepa nosečnica,in kmalu tudi čudovita mamica......aja,sej verjetno si napisala,pa nisem bla dost pozorna-ali so te mučili kakšni znaki pred testom,kakšni posebni,ker bi tud jst imela za dobit user posted image v teh dneh,pa nimam prow nobenih znakov razen tega,da sem omotična in da me glava malo več boli in še to verjetno zaradi vetra in da imam malo večje prsi.......sem pa ravno po Hsg-ju in se bojim da mi je cel cikel zmešalo,kolkor nisem že sama dost zmešanauser posted image !A ma kaka izkušnje s tem?????

Drgač pa držim pesti za vse ,ki lulajo v naslednjih dneh in user posted image user posted image user posted image za vse ki vsa je doletela user posted image kazen božjauser posted image !

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.2.2012 16:20:58   
oreh
user posted image user posted image Princess, čestitam in srečno do konca.

Imam eno zelo čudno vprašanje.
Pred letom sem bila na enem seminarju za blažitev stresa. in smo delali različne vaje.
ena izmed vaj je bila vsem znana, a ne vem kako se imenuje. kot da sediš po turško, le da se dotikata stopali. kolena in nasploh noge so pa čisto na tleh. meni to nikakr ni šlo, kolena so bila skoraj v štric z rameni. in pol me je vprašala, če imam ginek. težave, sem rekla, da ja. in je rekla, da naj vsak dan tako sedim in si potiskam kolena dol in ko bom lahko sedela tako, da bodo kolena na tleh, se bo uredilo. seveda sem 2 dni tako sedela, zdaj pa dekca že 1 leto sameva. sej je brezzveze, a sem se ravno tega spomnila in me zanima, če ve to komot naredite.
ajde babe, da vas vidim, vse pred računalnik in telovadit pol pa poročat!user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.2.2012 16:38:34   
Žabica86
Hej punce !

user posted image na žalost so me začeli mučit krči ! user posted image user posted image user posted image

Sicer še nimam zelo bolečih : od 1 do 10 = 3, ampak so definitivno znak za user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Zvečer se še 1x javim, da poročam ali se je vlila ali ne)

Ampak ----- lahko me kar potolažite, ker se bo ! Preveč očitni user posted image krči !!! user posted image

Ajoj ........... user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.2.2012 16:55:19   
HeLenčica
Ojoj, Žabica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne bodi preveč žalostna. Boljše da je tako kot da bi ti še zamujala in se pol ulila. Boš pa novemberčka mela user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.2.2012 18:44:47   
chungalunga
Živjo!

Vidim, da se kar nekaj dogaja tule gore. Bravo nove nosečkice! user posted image
Žabica, lahko ti povem, da je tudi mene zvijalo tisti dan, ko bi morala pridet user posted image  in sem že rekla, na evo, spet prihaja nemarnica ena. Potem pa "vse tiho je bilo". In sta bili čez par dni user posted image . user posted image  Ne obupaj!

Navijam za vse, ki te dni nestrpno čakate, da se pokaže plusek. user posted image  
Katte, mladika, soborke moje - kako kaže? Stiskam pesti!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.2.2012 18:52:49   
princess13
Ninej, najbolj prepoznavni znak so bile boleče, težke in napete prsi. Ko sem to opazla pri sebi, sem vedla, da to mora bit znak za nekaj lepega. Drugače pa me je tu pa tam čez dan tud špiknilo v trebuhu. Kdaj pa ne pričakuješ M?
Joj Žabica, ne bit žalostna user posted image To kar opisuješ ni nujno, da je napoved za M. Jaz na tvojem mestu ne bi tak hitro obupala. Dokler M ni, je še vedno upanje in me še vedno upamo in držimo pesti zate! user posted image Go girl! user posted image user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.2.2012 20:28:30   
ninej
princess13- ma,jst ma tko neredne cikluse odkar sem nehala s KT,da ne vem kdaj jo ne pričakovat,sam glede na to ,da je bla decembra 11. in lih tko januarja,naj bi pršla v soboto al tm okol.....mene me pa prsi nč ne bolijo,prejšnji mesec so me pa ful,vsake kej me pa špikne odspod,tko d res ne vem....po moje ni nič,ker sploh ne vemuser posted image če sem imela O ta mesec,tko da se pripravlja na user posted image .....naj že pride če ima namen,da gremo spet v nov mesec....user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 691
9.2.2012 7:40:47   
GreTEJ
Dobro jutro, brrrr, mrzlo jutro. Zjutraj smo namerili -17 stopinj.

Princess, iskrene čestitke. Srečno do konca in enega (ali pa dva, tri...) zdravega user posted image

Žabica86, user posted image mogoče pa to še nič ne pomeni. Mogoče boš danes nalulala en velik in debel +. Mene v nosečnosti, ki se je končala z abrazijo prsi niso čisto nič bolele. Tudi slabo mi ni bilo nikoli. Verjetno ene bolijo prsi ene pa ne. Enim je slabo enim ni. Ne vem, no.

Oreh, ne poznam te vaje in zdajle v službi je raje ne bom poskusila. Kaj si bodo drugi mislili user posted image

Katte, ko boš popravljala seznamček, lahko spremeniš datum pri meni na 14.2. in napišeš da je to 2 krog (oz. 5. krog po SS, ne vem kako je bolje).

Ta delovni teden je pa kratek. Danes sem že eneparkrat pomislila, da je ponedeljek, ampak je k sreči že četrtek user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 692
9.2.2012 7:44:48   
Zewa
No, dobro jutro...

Moja user posted image se je prikazala natačno tako kot morauser posted image

Tako da se selim v marec - očitno bomo imeli novemberčkauser posted image

Za ostale pa držim pesti, spremljala vas pa itak tudi še bom - ste tak fajnuser posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 693
9.2.2012 7:51:34   
Anonimen
moje O je konc, user posted image tko, da se selim v marec... al pa celo odlagam misijo user posted image , dokler ne rešva najinih problemov... ne vem pomoje, da bi blo to še najbolš...

lp, Izabelina

(odgovor članu Zewa)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
9.2.2012 7:58:51   
Anonimen
pozabla napisat tm pr slončkanju, da ga ni blo...

lp, Iza

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
9.2.2012 8:03:10   
HeLenčica
Jutro babike! Katte, Mladika, je že prišla?

Zewa in Izabelina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.2.2012 8:04:25   
Katte
user posted image        
PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka* user posted image

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image  user posted image
Kliki user posted image

6.2.
S* (5. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika user posted image

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog) user posted image
Katte (21. krog) user posted image

9.2.

Zewa(3. krog) user posted image

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog)

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

14.2.
GreTEJ user posted image (2. krog)

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image user posted image
šaci
curly

SKUPAJ NAS JE : 33
NOSEČK
4

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy,
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image ,
Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32,
Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura,
chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image ,
princess13user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.2.2012 8:07:11   
Katte
Dobro jutro. Moje M še ni. Ampak testa še nisem delala, ga kar ne upam. Mogoče v soboto. Drugače pa sploh nimam občutka, da bi bila noseča.
mladikica, monsy, kako kaže vama?
Zewa in Izabelina, user posted image user posted image user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 698
9.2.2012 8:11:20   
LittleSun
dan

princess iskrene čestitke, pa lepo nosečnost ti želim.

vsem, ki vas je obiskala teta pa pošiljam topleuser posted image user posted image

ušaaaa kako je danes mrzlo..brrrrrr.....sem zmrznila zjutraj od doma do avta user posted image user posted image ko oni mali iz ice age, ko sem htela dat ključ v vrata (ja nimam daljinskega odklepanjauser posted image user posted image in vem da smo leta 2012user posted image user posted image ) sem kar obstala user posted image user posted image

Iz bolnice me še niso klicali, zgleda me tud nebojo user posted image user posted image

včeraj je spet ena kolegica povedala, da je noseča in tudi ena druga je zadnjič naznanila...pa sami dojenčki okol mene...mi pa še kar čakamo...in potem tale ki je včeraj povedala da je noseča tako vpraša kdaj bomo pa mi, da bi bil tut za nas že čas...ja daj ne reči user posted image
in sem imela potem eno majhno krizico zvečer, mislim, da ima paloma spet promet user posted image user posted image cem zašmrkana, včeraj sem pa še tako jokala, da sem v enem dnevu porabila cel paket robcev.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 699
9.2.2012 8:11:35   
HeLenčica
Uf Katte, upam da zamuja s pravim razlogom. Ker dejansko zamuja, glede na O, ne? Glede testa imaš prav, če boš lahko počakala do sobote user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......