Vivaldi
|
Uau, Helenčica, sama sebe si uspela citirat? Ma to si že ko prfoksi na našem faksu! Ja, se zdaj spomnim, da si me vprašala, ampak sem pozabila odgovorit. Ne morem glih rečt, da sem vegetarijanka (ker mi na vsake nevekolk časa zadiši tatarski biftek - to me je mami okužila, prisežem, tisti njeni praznični pogrinjki... ), se mi pa meso čedalje bolj upira... Pa vem, da to nikamor ne pelje, moj mi ves čas govori, da je to naravno, da ljudje jemo tudi meso, meni se pa vse živali potem smilijo, in res ne vem, zakaj bi morale umret, samo zato, da jih pojem Ja, punce, saj vem, čist sem butnjena, prosim, ne vse planit po meni... Ker vem, kam pelje tako razmišljanje - a potem rib tudi ne ješ? Kaj pa usnjene čevlje, te pa nosiš, ane? Kaj pa - a nisi brala, da so pri solati zaznali spremembe, ko so se ji približali z nožem? Uglavnem, še malo in se bom tudi solati opravilčila . Mogoče bom pa, tako kot moj kuža, lepo jedla plastične zamaške, pa bo Ampak res, jaz nevem, kako naj to sama s sabo razčistim? Najbolje, da drugje odprem temo in ne tukaj NA NAŠIH ČRTICAH! Ajde babe, roza je fensiiiiiiiiii! LU-LAT! LU-LAT! LU-LAT!
|