|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
7.2.2012 17:57:49   
HeLenčica
Kak mi je te to uspelo? user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.2.2012 18:26:17   
Žabica86
Hej punce !

Spet jaz ! user posted image

Zdaj sem malo tečna ! Ampak sem doma - sama in mi je takoooooo tečno !!! user posted image

Helenčica tudi jaz sem si mislilla: kako hudiča pa je to naredila !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa  : v teh nekaj urah se nič ni spremenilo ! user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za lepe tolažilne besede ! Še več tega potrebujem user posted image , ker se mi malo že meša od čakanja !!!! Ponavadi mi dnevi kar letijo, sedaj pa neeeeeeee!!!

Če ni skrivnost? Nisem zasledila takih pogovorov: Kje stanujete?

Pridno stiskajte pesti ! Tudi jaz jih vam !!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........................

Neposredna povezava do sporočila: 652
7.2.2012 18:27:39   
Žabica86
Joj jo, hotela sem napisati, da vem da sem vam malo tečna, a kaj ko sem sama in nimam druga kot da vam gnjavim !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.2.2012 18:28:05   
Vivaldi
Uau, Helenčica, sama sebe si uspela citirat? Ma to si že ko prfoksi na našem faksu!user posted image user posted image
Ja, se zdaj spomnim, da si me vprašala, ampak sem pozabila odgovorit. Ne morem glih rečt, da sem vegetarijanka (ker mi na vsake nevekolk časa zadiši tatarski biftek - to me je mami okužila, prisežem, tisti njeni praznični pogrinjki...user posted image ), se mi pa meso čedalje bolj upira... Pa vem, da to nikamor ne pelje, moj mi ves čas govori, da je to naravno, da ljudje jemo tudi meso, meni se pa vse živali potem smilijo, in res ne vem, zakaj bi morale umret, samo zato, da jih pojemuser posted image Ja, punce, saj vem, čist sem butnjena, prosim, ne vse planit po meni... Ker vem, kam pelje tako razmišljanje - a potem rib tudi ne ješ? Kaj pa usnjene čevlje, te pa nosiš, ane? Kaj pa - a nisi brala, da so pri solati zaznali spremembe, ko so se ji približali z nožem?user posted image
Uglavnem, še malo in se bom tudi solati opravilčilauser posted image .
Mogoče bom pa, tako kot moj kuža, lepo jedla plastične zamaške, pa bouser posted image user posted image

Ampak res, jaz nevem, kako naj to sama s sabo razčistim? Najbolje, da drugje odprem temo in ne tukaj NA NAŠIH ČRTICAH!user posted image user posted image

Ajde babe, roza je fensiiiiiiiiii!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LU-LAT! LU-LAT! LU-LAT! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 654
7.2.2012 18:34:47   
Vivaldi
Žabolinka, kot kaže, si tudi ti samo ena zmešana banica, ki čaka na svoj testek!!! user posted image user posted image user posted image
Obožujem take. Me spomni, da nisem edina, in da sm tale dan prav lepo zafrčkala z iskanjem kozlarij in splohuser posted image
Joj, se spomnim, ko je moj imel na računalniku program, ki je zaklenil tipkovnico, da je imel pavzo - ker je drugače pozabil nanjo; jaz bi rabila enega, ki bi me priklenil k tej diplomski!user posted image

Kako to misliš, kje stanujemo? Jaz v nesvoji hiši, v predmestju obrobja prestolnice :D
Sj veš, da ne smemo preveč povedatuser posted image

Ej, pri tistih, ki ne delate na user posted image ful dolgo - a vaši user posted image vejo za te izpade? Jaz se probam mal nazaj držat pred svojim, sm se pa včerej mal izdala, ker sva se nekej o N testih pogovarjala in je reku nekej v stilu Ja kaj ga češ pa sploh delat, počakaš in vidiš in je! (Ja, tazgale mam jaz domauser posted image user posted image ) In sm rekla Ma kjeeee, jest sm že stokrat šla delat test! Kr ni mogu verjet, revež ...user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.2.2012 18:36:09   
HeLenčica
Žabica, jaz sem iz Maribora...pa ti?

Vivaldi, ne bom razpravljala tukaj preko foruma, ampak jaz pa sem vegetarijanka in ne, ne jem rib in  nimam usnjenega kavča in čevljev in prekleto lepo živim user posted image . In nisi čudna veš user posted image
Drugače pa moj ve da sem smotana, ja, in pri moških je to čisto normalno, da ne gre tako hitro. Moj je šele po enem letu skužil, da mogoče pa res malo dolgo traja. Ampak si ne jemlje preveč k srcu, ker mi vedno pravi da zdaj pa bo. Ah...kak jim je fajn user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 7.2.2012 18:38:23 >

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.2.2012 18:40:58   
Žabica86
H ehe he heh eh ehehe Vivaldi : ti si faca !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Poskušam se kontrolirat !!! In ja: tudi moj je take sorte: češ kaj te zaj, saj bo enkrat no - kaj si živčna ! in podobno !!! Vem da noče slabo, ampak včasih bi ga mahnila !!! user posted image user posted image user posted image

Me gleda malo čudno zadnji teden !!! user posted image user posted image user posted image   V galvnem ni mu jasno , zakaj taka panika ! da če je tak je, če ne pa bomo drug mesec namrdali !!! MISLIM ?! user posted image user posted image

HeLenčica: tudi jaz sem iz epk !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 657
7.2.2012 18:43:05   
Vivaldi
Joj, teli naši desci, prav luštno jim je!user posted image

No saj, jaz tudi mislim, da grem na pravo pot s tem razmišljanjem ... ampak pri solati me pa res zmraziuser posted image
Samo še nekaj me zanima - a je potem tudi tvoj vegetarjanec? Moj ima ful rad meso in mi to ni panike, jaz pač delam po svojem občutku...

Neposredna povezava do sporočila: 658
7.2.2012 18:48:03   
Vivaldi
Ja, Žabica, te izjave so mi znane... Mu zadnjič povem tisto od Helenčice in savne, da zdaj se pa lahko 3 mesce nič ne prime, on pa: ah, kja pa so trije mesci!

user posted image user posted image user posted image

Bi mu najrajši zabrusla ma v tvoji buči nič, kaj pa v moji?!user posted image Ma mu nisem, ga mam preveč rada in vem, da sm usekana.

Oreh, kje si? Pucaš? Likaš? Žuraš? A čaki, že vidim, nekej dobrega kuuuuuhaaaaaaaš.....

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.2.2012 18:49:47   
Žabica86
Ja ja ja !!! Takšni so !!! user posted image

Hladni ko špricar !!! user posted image user posted image user posted image

Ko bo, bo !!! Sem si mislila ko bodo batine tudi bodo !!! Pa ga mam tudi jaz preveč rada !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.2.2012 20:54:14   
sonček85
jaz grem med marčevka kot navijačica in ne kot borka ,ker bomo probali malo na izi in na off ,pa da vidmo .poleg tega imam pa še pregled 16.2 pri G če bo vse šlo po planu in bomo bideli kaj je vzrok ,mogoče pa zvemo kaj oblj novega in .......ne vem več kaj naj napišem ,vedno govorim da ne bom obupala in tudi ne bova sam kaj ko pride dan ko bi vse.......... držite pesti da bo kmalu in jaz navijam za vse vas. RVM

LP

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.2.2012 21:06:07   
oreh
Joj Vivaldi, kva si pa ti firbčna- ne kuham, ne likam, ne pucam... ravno si grem pre-seed gel vbrizgat, če te že ravn zanimauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
8.2.2012 8:16:57   
Anonimen
jutro! ne morm napisat da je prou dobro nažalost... user posted image

povejte mi: kako se pogovorite s partnerjem ko ugotovite, da enostavno nimata enakih "apetitov" po spolnosti? Al bo en skoz prikrajšan al pa bo en skoz v presežku... mislm, da ni win-win situacije...

lp, Izabelina

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
8.2.2012 8:24:13   
Vivaldi
Sonček85 user posted image user posted image user posted image
Saj če daš nekaj malo na stranski tir, da si telo in možgani odpočijejo, še ne pomeni, da si obupala! Me smo vse s tabo in držimo pesti, da se vse uredi in ti 16. povejo, kako naprej. In če vama en odgovor ne bo všeč, poiščita še kakšnega!user posted image JE TREBA vzet malo luftauser posted image , drugače se nam še vsem zmešauser posted image
No, nikakor pa nas ne pozabi obveščat - vsaj na vsake toliko, recimo po pregledu - do takrat naj ti bo, imaš odobren dopust.user posted image Glavo gor, vse bo uredu!user posted image user posted image
Za srečo ti vse pošiljamo naš klasični živalski vrt, ampak saj bo šlo tudi brez tegauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oreh, a to maš še tistga user posted image od poštarja al si potem še kakšnega naročila?
Firbčna? Jaz?? Ah, kje pa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 664
8.2.2012 8:33:24   
Vivaldi
Izabelina, meni se je to dogajal v prejšnji zvezi in se mi je skor strgalo, tko da, če bi šla zdaj še enkrat skoz to, bi ga dala ful na kratko - šla nekam sama/s službo/ s kolegicami za par dni, začela hodit malo bolj okrog, ga ne skoz spraševala, če kaj rabi, pa mu vse h rit nosila, si nabavla kakšne nove cunje, njega pa skor, ko da ga ni. In tud taknila se ga ne bi. Pa sploh ne bi bla nič slabe volje, vse kakor da je vse v najlepšem redu. Mater, sej nisi miza, pa nista poročena 56 let!
Oprosti, tako je moje mnenje. Saj ni vse sam v noter pa ven, seks je še marsikaj drugega... In vem, da če je zadost crkljanja, bližine in vsega tega, se da pridet skozi. Da si pa ko ena cimra, ki zraven še pospravlja, kuha in pere, pa hvala lepa. So pasali cajti!!!user posted image
No, to je moj pogled na to. Sem prepričana, da pri tebi ni tako hudouser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.2.2012 8:50:10   
Žabica86
Hej punce!

TAKO!!! Danes je moj 33 dan ciklusa !!! user posted image še ni !!! user posted image

To pomeni, da je jutri moj 34 dan, kar je do sedaj bil moj najdaljši ciklus !!! Torej, če se danes ne vlije ju3 lulamo na palčko !!! user posted image

Držite pesti !!! Če mi je pa že usojeno pa naj pride, da bomo lahko user posted image za nov krog !!! Ker če se ta ciklus misli razvleči še za nekaj dni  se mi bo user posted image !

user posted image

Drugače pa znaki?! Hmmmmmmm kaj pa vem : neko pikanje občutim v spodnjem delu trebuha - upam, samo da ne pride tetka s krvavca, ker me je danes začel bolet križ - to je pa ponavadi pri meni kak dan pred user posted image ! user posted image

Držite mi pesti!!!!!!! user posted image

Kako pa ve? Katera lula danes?

Že kakšna nova user posted image med nami !!! ??????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.2.2012 8:51:24   
Žabica86
Joj pozabla sem napisat še nekaj !!!

VELIKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VSE PUNCE !!!!!!!!

DAJTE NALULAT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.2.2012 8:54:24   
princess13
Dobro jutro punce!! In ja, res je dobro, saj sem nalulala taki debeli +, da sem še v šoku user posted image Nisem še čisto dojela, da nama je uspelo. user posted image
Zelo sem srečna, vesela...ampak s pravim navdušenjem bom počakala do prvega pregleda pri G, da mi potrdi, da je vse okej.
HVALA punce, da ste stiskale pesti zame, verjele vame, me prenašale, svetovale, nasmejale...itd. V vaši družbi mi res nikoli ni bilo dolgčas. Najboljše ste! user posted image
Seveda pa to še ne pomeni konec druženja. Prosim dajte me med navijačice, ker nameravam bit z vami do konca! user posted image user posted image

Juhuuuuuuu user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.2.2012 9:00:02   
Vivaldi
Uauuu, Princess13, razkrinkale smo te!user posted image
Čestitaaaam za user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Kar vesela bodi, nič se sekirat, ker se to sekiranje sicer nikoli ne neha!user posted image

Bravo!user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 669
8.2.2012 9:04:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Izabelina, meni se je to dogajal v prejšnji zvezi in se mi je skor strgalo, tko da, če bi šla zdaj še enkrat skoz to, bi ga dala ful na kratko - šla nekam sama/s službo/ s kolegicami za par dni, začela hodit malo bolj okrog, ga ne skoz spraševala, če kaj rabi, pa mu vse h rit nosila, si nabavla kakšne nove cunje, njega pa skor, ko da ga ni. In tud taknila se ga ne bi. Pa sploh ne bi bla nič slabe volje, vse kakor da je vse v najlepšem redu. Mater, sej nisi miza, pa nista poročena 56 let!
Oprosti, tako je moje mnenje. Saj ni vse sam v noter pa ven, seks je še marsikaj drugega... In vem, da če je zadost crkljanja, bližine in vsega tega, se da pridet skozi. Da si pa ko ena cimra, ki zraven še pospravlja, kuha in pere, pa hvala lepa. So pasali cajti!!!user posted image
No, to je moj pogled na to. Sem prepričana, da pri tebi ni tako hudouser posted image

na žalost je... clo tok daleč, da si kr sama pomagam (if u know what i mean)... še mal pa bom morala iskat nekoga druzga k bo kej naredu, če ne se mi bo zmešal od pomanjkanja... sm le škorpijonka user posted image

mah, sej sm že bolše volje... zdej že lahko rečem DOBRO JUTRO! in predvsem čeeeeestitke novi user posted image !!!!! js bbom zgleda morala postat Devica Marija nr.2 če bom želela še enga user posted image ... resno! user posted image

lp, Izabelina

(odgovor članu Vivaldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
8.2.2012 9:05:54   
oreh
user posted image ja še onega od poštarja, sem jih kar mal v predalu pozabla.

Izabelina sicer nimam takih izkušenj, a bi svetovala nekako podobno kot V. Verjetno vse to slabo vpliva tudi na tvojo samozavest, tako da gradi najprej na svojem zadovoljstvu, on bo pa že pristopical za tabo. Verjamem pa, da je to kar težko, ker smo narejene po principu, a ti kej prinesem, ja ok, se ti bom podredila... sam se splača.

Vivaldi ne se obremenjevat, si le še na začetku in prišla si k nam v paketu novink, ki so takoj šle na naslednjo temo. tebe je le bog pustil še kak mesec pri nas, da nas malo razveseljuješ in da ne lulamo samo na testke, ampak kdaj tut skor v hlačke. Tako, da kar svojega poslušaj! Midva sva zanosila v prvo, potem v 12. tednu ss in je bilo to vedno za naju občutljiva tema, ampak je bil on še vedno optimističen, da bo ratalo, šele zdaj se mu tudi vidi, da ni čist ok in ga čedalje bolj mori.
Tako, da res ne njega obremenjevat, ti boš pa itak lulala kolker ti bo pač pasalo.

ne boste verjele kaj sem sanjala. s Helenčico in Katte, pa še eno, pa ne vem katero, smo se dobile na stadionu (H ti si blond, katte pa rdeča, kao) in pol je ona tatretja šla, pa smo jo fuuul prešinfale, itak.

Seveda Helenčica samo svoj ACM paket vzamem in pridem pucat, zgleda, da je Vivaldi že moj maneger postala, ko me tkole ponuja okoli za delovno silo, pa nič ne vem o tem!

Držim, držim, držim pesti za vas, ki lulate danes ali jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 671
8.2.2012 9:14:35   
Anonimen
ja sej verjetn sm kr sama kriva... doma s tamalo, v trenerki... zvečer pač padm v posteljo in spim... in pol kadar že pride do akcije sm js napou u spanju itak da ne morm bit čis pr stvari, če sm pa lih spala...

ma ja sej vem kaj morm, sam bo težko...ampaK vsaj potrudt se morm, če bova končala kot vsak tatretji par - z ločitvijo...

hvala punce. da ste me mal brale...

Iza

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
8.2.2012 9:29:01   
HeLenčica
Izabelina, upam da se uredi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princess13, nisem presenečena user posted image Mater, vidva pa sta plodna user posted image . Ja iskrene čestitke in mirno user posted image ter zdravo pikico za vedno!

Oreh user posted image user posted image user posted image za sanje. Včeraj me je moj dragi vprašal (ker zdaj sem mu že ene parkrat omenla vas, ker ste mi kot prijateljice) kako to da nimamo želje da bi se kdaj dobile. Morda pa pade kakšna kavica, kaj? Tema zanositev zahteva neomejeno čvekanje user posted image

Žabica, jutri bo user posted image ! Križ boli tudi nosečnice.

Upam, da Katte in Mladikica zdaj že skačeta do stropa od veselja. Punci, poročajta!

Sonček, poznam te dni, ti kar odklopi, LS je povedala: noro paše psihi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.2.2012 9:34:54   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Dobro jutro punce!! In ja, res je dobro, saj sem nalulala taki debeli +, da sem še v šoku user posted image Nisem še čisto dojela, da nama je uspelo. user posted image
Zelo sem srečna, vesela...ampak s pravim navdušenjem bom počakala do prvega pregleda pri G, da mi potrdi, da je vse okej.
HVALA punce, da ste stiskale pesti zame, verjele vame, me prenašale, svetovale, nasmejale...itd. V vaši družbi mi res nikoli ni bilo dolgčas. Najboljše ste! user posted image
Seveda pa to še ne pomeni konec druženja. Prosim dajte me med navijačice, ker nameravam bit z vami do konca! user posted image user posted image

Juhuuuuuuu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image user posted image Za druge pa še vedno močno stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.2.2012 11:01:41   
Žabica86
princess13 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko lepih nosečniških dni !!! Pa ti je uspelo !!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Kako sem vesela !!!

Dala si spet nov zagon da ne obupam !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HeLenčica če je tako, pa kar naj boli !!! user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim še 1x hvala in držat pesti madona no !!! user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......